• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد پی پال.

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25
1- بله ممکنه سورس حساب بانکی حک شده باشه که امروزه فراوان هست. ولی معمولا" پیپال مبلغ رو نگه میداره و در صورت مشکل دار بودن برگشت میزنه.
2- خیر گیرنده فقط حساب شما رو میبینه.
3- اگر پیپپال به این موضوع پی ببره 24-72 ساعت پول رو نگه میداره و حساب گیرنده لیمیت میشه . هم اکنون سیستمهای بانکی به علائم هشدار دهنده نظیر اس ام اس و ایمیل به صاحب حساب اصلی ( بانک یا کارت) مجهز هستند و در صورت هر گونه برداشت غیر قانونی از حساب موارد به صاحب حساب و پیپال گزارش میشه.:)
4- میتونید کارمزدهای پپیپال رو مطالعه کنید .
5- بله دانستن یک ایمیل برای حسابهای شخصی و پریمایر کافی هست.

موفق باشید

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
1- بله ممکنه سورس حساب بانکی حک شده باشه که امروزه فراوان هست. ولی معمولا" پیپال مبلغ رو نگه میداره و در صورت مشکل دار بودن برگشت میزنه.
2- خیر گیرنده فقط حساب شما رو میبینه.
3- اگر پیپپال به این موضوع پی ببره 24-72 ساعت پول رو نگه میداره و حساب گیرنده لیمیت میشه . هم اکنون سیستمهای بانکی به علائم هشدار دهنده نظیر اس ام اس و ایمیل به صاحب حساب اصلی ( بانک یا کارت) مجهز هستند و در صورت هر گونه برداشت غیر قانونی از حساب موارد به صاحب حساب و پیپال گزارش میشه.:)
4- میتونید کارمزدهای پپیپال رو مطالعه کنید .
5- بله دانستن یک ایمیل برای حسابهای شخصی و پریمایر کافی هست.

موفق باشید

از پاسخ کامل و وقتی که گذاشتید بسیار سپاسگزارم. :)

liberty_reserve

Registered User
لایک‌ها
1
پنج تا سوال درباره پی پال داشتم، خیلی ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند:

4. اگر حساب مبدا در آمریکا و واحدش دلار آمریکا باشه و مثلا حساب گیرنده در سنگاپور و واحدش دلار سنگاپور باشه، اگر ترانسفر به دلار آمریکا انجام بشه، به نرخ روز چنج میشه و معادلش به دلار سنگاپور میره به حساب طرف؟ یا بابت تبدیل ارز پی پال درصد کم میکنه؟
:)

بله به نرخ روز میباشد ولی با ریتی که داخل خود پی پال است و کارمزد خود پی پال هم که سرجاش است وکم میشود.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
قیمت واقعا عجیب و غریب شد.

یه جا 1210 یکی 1240...

rezabs

Registered User
لایک‌ها
4
قیمت واقعا عجیب و غریب شد.

یه جا 1210 یکی 1240...

یکجا که توضیحش داده شد.
بعضی ها دلارشون در بالانس هست و از مسیرهای اینترنتی به حسابشون رفته. یعنی خریداری نشده. پس هر قیمتی بگذارند براشون صرف داره. میتونند حتی 1100 بفروشند. اما کسایی که سورس پولشون منابعی مثل کردیت هست یا حساب بانکی و باید از اینجا پرش کنند و همینطور کسورات بانکی و ... هم پرداخت کنند طبیعی هست که نمیتونن از یک قیمتی پایینتر دلار ارائه کنند. ضمن اینکه حتی در بازار ارز هم دلار حواله ای و اسکناس قیمتهاشون معمولا تفاوت زیادی داره.
:)

aapaypal

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

من یک حساب پی پال از ترکیه دارم و همه چیزش تکمیله : وریفای شده کردیت کارت و حساب بانکی معتبر داخلش هست و مدارک کامل داره یک بار هم لیمیت شده که از لیمیت خارج کردمش.

اما من یک مشکلی دارم که اون هم وقتی می خوام از بالانس پی پال Send Money انجام بدم با این پیام مواجه می شم:

کد:
Payments can't be made in Turkish Lira using your PayPal balance unless the seller and buyer are both located in Turkey - you'll need to use a different currency or your credit card for this transaction
.

الان واحد بالانس پی پال من دلار آمریکا هست ( اول لیر بود بعد تغییرش دادم) و من هم فقط دلار آمریکا دریافت می کنم اما باز هم این مشکل رو دارم.
اما وقتی بخوام به یه پی پال ترکیه ای پول ارسال کنم این مشکل رو ندارم اما به هیچ وجه نمی تونم به پی پال کشور دیگری با استفاده از بالانس پی پالم پول ارسال کنم.
البته با کردیت کارت محدودیتی نداره و به همه کس می شه ارسال کرد.

حالا می خوام ببینم هیچ راهی نداره که بتونم با استفاده از بالانس پی پالم به همه کشورها send money انجام بدم؟

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
1500 دلار میخوام واسه این چینیا بریزم حسابشون تویه یه بانکی ! بعد که بانک تایید کنه تشریف فرما میشن !:D

با چی باید پرداخت بشه !؟! پی پال ویزاکارت ...؟!

سرم زیاد در نمیره !:D

لطفا راهنمایی کنید ! ممنون !:)

y6vo12az08c810j66901.png

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
1500 دلار میخوام واسه این چینیا بریزم حسابشون تویه یه بانکی ! بعد که بانک تایید کنه تشریف فرما میشن !:D

y6vo12az08c810j66901.png

این رو باید حواله ی ارزی کنید!
از طریق صرافی معمولا انجام میشه !

liberty_reserve

Registered User
لایک‌ها
1

y6vo12az08c810j66901.png

مشخص هست کاملا

حساب بانکی داده همراه با سوئیفت شمام ازبانک باید بفرستی که صرافی ها انجام میدن.

اگه میخای پی پال بدی باهاشون مکاتبه کن ببین پی پال قبول میکنند یا نه بعد حساب پی پال بگیر.

برای پی پال من در خدمتم اگه داشتن.

Last edited:

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
این رو باید حواله ی ارزی کنید!
از طریق صرافی معمولا انجام میشه !

مشخص هست کاملا

حساب بانکی داده همراه با سوئیفت شمام ازبانک باید بفرستی که صرافی ها انجام میدن.

اگه میخای پی پال بدی باهاشون مکاتبه کن ببین پی پال قبول میکنند یا نه بعد حساب پی پال بگیر.

برای پی پال من در خدمتم اگه داشتن.

سپاس !:)

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
کسی یه اموزش خوب کار با پی پال داره

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
سلام میشه یه نفر اینجا اموزش mass pay رو بزاره ممنون میشم

سلام،

در ابتدا باید حتما حسابتون Business/Premier باشه نه Personal.

بعد یه فایل txt با Notepad بسازید و آدرس ایمیل پی پل دریافت کننده مبلغ رو وارد کنید و با یک بار زدن کلید تب (Tab) فاصله ایجاد کنید (فاصله حتما باید با کلید تب ایجاد بشه نه با کلید Space) و در ادامه مبلغ رو وارد کنید و مجدد کلید تب (Tab) رو بزنید و این بار نوع ارز رو مشخص کنید مانند مثال زیر:

[email protected] 550 USD

فایل رو ذخیره کنید و به حساب پی پلتون لاگین کنید، در صفحه اصلی حساب در انتهای صفحه میبینید که از سمت چپ اولین لینک، "Mass Pay" هست که البته با رفتن به قسمت "Send Money" گزینه مشابهی هست "Make a Mass Payment" که هر دو شما رو به صفحه مربوطه هدایت میکنن. در صفحه جدید گزینه "Upload" رو میبینید که باید فایلی رو که ساختید در اینجا آپلود کنید در پایین اون ":My payment recipients are identified by" هست که از منو گزینه "PayPal Customer ID" رو انتخاب میکنید، در زیر اون هم دو قسمت برای "عنوان" و "پیام شما به گیرنده" هست که میتونه خالی بمونه، در آخر کلید "Review" رو بزنید و در صفحه بعد تایید کنید تا مبلغ ارسال بشه.

گیرنده پول همون 550 دلار رو بدون کسر فی دریافت میکنه اما شما 1 دلار فی پرداخت میکنید.

موفق باشید.

Last edited:

ww6zz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من به تازگی یک حساب وریفای شده گرفتم

اگر به این حساب دلار واریز بشه و بخوام از طریق بانکی در آمریکا این مبلغ را به حساب بانکی واریز کنم باید حتما نام حساب پی بال با نام حساب بانکی یکی باشه یا خیر؟

البته در توضیحات سایت پی بال به نظر چنین نوشته که باید نامها یکسان باشه وگرنه انتقال صورت نمیگیره..

حال اگر این امکان میسر نباشه آیا راهی برای تبدیل دلار به ریال وجود داره مثلا ازطریق صرافی ها یا خیر

ممنون میشم اگر دوستان راهنمایی کنند.

باتشکر

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
راستش این دوره و زمونه من نمیتونم باور کنم کسی صرفا از روی انصاف تعیین قیمت کنه، مثلا مشتری به قیمت بالاتر هست و میتونه بفروشه ولی بگه، نه من به این قیمت میفروشم.

به نظرم الان زوده در مورد انصاف همه فروشنده ها قضاوت کنیم اگر اوضاع منظم بشه مسلما اونایی که منصف هستن خودشون رو اثبات میکنن.

لطفا شما هم ایده ای بدید، شما از اعضاء قدیمیه این بخش هستید و مسلما نظر سازنده ای دارید.

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
دوستان یک سوال ؟ PayPal Smart Connect چی هست ؟ ایا اینم یک نوع سورس پرداخت هست ؟

و چجوری باید چنین اکانتی ساخت ؟

يك اكانت هست كه كرديت ميده از طريق پي پال
فقط براي اهاليه آمريكا هست

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
باورم نمی شه قیمت های اینجا قرار نیست پایین بیاد.

اگر کسی به قیمت ارز آزاد نهایتا + ۱۰ تومن می تونه بده بسته به قیمتش تا ۱۰۰۰ یورو خریدارم.

سلام،

فکر میکنم اگر به قیمت مناسبی برای فروش دلار فروشندگانی که درآمد اینترنتی دارن برسیم قیمت فروشندگان دیگه هم میتونه کاهش پیدا کنه به این دلیل که تعداد فروشندگان(با در آمد اینترنتی) کم نیست و در مجموع بخش زیادی از نیاز خریداران رو تامین میکنه بنابراین اگر منظم بشه میتونه روی کنترل قیمت موثر باشه.

به نظرم فروش به قیمت بانک مرکزی اصلا منصفانه نیست حتی فروش به قیمت آزاد هم منصفانه به نظر نمیاد به این خاطر که باید فرقی بین دلار آزاد و دلار پی پل که تهیه اش مشکل تره باشه و از طرفی از ظهور واسطه(که دلار رو از افراد با درآمد اینترتی میخرن و با قیمت بالا میفروشن) جلوگیری میشه(که اینم برای حفظ تعادل بازار موثره).

با توجه به اینکه معامله منصفانه معامله ای هست که فروشنده نصف، سود خودش و نصف، سود خریدار رو باید در نظر داشته باشه، همونطور که شما گفتید احتساب سود اندکی(مثلا 20 تومن) روی نرخ فروش آزاد برای فروشندگان با درآمد اینترنتی منصفانه است.

mustafa1366

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .
دوستان ، من میخوام سیستم فروش تو سایتم راه اندازی کنم .
به این صورت که کاربران بطور ان لاین پول به حساب من واریز بشه...
به نظر شما پیپال permium بهتره یا businees ؟

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
یکی از عزیزان سوال زیر رو پرسیده بودن که اینجا پاسخ میدیم:

این mass pay فرقش با send goods چیه
هر دو به یک اندازه قابل پیگیری هست و میشه پول رو ریفاند کرد
کدوم بهتره
کارمزد سند گودز چقدره؟

MassPay همونطور که از نامش پیداست بطور معمول جهت پرداخت های دسته جمعی که با یک پرداخت امکان ارسال پول به چندین حساب پی پل رو دارید(مناسب برای شرکت ها جهت پرداخت حقوق کارکنان) که فرسنده تنها 1 دلار رو پرداخت میکنه.(حساب فرستنده نباید Personal باشه و از بالانس پی پلش میتونه بفرسته یا حساب بانکی نه از کارت اعتباری).
و Send for Goods برای خرید کالا هست.

بعد از ارسال پول از طریق MassPay امکان کنسل نیست مگر پرداخت های unclaimed (پرداخت هایی هستن که دریافت کننده هنوز تایید نکرده).

هر کدوم کاربرد و مزیت خودش رو داره.

کارمزد ها:

بسته به فروشت در ماه از 1.9% شروع میشه تا 2.9% به علاوه 0.30$

Last edited:
بالا