• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد پی پال.

Edenbeast

Registered User
لایک‌ها
0
با توجه به اینکه کارت های آذربایجان no billing هستند و هر نوع آدرسی رو می پذیرند به احتمال زیاد بتونید به عنوان کردیت کارت اونرو به حساب پی پال اضافه کنید اما US Paypal موجودی شما رو تنها به حساب بانکی ایالات متحده و یا از طریق صدور چک و یا به دبیت کارت صادره از خود پی پال واریز می کنه و طبیعتا اضافه کردن حساب بانکی آذربایجان به US paypal امکان پذیر نیست

ممنونم از پاسختون
اون وقت اگر اضافه کنم از کردیت آذربایجان که میتونم توسط پی پال برداشت کنم؟یا نمیشه؟
یعنی اگر برداشت دلار از پی پالم رو در هنگام خرید و در صورت موجود نبودن $ توی خود پی پال کردیت کارت آذربایجان قرار بدم از حساب آذربایجان بدون هیچ مشکلی کم میکنه؟ و دیگه نیازی نیست توی پی پال موجودیم رو شارژ کنم؟
(مثل همین کاری که الان کردیت امریکا رو باهاش انجام دادم مثلا خرید میکنم دلار توی خود پی پال ندارم ولی از کردیت کارتم کم میکنه!)

ArmanMohseni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه

من اکانت پی‌پال دارم حساب شخصی هست. تازه باز کردم و وری‌فای هم شده می‌خوام بدونم می‌تونم این حساب رو به بیزنس تبدیل کنم یاباید یه حساب جدید باز کنم ؟

ممنون از کمک شما

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
سلام به همه

من اکانت پی‌پال دارم حساب شخصی هست. تازه باز کردم و وری‌فای هم شده می‌خوام بدونم می‌تونم این حساب رو به بیزنس تبدیل کنم یاباید یه حساب جدید باز کنم ؟

ممنون از کمک شما

سلام،

بله به راحتی میتونید به حساب بزنس تبدیل کنید، زیر منو بالای صفحه دنبال این بگردید "Account Type: Personal Upgrade" و روی "Upgrade" کلیک کنید و ادامه کار در صفحات بعدی مشخص هست.

iranpayments

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آيا به هنگام باز كردن حساب نيز همخواني Ip را با كشور Billing Address يا كسور Cardholder كنترل ميكند؟
مثلا شما كارت اعتباري با نشني امارات داشته باشيد و با *** آمريكا وارد paypal شويد!؟

خیر . فقط باید آی پی شما جزو کشورهای تحریم نباشد.

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25
سلام به همه

ممنون از کمک شما

سلام شما دوست گرامی که تازه حساب باز کردید و شاید هنوز اطلاعات و تجربه لازم برای کار با این حساب رو ندارید همون بهتر که در حساب شخصی بمونید و مدتی باهاش کار کنید . در مورد ارتقاع هم شاید بدون مشکل بتونید به پریمایر منتقل بشید ولی حساب بیزینس مستلزم داشتن مدارک شرکتی و ثبتی معتبر هست که از ایران تقریبا" غیر ممکن هست چنین کاری . موفق باشید :)

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25
ممنونم از پاسختون
اون وقت اگر اضافه کنم از کردیت آذربایجان که میتونم توسط پی پال برداشت کنم؟یا نمیشه؟
یعنی اگر برداشت دلار از پی پالم رو در هنگام خرید و در صورت موجود نبودن $ توی خود پی پال کردیت کارت آذربایجان قرار بدم از حساب آذربایجان بدون هیچ مشکلی کم میکنه؟ و دیگه نیازی نیست توی پی پال موجودیم رو شارژ کنم؟
(مثل همین کاری که الان کردیت امریکا رو باهاش انجام دادم مثلا خرید میکنم دلار توی خود پی پال ندارم ولی از کردیت کارتم کم میکنه!)

سلام کارتهای رویال بانک آذربایجان به سیستم بانکی کانادا و آمریکا متصل هستند . چون ساپورت و کردیتشون از اونجا هست. به همین دلیل پیپال یا سایتهای پذیرنده سورس پول شما رو از امریکا یا کانادا تشخیص میده و به نظرم مشکلی در پیپال آمریکا نخواهند داشت. ولی قبل از اون حتما" باید حساب بانکی آمریکا اضافه کنید. بعد میتونید از کارت به عنوان سورس خریدهاتون استفاده کنید .

پایدار باشید.

titanik2009

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
سلام کارتهای رویال بانک آذربایجان به سیستم بانکی کانادا و آمریکا متصل هستند . چون ساپورت و کردیتشون از اونجا هست. به همین دلیل پیپال یا سایتهای پذیرنده سورس پول شما رو از امریکا یا کانادا تشخیص میده و به نظرم مشکلی در پیپال آمریکا نخواهند داشت. ولی قبل از اون حتما" باید حساب بانکی آمریکا اضافه کنید. بعد میتونید از کارت به عنوان سورس خریدهاتون استفاده کنید .

پایدار باشید.

چند وقت هست بعضی جاها مد شده که میگن به سیستم بانکی USA وصل هست و ... .
این حرفای من دراوردی رو نمیدونم از کجا میارن !!!

همه بانک ها به یه شبکه وصل هستن و اون شبکه به شبکه های بزرگتر و نهایتا به سرورهای اصلی ویزا کارت یا مسترکارت که همه ترنسفرها رو کنترل میکنه.
معمولا تو همه کشورها بانک ابتدا به سیستم بانک مرکزی وصل میشه و از اون به درگاه های بزرگتر و ...
فرقی نداره که کدوم بانک و کدوم کشور هست چیزی که مهمه سورس پول کاملا مشخصه از کدوم بانک و کدوم حساب هست.

بحث اینکه کدوم کارت رو پیپاله کدوم کشور کار میکنه اصلا ربطی به کشور صادر کننده کارت نداره. کارت بانک امریکایی رو میشه رو هر کشوری اضافه کرد یا هر کشوری رو امریکا و ... . مشکلی که ممکنه پیش بیاد که البته اسمشو مشکل نمشه گذاشت اینه که بانک های بزرگ معمولا از سیستم AVS استفاده میکنن و معنیش اینه که در زمان خرید سیستم توسط شبکه میاد و اطلاعات Billing وارد شد در هنگامه خرید رو با ادرسی که تو بانک هست چک میکنه و اگر مغایرت داشته باشه به دلایل امنیتی قبول نمیکنه ( Decline ) . برای حل این مشکل یا باید بانک صادر کننده AVS رو غیر فعال کنه یا به ادرسی که دارنده کارت می خواد باهاش خرید کنه تغییر بده.

از اونجایی که رویال بانک در و پیکری نداره و همینطوری به همه دنیا داره کارت ارزه میکنه ( من نمیدونم چرا یکی نیست جواب بده با قضیه پول شویی اینا چطوری کنار میان !!! ) هیچ سیستم AVS و امنیتی نداره و با کارتش با هر اسم و ادرسی تو دنیا میشه خرید کرد. فقط باید حواستون باشه که اگر اطلاعات کارد دزدیده بشه، پولتون از دست رفته چون چیزی به نام Charge back ندارن اینا برای ایرانی ها و پولی که کسر شده دیگه از طریق بانک قابل برگشت نیست و مگر دست به دامنه سایت یا سازمانی بشید که کارت رو Charge کردن.

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
سلام شما دوست گرامی که تازه حساب باز کردید و شاید هنوز اطلاعات و تجربه لازم برای کار با این حساب رو ندارید همون بهتر که در حساب شخصی بمونید و مدتی باهاش کار کنید . در مورد ارتقاع هم شاید بدون مشکل بتونید به پریمایر منتقل بشید ولی حساب بیزینس مستلزم داشتن مدارک شرکتی و ثبتی معتبر هست که از ایران تقریبا" غیر ممکن هست چنین کاری . موفق باشید :)

سلام،

نه دوست عزیز برای داشتن حساب بزنس نیازی به مدارک شرکتی نیست. من هم مثل خیلی از دوستان دیگه حساب بزنس دارم بدون نیاز به مدارک شرکتی، تفاوت بین حساب های پی پل در امکاناتی هست که به شما ارائه میدن و درصد بیشتری که بابت Transaction ها از شما دریافت میکنن، همونطور که میدونید شما میتونید با برند شخصی در فضای الکترونیک تجارت کنید و تجارت محدود به شرکت ها و سازمان ها نیست.

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
شما درست می فرمایید ولی حساسیت پیپال رو حساب های بیزینس بیشتره (پولشویی و این حرفها) و ممکنه گیر بده که اگرم گیر بده دیگه بای بای
ولی رو حساب پریمایر و پرسونال این حساسیت ها کمتره و بیشتر حساسیت ها رو استفاده از حساب توسط شخص ثالث و ... هستش

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
سلام دوستان

وریفای کردن پیپال چقدر هزینه بردار هست ؟
smilingsmiley.gif

sooshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اکانت پی پل با سابقه (1 ماه از تاریخ ساختش گذشته باشه) + حداقل دو تراکنش رو داشته باشه
خریداریم
برای سهولت و سرعت در معامله شماره تماس و یا آیدی خود رو هم پ.خ کنید
مرسی

DrXoX

Registered User
لایک‌ها
14
سلام
دوستان من یه خرید می خوام با پی پال انجام بدم قیمت مورد نظر رو زده 3.60 USD ، کسی می تونه برام انجام بده ؟ هزینش رو پرداخت می کنم
اگه زحمتی نیست بگید چقدر باید بابت این خرید به شما بدم

موفق باشید

Baran 88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان من یه خرید می خوام با پی پال انجام بدم قیمت مورد نظر رو زده 3.60 USD ، کسی می تونه برام انجام بده ؟ هزینش رو پرداخت می کنم

موفق باشید

سلام

بله براتون انجام میدیم $ 1180

تماس بگیرید .

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
سلام

موفق باشید

سلام،

تاپیک اختصاصیش رو در لینک زیر متونید ببینید:

http://forum.persiantools.com/t92527-page102.html?goto=newpost

موفق باشید

DrXoX

Registered User
لایک‌ها
14
سلام،

تاپیک اختصاصیش رو در لینک زیر متونید ببینید:

http://forum.persiantools.com/t92527-page102.html?goto=newpost

موفق باشید

دستت درد نکنه ، راستش قبلا اون تاپیک رو دیده بودم ولی چون خیلی کم میام فروم سرچ کردم پیداش نکردم ، اینجا پرسیدم ، الان میرم تو تاپیک خودش مطرح می کنم

10Q :f34r:

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44

سلام،

وریفای کردن پی پل قیمت مشخصی نداره افرادی هستن که میتونن براتون کارت اعتباری جهت وریفای پی پل تهیه کنن که هزینش رو هر کدوم خودشون مشخص میکنن و یکسان نیست.

اما در نظر داشته باشید که وریفای کردن پی پل و کلا داشتن حسابش در صورتی می ارزه که خارج از کشور باشید یا کسی رو خارج از کشور داشته باشید که از مدارکش استفاده کنید در غیر این صورت ریسک بزرگیه از این جهت که هر لحظه امکان مسدود شدن حساب پی پل توسط خود پی پل هست که برای رفع مسدودی مدارکی ازتون میخواد که باید داشته باشید.

من همیشه پیشنهادم به همه دوستان اینه که به جای باز کردن حساب جدید، دلار مورد نیازشون رو از فروشندگان معتبری که قیمت مناسبی برای فروش دلارشون ارائه میدن خریداری کنن مسلماً به صرفه تره و البته کم دردسر تر.

موفق باشید.

zagrox

Registered User
لایک‌ها
9
شرکت زاگرس خدمات جدیدی رو برای افتتاح حساب اکانت پی پال آماده ارائه کرده و میتونید در آدرس سایت go2paypal.com اطلاعات کامل رو مطاله کنید.

panurama

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
یه ایمیل از جایی برام اومده که انگار از طرف پیپال هست و نمیدونم چیه دوستان لطفا راهنمایی کنن

لینک داخل ایمیل رو که باز میکنم این صفحه برام باز میشه:
dfbd2f04b3ac.png

Dear Benyamin Obama,

We have a response to your recent request for the PayPal Extras Mastercard (Reference Number: 0414A9). Please click here to review the response on our secure site. To help reduce our impact on the environment, we are sending this letter to you electronically. You can download or print the letter for your records.

Sincerely,

PayPal Extras Mastercard Services

Last edited:

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
یه ایمیل از جایی برام اومده که انگار از طرف پیپال هست و نمیدونم چیه دوستان لطفا راهنمایی کنن

لینک داخل ایمیل رو که باز میکنم این صفحه برام باز میشه:
dfbd2f04b3ac.png

Dear Benyamin Obama,

We have a response to your recent request for the PayPal Extras Mastercard (Reference Number: 0414A9). Please click here to review the response on our secure site. To help reduce our impact on the environment, we are sending this letter to you electronically. You can download or print the letter for your records.

Sincerely,

PayPal Extras Mastercard Services

سلام،

اگه از ایمیلی که دورش خط کشیدید این پیام رو دریافت کردید که سرکاریه در غیر این صورت ایمیل فرستنده رو اینجا بگید.

ضمنا این میگه در پی درخواست شما برای دریافت کارت اعتباریه(MasterCard) پی پل، که اگر شما چنین درخواستی به پی پل ندادید که قطعا نه باید پاسخ این ایمیل رو بدید نه باید رو لینک هاش کلیک کنید.

بالا