• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد پی پال.

payment24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام.
میخوام برای سایت درگاه پی‌پال بذارم.
یک ویزا کارت از کشورهای اطراف هم دارم.
می‌خواستم بدونم لازمه سرور حتماً خارج از ایران باشه؟ چون سرور کنونی سایت (که مشتری از اون به درگاه پی‌پال میره) ایران هست.
سلام
بله حتما باید سرور خارج از ایران باشه و همینطور وبسایت به زبان انگلیسی باشه

pinfo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام دوستان چند تا سوال داشتم
من یه اکانت پیپال دارم که کشورش خورده بحرین و تا حالا هم باهاش تراکنشی انجام ندادم و با web فرییر بهش وصل شدم
اما سوالات من

من یکی از دوستام توی کانادا هستش و حساب های ویزا رو داره اون میتونه برام وریفای کنه اکانتمو ؟
پیشنهاد می کنید یه حساب جدید بسازم ؟ یا روی همین تغییراتی اعمال کنم
برای ورود به اکانت پیشنهاد می کنید از چی استفاده کنم و از ایپی کدوم کشور ؟ به نظرتون این چیز p ان ها که مثلن ایپی کانادا داره خوبه ؟ یا یکک ایپی ثابت باید داشته باشم
؟
مرسی از توجه دوستان

mobilebaz

Registered User
لایک‌ها
187
سلام
یه خرید فیزیکی از یه سایت چینی دارم و میخوام این بسته به به ادرس توی انگلیس ارسال بشه.
ویزا کارت فیزیکی از کشور امارات و یه وی پی اس از کشور انگلستان دارم.
پرداخت رو می خوام از طریق پی پال انجام بدم (با وی پی اس انگلستان)
آیا دچار مشکل میشم به این خاطر که ویزا کارتم توی امارات باز شده ؟

Nickelback

Registered User
لایک‌ها
30
سلام
یه خرید فیزیکی از یه سایت چینی دارم و میخوام این بسته به به ادرس توی انگلیس ارسال بشه.
ویزا کارت فیزیکی از کشور امارات و یه وی پی اس از کشور انگلستان دارم.
پرداخت رو می خوام از طریق پی پال انجام بدم (با وی پی اس انگلستان)
آیا دچار مشکل میشم به این خاطر که ویزا کارتم توی امارات باز شده ؟

سلام موقعی که کردیت کارت رو تو پی پل اضافه می کنید به ادرس هم اضافه میکنید که کردیت کارت برا اساس اون ادرس ست میشه و وریفای میکنید
خوب برا این کار شما باید پی پل انگلیس رو افتتاح کنید ادرس انگلیس رو موقع اضافه کردن کردیت کارت بدیدن و حسابتون رو با اون کردیت کارت وریفای کنین
اینجوری مشکلی پیش نمی یاد
اگر هم پی پل رو از قبل ساختید و یه ادرس دیگه رو ست کردید رو کردیت کارتتون اینجوری نمی تونین با ادرس انگلیس خرید کنین مگر اینک پول تو بالانس پی پل باشه تا بشه با ادرس جدید خرید کرد.

mobilebaz

Registered User
لایک‌ها
187
سلام موقعی که کردیت کارت رو تو پی پل اضافه می کنید به ادرس هم اضافه میکنید که کردیت کارت برا اساس اون ادرس ست میشه و وریفای میکنید
خوب برا این کار شما باید پی پل انگلیس رو افتتاح کنید ادرس انگلیس رو موقع اضافه کردن کردیت کارت بدیدن و حسابتون رو با اون کردیت کارت وریفای کنین
اینجوری مشکلی پیش نمی یاد
اگر هم پی پل رو از قبل ساختید و یه ادرس دیگه رو ست کردید رو کردیت کارتتون اینجوری نمی تونین با ادرس انگلیس خرید کنین مگر اینک پول تو بالانس پی پل باشه تا بشه با ادرس جدید خرید کرد.
ممنئن از پاسختون
من اصلا حساب پی پال ندارم.
میخوام بصورت Guest user پرداخت رو انجام بدم.
میخوام بدونم چون ویزا کارتم مال اماراته و ای پی vps و ادرس ارسال مال انگلیسه، مشکلی پیش میاد یا نه ؟ (ویزا کارتم free billing هست و آدرس داخل پنلش قابل تغییر هست و می تونم ادرس شیپینگ و بیلینگ رو یکسان بزنم. فقط در امارات افتتاح شده.)

تصویر صفحه پرداخت :
28480557477676544021.jpg

Last edited:

persianview

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان چند تا سوال داشتم
من یه اکانت پیپال دارم که کشورش خورده بحرین و تا حالا هم باهاش تراکنشی انجام ندادم و با web فرییر بهش وصل شدم
اما سوالات من

من یکی از دوستام توی کانادا هستش و حساب های ویزا رو داره اون میتونه برام وریفای کنه اکانتمو ؟
پیشنهاد می کنید یه حساب جدید بسازم ؟ یا روی همین تغییراتی اعمال کنم
برای ورود به اکانت پیشنهاد می کنید از چی استفاده کنم و از ایپی کدوم کشور ؟ به نظرتون این چیز p ان ها که مثلن ایپی کانادا داره خوبه ؟ یا یکک ایپی ثابت باید داشته باشم
؟
مرسی از توجه دوستان
نه نمی تونه باید هویت همون کشور رو داشته باشه

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
دوستان پی پال به سایت های جذب سرمایه گیر میده و اکانتشون رو بلاک میکنه؟ (سایت هایپ نیست ولی سودش بالای 1.5% در ماه هست و برای خارجیا غیر متعارف)
ترانسفر روزانه حدود 5000 دلار .
پیشنهادتون چی هست برای جذب سرمایه از طریق پی پال یا کردیت؟

a13

Registered User
لایک‌ها
2,263
با عرض ادب
من و دوستم میخواستم سایتی راه بندازیم که ایرانی های خارج از کشور هم بتونن خرید انجام بدن. برای همین نیاز به حساب بانکی ارزی مثل پی پال و.. داریم. واینکه باید درگاه واریز هم به اون حساب توی سایتمون داشته باشیم.
اگرلطف کنید و به سوال زیر پاسخ بدین ممنون میشم
1- چه نوع حساب و یا کارتی به درد کار ما میخوره؟با چه حسابی مشتری های ما راحت تر هستن؟
2- از چه سایتی درگاه واریز به حساب پی پال رو باید بگیریم؟
3- سایت و سرور های اون باید چه مشخصاتی داشته باشن که لیمیت نشه حساب ما؟
4- اگر نکته ای هست لطفا بفرمایین

با تشکر

payment24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام ساییتون که آماده شد باید بگین تا بررسی کنیم ، ما امکان تخصیص درگاه پی پال و کردیت کارت رو داریم ولی اول سایت باید بررسی بشه

• Like
Reactions: a13

mmzare

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اینجا بیشتر سوال و جوابه
تاپیکی نیست که کلا کار با پی پل رو 0 تا 100 توضیح بده

sajadpbk

Registered User
لایک‌ها
268
سلام دوستان
من در یک سایتی 15 دلار به دست اوردم حالا که میخوام بردارم میگه باید حتما اکانت پی پال داشته باشم ولی من ندارم کسی میتونی برام انجام بده؟ هزینش چقدره؟
میخوام با این 15 دلار یه گیفت 15 دلاری بگیرم

shojsdel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام، شما خرید پی پال هم انجام میدید؟ یک آی پی اختصاصی اسپانیا میخوام بخرم.
آدرس: http://www.morevpn.com/spain-dedicated-ip-***/
ایمیل: [email protected]
آیدی یاهو : alijeweler52
ممنون میشم

xcv4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان. من یه حساب paypal باز کردم و توی اون یه prepaid card از نوع مستر کارت و صادره از انگلستان اضافه کردم. حساب بانکی هم دارم ولی وقتی میخوام اضافه کنم قبول نمیکنه و میگه بعدا تلاش کنید!!

چند جا که گفتم برام این حساب رو شارژ کنن گفتن که حسابتون وریفای نیست!! من دیگه چیکار کنم که حسابم وریفای بشه ؟؟؟؟

نکته بعدی اینجاس که بعضی جا ها حساب رو برای من شارژ کردن ولی..... هی این پیپال میگه برای اطمینان از خرید مشتری پول تا ۲۱ روز پیش ما میمونه!! قضیه این چیه؟؟ چرا اینجوریه؟ کار خاصی باید بکنم. من پیپال رو برای درآمد های ارزیم میخوام. اگه هی برا هرجا بگه وریفای نیست که من بدبختم! اگه پیپال مناسب نیست برای کار من شما کدوم سرویس رو پیشنهاد میکنید که سخت گیریش کم باشه و برای تایید هویت نیاز به resident card , driving license , .... نداشته باشه و با حساب بانکی کار ما رو راه بندازه!!

جواب ها رو اینجا بنویسین یا اگه میتونین مشکل منو حل کنین یه ایمیل بم بزنید : [email protected]

Gamemaster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
کسی‌ می‌تونه بصورت واضح بگه برای باز کردن و تائید حساب باید چکار کرد؟

sylvester

Registered User
لایک‌ها
89
فعلا که شرکت پی پال به دلیل نغض تحریمهای ایران از طرف دولت آمریکا ۷۰۷ میلیون دلار جریمه شده و احتمالا از این پس بیشتر سخت گیری می کنه برای ما ایرانی ها

BryanAdams

Registered User
لایک‌ها
26
فعلا که شرکت پی پال به دلیل نغض تحریمهای ایران از طرف دولت آمریکا ۷۰۷ میلیون دلار جریمه شده و احتمالا از این پس بیشتر سخت گیری می کنه برای ما ایرانی ها
ببخشید میشه بگین منبع خبرتون کدوم سایت هست؟ ممنون

بالا