• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد پی پال.

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
برادران عزیز چند تا سوال کلی در مورد افتتاح حساب پی پال دارم :

1. من ویزا کارت دارم از آذربایجان باید با آیپی آذربایجان اکانت بسازم ؟
  2. برای وریفای کردن تنها اطلاعات کردیت کارت لازم هست ؟
  3. برای در آوردن حساب از لیمیت چه اطلاعاتی لازم هست ؟
  4. چقدر طول می کشه تا حساب از لیمیت در بیاد ؟
  5. بعد از وریفای حساب با کردیت کارت موجودی کردیت تو پی پال قابل استفاده هست ؟
  6. حساب لیمیت شد موجودی کردیت کارت چی میشه ؟

ممنون میشم جواب بدید ،
سپاس .

دوستان لطفا جواب منم بدید .

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
برادران عزیز چند تا سوال کلی در مورد افتتاح حساب پی پال دارم :

1. من ویزا کارت دارم از آذربایجان باید با آیپی آذربایجان اکانت بسازم ؟
  2. برای وریفای کردن تنها اطلاعات کردیت کارت لازم هست ؟
  3. برای در آوردن حساب از لیمیت چه اطلاعاتی لازم هست ؟
  4. چقدر طول می کشه تا حساب از لیمیت در بیاد ؟
  5. بعد از وریفای حساب با کردیت کارت موجودی کردیت تو پی پال قابل استفاده هست ؟
  6. حساب لیمیت شد موجودی کردیت کارت چی میشه ؟

ممنون میشم جواب بدید ،
سپاس .

سلام،

1 . مهم نیست اگر آی پی که استفاده میکنید با کشوری که تو حساب معرفی کردید یکی نباشه.
2 . اطلاعات کارت تنها برای راه اندازی اولیه حساب پی پل هست و برای استفاده از حساب باید هویت شما برای پی پل مشخص بشه که با مدارکی که بهشون ارائه میدید این کار انجام میشه.
3 . برای در آوردن از لیمیت همون مدارکی که برای احراز هویت ارائه میدید لازمه.

مدارک:
نسخه اسکن شده از کارت گواهی نامه یا پاسپورت برای تایید نام، نام خانوادگی، اطلاعات تاریخ تولد و تصویر صاحب حساب و همچنین قبض(تلفن، برق ...) برای تایید آدرس که همراه با نام شما در قبض هست.
ضمنا بعد از تمام مراحل وریفای، پی پل ممکنه گاهی به دلایلی حساب رو لیمیت کنه، یکی از اون دلایل زمانی هست که شما با آی پی ای غیر از اونی که اغلب به حساب کانکت میشدید به حساب وارد بشید یا اگر شخص دیگری وارد حساب بشه، پی پل برای جلوگیری از حک شدن حساب و استفاده توسط شخص دیگر، حساب رو لیمیت میکنه و مدارک میخواد که خوب مسلما اگر شخصی که وارد حساب شده صاحب اصلی حساب باشه مدارک مورد نیاز رو داره.

4 . بعد از ارائه مدارک تقریبا 24 ساعته دوباره فعال میشه.
5 . بله موجودی کارت از طریق پی پل قابل استفاده است. قابل ذکره که موجودی کارت به حساب پی پل منتقل نمیشه، بلکه در هر خرید و تراکنش در همون لحظه مبلغ از کارت شما کسر میشه و به حساب فروشنده یا دریافت کننده منتقل میشه.
6 . با لیمیت شدن حساب هیچ اتفاقی برای کارت و موجودیش نمی افته.

موفق باشید.

ft_2005

Registered User
لایک‌ها
33
سلام خدمت دوستان
دوستان من میخوام توسط یک سایت معتبر که مدارک هم برای رفع لیمیت به من ارایه میدند یک حساب پی پال بسازم.سوالهایی که داشتم اینه هست که من میتونم برای اولین تراکنش 1000 دلار از اون سایت دلار بخرم و برای بار دوم مقدار بیشتری دلار بخرم حسابم لیمیت نمیشه؟ کلا تا چه مقدار مبلغی میشه با حساب پی پال نقل انتقال انجام داد تا حساب لیمیت نشه ومشکلی براش بوجود نیاد؟و سوال اخر اینه که من برام خیلی مهمه که بعد ها این دلار ها رو به ریال تبدیل کنم ایا به راحتی میتونم اینجا این کار رو انجام بدم؟
خیلی ممنون میشم دوستان جواب من رو بدند اصلا صلاح هست یک حساب پی پال باز کنم.
تشکر از همه دوستان

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
سلام،

1 . مهم نیست اگر آی پی که استفاده میکنید با کشوری که تو حساب معرفی کردید یکی نباشه.
2 . اطلاعات کارت تنها برای راه اندازی اولیه حساب پی پل هست و برای استفاده از حساب باید هویت شما برای پی پل مشخص بشه که با مدارکی که بهشون ارائه میدید این کار انجام میشه.
3 . برای در آوردن از لیمیت همون مدارکی که برای احراز هویت ارائه میدید لازمه.

مدارک:
نسخه اسکن شده از کارت گواهی نامه یا پاسپورت برای تایید نام، نام خانوادگی، اطلاعات تاریخ تولد و تصویر صاحب حساب و همچنین قبض(تلفن، برق ...) برای تایید آدرس که همراه با نام شما در قبض هست.
ضمنا بعد از تمام مراحل وریفای، پی پل ممکنه گاهی به دلایلی حساب رو لیمیت کنه، یکی از اون دلایل زمانی هست که شما با آی پی ای غیر از اونی که اغلب به حساب کانکت میشدید به حساب وارد بشید یا اگر شخص دیگری وارد حساب بشه، پی پل برای جلوگیری از حک شدن حساب و استفاده توسط شخص دیگر، حساب رو لیمیت میکنه و مدارک میخواد که خوب مسلما اگر شخصی که وارد حساب شده صاحب اصلی حساب باشه مدارک مورد نیاز رو داره.

4 . بعد از ارائه مدارک تقریبا 24 ساعته دوباره فعال میشه.
5 . بله موجودی کارت از طریق پی پل قابل استفاده است. قابل ذکره که موجودی کارت به حساب پی پل منتقل نمیشه، بلکه در هر خرید و تراکنش در همون لحظه مبلغ از کارت شما کسر میشه و به حساب فروشنده یا دریافت کننده منتقل میشه.
6 . با لیمیت شدن حساب هیچ اتفاقی برای کارت و موجودیش نمی افته.

موفق باشید.

تنها مشکل قبض تلفن و برق و ... هست .
تنها اسکن گواهی نامه بین المللی کافی هست ؟

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
تنها مشکل قبض تلفن و برق و ... هست .
تنها اسکن گواهی نامه بین المللی کافی هست ؟

بستگی به خود پی پل داره که کدومشو ازتون بخوان یا هر دو رو اما در اکثر موارد کافیه.

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
بستگی به خود پی پل داره که کدومشو ازتون بخوان یا هر دو رو اما در اکثر موارد کافیه.

خودشون برای تایید حساب این اطلاعات رو می خوان یا باید برای تایید با invoice براشون ارسال کنیم ؟

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
خودشون برای تایید حساب این اطلاعات رو می خوان یا باید برای تایید با invoice براشون ارسال کنیم ؟

خودشون بعد از اضافه کردن کارت به حساب برای احراز هویت شما اینو ازتون میخوان.

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
سلام خدمت دوستان
دوستان من میخوام توسط یک سایت معتبر که مدارک هم برای رفع لیمیت به من ارایه میدند یک حساب پی پال بسازم.سوالهایی که داشتم اینه هست که من میتونم برای اولین تراکنش 1000 دلار از اون سایت دلار بخرم و برای بار دوم مقدار بیشتری دلار بخرم حسابم لیمیت نمیشه؟ کلا تا چه مقدار مبلغی میشه با حساب پی پال نقل انتقال انجام داد تا حساب لیمیت نشه ومشکلی براش بوجود نیاد؟و سوال اخر اینه که من برام خیلی مهمه که بعد ها این دلار ها رو به ریال تبدیل کنم ایا به راحتی میتونم اینجا این کار رو انجام بدم؟
خیلی ممنون میشم دوستان جواب من رو بدند اصلا صلاح هست یک حساب پی پال باز کنم.
تشکر از همه دوستان

سلام،

بعد از وریفای کردن حساب محدودیتی برای نقل و انتقال ندارید اما پیشنهاد میکنم این کار رو نکنید مگر از بابت اصل بودن مدارک اطمینان داشته باشید در غیر این صورت حساب لیمیت میمونه و امکان استفاده از پولتون هم وجود نداره.
تبدیل موجودی به ریال مشکلات خودشو داره و اگر نیاز ضروری به داشتن حساب پی پل ندارید به هیچ عنوان پیشنهاد نمیکنم حساب باز کنید مگر با مدارک اصلی.

موفق باشید.

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
برادران عزیز به کمک فوق العاده فوری نیازمندم .

یک invoice تو پیپال می خوام پرداخت کنم وقتی اطلاعات کارت رو میزنم که درست هست همشون میگه :
The card you entered cannot be used for this payment. Please enter a different credit or debit card number.

کارت مال باکو هست بیلینگ مال دوبی ، کشور رو دوبی میزنم تا با بیلینگ بخونه .
آیچی هم انگلیس .

مشکل چیه ؟!!!!!!!!!!!

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
برادران عزیز به کمک فوق العاده فوری نیازمندم .

یک invoice تو پیپال می خوام پرداخت کنم وقتی اطلاعات کارت رو میزنم که درست هست همشون میگه :
The card you entered cannot be used for this payment. Please enter a different credit or debit card number.

کارت مال باکو هست بیلینگ مال دوبی ، کشور رو دوبی میزنم تا با بیلینگ بخونه .
آیچی هم انگلیس .

مشکل چیه ؟!!!!!!!!!!!

بیلینگ آدرس باید یکی باشه.
اگر از فروشگاهی مستقیم دارید با کارت خرید میکنید که دیگه ارتباطی به پی پل نداره اما اگر میخواید پرداخت رو با پی پل انجام بدید نباید در هنگام خرید با پی پل اطلاعات کارت رو وارد کنید. اطلاعات کارت رو شما قبل از هر خریدی تنها یک بار تو پی پل وارد میکنیدبرای وریفای حساب که اون زمان هم باید آدرس بیلینگ رو از همون کشوری وارد کنید که کارتتون هست.

اگر حالت اول رو دارید یعنی از فروشگاه مستقیم با کارتتون دارید خرید میکنید با پشتیبانی فروشگاه تماس بگیرید و این مورد رو گزارش بدید.

آی پی مهم نیست که از انگلیسه.

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
Masspay چیه ؟:blush:

سلام،

MassPay یه امکان برای حسابهای Premium و Business پی پل هست که از موجودی حساب پی پل میتونید به چندین حساب دیگر پی پل پول ارسال کنید که کارمزد کمتری برای دریافت کننده داره.

shams03

Registered User
لایک‌ها
512
من پسرخالم كاناداست مي خوام بگم برام يه اكانت اونجا باز كنه به اسم و ادرس خودش ولي بعد من ازش استفاده كنم
بعد از اينكه ليميت شد كل چيزايي كه لازم داره كه يه اكانت فول وريفايد بشه چيه

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
من پسرخالم كاناداست مي خوام بگم برام يه اكانت اونجا باز كنه به اسم و ادرس خودش ولي بعد من ازش استفاده كنم
بعد از اينكه ليميت شد كل چيزايي كه لازم داره كه يه اكانت فول وريفايد بشه چيه

سلام،

یه نسخه اسکن شده از پاسپورت و یکی از قبض تلفن یا برق.

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
من می خوام یه cc بخرم برای وریفی اکانت پی پال .

از کدوم کشور اکانت بسازم بهتره ؟

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
با آیپی انگلیس میشه حساب امارات ساخت ؟
کارتم از آذربایجان هست با بیلینگ آدرس امارات .

به نظرتون از کجا سرور مجازی تهیه کنم که نیازی به تغییر آیپی نباشه تا یه مدتی ؟

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25
بررسی سروریسهای تغییر آی پی که برای دروازه های خریدی پی پال ، مانی بوکرز ، گوگل چک آوت و ... استفاده میشه:

***: در حال حاضر توصیه نمیشه چون از طرف مخابرات مسدود و یا بشدت دارای افت سرعت هست . بطوری که نمیشه از سرویس برای خریدو... استفاده کرد.در ضمن اگر ارتباط شما برای چند لحظه قطع بشه آی پی شما در ایران شناسایی و حسایتون مسدود میشه .Limit 180 days fund hold

Remot Desktop-VPS:
میشه استفاده کرد ولی هزینه بالایی داره و هیچ امنیتی برای برقراری ارتباط وجود نداره .چون هر اطلاعاتی که شما در حالت ریموت وارد میکنید بدون رمز نگاری به سرور ارسال میشه و احتمال لو رفتن اطلاعات شما وجود داره.استفاده از این سرویس همانند استفاده از فیلتر شکنهای معمول Web Proxyهست .

Proxy software:
اصلا" پیشنهاد نمیشه چون اکثر این نرم افزارها امنیت ارتباطی ندارند و در یک لحظه ممکنه هزاران نفر به یک آی پی متصل باشند . از همه مهتر این سرویسها دارای آی پی دینامیک هستند که این موضوع کار با سرویسهای پرداخت رو غیر ممکن میکنه .

Private Proxy Server:
شدیدا" توصیه میشه ولی باید از امنیت آی پی سرور و اینکه هویت شما به طور کامل پنهان میمونه مطمئن باشید. (به این سرورها اصطلاحا" High anonymous Proxy-Elite گفته میشه. شرکتهای خارجی هستند که این سرویس رو از ماهی 4$ ارائه میکنن .البته شرکتهای ایرانی هم به تازگی سرویس میدهند .

برای چک کردن آی پی به طور تخصصی میتونید از این سایتها استفاده کنید:

IP Address Lookup (IPv4 & IPv6)

IP Address Locator - What Is My IP Address Location? Find IP Address Search, IP Locator, IP Lookup

امیدوارم مطالب برای دوستان مفید واقع بشه.:)با سپاس

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731

Private Proxy Server:
شدیدا" توصیه میشه ولی باید از امنیت آی پی سرور و اینکه هویت شما به طور کامل پنهان میمونه مطمئن باشید. (به این سرورها اصطلاحا" High anonymous Proxy-Elite گفته میشه. شرکتهای خارجی هستند که این سرویس رو از ماهی 4$ ارائه میکنن .البته شرکتهای ایرانی هم به تازگی سرویس میدهند .

برای چک کردن آی پی به طور تخصصی میتونید از این سایتها استفاده کنید:

IP Address Lookup (IPv4 & IPv6)

IP Address Locator - What Is My IP Address Location? Find IP Address Search, IP Locator, IP Lookup

امیدوارم مطالب برای دوستان مفید واقع بشه.:)با سپاس

من از پروکسیفیر (همون سaکس) اسم میبردم، میگفتن توصیه نمیشه
فروشنده ها هم ای پی اشتراکی میدن (چند نفر از یه آی پی استفاده میکنن) هم آی پی اختصاصی.

الان از پروکسیفیر استفاده میکنم سایت IP Address Locator - What Is My IP Address Location? Find IP Address Search, IP Locator, IP Lookup اینو زده

Proxy Server Detection No Proxy detected or you use High Anonymous Proxy

تازه آی پی اشتراک هم هست

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
Private Proxy Server: شدیدا" توصیه میشه ولی باید از امنیت آی پی سرور و اینکه هویت شما به طور کامل پنهان میمونه مطمئن باشید. (به این سرورها اصطلاحا" High anonymous Proxy-Elite گفته میشه. شرکتهای خارجی هستند که این سرویس رو از ماهی 4$ ارائه میکنن .البته شرکتهای ایرانی هم به تازگی سرویس میدهند .

یعنی امنیتش از vps بیشتره ؟ چندتا از این سایتهای خارجی رو میگید ! در اصل یعنی سرور شخصی ؟

یه سوال داشتم ما اگه یه مرچنت پی پال بخواد به حساب ما پول واریز کنه ایا باید مشخصاتی که در اون سرویس دهنده برای تلفن و ادرس دادیم حتما باید از همون کشوری که پی پال گرفتیم باشه
یا اینکه مهم نیست فقط اون ادرس میل مهم هست یعنی اطلاعات حساب شخص مشتری مثل ادرس و تلفن و محل سکونت برای پی پال ارسال میشه یا نه ؟

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
من از پروکسیفیر (همون سaکس) اسم میبردم، میگفتن توصیه نمیشه
فروشنده ها هم ای پی اشتراکی میدن (چند نفر از یه آی پی استفاده میکنن) هم آی پی اختصاصی.

الان از پروکسیفیر استفاده میکنم سایت IP Address Locator - What Is My IP Address Location? Find IP Address Search, IP Locator, IP Lookup اینو زده

Proxy Server Detection No Proxy detected or you use High Anonymous Proxy

تازه آی پی اشتراک هم هست

تا وقتی در بلک لیست قرار نگیره مشکلی نداره

بالا