برادران عزیز چند تا سوال کلی در مورد افتتاح حساب پی پال دارم :
- من ویزا کارت دارم از آذربایجان باید با آیپی آذربایجان اکانت بسازم ؟
- برای وریفای کردن تنها اطلاعات کردیت کارت لازم هست ؟
- برای در آوردن حساب از لیمیت چه اطلاعاتی لازم هست ؟
- چقدر طول می کشه تا حساب از لیمیت در بیاد ؟
- بعد از وریفای حساب با کردیت کارت موجودی کردیت تو پی پال قابل استفاده هست ؟
- حساب لیمیت شد موجودی کردیت کارت چی میشه ؟
ممنون میشم جواب بدید ،
سپاس .
سلام،
1 . مهم نیست اگر آی پی که استفاده میکنید با کشوری که تو حساب معرفی کردید یکی نباشه.
2 . اطلاعات کارت تنها برای راه اندازی اولیه حساب پی پل هست و برای استفاده از حساب باید هویت شما برای پی پل مشخص بشه که با مدارکی که بهشون ارائه میدید این کار انجام میشه.
3 . برای در آوردن از لیمیت همون مدارکی که برای احراز هویت ارائه میدید لازمه.
مدارک:
نسخه اسکن شده از کارت گواهی نامه یا پاسپورت برای تایید نام، نام خانوادگی، اطلاعات تاریخ تولد و تصویر صاحب حساب و همچنین قبض(تلفن، برق ...) برای تایید آدرس که همراه با نام شما در قبض هست.
ضمنا بعد از تمام مراحل وریفای، پی پل ممکنه گاهی به دلایلی حساب رو لیمیت کنه، یکی از اون دلایل زمانی هست که شما با آی پی ای غیر از اونی که اغلب به حساب کانکت میشدید به حساب وارد بشید یا اگر شخص دیگری وارد حساب بشه، پی پل برای جلوگیری از حک شدن حساب و استفاده توسط شخص دیگر، حساب رو لیمیت میکنه و مدارک میخواد که خوب مسلما اگر شخصی که وارد حساب شده صاحب اصلی حساب باشه مدارک مورد نیاز رو داره.
4 . بعد از ارائه مدارک تقریبا 24 ساعته دوباره فعال میشه.
5 . بله موجودی کارت از طریق پی پل قابل استفاده است. قابل ذکره که موجودی کارت به حساب پی پل منتقل نمیشه، بلکه در هر خرید و تراکنش در همون لحظه مبلغ از کارت شما کسر میشه و به حساب فروشنده یا دریافت کننده منتقل میشه.
6 . با لیمیت شدن حساب هیچ اتفاقی برای کارت و موجودیش نمی افته.
موفق باشید.