• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد پی پال.

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
سلام،

یکی از دوستان پرسیدن Transaction ID که پی پل برای خریدار و فروشنده ارسال میکنه متفاوت هست که این امر باعث ایجاد مشکل در مطابقت دادن تراکنش ها میشه.

جواب:
بله متاسفانه این مشکل هست اما خود پی پل در این رابطه پیشنهاد میده از فاکتور استفاده بشه، رد و بدل رسید یا شناسه تراکنش بین طرفین هم کمک میکنه.
و راه دیگه جستجو برای تراکنش خاص با شناسه تراکنشی که مشتری میده و یا ایمیل مشتری هست.

Last edited:

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
بستگی به سایتش داره برای شیپینگ ادرس در یه سری موارد موجب لیمیت شدن میشه چون ایران تحریمه در حالت کلی بخوایم بگیم اصلا پیشنهاد نمیکنم ریسک کنید و هر جایی ادرس و ردی از ایران نگزارید وگرنه ممکنه به مشکل بربخورید ، نمیگم حتما چون یه سری سایتا کاری ندارن با اینا فقط میخوان پول بیاد تو حسابشون ولی یه سری به این چیزا هم حساس هستن و گزارش میدن و .... در کل ادرس ایران هیچ جا (چه بیلینگ چه شیپینگ ) ندید بهتره

دلار را منتقل میکنی به یه حساب بانکی و از حساب بانکیت دلار کاغذی از بانک میگیری
درخواست صدور کارت پی پال میدی و از هر عابر بانکی که برسی میتونی دلار کاغذی با کارتت دریافت کنی (روند دریافت کارتش دردسر داره کمی)
(بانک منظورم بانک ایران نیستا ، از خود پردازای مستر و ویزا و بانک و حساب های خارجی منظورمه)
صرافی و موسسه ها معمولا یا اصلا با دلار الکترونیک کار نمیکنن یا اینکه موسسه اگه بخواد این کار را انجام بده پول را به حساب پی پالش منتقل میکنی و این کارا میکنه (موسسه هم از دو روش فوق دلار کاغذی را میگیره!)
موفق باشید

درباره خريد از سايت حرف شما قبول مشكل پيش مياد اما براي خريد يك كالا از يك شخصي مثلا در هند ديگه لازم نيست طرف وب سايت داشته باشه درسته؟ فقط لازمه كه ما ايميل پيپال اون رو داشته باشيم تا پول رو به حسابش بريزيم درسته؟؟

وقتي كه ريختيم ديگه هيچ ردي به جا نميمونه كه ما فلان مبلغ رو فرستاديم كه فلان كالا بياد ايران چون اصلا شيپينگ آدرسي وجود نداره!!! درواقع منظور من اينه كه اگر از درگاه هاي پرداخت در وب سايت ها استفاده نكنيم ديگه پي پال نميتونه رد كالاي خريداري شده را بگيره كه به ايران ارسال شده درسته؟؟

من درست ميگم يا اشتباه ميكنم دوستان؟؟؟

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
درباره خريد از سايت حرف شما قبول مشكل پيش مياد اما براي خريد يك كالا از يك شخصي مثلا در هند ديگه لازم نيست طرف وب سايت داشته باشه درسته؟ فقط لازمه كه ما ايميل پيپال اون رو داشته باشيم تا پول رو به حسابش بريزيم درسته؟؟

وقتي كه ريختيم ديگه هيچ ردي به جا نميمونه كه ما فلان مبلغ رو فرستاديم كه فلان كالا بياد ايران چون اصلا شيپينگ آدرسي وجود نداره!!! درواقع منظور من اينه كه اگر از درگاه هاي پرداخت در وب سايت ها استفاده نكنيم ديگه پي پال نميتونه رد كالاي خريداري شده را بگيره كه به ايران ارسال شده درسته؟؟

من درست ميگم يا اشتباه ميكنم دوستان؟؟؟

ببین حرف شما درسته
ولی بحث من سر ریپورت کردن (گزارش دادن) شما به پی پال هستش (اگه فروشنده گزارش بده به پی پال گیر میوفتی!)

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
بله اگر كسي گزارش بده كه فلان كالا به ايران رفته واقعا تو دردسر مي افتيم...به هر حال بازم اگر بخواهيد جريان اقتصادي برقرار كنيد مثلا از طريق پي پال يك سري وسايل مداوم بخريد نهايتا پي پال گير ميده و حساس ميشه...ممكنه از فروشنده براي مثلا تراكنش روز 23 ماه اكتبر درخواست مدارك ارسال كالا بكنه!!! حتي من خوندم كه پي پال يا ماني بوكرز به يكي از كاربراي قانونيش كه از اون طريق پول دريافت ميكرده اخطار داده بود و حسابشو بلوك كرده بود. تو مذاكراتي كه فروشنده كالا انجام داده بود تا پاي چك كردن وب سايت فروش كالا هم رفته بودن جولو...بنده خدا كلي مذاكره كرده بود تا تونست حسابشو از بلوكه شدن در بياره...

حالا در نظر بگيريد كه ميخواهيد با پي پال يا ماني بوكرز از يك خارجي كالا بگيريد...اولا طرفتون بايد كاملا توجيه باشه كه نگه كالا به ايران ميفرسته!!! تازه بايد پيه اينو به تنش بماله كه يك روزي ممكنه حسابش بلوك بشه و ديگه پي پال به نامش حساب باز نكنه!!!!!!!!!!!!!

خب حالا كسي حاضر ميشه با اين شرايط با ايران كار كنه؟؟؟؟ من كه باشم ميگم نه اصلا حاضر نيستم...

اينو ميگن تحريم...

mahyjooon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
سلام بر همگی، بنده از یکی از کاربران سایت تقاضای تبادل کردم، پیپال در قبال لیبرتی، اما ایشون بعد از اینکه من پولم رو واریز کردم off شدن و رفتن. آیا امکانش هست پول رو بتونم به حسابم برگردونم؟
ممنون

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
سلام بر همگی، بنده از یکی از کاربران سایت تقاضای تبادل کردم، پیپال در قبال لیبرتی، اما ایشون بعد از اینکه من پولم رو واریز کردم off شدن و رفتن. آیا امکانش هست پول رو بتونم به حسابم برگردونم؟
ممنون

سلام، اگر کاربر شناخته شده و قدیمی باشن بله احتمال داره اما اگر نه احتمال زیاد شما پولتو از دست دادی.
سعی کنید از طریق مدیران سایت برای درآوردن آی پی طرف و پلیس فتا پیگیری کنید.
باید از شخصی که برای دفعات اول باهاشون کار میکنید شماره ثابت دریافت کنید و در غیر اینصورت معامله نکنید.
تو این گرونی دلار کلاه بردار هم زیاد شده.

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
ممنون

شما پی پال دادی دیگه ؟
یکم دردسرت زیاده اگه بخوای پس بگیری !
البته منظور من خود دلار هستا
برای پس گرفتن برو تو همون اکانت پی پال و بزن که مثلا محصولی خریدی و تحویل ندادن بهت
یا بزن خودت این تراکنش را انجام ندادی
یا گزینه های دیگه اش
بعد که زدی (نسبت به هر کودوم یه سری مدارک باید ارائه کنیو دردسر هم همینه) بعدشم طرف مقابلت باید پاسخگو باشه که تا اونجایی که من میدونم ایرانیا جرات جواب دادن ندارن (و مشکلشون همینه که همیشه سرشون کلاه میره ) و نهایتا پول به حساب خودت برگشت میخوره
ولی اگه پی پال ازت مدارک بخواد که حرفت را اثبات کنی و نتونی احتمال لیمیت شدنتون هست :)
دیگه حالا هرجور صلاح میدونی ولی از طریق خود پی پال اقدام کنی راحت میتونی پس بگیری (نه چندان راحت برای شما)
ولی سعیت را میتونی بکنی ! ریسکه برات ولی من چشمم روشنه میتونی پس بگیری چون خودم قبلا اون اوایل که ما هم سرمون نمیشد این بالا سرمون اومد و تونستم پس بگیرم
از این به بعدم همینجوری نرو واریز کن به اقای ایکس که هیچی ازش نداری من همه چیز از طرف دارم ولی سرم کلاه گذاشته و نیستش ، شکایت هم کردم حالا شما چجوری همینجوری اعتماد کردی واقعا ؟
پی پال خیلی بده تو ایران همه دز د و کلاهبردار شدن متاسفانه !

mahyjooon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
شما پی پال دادی دیگه ؟
یکم دردسرت زیاده اگه بخوای پس بگیری !
البته منظور من خود دلار هستا
برای پس گرفتن برو تو همون اکانت پی پال و بزن که مثلا محصولی خریدی و تحویل ندادن بهت
یا بزن خودت این تراکنش را انجام ندادی
یا گزینه های دیگه اش
بعد که زدی (نسبت به هر کودوم یه سری مدارک باید ارائه کنیو دردسر هم همینه) بعدشم طرف مقابلت باید پاسخگو باشه که تا اونجایی که من میدونم ایرانیا جرات جواب دادن ندارن (و مشکلشون همینه که همیشه سرشون کلاه میره ) و نهایتا پول به حساب خودت برگشت میخوره
ولی اگه پی پال ازت مدارک بخواد که حرفت را اثبات کنی و نتونی احتمال لیمیت شدنتون هست :)
دیگه حالا هرجور صلاح میدونی ولی از طریق خود پی پال اقدام کنی راحت میتونی پس بگیری (نه چندان راحت برای شما)
ولی سعیت را میتونی بکنی ! ریسکه برات ولی من چشمم روشنه میتونی پس بگیری چون خودم قبلا اون اوایل که ما هم سرمون نمیشد این بالا سرمون اومد و تونستم پس بگیرم
از این به بعدم همینجوری نرو واریز کن به اقای ایکس که هیچی ازش نداری من همه چیز از طرف دارم ولی سرم کلاه گذاشته و نیستش ، شکایت هم کردم حالا شما چجوری همینجوری اعتماد کردی واقعا ؟
پی پال خیلی بده تو ایران همه دز د و کلاهبردار شدن متاسفانه !

ممنون از راهنماییتون.
بله دیشب این روال رو انجام دادم که پیپال برام ایمیل زد که موقتا اکانت من لیمیت شده تا چندتا کار رو انجام بدم. گفت رمزهاتو عوض کن و یه عکس یا مدرکی در مورد خودم آپلود کنم. من هم انجام دادم و اکانت من بعد از دو ساعت از لیمیت بودن خارج شد و گفتند که منتظر پاسخ طرف مقابل هستند. حالا ببینیم پیپال چه خواهد کرد.

شما صد در صد درست میفرمایید که نباید از شخصی که هیچ سابقه و یا امتیاز بازارچه نداره خرید میکردم. ممنون

magnet0888

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
من میخوام یه اکانت پی پال امریکا درست کنم با ادرس فامیلمون که تو امریکا هستش
میشه یه جا بهم معرفی کنین که اموزش کاملی داشته باشه واسش به زبان فارسی چون بعضی از گزینه هاش و واقعا نمی دونم چی بنویسم :S

titan_551

Registered User
لایک‌ها
0
هم حساب بانکی در آمریکا دارم و هم paypal وریفای شده با تمام مدارک درست و قانونی.
حساب بانکی هم به paypal وصل هست.
بهترین و امن ترین راه برای انتقال200 یا 300 دلار در ماه به ایران چیه؟

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
هم حساب بانکی در آمریکا دارم و هم paypal وریفای شده با تمام مدارک درست و قانونی.
حساب بانکی هم به paypal وصل هست.
بهترین و امن ترین راه برای انتقال200 یا 300 دلار در ماه به ایران چیه؟
1-لیبرتی ریزرو
2-وب مانی
3-پی پال
4-پرفکت مانی
5-الرت پی
اگر نمیتونید این 200 300 دلار رو به صورت ارز های الکترونیکی بالا دریافت کنید
1-حواله
2-وسترن یونیون
----------------
البته تا مشخص نشه که این 200 300 دلار رو چه جوری میخوان به شما پرداخت کنن نمیشه چیزی گفت

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
یکی از دوستان پرسیدن قبل از انتقال به حساب یه مشتری چطور میشه فهمید که حساب پی پل ایشون وریفای شده؟

جواب رو اینجا میذارم که اگر کسی همین سوال رو داره پاسخش رو بگیره.
از طریق لینک زیر میشه فهمید:

paypal[dot]com/verified/pal=email-moshtari

zagrox

Registered User
لایک‌ها
9
سلام یک 63 دلار و یک 100 دلار پرداخت پیپال دارم. کسی هست که معتبر باشه و انجام بده؟

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
دوستان کسی میدونه مراحل رسیدگی به اکانت در زمان لیمیت بودن تقریبا چقدر طول میکشه؟ اگه اکانت برای کشور های آسیایی باشه بیشتر طول میدن؟ یا اینکه اگه اکانت جدید باشه بیشتر طول میدن تا رفع لیمیت کنن؟

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
دوستان کسی میدونه مراحل رسیدگی به اکانت در زمان لیمیت بودن تقریبا چقدر طول میکشه؟ اگه اکانت برای کشور های آسیایی باشه بیشتر طول میدن؟ یا اینکه اگه اکانت جدید باشه بیشتر طول میدن تا رفع لیمیت کنن؟

حسابتون از نوع Business باشه زودتر پیگیری میشه.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
من حسابم پریمیر اما دفعه پیش دقیقا ماکزیمم زمان پیگیری که 10روزه طول دادن تا بررسی کنن.

اما من با حساب Business سه - چهار روز بیشتر طول نکشیده که پاسخ بدن.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
اما من با حساب Business سه - چهار روز بیشتر طول نکشیده که پاسخ بدن.

اکانت من چون تو آسیا هست به احتمال زیاد از مقر سنگاپورشون پشتیبانی میشه که اونا هم سرویس دهیشون ضعیفه.

بالا