• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تا حالا عاشق شدی؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
عاشق به کله پوکی من نوبره 3-4 سال پیش عاشق معلم زبانمون شدم اونم خیلی دست دست کردم به چیزش حساب نکردش :D
بعدا هم یه کم عاشق همکلاسیم شدم دست دست کردم پریدش خیلی خوشگل بودش فک کنم جواب میداش :lol:

مساله اينجاست كه چيزي شبيه عشق در اين مواردي كه گفتيد ديده نميشه اصلا! بيشتر به هوس زودگذر مي موند!

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
خیلی ممنون دوست من.ولی فکر نکنم دیگه عاشق بشم.

من هم مثل lilyrose عزيزم اميدوارم يك روز يك عشق واقعي و دوطرفه رو تجربه كنيد. شايد باورش براتون سخت باشه ولي براي بيشتر ما هر از گاهي چنين موقعيتهايي پيش مياد كه اكثرا به خاطر يك سري ندانم كاريها و يا برداشتهاي اشتباه از نظر و تفكر اطرافيان واكنشهايي نشون ميديم كه ناخواسته طعم بسيار خوشايند خوشبختي كه مي رفت هميشگي باشه رو از خودمون مي گيريم و افسوس...افسوس كه دقيقا همون موقع كه احساس مي كنيم اوضاع خيلي بهتر از اوني بوده كه فكر مي كرديم ديگه تكرار همون لحظاتي كه غنيمت نشمرديم هم برامون به نوعي دست نيافتني ميشه! :(

Mariachi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
94
چرا همه عاشقایی که من دورو برم میبینم شکست خورده و غمگینن....

همین امروز صمیمی ترین دوستم که عاشق همکلاسیش شده همکلاسیش بهش جواب رد داده...الان کلی غمگینه..منم ناراحتم که

نمیتونم واسش کاری کنم

sarvenaz24

Registered User
لایک‌ها
310
خوشبختانه خير...

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
تا حالا عاشق شدی؟
خیر
....
بچه که بودم یه خرگوش داشتم خیلی دوسش داشتم. اون قبول نیس؟
127fs4730978.gif

mr hitler

Registered User
لایک‌ها
8
پارسال
البته عاشق نمیدونم شده بودم یا دلبستگی شدید
البته اون فکر کنم فقط به قصد پول اومد بود جلو هنوزم وقتی یادم میاد یه طعم تلخ یه طعم گس یا یه چیزی تو همین مایه ها
ولی به راحتی میتونستم با خاک یکسانش کنم
وقتی فهمید من موضوع اون دروغاش و فهمیدم خواستم چنا ن نابودش کنم خودشم میدونست می تونم و واقعا نابود می شد در هر صورت بی خیالش شدم
یکی از اخرین اس هاش این بود(غلط کردم ببخشید اخه چقدر گوه خوریتو کنم ببخشید)
باور کنید یه زمانی از مشکلات اون خون دماغ می شدم (بعد فهمیدم از فشار خون بالاست تو سن 19!!!)
الانم فقط به خاطر ... طرف نسوان جماعت میرم!!!اونم هر چند ماه یه بار!!
نصحیت برادرانه به دوستان
1- به هیچ وجه برایه دختر جماعت دل نسوزونین(با عرض پوزش )
2.هیچ وقت تحت هیچ شرایطی علاقه ی خودتون رو بیش از حد نشون ندید وای اگه روزی که بفهمن وابسته شدی دیگه فاتحه اون رابطه خوندست نمیگم بی محلی ولی همیشه یه نمه سرد باشید باور کنید 10 برابر جذب میشن از هر کی اینکارست می خواین بپرسید
می دونید چی خیلی بده بدونی طرفت یه اشغال تمام عیاره خودشم به این اعتراف کنه ولی تو هنوز دوسش داشته باشی از ذهنت پاک نشه!!

Last edited:

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
پارسال
البته عاشق نمیدونم شده بودم یا دلبستگی شدید
البته اون فکر کنم فقط به قصد پول اومد بود جلو هنوزم وقتی یادم میاد یه طعم تلخ یه طعم گس یا یه چیزی تو همین مایه ها
ولی به راحتی میتونستم با خاک یکسانش کنم
وقتی فهمید من موضوع اون دروغاش و فهمیدم خواستم چنا ن نابودش کنم خودشم میدونست می تونم و واقعا نابود می شد در هر صورت بی خیالش شدم
یکی از اخرین اس هاش این بود(غلط کردم ببخشید اخه چقدر گوه خوریتو کنم ببخشید)
باور کنید یه زمانی از مشکلات اون خون دماغ می شدم (بعد فهمیدم از فشار خون بالاست تو سن 19!!!)
الانم فقط به خاطر ... طرف نسوان جماعت میرم!!!اونم هر چند ماه یه بار!!
نصحیت برادرانه به دوستان
1- به هیچ وجه برایه دختر جماعت دل نسوزونین(با عرض پوزش )
2.هیچ وقت تحت هیچ شرایطی علاقه ی خودتون رو بیش از حد نشون ندید وای اگه روزی که بفهمن وابسته شدی دیگه فاتحه اون رابطه خوندست نمیگم بی محلی ولی همیشه یه نمه سرد باشید باور کنید 10 برابر جذب میشن از هر کی اینکارست می خواین بپرسید
می دونید چی خیلی بده بدونی طرفت یه اشغال تمام عیاره خودشم به این اعتراف کنه ولی تو هنوز دوسش داشته باشی از ذهنت پاک نشه!!

176.gif

بابا مایه دار !!!

بابا نابودگر

بولدوزر
292.gif

....

Last edited:

Celine

Registered User
لایک‌ها
4
عاشق نشدم. بدم نمیاد تجربه کنم ولی فکر نمیکنم هییییییچ وقت موقعیت اش پیش بیاد.
یک جورهایی ور منطقی ذهنم ور احساسی اش رو که البته ضعیف هم نیست مغلوب میکنه+ محافظه کاری +....

:eek:

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
عاشق نشدم. بدم نمیاد تجربه کنم ولی فکر نمیکنم هییییییچ وقت موقعیت اش پیش بیاد.
یک جورهایی ور منطقی ذهنم ور احساسی اش رو که البته ضعیف هم نیست مغلوب میکنه+ محافظه کاری +....

:eek:

consoling2.gif

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
هی میخوام بگم نمیشه :D
منم چندین سال عاشق دختر داییم شدم بعدش فهمیدم بی اف داره تصمیم گرفتم بهش بگم وقتی گفتم چشمتون روز بد نبینه به ف*کم داد خیلی بدرفتاری کرد باهام تا جایی که افسرده شدم شب و روز گریه میکردم کل فامیل هم یگفتن این سعادت دیوونه شده مریض شده معلوم نیست چشه :(
آخرش اتفاقی با یه دختر دیگه آشنا شدم خداییش خیلی خوب بود عاشق اون شدم اونم عاشق من شد بعد دیدم خیلی مشکلات واسه رسیدن به هم هست ولش کردم بازم به ف*ک رفتم دختره رفت خودکشی کرد البته چیزیش نشد ما هم عذاب وجدان
الانم دخترداییم نظرش برگشته ولی من دیگه ... :eek:
خلاصه دوستان عاشق نشید به ریسکش نمی ارزه من که خیلی بلاها چه روحی و چه جسمی سرم اومد که هنوزم آثارش بعد 2 سال هست
به قول استاد ادبیاتمون که خانوم هم هستش دوست داشتن بهتر از عشقه ( البته این جمله رو یکی از بزرگان گفته فکر کنم دکتر شریعتی )
وقتی بهش گفتیم چرا گفت که عشق کوره و به همین خاطر خیلی مشکلات میتونه به وجود بیاد ;)

"Mohammad"

Registered User
لایک‌ها
116
لره داشت گریه میکرد. پدرش پرسید: چته کرم؟؟ گفت: عاشق اویدم! پدرش گفت: عاشق کی؟؟ گفت: هر کی خوتون صلاح ایدونین :D

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
بسم الله !
ما از شما بیشتر پرستیژ این حرف ها رو داشتیم !
خیلی قشنگ تر هم می تونم از این حرف ها بزنم
بیخشید اگه تند گفتم قصد ناراحت کردن کسی رو نداشتم

منتها این حرف (اصلا به روی دختر نیارید دوسش دارید ! و غیره) الان خیلی تو جامعه ما باب شده !
و من هر جور به این قضیه نگاه میکنم نمیتونم درکش کنم ! کسی که اینکارو میکنه انگار داره خودش رو هم گول میزنه ! مثل بقیه کارامون ! این شهر همش شده گول زدن ! فیلم بازی کردن ! حال ادم به هم میخوره

منظورم با شما نیست ! هممون رو میگم !

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
بیخشید اگه تند گفتم قصد ناراحت کردن کسی رو نداشتم

منتها این حرف (اصلا به روی دختر نیارید دوسش دارید ! و غیره) الان خیلی تو جامعه ما باب شده !
و من هر جور به این قضیه نگاه میکنم نمیتونم درکش کنم ! کسی که اینکارو میکنه انگار داره خودش رو هم گول میزنه ! مثل بقیه کارامون ! این شهر همش شده گول زدن ! فیلم بازی کردن ! حال ادم به هم میخوره

منظورم با شما نیست ! هممون رو میگم !

بله ! خیلی غیر منطقی و مسخره هست !
ولی این مشکل برای خودم پیش اومد ، با 2 تا دختر صحبت کردم بابت مشکلم ! یکیشون اعتراف کرد که ...

واقعا هم حال آدم بد می شه ! می خواستم امروز تاپیک بزنم راجع به همین قضیه

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
دل به هرکی دادی از سادگی دادی ...
سادگیتو پای دلدادگی دادی ...
هرجاکه دیدی چراغی پرفروغه ...
تا بهش رسیدی فهمیدی دروغه ...

متاسفم برات ای دل ساده ...

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
منسور اون 14 ساله چی شد ؟:hmm:
گفتم که جواب اس ام اس میدادم بهش نمیرفت. بعد امروز فهمیدم شارژ نداشته گوشیم. حوصله هم ندارم برم شارژ بخرم. حالا اینکه چیزی نیس. اون زمان که یه برو بیایی توی یاهو مسنجر داشتم. یه دختر 11 ساله توی لیستم بود. اسمشم یادمه هنوز ولی برای حفظ حریم خصوصی نمیگم. از بوشهر هم بود. مامانش هم توی اددلیستم بود. بعد این دختر 11 ساله هه علائم سیریش انگیزانه ی عاشقی داشت توش نمایان میشد. منم دیگه اینویز میومدم براش بالا. آخه خیلی هم پی ام میداد وقتمو میگرفت. الان فک کنم 14-15 سالش شده باشه! نکنه این همون 11 ساله هه باشه؟ :eek: الان یادم افتاد اون شماره موبایلمم داشت چند بارم زنگ زده بود. بهش میگفتم مامانت خبر داره زنگ میزنی به من؟ میپیچوند :lol:

حالا این تاپیک بحث عاشقی هست اینم بگم که من در این چند سال دریافتم که با دختر جماعت نباید زیاد صمیمی صحبت کنی! چون اصلا مستعد این هستن که در همون برخورد اول امر بهشون مشتبه بشه که تو عاشقشونی و میخوای پیشنهاد دوستی بدی روت نمیشه و بعدشم میخوای بری خواستگاریشون باهم ازدواج کنید!

من یه زمانی توی یاهو مسنجر وقتی یه دختر پی ام میداد کلی صمیمانه صحبت میکردم. ولی الان یه سالی میشه دیگه میترسم اونجوری صحبت کنم. چون هنوز تبعات این رفتار صمیمانه ام بعد از 2-3 سال باهامه و باعث دردسرم شده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا