• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تا حالا عاشق شدی؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
بیخشید اگه تند گفتم قصد ناراحت کردن کسی رو نداشتم

منتها این حرف (اصلا به روی دختر نیارید دوسش دارید ! و غیره) الان خیلی تو جامعه ما باب شده !
و من هر جور به این قضیه نگاه میکنم نمیتونم درکش کنم ! کسی که اینکارو میکنه انگار داره خودش رو هم گول میزنه ! مثل بقیه کارامون ! این شهر همش شده گول زدن ! فیلم بازی کردن ! حال ادم به هم میخوره

منظورم با شما نیست ! هممون رو میگم !

بله ! خیلی غیر منطقی و مسخره هست !
ولی این مشکل برای خودم پیش اومد ، با 2 تا دختر صحبت کردم بابت مشکلم ! یکیشون اعتراف کرد که ...

واقعا هم حال آدم بد می شه ! می خواستم امروز تاپیک بزنم راجع به همین قضیه

آره متاسفانه مدتيه يه روند ناخوشايند سرشار از بي اعتمادي بر روابط حاكم شده كه در آينده به نتايج بسيار وحشتناكي هم ختم خواهد شد! نه اينكه بخوام گروهي رو محكوم كنم يا از يه گروه خاص حمايت كنم ها چون به هر حال شرايط طوري شده كه از هر دو طرف اشتباههاي زيادي سر زده و نميشه و نبايد يك طرفه به قاضي رفت. واقعا بايد فكري كرد! اين جواب خيانت و يا بي اعتمادي رو با بي اعتمادي دادن اصلا راهش نيست و از اون بدتر درسته كه ممكنه خوشحالمون بكنه كه آخ جون! نتونست سرم كلاه بگذاره و اين من بودم كه ولش كردم و ... اما اخرش كه چي؟ اصلا براي چي دنبال رابطه بوده شخص؟ غير از اين بوده كه مي خواسته نيازش رو برطرف كنه؟ ممكنه بگيد خب انقدر تو ذوقش خورده كه ديگه نمي تونه دوباره به يكي ديگه اعتماد كنه و اين بار بدتر از بار قبل بشه! از اون طرف مگه با فراموش كردن كل موضوع نياز خودبه خود برطرف ميشه؟اينو كه نميشه بي خيالش شد كه! ممكنه بعضيها بگن چرا نشه فراموش كرد؟ شدن كه بله ميشه اما به چه قيمتي؟! واقعا اون آرامش خاطر و لذتي كه در جستجوش بوده اون شخص، اينجوري به دست مياد؟

قبول دارم به همون اندازه كه تعداد آدمهاي بد رو به افزايشه، تعداد ادمهاي خوب هم رو به كاهشه اما در عين حال هنوز تقريبا همه قبول دارند كه آدم خوب-گرچه تعدادش خيلي كمه-ولي هنوز وجود داره و گرچه پيداكردنش ممكنه از سخت هم سختتر باشه ولي غيرممكن نيست! نمي خوام شعار بدم يا الكي كسي رو اميدوار كنم ولي فكر كنم شايد بد نباشه يه تغيير بديم در روش جستجو براي فرد مناسب! اينكه دوباره بريم به همون شكلي كه قبلا انتخاب مي كرديم و از همونجا انتخاب كنيم احتمال اينكه نتيجه دوباره همون بشه خيلي زياده! بياييم اين بار زمان بيشتري رو صرف شناخت افراد بكنيم! بياييم به مكانهاي درست و حسابي بيشتر سر بزنيم. سعي كنيم با اون افرادي كه زياد ازشون تعريف مي كنند-در جنس مخالف منظورمه-بيشتر آشنا بشيم. البته حواسمون باشه همون اول سعي نكنيم دخترخاله-پسرخاله بشيم با طرف! از دور يه مدت يكيشون رو زير نظر بگيريم و سعي كنيم متوجه علايق و اولويتهاش بشيم! همين موارد به تنهايي هم مي تونه برامون مشخص كنه كه اصلا اون شخص به ما مي خوره كه بخوايم باهاش بيشتر آشنا بشيم يا نه!

Last edited:

alireza_3d

Registered User
لایک‌ها
29
کلا من مرده ی درس های اخلاقی منصورم :D

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
گفتم که جواب اس ام اس میدادم بهش نمیرفت. بعد امروز فهمیدم شارژ نداشته گوشیم. حوصله هم ندارم برم شارژ بخرم. حالا اینکه چیزی نیس. اون زمان که یه برو بیایی توی یاهو مسنجر داشتم. یه دختر 11 ساله توی لیستم بود. اسمشم یادمه هنوز ولی برای حفظ حریم خصوصی نمیگم. از بوشهر هم بود. مامانش هم توی اددلیستم بود. بعد این دختر 11 ساله هه علائم سیریش انگیزانه ی عاشقی داشت توش نمایان میشد. منم دیگه اینویز میومدم براش بالا. آخه خیلی هم پی ام میداد وقتمو میگرفت. الان فک کنم 14-15 سالش شده باشه! نکنه این همون 11 ساله هه باشه؟ :eek: الان یادم افتاد اون شماره موبایلمم داشت چند بارم زنگ زده بود. بهش میگفتم مامانت خبر داره زنگ میزنی به من؟ میپیچوند :lol:

حالا این تاپیک بحث عاشقی هست اینم بگم که من در این چند سال دریافتم که با دختر جماعت نباید زیاد صمیمی صحبت کنی! چون اصلا مستعد این هستن که در همون برخورد اول امر بهشون مشتبه بشه که تو عاشقشونی و میخوای پیشنهاد دوستی بدی روت نمیشه و بعدشم میخوای بری خواستگاریشون باهم ازدواج کنید!

من یه زمانی توی یاهو مسنجر وقتی یه دختر پی ام میداد کلی صمیمانه صحبت میکردم. ولی الان یه سالی میشه دیگه میترسم اونجوری صحبت کنم. چون هنوز تبعات این رفتار صمیمانه ام بعد از 2-3 سال باهامه و باعث دردسرم شده

خب براي خيليها مشكل از همينجا شروع ميشه! خيلي از دخترها جدي به رابطه نگاه مي كنند و مي خوان سرو سامون

بگيرند از اون طرف خيلي از پسرها فقط مي خوان شماره طرف رو گير بيارن باهاش رابطه تلفني و يا اينترنتي داشته باشند.

البته مطمئنا بدشون نمياد باهاش بيرون هم برن ولي اون بايد هميشه يادش باشه كه همين قدر كه براي پسر اين رابطه،

تنها يه رابطه دوستيه براي دختر هم نبايد بيشتر باشه! خب در جوامع ديگه معمولا مي تونن اينطوري باهم كنار بيان اما

خودتون بگيد تو ايران ميشه يه دختر خانم مدتي با اين دوست باشه چند وقت با يكي ديگه و كسي هم چيزي نبينه و نگه؟

حالا گيريم كه بي خيال حرف مردم بشه، نمي خواد تو جامعه زندگي كنه؟! حد و اندازه ش از اون دخترهايي كه واقعا از اون

امتياز بيشتري نداشتند ولي سريع عاقبت به خير شدند و همسر واقعا خوبي نصيبشون شده كمتر بوده؟ ممكنه بعضيها

بگن خب همين كه قبول كرده با يه پسر رابطه دوستي نزديك داشته باشه خودش خيلي از موقعيتهاي يك زندگي نرمال رو

ازش گرفته. نمي خوام از روشهاي زندگي سنتي دفاع كنم. دخترها رو هم قصد ندارم مظلوم و معصوم بدونم چرا كه خودم

هم قبول دارم كه همشون هم اينطور نيستند. فقط خواستم به اين موضوع اشاره كنم كه اين قدر كه كل جامعه از دخترها

و زنها انتظار داره هميشه پاك و عفيف باشند از پسرها به اون شدت چنين انتظاري نداره كسي! جالبه كه تعداد زيادي از

همون پسرها و مردهايي كه خودشون با دخترها و زنها رابطه دارند هم معمولا از اولين كساني هستند كه الفاظ ركيك رو

درباره اين دخترها و زنها به كار مي برند چون به قول خودشون اونقدر با اين جماعت گشتند-حتما مثل خودشون بودند كه اينا

هم خوششون مي اومده ديگه! :rolleyes:- كه ديگه خوب خوب مي شناسنشون! غافل از اينكه قبل از اين دخترها و زنها

شايد مادر خود اينها شايسته چنين الفاظي باشه چون كه نتونسته و يا نخواسته بهشون ياد بده كه با اين كارهاشون قبل از

هر چيز به همون مكاني كه ازش به اين دنيا پريدند اهانت مي كنند! :hmm:

Last edited:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
کلا من مرده ی درس های اخلاقی منصورم :D

نوکرتم داداش. گفتی درس های اخلاقی یاده کلاس معارف اخلاقی(یه اسمی تو همین مایه ها) توی دانشگاه که استاد آخوند هم داشتیم افتادم.

اینا درس اخلاق نیس. تجربیات منه شاید به دردتون بخوره

خب براي خيليها مشكل از همينجا شروع ميشه! خيلي از دخترها جدي به رابطه نگاه مي كنند و مي خوان سرو سامون بگيرند از اون طرف خيلي از پسرها فقط مي خوان شماره طرف رو گير بيارن باهاش رابطه تلفني و يا اينترنتي داشته باشند. البته مطمئنا بدشون نمياد باهاش بيرون هم برن ولي اون بايد هميشه يادش باشه كه همين قدر كه براي پسر اين رابطه، تنها يه رابطه دوستيه براي دختر هم نبايد بيشتر باشه! خب در جوامع ديگه معمولا مي تونن اينطوري باهم كنار بيان اما خودتون بگيد تو ايران ميشه يه دختر خانم مدتي با اين دوست باشه چند وقت با يكي ديگه و كسي هم چيزي نبينه و نگه؟ حالا گيريم كه بي خيال حرف مردم بشه، نمي خواد تو جامعه زندگي كنه؟! حد و اندازه ش از اون دخترهايي كه واقعا از اون امتياز بيشتري نداشتند ولي سريع عاقبت به خير شدند و همسر واقعا خوبي نصيبشون شده كمتر بوده؟ ممكنه بعضيها بگن خب همين كه قبول كرده با يه پسر رابطه دوستي نزديك داشته باشه خودش خيلي از موقعيتهاي يك زندگي نرمال رو ازش گرفته. نمي خوام از روشهاي زندگي سنتي دفاع كنم. دخترها رو هم قصد ندارم مظلوم و معصوم بدونم چرا كه خودم هم قبول دارم كه همشون هم اينطور نيستند. فقط خواستم به اين موضوع اشاره كنم كه اين قدر كه كل جامعه از دخترها و زنها انتظار داره هميشه پاك و عفيف باشند از پسرها به اون شدت چنين انتظاري نداره كسي! جالبه كه تعداد زيادي از همون پسرها و مردهايي كه خودشون با دخترها و زنها رابطه دارند هم معمولا از اولين كساني هستند كه الفاظ ركيك رو درباره اين دخترها و زنها به كار مي برند چون به قول خودشون اونقدر با اين جماعت گشتند-حتما مثل خودشون بودند كه اينا هم خوششون مي اومده ديگه! :rolleyes:- كه ديگه خوب خوب مي شناسنشون! غافل از اينكه قبل از اين دخترها و زنها شايد مادر خود اينها شايسته چنين الفاظي باشه چون كه نتونسته و يا نخواسته بهشون ياد بده كه با اين كارهاشون قبل از هر چيز به همون مكاني كه ازش به اين دنيا پريدند اهانت مي كنند! :hmm:

کساندرای عزیز. گهگاهی دکمه Enter هم لابلای نگارشتون استفاده کنید و یک سطر پایین تر بیاید خوندن مطلبتون راحت تر میشه

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
منثور از زندان آلكاتراز(مدرسه ) رد شده اينها كه چيزي نيست :lol:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
چشم. انجام شد.

ممنون از شما

ولی فک کنم منظورم رو متوجه نشدید. نگفتم که بین هر خط یه فاصله بزارید. عرض کردم مثلا دو سه خط که مینویسید یه سطر پایین تر برید و ادامه اش رو بنویسید. اینجوری چشم ها موقع خوندن اذیت نمیشن

منثور از زندان آلكاتراز(مدرسه ) رد شده اينها كه چيزي نيست :lol:

:p

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
........................................................
.........................................................
.......................................................

Last edited:

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
ماهم یه 5 سالی عاشق یکی شدم طوری شد که میخواستم برم خواستگاریش به خانوادم هم گفتم اما دختره منو ول کرد عجب دوران بود و بعد وقتی ولم کرد میخواستم خودکشی بکنم که نکردم و واسه بابام و مامانم ترسیدم گفتم خدایی نکرده چیزیشو بشه و من دست کشیدم تنها کسی که منو دلداری میداد فقط و فقط اهنگهای چاوشی بود و بس
و یه نکته هم بگم برم اینم اینه که هر گز به دختر نگید خیلی دوسش دارید چون میبیه که یکی خیلی میخوادش وووو............
الانم یه چند ماهی هست که دختر خالم داره ترگراف میزنه که باهاش دوست شم و من هم جوابمون نه ست چون دیگه نمیخوام بلای قبلی دوباره هم بیاد
شرمنده زیاد حرف زدم
مي گم منثور شما كه با تجربه اي ،‌چي مي شه يك نفر عاشق نيم شه ؟ :lol:

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
مي گم منثور شما كه با تجربه اي ،‌چي مي شه يك نفر عاشق نيم شه ؟ :lol:

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
خب براي خيليها مشكل از همينجا شروع ميشه! خيلي از دخترها جدي به رابطه نگاه مي كنند و مي خوان سرو سامون

بگيرند از اون طرف خيلي از پسرها فقط مي خوان شماره طرف رو گير بيارن باهاش رابطه تلفني و يا اينترنتي داشته باشند.

البته مطمئنا بدشون نمياد باهاش بيرون هم برن ولي اون بايد هميشه يادش باشه كه همين قدر كه براي پسر اين رابطه،

تنها يه رابطه دوستيه براي دختر هم نبايد بيشتر باشه! خب در جوامع ديگه معمولا مي تونن اينطوري باهم كنار بيان اما

خودتون بگيد تو ايران ميشه يه دختر خانم مدتي با اين دوست باشه چند وقت با يكي ديگه و كسي هم چيزي نبينه و نگه؟

حالا گيريم كه بي خيال حرف مردم بشه، نمي خواد تو جامعه زندگي كنه؟! حد و اندازه ش از اون دخترهايي كه واقعا از اون

امتياز بيشتري نداشتند ولي سريع عاقبت به خير شدند و همسر واقعا خوبي نصيبشون شده كمتر بوده؟ ممكنه بعضيها

بگن خب همين كه قبول كرده با يه پسر رابطه دوستي نزديك داشته باشه خودش خيلي از موقعيتهاي يك زندگي نرمال رو

ازش گرفته. نمي خوام از روشهاي زندگي سنتي دفاع كنم. دخترها رو هم قصد ندارم مظلوم و معصوم بدونم چرا كه خودم

هم قبول دارم كه همشون هم اينطور نيستند. فقط خواستم به اين موضوع اشاره كنم كه اين قدر كه كل جامعه از دخترها

و زنها انتظار داره هميشه پاك و عفيف باشند از پسرها به اون شدت چنين انتظاري نداره كسي! جالبه كه تعداد زيادي از

همون پسرها و مردهايي كه خودشون با دخترها و زنها رابطه دارند هم معمولا از اولين كساني هستند كه الفاظ ركيك رو

درباره اين دخترها و زنها به كار مي برند چون به قول خودشون اونقدر با اين جماعت گشتند-حتما مثل خودشون بودند كه اينا

هم خوششون مي اومده ديگه! :rolleyes:- كه ديگه خوب خوب مي شناسنشون! غافل از اينكه قبل از اين دخترها و زنها

شايد مادر خود اينها شايسته چنين الفاظي باشه چون كه نتونسته و يا نخواسته بهشون ياد بده كه با اين كارهاشون قبل از

هر چيز به همون مكاني كه ازش به اين دنيا پريدند اهانت مي كنند! :hmm:

---

خب بستگی داره همسر خوب و عاقبت به خیری رو چی تعریف کنید . دختری که واقعا معتقد باشه که دوستی قبل از ازدواج ( حد و حدودش رو کار ندارم ) کار ناپسندی نیست اگر یکم به عقلش فشار بیاره درک میکنه که شوهری براش خوبه که این موضوع رو درک کنه . یعنی اون مرد هم فردی باشه که با دوستی قبل از ازدواج همسرش مشکلی نداشته باشه .
مثلا خیلی از دخترها رابطه جنسی قبل از ازدواج رو بد نمیدونن ، اما میگن چون بعدا براشون دردسر میشه و شوهر ( یا حداقل شوهر خوب* ) گیرشون نمیاد ، پس ولش کن !

*حالا اینجا اون شوهر خوبه کسیه که اعتقاداتش با دختره میخونه ؟ یا مثلا شوهر پولدار و آقای مهندس مد نظره

Last edited:

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
من که هر دختری (البته خوش قیافه ش) بهم لبخند می زنه (منظور همون پا دادن!) چه تو دانشگاه چه خیابون سریع عاشقش میشم، اما یه هفته که باهاش باشم ازشون خسته میشم و رد کردنشون مصیبت میشه! بعضی وقتا جواب اسمسا رو نمیدم تا بی خیال شه، اون وقت هر چی فحش رکیک به ذهنش می رسه، بارم می کنه و خب منم بهش حق میدم!:D
اما چند وقت پیش دختر دائیم بهم گفت که دوست دارم و منم واسه اینکه ناراحت نشه گفتمش دوست دارم (البته یه جورایی دوستش دارم) و حالا تیریپ ازدواج برداشته! نمی دونم چیکارش کنم! مثل بقیه نمیشه ردش کرد، فامیله! خیلی بهم علاقه نشون میده (عمرا فک نمی کردم همچین دختری از من خوشش بیاد!)، خلاصه اینکه گیر کردم بدجور
کسی راهکاری نداره؟

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
---

خب بستگی داره همسر خوب و عاقبت به خیری رو چی تعریف کنید . دختری که واقعا معتقد باشه که دوستی قبل از ازدواج ( حد و حدودش رو کار ندارم ) کار ناپسندی نیست اگر یکم به عقلش فشار بیاره درک میکنه که شوهری براش خوبه که این موضوع رو درک کنه . یعنی اون مرد هم فردی باشه که با دوستی قبل از ازدواج همسرش مشکلی نداشته باشه .
مثلا خیلی از دخترها رابطه جنسی قبل از ازدواج رو بد نمیدونن ، اما میگن چون بعدا براشون دردسر میشه و شوهر ( یا حداقل شوهر خوب* ) گیرشون نمیاد ، پس ولش کن !

*حالا اینجا اون شوهر خوبه کسیه که اعتقاداتش با دختره میخونه ؟ یا مثلا شوهر پولدار و آقای مهندس مد نظره
خیلی از دخترا؟

نستجیربالله(1)
پسرا اگه کار درست حسابی و قابل اطمینان داشته باشن و..... خیلیهاشون ازدواج میکنن و این قضایا دیگه پیش نمیاد....
دخترا هم ببخشید خیلی سادن من موندم همشونم میدونن طرف مقابل هدفش از دوستی چیه بازم فکر میکنن این یکی استثناست غافل از اینکه .....
الان دیگه دخترا هم گرگ شدن......:-( کمال همنشین در آنها اثر کرده:دی

واژگان :(1) این واژه جدیده اینجا جاش بود بگم

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
خیلی از دخترا؟

نستجیربالله(1)
پسرا اگه کار درست حسابی و قابل اطمینان داشته باشن و..... خیلیهاشون ازدواج میکنن و این قضایا دیگه پیش نمیاد....
دخترا هم ببخشید خیلی سادن من موندم همشونم میدونن طرف مقابل هدفش از دوستی چیه بازم فکر میکنن این یکی استثناست غافل از اینکه .....
الان دیگه دخترا هم گرگ شدن......:-( کمال همنشین در آنها اثر کرده:دی

واژگان :(1) این واژه جدیده اینجا جاش بود بگم

خیلی جالبه.حالا چون خودت کثیفی فک میکنی همه مثل خودتن؟
همرو با خودت یکی نکن

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
مال من هم که مال اون اولا بود 18 سالم بود فکر کنم :rolleyes:
جونم براتون بگه :blush:
اول از طرف اون یه رابطه شکل گرفت ...فامیل بودیم تقریبا ولی فامیل دور تو یه عروسی دیده بود و .... :D
خلاصه sms بازی و تلفن و ... شروع شد تا رسید به قرار حضوری و پیشنهاد ازدواج بعد من گفتم الان شرایطش رو ندارم و حالا زوده وو.... ولی اون اصرار داشت که ازدواج واسه چند سال دیگه هم باشه الان مشخصش کنیم بعد ادامه بدیم
خلاصه مای اسکل هم دیگه خیلی تو فکرش بودیم و شب و روز به قولی با هم بودیم اون هم همینجوری بود
حالا من گول خوردم و .. رو نمیدونم :(
تا اینکه دیدم رفته به خونشون گفته که شهرام عاشم شده و ازم خواستگاری کرده و من هم دارم روش فکر می کنم :blink:
ما هم کله کردیم و همه چیو بهم ز دیم چون شخصیت و غرورم داشت میرفت زیر سوال نه من رابطه رو شروع کرده بودم نه پیشنهاد داده بودم فقط وابستگی شدید داشتم و نمیتونستم جدا بشم و دپرسی شدید چند روز اومده بود سراغم :eek::eek::eek:
بعدش مامانش زنگ زد و گفت چرا به دخترم این حرفو زدی هرچی من گفتم نه فامیل که منو میشناسن من شخصیتم اینجوری نیست و..... باور نمیکرد تا اینکه گفتم ثابت می کنم
مسیجاش رو داشتم نشون مامانش دادم و آروم شد :lol:
بعد از اون میگفت تو نباید منو ضایع می کردی جلو مامامنم و میتونستی بپیچونی و ... من هم داشت ابروم میرفت مجبور شده بودم
خلاصه بعد از اون دیگه نه به کسی دل بستم نه عاشق حقیقی شدم
شاید اون هم یه عشق بچگی و زود گذر بوده خلاصه
فقط در نهایت دوستی کوچیک
هر چند الان از اون دوستی کوچیک هم سعی می کنم کمی دور باشم
نتیجه میگیریم 90 درصد دخترا قالتاق تر از این چیزایی هستن که ما فکرشو می کنیم
نظر شما چیه ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا