بیخشید اگه تند گفتم قصد ناراحت کردن کسی رو نداشتم
منتها این حرف (اصلا به روی دختر نیارید دوسش دارید ! و غیره) الان خیلی تو جامعه ما باب شده !
و من هر جور به این قضیه نگاه میکنم نمیتونم درکش کنم ! کسی که اینکارو میکنه انگار داره خودش رو هم گول میزنه ! مثل بقیه کارامون ! این شهر همش شده گول زدن ! فیلم بازی کردن ! حال ادم به هم میخوره
منظورم با شما نیست ! هممون رو میگم !
بله ! خیلی غیر منطقی و مسخره هست !
ولی این مشکل برای خودم پیش اومد ، با 2 تا دختر صحبت کردم بابت مشکلم ! یکیشون اعتراف کرد که ...
واقعا هم حال آدم بد می شه ! می خواستم امروز تاپیک بزنم راجع به همین قضیه
آره متاسفانه مدتيه يه روند ناخوشايند سرشار از بي اعتمادي بر روابط حاكم شده كه در آينده به نتايج بسيار وحشتناكي هم ختم خواهد شد! نه اينكه بخوام گروهي رو محكوم كنم يا از يه گروه خاص حمايت كنم ها چون به هر حال شرايط طوري شده كه از هر دو طرف اشتباههاي زيادي سر زده و نميشه و نبايد يك طرفه به قاضي رفت. واقعا بايد فكري كرد! اين جواب خيانت و يا بي اعتمادي رو با بي اعتمادي دادن اصلا راهش نيست و از اون بدتر درسته كه ممكنه خوشحالمون بكنه كه آخ جون! نتونست سرم كلاه بگذاره و اين من بودم كه ولش كردم و ... اما اخرش كه چي؟ اصلا براي چي دنبال رابطه بوده شخص؟ غير از اين بوده كه مي خواسته نيازش رو برطرف كنه؟ ممكنه بگيد خب انقدر تو ذوقش خورده كه ديگه نمي تونه دوباره به يكي ديگه اعتماد كنه و اين بار بدتر از بار قبل بشه! از اون طرف مگه با فراموش كردن كل موضوع نياز خودبه خود برطرف ميشه؟اينو كه نميشه بي خيالش شد كه! ممكنه بعضيها بگن چرا نشه فراموش كرد؟ شدن كه بله ميشه اما به چه قيمتي؟! واقعا اون آرامش خاطر و لذتي كه در جستجوش بوده اون شخص، اينجوري به دست مياد؟
قبول دارم به همون اندازه كه تعداد آدمهاي بد رو به افزايشه، تعداد ادمهاي خوب هم رو به كاهشه اما در عين حال هنوز تقريبا همه قبول دارند كه آدم خوب-گرچه تعدادش خيلي كمه-ولي هنوز وجود داره و گرچه پيداكردنش ممكنه از سخت هم سختتر باشه ولي غيرممكن نيست! نمي خوام شعار بدم يا الكي كسي رو اميدوار كنم ولي فكر كنم شايد بد نباشه يه تغيير بديم در روش جستجو براي فرد مناسب! اينكه دوباره بريم به همون شكلي كه قبلا انتخاب مي كرديم و از همونجا انتخاب كنيم احتمال اينكه نتيجه دوباره همون بشه خيلي زياده! بياييم اين بار زمان بيشتري رو صرف شناخت افراد بكنيم! بياييم به مكانهاي درست و حسابي بيشتر سر بزنيم. سعي كنيم با اون افرادي كه زياد ازشون تعريف مي كنند-در جنس مخالف منظورمه-بيشتر آشنا بشيم. البته حواسمون باشه همون اول سعي نكنيم دخترخاله-پسرخاله بشيم با طرف! از دور يه مدت يكيشون رو زير نظر بگيريم و سعي كنيم متوجه علايق و اولويتهاش بشيم! همين موارد به تنهايي هم مي تونه برامون مشخص كنه كه اصلا اون شخص به ما مي خوره كه بخوايم باهاش بيشتر آشنا بشيم يا نه!
Last edited: