عزیزان میان مطلب میزارن بدون هیچ مدرک و سند و همینطوری هرچی به ذهنشون میاد مینویسن مثلا بک لینک
میبنن یه سایت 2500 تا بک لینک داره میگن بک لینک خوبه
در صورتی که اون سایت به خاطر بازدید بالاش و مطالب خوبش خودجوش بک لینکش کردن
سایت شما هم خوب باشه بک لینک میگیرید 1000 تا
من حد اقل 10 رفیق با رتبه های 2 رقمی دارم خندشون میگیره از این حرفا
بخدا به این چیزا نیست seo چمیدونم تگ این چیزا
1 مطالب خوب
2 قالب سبک
3 جذابیت سایت
وسلام نامه تمام
من سایت زدم 6 ماه الان روزی 30000 تا کلیک داره 8000 تا ورودی والله بخدا فقط نکات مثل سرعت و مطالب خوب جذابیت رعایت کردم هیچ تگ و مسخره بازی بک لینکم نگرفتم وقت خودتون رو با این مطالب بی سند و زایده مغز بعضی دوستان هست مطالب رو میخونم خندم میگیره تراوشات مغزی هست 90%
من هیچ کدون از موارد گفته شده تو فروم رو رعایت نکردم و خدارو شکر رازی هستم وقت گذاشتن برای خود سایت و مطالب بهتر از وقت گذاشتن برای تعقییرات بی معنی و بی دلیل هست
قالب والا سبکه . هاستم میهنه . فکر میکنم از هاسته قصد دارم ببرم یه جا خوب .
این دوست ما هم هر جا میره فقط تو نظرهاش داره سایتش را تبلیغ میکنه.....سئو را تو سرعت سایت خلاصه کرده فقط.....من تو تاپیک خودم هم بهشون اخطار دادم که تبلیغ نکننسلام
به خدا که حق با شماست. فقط مطالب مفید و به روز + قالب زیبا + سرعت سایت . همین و بس
سرعت سایت یکی از فاکتورهای سئو در موتورهای جستجوگر است و تاثیر خوبی هم در جلب رضایت کاربران سایت دارد. هیچ کس یک سایت کند را دوست ندارد.
اول شدن موضوع ثانیه هاست
سرویس افزایش سرعت سایت
حق با شماست ولی من که دروغ نگفتم. کل این سایت را بگردی مطلبی درباره فاکتور سئوی سرعت پیدا نمیکنی که از سال 2010 یکی از فاکتورهای مهم سئو اعلام شده. همه فقط نشستن دارن درباره کلمات کلیدی و بک لینک و این چیزا حرف میزنن. شما اگر می تونی واقعیت را به کاربران سایت بگواین دوست ما هم هر جا میره فقط تو نظرهاش داره سایتش را تبلیغ میکنه.....سئو را تو سرعت سایت خلاصه کرده فقط.....من تو تاپیک خودم هم بهشون اخطار دادم که تبلیغ نکنن
داداش امضا فرق داره..اما اینم بدون ک لینک های توی پست ها نوفالو هست و زیادش که خودت میدونی چطوریهحق با شماست ولی من که دروغ نگفتم. کل این سایت را بگردی مطلبی درباره فاکتور سئوی سرعت پیدا نمیکنی که از سال 2010 یکی از فاکتورهای مهم سئو اعلام شده. همه فقط نشستن دارن درباره کلمات کلیدی و بک لینک و این چیزا حرف میزنن. شما اگر می تونی واقعیت را به کاربران سایت بگو
در ضمن شما خودت توی امضات این همه لینک سایتهای دیگر گذاشتی تازه بنری هم قرار دادی. این تبلیغ حساب نمیشه؟