• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تا کی دروغ راجب Seo بشنویم

ansaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
342
وقتی مطالب دست اول و ترجمه شده درجه یکت رو یک روز بعد یه سایت دیگه ازت دزدید عینا کپی کرد تو سایتش و در عین ناباوری دیدی رتبه اون تو اون مطلب تو گوگل بالاتره میفهمی تاثیر داره یا نه !

prans.info

Registered User
لایک‌ها
263
این رو به یاد داشته باشید که گوگل برای شما کار می کنه و شما برای اون کار نمی کنید
اون باید خودش رو با شما مچ کنه و منت بکشه که مطالب بهش بدید
شما هزینه می کنید پول میدید به سئو کار که حضرت گوگل بهتر پول در بیاره !!!!
درست کار کنید (استاندارد) و ایده های خودتون رو اجرا کنید خود گوگل میاد سراغتون و بهترین رتبه رو بهتون اختصاص میده
باز میگم که :
گوگل برای شما کار می کنه و شما برای اون کار نمی کنید

saman.888

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
به نظر من فقط مهمه عناوین جذاب بذاری تا هر لینکی ازquery سایت در صفحه گوگل قرار گرفت مردم روش کلیک کنند.این از نظر گوگل امتیاز بزرگیه.یعنی وقتی یک لینک از سایت شما رو شانسی تو صفحه اول گوگل نشون داد اگر کلیک نکنند امتیاز منفی به حساب میاد.فقط عناوین جدید

mosafer1

Registered User
لایک‌ها
28
به عنوان يكي از افرادي كه چندين ساله در زمينه بهينه سازي سايت وقت گذاشتم حيفم اومد نظرات دوستان رو بخونم و نظري ندم
ببينيد ايجاد محتواي خوب و بكر ، به روز بودن سايت ، ماندگاري مخاطب ( TOS ) ، بازگشت مجدد مخاطبان به سايت و... خيلي از اين چيزها و چيزهاي فني تري كه از حوصله اين بحث خارجه رو هممون ميدونيم يك سايت خوب هم بايد اينها رو داشته باشه شكي نيست .
گوگل هم هر وقت ميخواد ريكامند بده ميگه بريد اينا رو درست كنيد
اما قطعا شما هم در بسياري از كليد واژه ها متوجه شديد اون سايتي كه حقشه بالا باشه ، نيست و در عوض يه سايت با محتواي كم ارزشتر بالاست !!
خوب اينجاست كه ميشه گفت سئو دروع نيست . علتش هم روشنه . با همه باهوشي كه گوگل در رتبه بندي سايتها داره با توجه به وسعت كلمات و.. اين الگوريتمها هنوز باگهاي فراواني دارند . خاطرتون باشه تا همين چند سال پيش سايتهايي كه بك لينك زياد ميخريدند حتي پنالتي هم نميشدند . الگوريتمهاي امروز گوگل هم پر از باگه . و خوب خيلي ها هم از همين باگها و نقاط ضعف به اصطلاح سو استفاده ميكنند . ممكنه اين سايتهاي كم كيفيت به مرور زمان شناخته بشند ولي گاهي تعددشون و تولد مكررشون باعث ميشه سايتهاي با كيفيت هيچ وقت رتبه جستجوي خوبي نداشته باشند

xara_2009

Registered User
لایک‌ها
85
یکی بیاد پرونده این سایت مختومه کنه همش فقط اسپم میدین ک دروغه حرف دیگه بلد نیستین بزنین

dobeyti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
97
متاسفانه همین ترفند های ایرانی که هر روز هزارتاش ابداع میشه باعث میشه تا روز به روز به جای اینکه بازدیدکننده اینترنت ایران زیاد بشه کمتر میشه
این ترفند یه بی احترامی و توهین به بیننده و بازدیدکننده هست .
و به قول دوستمون همین که سایت مفید باشه و بازدید کننده راضی باشه خودش از همه چی مهمتره حداقل اگه ورودی گوگل نباشه همون بازدید کننده باز برمیگرده

etarahan

Registered User
لایک‌ها
71
کمبود اطلاعات سئو به زبان فارسی باعث شده خیلی ها نظرات اشتباه خودشون رو به مردم بخورونند و بیشترین نیازی که هست ، ترجمه ی مقالات معتبره

erfanggg

Registered User
لایک‌ها
40
سئو علم نیست تخصصه!
خوب در مورد حرفی گفتم فک کنید

xara_2009

Registered User
لایک‌ها
85
منم با حرف شما ک گفتین سئو عام نیست تخصصه موافقم

xara_2009

Registered User
لایک‌ها
85
از شما هم کلاه برداری شده؟

emperatoor73

Registered User
لایک‌ها
115

BitSoftwareGroup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
عزیزان میان مطلب میزارن بدون هیچ مدرک و سند و همینطوری هرچی به ذهنشون میاد مینویسن مثلا بک لینک
میبنن یه سایت 2500 تا بک لینک داره میگن بک لینک خوبه
در صورتی که اون سایت به خاطر بازدید بالاش و مطالب خوبش خودجوش بک لینکش کردن
سایت شما هم خوب باشه بک لینک میگیرید 1000 تا
من حد اقل 10 رفیق با رتبه های 2 رقمی دارم خندشون میگیره از این حرفا
بخدا به این چیزا نیست seo چمیدونم تگ این چیزا
1 مطالب خوب
2 قالب سبک
3 جذابیت سایت
وسلام نامه تمام
من سایت زدم 6 ماه الان روزی 30000 تا کلیک داره 8000 تا ورودی والله بخدا فقط نکات مثل سرعت و مطالب خوب جذابیت رعایت کردم هیچ تگ و مسخره بازی بک لینکم نگرفتم وقت خودتون رو با این مطالب بی سند و زایده مغز بعضی دوستان هست مطالب رو میخونم خندم میگیره تراوشات مغزی هست 90%
من هیچ کدون از موارد گفته شده تو فروم رو رعایت نکردم و خدارو شکر رازی هستم وقت گذاشتن برای خود سایت و مطالب بهتر از وقت گذاشتن برای تعقییرات بی معنی و بی دلیل هست

سلام
به خدا که حق با شماست. فقط مطالب مفید و به روز + قالب زیبا + سرعت سایت . همین و بس

سرعت سایت یکی از فاکتورهای سئو در موتورهای جستجوگر است و تاثیر خوبی هم در جلب رضایت کاربران سایت دارد. هیچ کس یک سایت کند را دوست ندارد.

اول شدن موضوع ثانیه هاست
سرویس افزایش سرعت سایت

BitSoftwareGroup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10

emperatoor73

Registered User
لایک‌ها
115
سلام
به خدا که حق با شماست. فقط مطالب مفید و به روز + قالب زیبا + سرعت سایت . همین و بس

سرعت سایت یکی از فاکتورهای سئو در موتورهای جستجوگر است و تاثیر خوبی هم در جلب رضایت کاربران سایت دارد. هیچ کس یک سایت کند را دوست ندارد.

اول شدن موضوع ثانیه هاست

سرویس افزایش سرعت سایت
این دوست ما هم هر جا میره فقط تو نظرهاش داره سایتش را تبلیغ میکنه.....سئو را تو سرعت سایت خلاصه کرده فقط.....من تو تاپیک خودم هم بهشون اخطار دادم که تبلیغ نکنن

BitSoftwareGroup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
این دوست ما هم هر جا میره فقط تو نظرهاش داره سایتش را تبلیغ میکنه.....سئو را تو سرعت سایت خلاصه کرده فقط.....من تو تاپیک خودم هم بهشون اخطار دادم که تبلیغ نکنن
حق با شماست ولی من که دروغ نگفتم. کل این سایت را بگردی مطلبی درباره فاکتور سئوی سرعت پیدا نمیکنی که از سال 2010 یکی از فاکتورهای مهم سئو اعلام شده. همه فقط نشستن دارن درباره کلمات کلیدی و بک لینک و این چیزا حرف میزنن. شما اگر می تونی واقعیت را به کاربران سایت بگو

در ضمن شما خودت توی امضات این همه لینک سایتهای دیگر گذاشتی تازه بنری هم قرار دادی. این تبلیغ حساب نمیشه؟

xara_2009

Registered User
لایک‌ها
85
دوست عزیز اصلا مشخص نیست منظور شما با کی هستش
اگه قصد تخریب بنده رو دارین منم میتونم شما تحریب کنم
درضمن این بحث در مورد سئو دروغه ک ما داریم بحث میکنیم

8song

Registered User
لایک‌ها
1,302
حق با شماست ولی من که دروغ نگفتم. کل این سایت را بگردی مطلبی درباره فاکتور سئوی سرعت پیدا نمیکنی که از سال 2010 یکی از فاکتورهای مهم سئو اعلام شده. همه فقط نشستن دارن درباره کلمات کلیدی و بک لینک و این چیزا حرف میزنن. شما اگر می تونی واقعیت را به کاربران سایت بگو

در ضمن شما خودت توی امضات این همه لینک سایتهای دیگر گذاشتی تازه بنری هم قرار دادی. این تبلیغ حساب نمیشه؟
داداش امضا فرق داره..اما اینم بدون ک لینک های توی پست ها نوفالو هست و زیادش که خودت میدونی چطوریه

btekrar

Registered User
لایک‌ها
120
سئو خیلی خره
هر کی با من موافقه دست جیغ هورا بلند بکشه

بالا