• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحریم پرداخت در محل-تحریم پست-راهکارها

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
یک مثل انگولایی هست که میگه خودم کردم که لعنت بر خودم باد!!!

فروشندگان عزیز
ای کسانی که وقت گرانبهایتان در حال هدر رفتن است!!
آیا به این فکر کردید که چرا هیچ موقع پیشرفت نمیکنید؟
فکر کردید که چرا با این که این همه فروش دارید اما درجا میزنید!! و هیچ پیشرفتی ندارید!!!
آیا فکر کردید این ماموران پستی سی اوو دی cod از شما به حالت طلب کارانه نگاه میکنند!! و هر وقت دشان خواست مرسوله را ارسال میکنند!!

چرا شکم سایتهای واسطه را پر کنیم؟!! چرا زحمت ما را پست و یا شرکت های واسطه پستی بخورند!! تا کی میخواهید این همه ذلت بکشید!!
میدانید علت برگشتی ها چیست!!
ک.ن گشادی مامور پست در ارسال مرسوله- ک.ن گشادی مشتری در تحویلگرفتن محصول!! گیر دادن الکی به بسته ها و و و و..........
خرید های سرکاری و...

1- این همه برای اداره پستا سود داریم اما باز با بی احترامی با برخورد غلطشان و نادرستشان و طلبکارانشان با ما برخورد میکنند!! مامور جمع آوری پست یک روز میاد و یک رو نمی اید!! یک روز ساعت 11 صبح میاد یک روز ساعت 4 هنوز بسته ها اماده نشده!! 150 میلیون ارسال شده داری 5 میلیون با شما تسویه میکنند!! 150 میلیون پول بخوابه میدونید یعنی چی!!!!!!!!در یک ماه!! یعنی اینکه با پول شما کار میکنند!! یعنی اینکه شما خرمالی کنید ما استفاده کنیم!!!

چرا مشتری باید اول جنسو بگیره بعد پولو بده!!! چرا این همه برگشتی!!! چون مشتری به تخمش هم نیست!! برگشت خورد که خورد!!
کجای دنیا پرداخت در محل دارد!!! چرا دنیایی که میلیارد میلیارد پول در میاره یک هموطن ما نتونه 20 هزار تومان ر ماه در بیاره!!!

تنها راهی که میشود به سود دهی رسید فروشندگان عزیز این چند تا راه است.
1- اول اینکه باید فرهنگ غلط پرداخت در محل برچیده بشه!! اول پول رو از مشتری بگیرید سپس ارسال کنید(فروش کم میشه اما سود آن بیشتر از فروشی است که در پرداخت در محل است) سگدو زدن کم میشه!! راحتتر میشوید
برگشتی ندارید -
2- شماره تلفن ثابت در فروشگاهتان قرار بدهید تا مشتری با خیال راحت خرید کنه!
3-برای اینکه مشتری حوصله کارت به کارت کردن نداره یک درگاه بانکی آنلاین فراهم کنید
4- پرداخت در محل برای فروشگاه تازه تاسیس فقط مناسب است!

نظر شما چیست؟

من که با پارسپیک کار می کنم پرداخت در محل را غیر فعال کردم. هرکی پول ریخت از این به بعد ارسال میکنم میره
خسته شدم اینقدر اعصاب ما به هم ریخت

شما ها دوستان عزیز هم همین کارو بکنید پیشرفت میکنید.
نظر بدهید و راهکار بدهید؟؟؟؟؟؟؟؟:):)

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
امیرجان شما الان داغی برو یه لیوان آب سرد بخور برگرد بیا اگه پستتو ادیت نکردی من اسممو میذارم سید علی :D

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
ببخشید ها البته جسارت نشه یه وقت
من هم اگه میلیون میلیون از پارس پیک طلب داشتم از این تز ها می دادم

پیشنهاد من یه شرکتی پیدا بشه پوز پست رو به خاک بماله و خودش کار ارسال بسته ها رو در سطح کشور انجام بده
ده و دهات ها هم خرید اینترنتی باشه
هر چی فرستادیم ده و دهات اکثرا برگشت خورد می خواهم که بسته صد سال سیاه نره به روستاها

Last edited:

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
تو که داری سیستم پرداخت محل راه میندازی که :-" یعنی ازت پنل نگیریم نقدی کار کنیم !!! :دی
مشتری خرید نقدی انجام نمیده خب مشکل کار اینه :دی
1- وقتی میتونه بشینه تو خونه بسته بیاد پول رو بده برا چی باید بره تو صف بانک !؟!!
2- برای آنلاین پرداخت کردن هم خیلی ها هستند اصلا رمز دوم ندارن.
3- شماره ثابت هم خیلیها نمیتونن بزارن . چون اکثر فروشگاه های اینترنتی توی خونه ان یعنی باید شماره خونه رو بزارن که کمتر دیدم کسی بزاره . ( من خودم قبلا توی سایت هم میزاشتم الان فقط توی پنل)

برای اینکه برگشتی کم بشه تو شاپکیپر یکی یه چیزه باحال گفت :دی میگفت که باید قسمتی به پنل اضافه بشه که وقتی مامور بسته رو برگشت میزنه توی پنل ثبت کنه ما ببینیم زنگ بزنیم خریدار که بسته ات توی پست منطقه است برو بگیر

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
امیرجان شما الان داغی برو یه لیوان آب سرد بخور برگرد بیا اگه پستتو ادیت نکردی من اسممو میذارم سید علی :D

رفتم خوردم اومدم:f34r::f34r: اعصابم بدتر شد :hmm:
حالا انگیزم از اینکه برم المان فروشگاه بزنم زیاد شده :دی

:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::f34r::f34r:
دلم میخواد فحش بدم:f34r:

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
ببخشید ها البته جسارت نشه یه وقت
من هم اگه میلیون میلیون از پارس پیک طلب داشتم از این تز ها می دادم

پیشنهاد من یه شرکتی پیدا بشه پوز پست رو به خاک بماله و خودش کار ارسال بسته ها رو در سطح کشور انجام بده
ده و دهات ها هم خرید اینترنتی باشه
هر چی فرستادیم ده و دهات اکثرا برگشت خورد می خواهم که بسته صد سال سیاه نره به روستاها

اشتباه میکنید. حساب کتاب ما میگه 100 میلیون داری سرمایه شده 90 میلیون!!! این یعنی ورشکستگی با وجود اینکه روز 400 یا 500 بسته میگذاریم میره!! پس پول اینها کووووووووووووووو!!!! من نمیگویم که می دزدند خیر بلکه اون زمانی که باید تسویه کنند و پول احتیاج داری و دست شما نباشه میشه ضرر!!!

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
تو که داری سیستم پرداخت محل راه میندازی که :-" یعنی ازت پنل نگیریم نقدی کار کنیم !!! :دی
مشتری خرید نقدی انجام نمیده خب مشکل کار اینه :دی

به قول مشهدی : به قبببببر که نخرند
به قول تهرانیا: کون لقش
به قول اصفهانی ها : :blink:
به قول ترکا : سگ رید!!
...بازم بگم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:hmm::hmm::hmm::hmm:

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
پست چیزیده به کار و کاسبی ما نیز!!!

الان کاور میزدیم آس، با لبات بازی میکرد، یا بنر میزدیم تپل ، با چشات نازی میکرد(ایول قافیه) اما الان انگیزه نمیمونه برا آدم کار کنه.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
از روی عصبانیت نمیشه تصمیم گرفت ...:eek:
خیلی ها برای این که اول جنس رو میگیرن بعد پول میدن خرید اینترنتی می کنن ...

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
اشتباه میکنید. حساب کتاب ما میگه 100 میلیون داری سرمایه شده 90 میلیون!!! این یعنی ورشکستگی با وجود اینکه روز 400 یا 500 بسته میگذاریم میره!! پس پول اینها کووووووووووووووو!!!! من نمیگویم که می دزدند خیر بلکه اون زمانی که باید تسویه کنند و پول احتیاج داری و دست شما نباشه میشه ضرر!!!

بله ما که بخیل نیستیم انشا الله که خدا رزق و روزی رو بیشتر کنه
ما که روزی یکی دو تا سفارش هم با زور داریم با اینکه سه ساله با پارس پیک کار می کنیم و خلاصه از اردیبهشت فروش به صفر رسیده
ولی من فقط موندم شما چه طور این همه بسته رو آماده می کنی من توی چند تا بسته اش موندم
ولی راهش رو عرض کردم تنها راهش شرکتی مثل اپکس که بسته ها رو هم از لحاظ ارسال به خوبی برسونه
و روستا ها رو هم یا با خرید پستی بفرستیم یا کلا بی خیال نقاط دور افتاده بشیم که خوب اکثر برگشتی های من مال روستاهاست
به هر حال موفق باشی

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
پست چیزیده به کار و کاسبی ما نیز!!!

الان کاور میزدیم آس، با لبات بازی میکرد، یا بنر میزدیم تپل ، با چشات نازی میکرد(ایول قافیه) اما الان انگیزه نمیمونه برا آدم کار کنه.
:lol::lol:

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
به قول مشهدی : به قبببببر که نخرند
به قول تهرانیا: کون لقش
به قول اصفهانی ها : :blink:
به قول ترکا : سگ رید!!
...بازم بگم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:hmm::hmm::hmm::hmm:

بوگو بوگو عزیزم بوگو خودتو خالی کن 2تا فحشم بنداز آخرش که کامل تخلیه بشی :lol:
شاعر میگه غم دنیا رو بیخیال غصه فردا رو بیخیال و اینا .....
واقعا پرداخت در محل رو ورداشته واقعا :lol: :lol: د بیا یاهو دیگه :eek:

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
باید سوخت و ساخت...
گفتم یه نامه بنویسیم و بگیم جمعی از جوانان انقلابی در عرصه ای شاپ قدم نهاده و ...گوش ندادید.....

صبح رفته بودم پست...
مسئولش می گفت ایشالا دیگه برگشتی ندارید..
بهش گفتم ماهی 1نفر سفارش میده...
اونم برگشت میخوره...

فکر کنم باید جمع کنیم....
خداااااااااااااااا...مارا بکش..(مار.را بکش..) ..:D

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
من میخواستم چی بگم!!!! الان میگم مساله ای نیست الان میگم چی بود چی میخواستم بگم بابا چرا منو تو این شرایط قرار میدین!!! چی بود چی حالا کاری نداریمااا چی بود ....

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
اها یادم اومد
من اول خواستم فروشگاه را بندازم دیدم باید 200 تومان بدم به ایران مارکت سنتر کلی پول سی دی و دی وی دی بدم کلی باید خرج کاور و هزار تا کوفت و زهر و مار دیگه کنم
گفتم مگه دیوونم تا وقتی همکاری در فروش هست چرا برم خودم فروشگاه بزنم؟؟
الانم که ادگاه اومده فکر کنم کار و کاسبی من کی بگیره اگه خدا بخواد ان شا الله...

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
تنها راهش اينه همه شركتاي پستي گزينه پرداخت در محل رو بردارن! فقط خريد انلاين

وگرنه اگه شما يا گيرم 100 نفرم اينكارو كنن پستي نفروشيد كسي ككش نميگزه :lol:

بالا