بچه ها چندتا خبر شاهکار براتون دارم
شاهکار اول : الان خیر سرم مسافرتم . مسئول آماده سازی بسته ها زنگ زده میگه من دیگه کار نمی کنم ! صبح تا حالا دویست نفر زنگ زدن بابت هزینه پست . نمی دونم چی جوابشونو بدم .
الانم ایران مارکت پیغام زده میگه سفارشات زیر 19ام رو زنگ بزنید به مشتریا بگین هزینه پستیش زیاد شده ، دوباره باید فرم رو با هزینه جدید پر کنید . میگه این همه سفارشو من زنگ نمی زنم . خودت بیا زنگ بزن !!! دی:
دختره انقدر پول میگیره هرماه ازم ، مونده بخوابونه بیخ گوشم از تو تلفن .
شاهکار دوم :
با بی حوصلگی و بدون داشتن کامپیوتر ، رفتم یه لپ تاپ کرایه کردم ، اومدم از اینترنت هتل استفده کنم می بینم پولیه ! اندازه هزینه دوماه شارژ اینترنت پرسرعتم تو خونه و دفتر !
شاهکار سوم :
زنگ زدم مارکت سنتر میگم این چه مسخره بازیه ، حداقل زودتر اعلام میکردین بسته ها رو زودتر پست می کردیم . میگه خودتون باید می کردین . میگم من مسافرتم ، میگه برای چی رفتی تو این وضعیت ؟ خودت دلت می خواد دیگه !!!!!!!!!!!! دی:
میگم حداقل بذارین تا چند روز دیگه . چه جوری این همه سفارشو بگم یه روزه حاضر کنن فردا بفرستن ، میگه نمیشه .
خلاصه آخرشم کلی سر برگشتی ها و دو دره کاری های ایران مارکت و عدم تصفیه پول خوابیده دستشون و هزار تا چیز دیگه و بخصوص پورسانت بالاشون بعد از چند سال و چیزای دیگه باهاشون جروبحث کردم و آخرشم گفتم این چه وضعشه ، اصلا دیگه کش آن نمی فرستم . طرف هم خندید و گفت نفرست تا چشمت دربیاد !!!!! ( محض اطلاع من اولین مشتری طرف قرارداد ایران مارکت در ایران هستم !!! )
شاهکار چهارم :
رفتم چهار تا کارت شارژ خریدم زنگ زدم مشتریا ، فقط دو نف حاضر شدن پولش رو ( اونم با بیست درصد تخفیف) بریزن به حساب ، به چند نفر دیگه هم که زنگ زدم به هرکدوم گفتم هزینه اش بالا رفته گفتن انصراف کن خریدو ، اونم هرچی بیست ، سی تومن خریدی بود !
در یک حرکت انقلابی انقدر اعصابم خورد شد که زدم 650 تومن سفارش رو انصراف دادم تا بسوزه پدر شرکت پستی ها و شرکت واسطه ها و دربیاد چشم هرچی مشتری بی معرفت . بعضی از این نامردا تا حالا بالای سی ، چهل تومن هدیه فقط ازم گرفتن ! بخاطر بیست تومن اعتماد نمی کنن !!!!
شاهکار پنجم :
حساب کردم امروز با تبلیغات جاهای مختلف و ادزسنتر ( بدون تبلیغ تو گوگل که استپه چند ماهه ) بیشتر از 70 تومن هزینه تبلیغات دادیم .
چقدر فروش داشته باشیم خوبه امروز؟ یک سفارش به مبلغ 7000 تومان !!!!!!!!!!!!!!!

شاهکار ششم
ببخشيد ولي تا دو روز ديگه فحش خار مادر ميدن
اگه ندادن من ميرم ديگه پشتمو نگاه نمي كنم
دقیقا در قسمت پیام چند تا سفارش الکی که امروز ثبت شده ، این مورد چشم بنده را نوازش داد !

بگو چرا کارمندم عصبانی شده بود !
شاهکار هفتم :
اومدیم مسافرت خستگی در کنیم ، از هفت جامون زد بیرون ! فردا پس فردا برگردم ببینم چه خاکی باید تو سرمون کنیم
شاهکار هشتم :
سیستم همکاریمون با یک ماه تاخیر همچنان بطور عمومی افتتاح نشده ! :lol:
شاهکار نهم :
حدود 60 تا سایت ثبت نام کردن تو سیستم کلیکی ادزسنتر ، با این وضع فروش و هزینه الکی تبلیغات تو 48 ساعت گذشته ، هیچ کدوم رو تایید نکنم بهتره . ضمن اینکه حالشم ندارم . تا پس فردا میشه 100 تا . چک و تاییدشون یه روز وقت میگیره :wacko:
جمله قصار پایانی :
ای بر پدر و مادر باعث بانیش . گند زدن تو کارمون بی پدرا :hmm:
نمی دونم چه خاکی توسرش بکنم . خودم جهنم ، برنامه ها و طرحام جهنم ، سیستمای کسب درآمدم جهنم ، حقوق بچه هامو از کجا بیارم بدم ؟ پارسال بعد هیتلر شدن فروشگاه های اصلیمون دفتر مرکزیمون رو تعطیل کردیم و پنج ، شش نفر جوون تحصیل کرده رو که از کار بیکار شدن فرستادم خونه ور دل ننشون ( که سه تاشون که دختر بودن هنوز بیکارن بعد از یه سال ، دو تا از پسرا رفتن سربازی ، یکی دیگه هم آزانس کار می کنه ) دقت کنید همگی لیسانسه بودن !!!
حالا میترسم مجبور شم باقی بچه ها و کسایی که انلاینم کار می کنند رو کارشون رو تخته کنم . خدا رو خوش میاد ؟
باید بریم همون ساختمونه که تو اون یکی تاپیک بود رو دسته جمعی با بقیه بچه ها بسازیم .
نیمههههههههههههههههه !
ای تو قبر جد و آباد هرچی ..... چیزیدن تو مملکت ، چیزشون هم تموم نمیشه !!!!!!!!!!!!!!!