و اما پیشنهادم درباره اینترنت ایران کپی رایت و بانک
در ابتدا همونطور که دیدید من گفتم این می تونه ایده های جدید خلق کنه.
اما بانک ملت بدون اینکه نیاز باشه شرکت داشته باشید درگاه پرداخت اینترنتی می ده که توی همین پی تی معرفی کردم.
و درگاه بانک صادراتم معرفی کردم اما گفتم نمی دونم باید شرکت داشته باشیم یا خیرو گفتنم دوستان تحقیق کنند.
مثل اینجا رو ببینید:
http://forum.persiantools.com/t190169.html
همین یک مورد انصاف شما رو کاملا از بین می بره که گفتید
تمام پستهای شما...
البته از این دست کم نیست.
اما در مورد کپی رایت
واقعا خوب شد گفتید این بحث رو و ممنونم. چون بحث بسیار مهمی هست در فروشگاه اینترنتی محصولات قابل دانلود
می تونید یه فروشگاه داشته باشید از صاحبان اثر که حق نشر دارند بخواهید که بیان محصولشون رو بگذارند و بقیه خرید کنند و از هر فروش شما درصد خودتون رو بردارید.
مثل آمازون
و خوب شاید بگید بحث اعتماد چه می شه.
خوب نگاه کنید یه مثال جالبی هست که می گه اگه می خوای موفق بشی از راه هائی برو که دیگران تا حالا نرفتند !
خوب کسی که می خواد یونیک باشه یا به بیان بهتر اولین نفر باشه
اولین ها همیشه سود کردند مثل سایت ایستگاه
پیشنهاد می کنم یه ایده درست طراحی کن در این راستا بعد برو پی مجوز اینا
اما نهایتا اینترنت
یه نگاه به سرعت رشد دنیا یا همین ایران بنداز.
زمانی چقدر صفهای طولانی برای پرداخت قبض یا دریافت پول بود.
الان بصورت اینترنتی هر دوش قابل پرداخت و دریافته.
اینترنت ایرانم تا جائی که من خبر دارم از این قانون رشد جدا نیست.
و یکی از مواردی که در قانون پنجم توسعه (یا ایران 1400 دقیق نمی دونم ) بهش تاکید شده بود افزایش سرعت اینترنت بود.
برای مثال لطفا این خبرها رو بخون
http://webmasterha.com/news.php?extend.157
http://webmasterha.com/news.php?extend.155
http://webmasterha.com/news.php?extend.156
امیدوارم نگید لینک سایتهامو دادم. کلی وقت گذاشتم تا با منبع حرف بزنم.نه مثل شما که همینجوری بگید :
و تو هر تاپیک می یایید پستی می دید که ربطی نداره
خوب مشکلات همه جا هست
باید پیشقدم شد.
شاید بگید مانع ایجاد می کنند که درست می گید و قبول دارم که جای بحثش نیست.
اما بدونید این خاصیت ایران نیست. تمام کشورهای جهان سوم که تک تک ملت خواستند اینطور بشه سهیم هستند در این ناکامی ومشکلات. منم به سهم خودم باعثش بودم.
دولت یعنی هر فردی از خونواده یکی از ماها که می ره پشت میز و فراموش می کنه وظیفش رو
شعارگرائی
و اینکه چشم دیدن رشد هموطنانمون رو نداریم
داستان زنده باد و مرده باد
هر یا هیچ بدون هیچ حد وسط.
و نهایتا بدون تلاش بدون بررسی هیچ رشدی حاصل نمی شه.
اما بدونید اینترنت هم داره روال کاری خودش رو بر پایه قانون همه کشورهائی که مردمش (تک تک ما) خواستند و خواستیم عقب افتاده بمونند و بمونیم طی می کنه و چون بزرگترین شاخصه کشورهای جهان سوم ساختار بوروکراتیکش هست خوب زمان می بره مثل هر چیز دیگه.
و کسی در این میان برنده هست که از الان فکر اون روز رو کنه و از الان ایده اش رو ساختار بندی کنه.
و من این ایده رو برای اونها دادم که اگه می تونند فکری کنند
تا در اون روز اولین نفری باشند که یک ایده کاملا پخته رو اجرا کنند
مثل سایت ایستگاه که کوچکترین نمونه هست.
مثل سایت EBAY که طراحش یک ایرانی هست
مثل گوگل ادودز که باز هم طراحش ایرانی هست
مثل زنده یاد بیژن پاکزاد که به قول ایرانی ها افتخار کردیم وقتی دیدیم مایکل جردن عطر بیژن رو با نام اصیل ایرانی دستش گرفته و تبلیغ می کنه که دنیا درباره اش به خوبی گفت
و یه
برند واقعا یونیک ایجاد کرد در دنیا . برندی که ایرانیه و اسم ایرانی داره.
من اون ایده رو برای کسی گفتم که شاید یه دفعه به ذهنش ایده ای خلاقانه خطور کنه و برای اون روز بهترین مدل تجارت الکترونیک رو مبتنی بر محصولات قابل دانلود ارائه بده نه اینکه مثل من و شما بشینه و بگه وای مشکلات هست، وای فلان و بهمان
و این لینکهائی که دیدی در پی تی می گذارم. بخشی از یک پروژه خیلی ساده اما بسیار بزرگ و اثربخش هست که برای همه وبمسترها سودی واقعا حیرت انگیز خواهد داشت. که چون قول دادم در این پست چیزی نگم تا از نوشتن نام سایتهام شما و برخی از دوستان ناراحت نشید خوب درباره اش چیزی نمی گم. و شاید (واقعا نمی دونم) مدیران پی تی از این رو ملاحظه این رو کردند که خیلی جاها شاید لازم بود تذکر بدند و ندادند.یعنی سودی که این کار برای همه داره بیش از زیانش (اشتباهات من) هست.
و در پایان ادبت و صبرت در برابر انتقاد قابل تحسینه و ممنونم. اما خوب هر انسانی مثل من یا شما مجموعه ای از اشتباهات و خوبیهاست و من چون فکر می کردم در بخشی از حرفات واقعا بی انصافی کردی وظیفم بود بگم. و از خودم دفاع کنم.
موفق باشی