• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحریم پرداخت در محل-تحریم پست-راهکارها

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
وای وای وای خیلی افتضاح شده . پنلی که هر روز بالای 50 تا سفارش توش می خورد الان دیدم کلا 5 تا خورده ! یعنی ده درصد !

قشنگیش اینه که چهارتاشون رقماش کمه ، یکیشون هم حدود صد تومن سفارش داده اسم و فامیلیش اینه :

نام: فرزاد

نام خانوادگی: رحمان نژاد لر زاده هادی ترکی

دی:

البته تلفن و آدرسش ظاهرا خوبه ، ولی اصلا روم نمیشه زنگ بزنم ببینم سفارش واقعیه یا نه ! دی:

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
من که چندین ماهه سفارشی رو کلا حذف کرده بودم . آخه انقدر دیر میرسید ( حدود 10 روز بعد از تحویل به پست ) که خیلیش برگشت می خورد .

با این وضع ثبت سفارش الان زنگ میزنم اکتیوش کنن دوباره . برگشت بخوره نصف بسته ها ، بهتره که اصلا سفارش ثبت نشه . نه ؟

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
من الان همه پنلام رو چك كردم فقط از پنلي كه سفارشي فعال بوده چن تا سفارش گرفتم!

سفارشي زياد فرقي با پيشتاز نداره تو اكثر شهرها

تو خيلي از شهرها عين پيشتاز ارسال ميشه
تو خيلي از شهرهام اول اخر بسته پيشتازم باشه 7-8 روزه ميرسه بس باز فرق نميكنه

فقط سفارشي بفرستيد

hamid__

Registered User
لایک‌ها
4
من الان همه پنلام رو چك كردم فقط از پنلي كه سفارشي فعال بوده چن تا سفارش گرفتم!

سفارشي زياد فرقي با پيشتاز نداره تو اكثر شهرها

تو خيلي از شهرها عين پيشتاز ارسال ميشه
تو خيلي از شهرهام اول اخر بسته پيشتازم باشه 7-8 روزه ميرسه بس باز فرق نميكنه

فقط سفارشي بفرستيد

آره فقط سفارشی
پیشتاز اگه برگشت بخوره فروشگاه دار بیچارست.

shahinSssS

Registered User
لایک‌ها
66
سلام میشه یه جورایی هر نفر در یک شهرستان را انتخاب کرد بشه دپوی تمامی سایتها و از هر جنس یا دوی دی داشته باشه هرکی چیزی از سایتی خرید اون در اون شهرستان با پیک بفرسته و یه درصدی بگیر .

البته فقط یه نظر خام هستش این

hamid__

Registered User
لایک‌ها
4
سلام میشه یه جورایی هر نفر در یک شهرستان را انتخاب کرد بشه دپوی تمامی سایتها و از هر جنس یا دوی دی داشته باشه هرکی چیزی از سایتی خرید اون در اون شهرستان با پیک بفرسته و یه درصدی بگیر .

البته فقط یه نظر خام هستش این

مگه پیک هزینه اش کمتره؟یه چیزیه تو همین مایه ها حالا درصد به طرفم حساب کن بیشتر میشه.:eek:

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
درود به دوستان عزیز
یه راهکاری هست که البته چون زیرساختهای موجودش در ایران نیست برای محکم کردن پایه های تعریف شده همکاری روز اول ننوشتم اما به هر حال پیشنهاد می دم.

چندین وبمستر بیان در هر شهر بزرگ ایران با هم یک سایت بزرگ رو بصورت مشترک راه اندازی کنند.
مثلا تهران - مشهد - اصفهان و...
و اون سایت سئو بشه در راستای جذب مشتریهای محلی از اون شهرها !

که همشون محصولات رو داشته باشند. با جعبه محصول و ...
و اون یک سایت مشترک برای همشون باشه.و وقتی از هر شهری سفارشی رسید اون وبمستری که در اون شهر هست کالا رو ارسال کنه و در نهایت سود تقسیم به تعداد اعضاء شه.
به بیان بهتر بخش سفارش دو بخش کلی داشته باشه
1 مشتری از یکی از اون شهرهای لیستی که وبمسترها هستند که خوب قیمت تمام شده محصول برای مشتری ارزونتر خواهد بود.
2- مشتری جدای از اون شهرها هست که خوب از روی ناچاری هزینه اش بصورت عادی محاسبه می شه که البته می شه پیشنهاد تخفیف برای فروشهای بالاتر داد.

البته این راهکار به نظرم فقط برای کسانی که تازه کار هستند و قبلا فروشگاه نداشتند خوب هست.
چونکه بر فرض چند وبمستر که هر کدوم قبلا سایت داشتند بیان با هم سر یه سایت مشترک کار کنند. خوب ممکنه هر کدوم بسته بندی سایت خودش رو که بهترین تبلیغ هست برای مشتری بفرسته که این بر خلاف قوانین شراکت خواهد بود.

و مدل پیشرفته تر چنین تصمیمی می تونه ثبت یک شرکت بر همین اساس باشه که هر وبمستری که قبلا سایت داشته همه سایتهای قبلیش رو هم وارد شرکت کنه که البته خیلی مشکل هست توافق بر سر میزان سود در این مورد.
چون رنک یه سایت بیشتر هست، رنک یکی دیگه کمتر اما فروشش بیشتر و ...

موفق باشید.

Last edited:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
درود به دوستان عزیز
یه راهکاری هست که البته چون زیرساختهای موجودش در ایران نیست برای محکم کردن پایه های تعریف شده همکاری روز اول ننوشتم اما به هر حال پیشنهاد می دم.

چندین وبمستر بیان در هر شهر بزرگ ایران با هم یک سایت بزرگ رو بصورت مشترک راه اندازی کنند.

و اون یک سایت مشترک برای همشون باشه.و وقتی از هر شهری سفارشی رسید اون وبمستری که در اون شهر هست کالا رو ارسال کنه و در نهایت سود تقسیم به تعداد اعضاء شه.

البته این راهکار به نظرم فقط برای کسانی که تازه کار هستند و قبلا فروشگاه نداشتند خوب هست.
چونکه بر فرض چند وبمستر که هر کدوم قبلا سایت داشتند بیان با هم سر یه سایت مشترک کار کنند. خوب ممکنه هر کدوم بسته بندی سایت خودش رو که بهترین تبلیغ هست برای مشتری بفرسته که این بر خلاف قوانین شراکت خواهد بود.

و مدل پیشرفته تر چنین تصمیمی می تونه ثبت یک شرکت بر همین اساس باشه که هر وبمستری که قبلا سایت داشته همه سایتهای قبلیش رو هم وارد شرکت کنه که البته خیلی مشکل هست توافق بر سر میزان سود در این مورد.

موفق باشید.

ایده خوبی هست ولی اجراش محاله :D

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
ایده خوبی هست ولی اجراش محاله :D

:lol:

بله درست می گید. متاسفانه در ایران سخته

و البته متن بالا تر کمی کامل تر هست. یعنی من همیشه عادت دارم اول می نویسم بعد ادیت می کنم. که در کل متن بالائی کمی ویرایش شده هست. :D

و این ایده رو گفتم بنویسم شاید سایر دوستان بتونند اینو پخته تر کنند یا یه ایده بهتر خلق کنند.

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
درود به دوستان عزیز

به بیان بهتر بخش سفارش دو بخش کلی داشته باشه
1 مشتری از یکی از اون شهرهای لیستی که وبمسترها هستند که خوب قیمت تمام شده محصول برای مشتری ارزونتر خواهد بود.
2- مشتری جدای از اون شهرها هست که خوب از روی ناچاری هزینه اش بصورت عادی محاسبه می شه که البته می شه پیشنهاد تخفیف برای فروشهای بالاتر داد.

موفق باشید.

کل این متن رو نوشتی که 4 تا کلمه رو لینک کنی ولی غافل از اینکه نو فالو است همه لینک ها:D

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
کل این متن رو نوشتی که 4 تا کلمه رو لینک کنی ولی غافل از اینکه نو فالو است همه لینک ها:D

درود به شما

:D
نه راستش من اینو قبلا جای دیگه توضیح دادم. از نظر قوانین سئو www.SEOsecrets.info سودهای خودش رو داره که اگه پیدا کنم اینجا می گذارم. تا چیز تکراری ننوشته باشم در پی تی و هم اینکه بیام دوباره بنوسم خوب کار درستی نیست وقت گذاشتن برای تکرار.
اما در کل با احترام به نظر شما باید عرض کنم باهاش مخالفم که این همه نوشتم تا لینک بدم.
هدف اصلی من گفتن ایده بود که فک کنم سایر دوستانم اذعات دارند ایده بدی نیست در کل.
و گفتم چیزی رو که می دونم و ممکنه مفید باشه شیر کنم و بعد در راستای اون ایده، قوانین سئوی خودم رو هم پیاده کردم. بدون اینکه به کسی ضرری برسه در راستای قوانین پی تی :)

Last edited:

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
پیداش کردم ! :D
لطفا شما و سایر دوستان اینجا رو بخونید. یه نکته مهم سئو هست.
http://forum.persiantools.com/t191510-page2.html

چون سئو فقط پیوند نیست.
سئو بسیار رازها داره. www.SEOsecrets.info
رازهای افزایش رنک مستقیم
رازهای افزایش رنک غیر مستقیم
و هر کسی بیشتر اون رازها رو بدونه و مهم تر از اون به درستی عمل کنه در رتبه بالاتری از نتایج موتورهای جستجوگر www.Google-Yahoo-MSN-Alexa.com قرار خواهد گرفت .

مثلا اگه "گردشگری" رو که کلمه ای بسیار ارزشمند هست در گوگل سرچ کنی سایت من یعنی سایت جامع گردشگری www.2rism.net در رتبه سوم صفحه اول گوگل هست !

Last edited:

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
داداش من هر پستی از شما دیدم اسپم بوده
لطفا بس کنید

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
پیداش کردم ! :D
لطفا شما و سایر دوستان اینجا رو بخونید. یه نکته مهم سئو هست.
http://forum.persiantools.com/t191510-page2.html

چون سئو فقط پیوند نیست.
سئو بسیار رازها داره. www.SEOsecrets.info
رازهای افزایش رنک مستقیم
رازهای افزایش رنک غیر مستقیم
و هر کسی بیشتر اون رازها رو بدونه و مهم تر از اون به درستی عمل کنه در رتبه بالاتری از نتایج موتورهای جستجوگر www.Google-Yahoo-MSN-Alexa.com قرار خواهد گرفت .

مثلا اگه "گردشگری" رو که کلمه ای بسیار ارزشمند هست در گوگل سرچ کنی سایت من یعنی سایت جامع گردشگری www.2rism.net در رتبه سوم صفحه اول گوگل هست !

به این تاپیک ایا ربط دارد این موضوع؟

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
داداش من هر پستی از شما دیدم اسپم بوده
لطفا بس کنید

درود به شما. خوب شما هم مثل من عضو پی تی و نظرتون قابل احترام.
اما فکر می کنم بی انصافیه جمله هر پستی که دیدید اسپم بوده.
با توجه به تعاریفی که من اسپم میدونم اجازه بدید بگم با نظر شما مخالفم.
و خوب دیدید در پست اول نظرم رو گفتم و در پستهای بعدی و طبق قوانین و روال هر فورومی پاسخ دوستان رو گفتم که وظیفم بود که البته توی همین پاسخها نکات ریز سئو هست برای فروشگاه دارا که مفید هست برای رشد کارشون.
چیزی که من با بیش از ده سال از حضور در اینترنت و تجارت الکترونیکی برداشت دارم(شاید درست باشه شاید غلط) . اینه که فکر می کنم این سطح زیاد امضای شما آزارش بیشتر از مطالب من باشه. که برای یک سانت نوشته چقدر فضای بیمورد اضافه می شه.

در هر صورت موفق باشید

Last edited:

hamid__

Registered User
لایک‌ها
4
در حال حاضر بهترین پیشنهاد اینه که فروشندگان ایران مارکت که تو پورتال تبلیغاتی محصول دارن زنگ بزنند کلبه ی کتاب سفارشی شونو فعال کنند.دیگه مشتری پیشتاز ثبت نمیکنه.
شاید این شرکت پست هم یه کم فقط یه کم انصاف نشون بده هزینه ی پیشتازو کمش کنه...

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
به این تاپیک ایا ربط دارد این موضوع؟

درود به آقا امیر عزیز
راستش من در پست قبلی توضیح دادم که فکر می کنم یکی از قوانین بنیادی فورومها حق پاسخ دادن افراد باشه که خوب ممکنه درباره اصل موضوع باشه یا مرتبط با اون.
برای بیان بهترش لطفا به اولین پست من در اینجا نگاهی بندازید، می بینید کاملا تخصصی بود در راستای بحث فوروم اما بعدی ها پاسخی بود به سوال دوستان.
در هر صورت برای اینکه این بحث خدای نکرده طولانی نشه و دوستان رو از بحث اصلی خارج نکنه معذرت می خوام اگه کسی رو اذیت کردم.

موفق باشید.

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
درود به آقا امیر عزیز
راستش من در پست قبلی توضیح دادم که فکر می کنم یکی از قوانین بنیادی فورومها حق پاسخ دادن افراد باشه که خوب ممکنه درباره اصل موضوع باشه یا مرتبط با اون.
برای بیان بهترش لطفا به اولین پست من در اینجا نگاهی بندازید، می بینید کاملا تخصصی بود در راستای بحث فوروم اما بعدی ها پاسخی بود به سوال دوستان.
در هر صورت برای اینکه این بحث خدای نکرده طولانی نشه و دوستان رو از بحث اصلی خارج نکنه معذرت می خوام اگه کسی رو اذیت کردم.

موفق باشید.

اگر مرتبط است ادامه بدهید

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
درود به آقا امیر عزیز

موفق باشید.

این امضای من موقتیه و یه جور جنبه فان داره بین خود بچه های پی تی که حتی خود مدیران هم ایراد نمیگیرن
و مهم تر از اون تبلیغاتی نیست

دیروز هم با پست هاتون صدای بچه ها رو توی بازارچه در آورده بودید

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
و یه پیشنهاد دیگه
وقتی انسان روی چیزی زوم می کنه روشهای دیگه ممکنه یادش بره که کم هزینه تر و بهتره. مثلا با تمام قوا فکر می کنیم که خوب چیکار کنم هزینه پست کم شه!؟. خدا چیکار کنم؟، در حالی که اگه از زاویه بالاتر نه اونقدر زوم نگاه کنید اصلا لازم نباشه هزینه پست پرداخت کنید !

شاید این پیشنهاد هم راهکارهای جدید به ذهن دوستان بیاره.

نمی دونم دوستان به راه اندازی یه فروشگاه اینترنتی محصولات قابل دانلود با حجم کم متناسب با سرعت اینترنت ایران فکر کردند.
مثلا کتاب الکترونیکی ، یا برنامه های مورد نیاز کم حجم که البته بحث کپی رایتش مهم هست.
که خیلی از هزینه ها مثل رایت چاپ حمل و نقل و سایر واسطه ها رو حذف می کنه که نهایتا باعث کاهش قیمت نهائی محصول به نفع خریدار و افزایش انگیزش برای خرید خواهد شد.

که البته باید فرهنگ سازی بشه.یعنی برای مشتری جا انداخته بشه که خرید محصولات قابل دانلود یعنی دریافت فوری محصول و عدم پرداخت هزینه حمل و نقل که در نهایت کاهش قیمت تمام شده محصول به نفع خریدار و فروشنده که یعنی یک معامله دو طرف برنده win=win خواهد بود.

و نهایتا وقتی سرعت اینترنت ایران درست بشه سی دی های بازی و فیلم و برنامه با حجم بالا

Last edited:
بالا