• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا شما استرالیا را برای ادامه تحصیل می پسندید ؟

• Total voters
    12

vahid_persian

کاربر فعال مالتی مدیا
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام . از دوستان محترم آقا محمد و خانم linguchong وسایر دوستان تقاضا دارم از دید کلی دانشگاههای کشور های مالزی و هند و فنلاند و روسیه و سوئد و کانادا و انگلیس رو از جنبه های زیر بررسی کنند و نظراتشون رو بگن . فکر می کنم کمک خوبی بکنه به من و دوستانی که توی این تاپیک سوالاتی دارن:

1. کیفیت آموزش
2.هزینه ی تحصیل و زندگی (و رفاه زندگی)
3.اعتبار مدرک
4.سلسله مراتب پذیرش آسان
5.همخوانی مدارک با سیستم ایران
6.امکان رشد تحقیقاتی
7.خدمات جانبی خوب

با تشکر

کسی نیست پاسخ بده؟

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
I am not in a good mood!

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
دوست عزیز اینطور نمیشه تجزیه تحلیل کرد .بستگی به رشته داره

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49

vahid_persian

کاربر فعال مالتی مدیا
کاربر فعال
لایک‌ها
0
من 3 ترم دیگه توی رشته ی نرم افزار فارغ التحصیل میشم . و ارشد هم احتمالا فناوری اطلاعات می خونم .

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
انگار تاپیک خوابیده.
بابا ما بعد از یه مدت افسردگی به زندگی عادگی برگشتیم.هر کی کمک یا سوالی داره بپرسه

scorpion8108

Registered User
لایک‌ها
0
انگار تاپیک خوابیده.
بابا ما بعد از یه مدت افسردگی به زندگی عادگی برگشتیم.هر کی کمک یا سوالی داره بپرسه

سلام
شايد اگه تمام 31 صفحه اين تاپيک رو می خوندم، جواب سوالامو می گرفم :blush:
برای کسی که مهندسی کامپیوتر نرم افزار گرفته و معدلش هم زیر 13 هست :D کجا میشه ادمه تحصیل داد؟
یه سوال دیگه، آيا مدارک علمی مثل مدرک مايکروسافت، در پذيرش و ادامه تحصیل و ... تاثير داره؟
و اینکه جاهایی رو که میگین، اگه خرج زندگی و ... رو هم بگین، خیلی خوب میشه
مرسی

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
سلام
شايد اگه تمام 31 صفحه اين تاپيک رو می خوندم، جواب سوالامو می گرفم :blush:
برای کسی که مهندسی کامپیوتر نرم افزار گرفته و معدلش هم زیر 13 هست :D کجا میشه ادمه تحصیل داد؟
یه سوال دیگه، آيا مدارک علمی مثل مدرک مايکروسافت، در پذيرش و ادامه تحصیل و ... تاثير داره؟
و اینکه جاهایی رو که میگین، اگه خرج زندگی و ... رو هم بگین، خیلی خوب میشه
مرسی
خوب اگه جواب کامل میخوای , این 31 صفحه رو بخون , خیلی چیزای دیگه که شاید به فکرت هم نمیرسه پیدا میکنی ;)!

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
من که شدیدا تو خط آلمان هستم !

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
چند دقیقه پیش اطلاعات زیادی از آلمان بدستم آمد از طریق دوستی که آنجا فوق میخواند :

مشکل زبان :
1- باید 1 سال فشرده آلمانی بخوانید در ایران
2- بعد از ورود به آلمان هم باید 6 ماه فقط آلمانی بخوانید . اجازه کار و تحصیل هم ندارید

دانشگاه :

معمولا ترمی 700 یورو هزینه دارد

زندگی :

بستگی به شهر دارد . در اشتوتگارت ماهی 800 یورو هزینه زندگی است و در شهرهایی مثل بیله فلد با 600 یورو هم میتوان زندگی کرد

در هنگام تحصیل اجازه هفته ای 20 ساعت کار را دارید که ماهی 700 یورو در آمد خواهید داشت و کلا برای مخارج زندگی و دانشگاه کافی است.

ضمنا ظاهرا برخی دانشگاهها هم میتوانید انگلیسی بخوانید ولی بیخیال شوید که بی فایده است !

آلمان کشور خوبی است و اقتصاد قوی هم دارد . از سال گذشته هم 1.5 میلیون بیکار این کشور کم شده و معمولا در کشورهای اروپایی کار به وفور یافت میشود .

التبه این دوست ما میگفتند که اگر به فکر کانادا ، استرالیا یا نیوزیلند باشید بسیار بهتر است

نژاد پرستی هم در آلمان هست ولی نه آنطور که میگویند !!!

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
معمولا ترمی 700 یورو هزینه دارد
اي كاش استراليا هم اين قدر بود
254.gif

کانادا ، استرالیا یا نیوزیلند باشید بسیار بهتر است
منم اينها را پيشنهاد مي كنم
ولي هزينه ترمشان بالاست
از بس اين پول ما همه جا بي ارزش است ادم نميدونه كجا ادامه تحصيل بده
113.gif

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
اي كاش استراليا هم اين قدر بود
254.gif

منم اينها را پيشنهاد مي كنم
ولي هزينه ترمشان بالاست
از بس اين پول ما همه جا بي ارزش است ادم نميدونه كجا ادامه تحصيل بده
113.gif
اره , لامصب گیر کردیم اینجا
wc.gif

برا ادامه تحصیل کانادا مناسب و راحت تر هست , برا زندگی استرالیا مناسب هست !
--

به نقل از ar.shirazi :
من که شدیدا تو خط آلمان هستم !
میتونی یه سوال دیگه از دوستت بپرسی ؟
چجوریه با 20 ساعت کار در هفته 700 یورو در میارن , خوب اینجوری اونایی که کار میکنن کلی پول در میارن , اینجوری همه مردم باید کلی پول دار باشن که ؟
gost.gif

یعنی ساعتی 35 یورو میدن ؟ یعنی اگه یه نفر روزی 8 ساعت کار کنه و دو روز در هفته هم تعطیل باشه , ماهانه 5600 یورو درآمد داره !! اینجوری باشه که کلی وضع مردمشون باید خوب باشه , اینجوری باید به فکر آلمان باشیم :D

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
دوست عزیز.
تا اونجا که من میدونم تحصیل تو آلمان مجانیه ...البته بنا به شرایطی ....
وفقط اون هزینه خورد وخوراک را باید بدبد که اگه درستون خوب باشه به راحتی بورس بهتون تعلق میگیره.
در ضمن در مورد آلمانی هم که نوشتید 100% تایید میشه.
شنیدم زبان آلمانبی سخته!

Kenpachi

Registered User
لایک‌ها
0
لطفا یکی من هم راهنمایی کنه . من مهندس مکانیک با معدل کل 17.61 از دانشگاه سراسری ارومیه هستم. تازه درسم تموم شده . 17 تا هم مقاله ی بین المللی دارم. 4 تا ژورنال ISI . هشت تا هم غیر ISI. بقیع هم همه کنفرانس خارجی به غیر از 3 تا. امسال کنکور ارشد هم خوب شد. ولی می خوام برم خارج. کجا می تونم برم و چه جوری باید اقدام کنم. چون پول هم ندارم باید حتما بورس بشم.
چیکار کنم؟ ممنونم.

میکرو

Registered User
لایک‌ها
119
لطفا یکی من هم راهنمایی کنه . من مهندس مکانیک با معدل کل 17.61 از دانشگاه سراسری ارومیه هستم. تازه درسم تموم شده . 17 تا هم مقاله ی بین المللی دارم. 4 تا ژورنال ISI . هشت تا هم غیر ISI. بقیع هم همه کنفرانس خارجی به غیر از 3 تا. امسال کنکور ارشد هم خوب شد. ولی می خوام برم خارج. کجا می تونم برم و چه جوری باید اقدام کنم. چون پول هم ندارم باید حتما بورس بشم.
چیکار کنم؟ ممنونم.

رو بورس فکر نکن چون دانشگاه های ایران دیگه اعتباری در دنیا ندارن

برو کار کن یه 20 تومن دربیار بعد بفکر اش باش

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
اره , لامصب گیر کردیم اینجا
wc.gif

برا ادامه تحصیل کانادا مناسب و راحت تر هست , برا زندگی استرالیا مناسب هست !
--

میتونی یه سوال دیگه از دوستت بپرسی ؟
چجوریه با 20 ساعت کار در هفته 700 یورو در میارن , خوب اینجوری اونایی که کار میکنن کلی پول در میارن , اینجوری همه مردم باید کلی پول دار باشن که ؟
gost.gif

یعنی ساعتی 35 یورو میدن ؟ یعنی اگه یه نفر روزی 8 ساعت کار کنه و دو روز در هفته هم تعطیل باشه , ماهانه 5600 یورو درآمد داره !! اینجوری باشه که کلی وضع مردمشون باید خوب باشه , اینجوری باید به فکر آلمان باشیم :D

مهدی جان

استرالیا بسیار گران است . دیروز زنگ زدم از دوستی که آنجاست پرسیدم .

در مورد آلمان ،

هفته ای 20 ساعت کار میشود 80 ساعت در ماه ! یعنی ساعتی 8.5 یورو میگیرند .

در انگلستان برای شغلهایی مانند ظرفشویی !!! ساعتی 9 پوند میدهند . یعنی 1.2 یورو !!!

رقم بالایی نیست !

روزی 8 ساعت کار + 2 روز تعطیل = هفته ای 40 ساعت کار = تقریبا 3500 یورو در ماه . رقم خوبی است ولی آنچنان هم بالا نیست !

البته فکر کنم آنجا هم مثل ایران است که درس خوانده ها و دانگشاه رفته ها کمترین درآمد را دارند !!!!!

دوست عزیز.
تا اونجا که من میدونم تحصیل تو آلمان مجانیه ...البته بنا به شرایطی ....
وفقط اون هزینه خورد وخوراک را باید بدبد که اگه درستون خوب باشه به راحتی بورس بهتون تعلق میگیره.
در ضمن در مورد آلمانی هم که نوشتید 100% تایید میشه.
شنیدم زبان آلمانبی سخته!

محمد عزیزم

در آلمان تا 3 سال پیش رایگان بود ولی الان مدتهاست که نیست !

ولی سوئد هنوز رایگان است !

ashkan0000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب اگه جواب کامل میخوای , این 31 صفحه رو بخون , خیلی چیزای دیگه که شاید به فکرت هم نمیرسه پیدا میکنی ;)!

سلام.من دانشجوی ترم اخر مهندسی مکانیک گرایش سیالات هستم.از دانشگاه گیلان.معدلم هم 13-14 است مدرک ielts هم میتونم بگیرم
راستش هدفم ادامه تحصیل تو استرالیا یا کاناداست.از راهنماییهایی که گرفتم به این نتیجه رسیدم با توجه به شرایط مالی و هزینه کمترو سطح دانشگاه ها استرالیا{ملبورن.ادلاید}بهتؠ ?ه.البته نیوزلندم مد نظرم هست.به خاطر این استرالیا رو انتخاب کردم چون شاید قصد داشته باشم همون جا زندگی گنم.و چون همه مهاجر اند راحتتره.ممنون میشم اگه بتونی راهنماییم کنی.

بالا