• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا شما استرالیا را برای ادامه تحصیل می پسندید ؟

• Total voters
    12

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
من یه سوال دیگه داشتم .

میخواستم ببینم چنین کاری چقدر رایجه ؟ اینکه ارشد رتبه ات تاپ بشه و دانشگاهی خارجی به شما دعوتنامه ی تحصیل در دانشگاهشون رو بدن .

اگر اطلاع دارید چه دانشگاه هایی معمولا چنین درخواستهایی رو میدن ؟

چه رتبه هایی رو تو ارشد معمولا میخوان .

در کل در این زمینه هر اطلاعاتی رو دارید بگید .

ببین بستگی داره که این تاپ چی باشه؟
اگه 5 تا اول باشه که خود اون دانشگاهها تماس میگیرند اما تا 50 میتونند خودشون با دانشگاهها تماس بگیرن و رزومه یا همون CV را بفرستند.
که البته تو ایران برای 5 تا اولی آنقدر موقعیت جور میکنند که نرند

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من مکانیک میخونم دانشگاه سراسری.راه واسه فوق لیسانس امریکا یا کانادا هست چقدر هزینه برداره؟دانشگاه خوب
من 2-3 صفحه قبل کاملن در مورد کانادا توضيح دادم:happy:. يه نگاه بکنين.;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من خودم هم زماني همين تصميم را داشتم . شرايط هم به شكل ايده آل مهيا بود . اما خب جرياني پيش آمد و من به طور كلي منصرف شدم .
کدوم سمت قرار بود برين برادر؟ دکترا؟:)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
جدی. کانادا میشه سیتیزن شد یا اینم دنگو فنگ خودشو داره!
من الان که 3 سالم تموم شده دارم اقدام ميکنم. کلاً وقتی مقيم دائم باشين، ديگه سيتيزن شدن کاری نداره:happy:. مقيم دائم (PR) شدن يعنی مهاجرت گرفتن دنگ و فنگ داره:wacko:. البته بچه هايی که اينترنشنال ميآن اينجا خيلی راحت PR ميشن :Dولی اگه از ايران بخواين اقدام کنين هم خيلی سخت قبول ميکنن هم خيلی طول ميکشه:(. يکی از دوستای من همين چند ماه پيش اقدام کرد, برای 68 ماه ديگه بهش وقت مصاحبه دادن!!!:blink::blink::eek:

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
سلام آقا محمد
از دانشگاههای شیلی اطلاعاتی دارید؟
من یکی از دوستام رفته اونجا اما هنوز ازش اطلاعی ندارم.میخواستم ببینم شرایط دانشگاهها اونجا چطوریه؟

ممنون
شیلی کجا هست؟:D
نه من تا حالا در مورد شیلی تحقیق نکردم.
حالا مکزیک به درد فرار کردن به آمریکا میخوره اما شیلی....
اما برات ازبچه های اینجا میپرسم.

vahid_persian

کاربر فعال مالتی مدیا
کاربر فعال
لایک‌ها
0
اگه 5 تا اول باشه که خود اون دانشگاهها تماس میگیرند اما تا 50 میتونند خودشون با دانشگاهها تماس بگیرن و رزومه یا همون CV را بفرستند.

به نظرت میشه روش حساب کرد . یعنی مثلا این 10 ماه و اندی که من وقت دارم تا کنکور ارشد به جای اینکه دنبال مسائل مختلف تحصیل در خارج باشم فقط بخونم تا رتبه ام تاپ بشه بعد راحت تر برم ؟ (البته میدونم که بلند پروازیه :D )

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
یه سوال محمد جان , این رزیومه من هنوز نفهمیدم درست چی هست , چه چیزایی هست ؟

genius_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا من دانشگاه سراسري اروميه مهندسي معدن مي خونم(شبانه) بعد از معافيت تحصيلي استفاده كردم. حالا مي خوام براي ارشد معماري (رشته غير مرتبط قبول مي كنن) برم تركيه ادامه تحصيل بدم. بعد اين تركيه هم آذر ماه امتحانه وروديشه! حالا من موندم چه شكلي حين تحصيل ايران قانع كنم برم تركيه امتحان بدم ؟!
ممنون مي شم راهنماييم كنين.

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
سلام
آقا من دانشگاه سراسري اروميه مهندسي معدن مي خونم(شبانه) بعد از معافيت تحصيلي استفاده كردم. حالا مي خوام براي ارشد معماري (رشته غير مرتبط قبول مي كنن) برم تركيه ادامه تحصيل بدم. بعد اين تركيه هم آذر ماه امتحانه وروديشه! حالا من موندم چه شكلي حين تحصيل ايران قانع كنم برم تركيه امتحان بدم ؟!
ممنون مي شم راهنماييم كنين.

تومون یه نابغه کم داشتیم که بهمون اضافه شد.البته خانوما ببینند که ایشون پسرند(genius_boy)
دوما نابغه فکر کرده ای فقط خودت نابغه ای نه بابا این بروبچه های دولتی و نیروی انتضامی پول میگرند که نذارند نابغه هایی مثل تو این کارهای بدا بکونند.
اما اگه بری وزارت علوم یا سازمان بورس پیش خانم نظری حتما راهنمایی خوبی میکونندت.
اما به نظرم راههایی هست من قبل از عید یه 2 هفته ای اومدم ایران برای کارهای اعزام دانشجو اصفهان بودم با وکیل موسسه که صحبت میکردم میشد یه کارهایی کرد.حالا خودت یه بار این کارو بکن.

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
یه سوال محمد جان , این رزیومه من هنوز نفهمیدم درست چی هست , چه چیزایی هست ؟

بابا یه چند صفحه در مورد کلیه دروس و مدارک و کارهایی که کردی را مینویسی به این میگند ریزومه یا CV.
البته اگه بتونی بایه استاد دانشگاه این کارو بکنی خیلی بهتر در میاد.برو یخه یه استادا را بگیر خرش کن برات این کار را بکنه یا حداقل کمکت کنه.
مخصوصا اگه برا انگلیس میخواهی باید یه رزومه خیلی خوب ارائه کنی.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
چون من تا حالا این مورد رو ندیده بودم ؟ کانادا این طوریه ؟

مثلا یه آزادی با معدل 19 با ضریب میشه 17 !

ولی یه آریامهری با 15.4 میشه 20 ؟

میشه اطلاعات بیشتری در مورد این ضریب ها بدید ؟

من دقیقآ اطلاعی ندارم که این ضرایب به همین صورت محاسبه میشه یا نه!
اما کاملآ راه درستی هست!
شک نکنید که نمره 15 شریف در بسیاری از دروس به اندازه 20 (چون حداکثر نمره است گفتم اگه این سقفش نبود میرفتم بالاتر) دانشگاه دیگر ارزش داره!

حالا یک سوال!
من نمیخوام صبر کنم تا درسم تموم بشه برای دکترا برم لنگ دنیا برای ادامه تحصیل!
میشه دانشجو رو منتقل کرد؟!
یعنی از این ترم به بعد رو برم جای دیگه ای بخونم!؟
اگر میشه کجا ؟ و شرایطش چیه؟!

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
حالا یک سوال!
من نمیخوام صبر کنم تا درسم تموم بشه برای دکترا برم لنگ دنیا برای ادامه تحصیل!
میشه دانشجو رو منتقل کرد؟!
یعنی از این ترم به بعد رو برم جای دیگه ای بخونم!؟
اگر میشه کجا ؟ و شرایطش چیه؟!
شدنش كه مي شه!
شما اول بايد بري ريز نمرات را بگيري كه تا الان پاس كردي بعدش براي يك دانشگاه بفرستي
(البته اكثر دانشگاهها Ielts يا Toefl مي خواند)
ببين شما كدام كشور را بيشتر دوست داري بعد ببين چه دانشگاه هائي داره!

genius_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تومون یه نابغه کم داشتیم که بهمون اضافه شد.البته خانوما ببینند که ایشون پسرند(genius_boy)
دوما نابغه فکر کرده ای فقط خودت نابغه ای نه بابا این بروبچه های دولتی و نیروی انتضامی پول میگرند که نذارند نابغه هایی مثل تو این کارهای بدا بکونند.
اما اگه بری وزارت علوم یا سازمان بورس پیش خانم نظری حتما راهنمایی خوبی میکونندت.
اما به نظرم راههایی هست من قبل از عید یه 2 هفته ای اومدم ایران برای کارهای اعزام دانشجو اصفهان بودم با وکیل موسسه که صحبت میکردم میشد یه کارهایی کرد.حالا خودت یه بار این کارو بکن.
ممنون ولي من نابغه نيستم اين يه زماني اسم مستعارم بود!
اصلا هم نمي خوام خودمو درگير بورس و اين حرفا بكنم فقط بگين اگه با پول خودم برم شرايطم چيه.
مرسي

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
ممنون ولي من نابغه نيستم اين يه زماني اسم مستعارم بود!
اصلا هم نمي خوام خودمو درگير بورس و اين حرفا بكنم فقط بگين اگه با پول خودم برم شرايطم چيه.
مرسي

دوست عزیز پول چقدر میتونی بدهی.وبیشتر کجا میخواهی بری.
به خدا اینجوری نمیشه راهنماییتون کرد.
اطلاعات خودتونا کامل دید.
میایید یه پست نصفه و نیمه میدهید بعد میخواهید همه کارها خوش بشه والا اینجا اگه راسپوتین:wacko: هم میومد نمیتونست کاری بکنه.:lol:

vahid_persian

کاربر فعال مالتی مدیا
کاربر فعال
لایک‌ها
0
جایی رو شما میشناسید که بر اساس رتبه کنکور پذیرش بگیرن از دانشگاه های خارجی ؟ (پذیرش برای ارشد)

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
سلام

در مورد دانشگاه های کانادا می خواستم بدونم اگر برای ایالت های فرانسه زبان مثل کبک اقدام کنیم
راحت تر هست (در مورد تعداد متقاضیان ،وقت برای مصابحه و ..) و یا اینکه تفاوتی نمی کنه دوم اینکه
شنیدم ایالت های خود مختار برای پذیرش بازتر عمل می کنند

ممنون میشم راهنمایی کنین :)

Britney

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سالانه خیل عظیمی از دانشجویان رشته پزشکی به منظور ادامه تحصیل در رشته پزشکی به خارج از کشور رفته واین درحالیست که بسیاری از این افراد اطلاعات کافی در این خصوص نداشته و از شرایط و مدارک مورد نیاز برای ادامه تحصیل دراین دانشگاهها آگاهی نداشته که این امر موجب صرف وقت وتحمیل هزینه های بالایی بر این افراد بدون حاصل شدن نتیجه مطلوب می شود. براي دسترسي به اطلاعات جامعي در اين زمينه روي لينك زير كليك كنيد:

RIGHT]:[/RIGHT]:

oliver

Registered User
لایک‌ها
1
سلام خواهر فریدا

چند تا سوال دارم اگه می شه لطفا راهنماییم کنید

1- روند پذیرش و ویزا گرفتن چقدر طول می کشه؟
2- دکترا اونجا چند سال طول می کشه؟
3- برای دکترا مدرک لیسانس هم می خوان یا فوق لیسانس کافیه؟
4- حداقل چقدر پول می خواد با فرض اینکه fund بگیری؟
5- از خوابگاه باید استفاده کرد یا با همون fund می شه خونه گرفت؟
6- پذیرش دانشگاه بسته به اعتبار دانشگاه سخت تر می شه؟ مثلا Alberta خیلی سخته؟
7- GRE عمومی می خوان یا تخصصی؟

خیلی زیاد شد​
:blush:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
میخواستم که آدرس ایمیل تون رو سوال کنم برای ارسال رزومه خواهرم
سلام و ببخشيد که جوابت دير شد. خيلی گرفتار بودم. اينم email:
[email protected]
و اینکه میشه بگید که این ضریب هایی که در بالا اشاره کردین کجا میشه لیست کاملش رو دید
هيچ جا، اينا جدول هايی هستن که بخش پذيرش دانشگاه ازشون استفاده ميکنه و روی وب يا جای ديگه اي نميزارنش و مال هر دانشگاه هم با دانشگاه ديگه فرق ميکنه. اصلاً ممکنه يه دانشگاه باشه که ضرب در ضريب نکنه ولی اکثر دانشگاه های خوب اين ماجرا رو دارن.:f34r:
چون من تا حالا این مورد رو ندیده بودم ؟ کانادا این طوریه
همه دانشگاه های خوب اينجورين، چه کانادا چه اينگيليس و ...
مثلا یه آزادی با معدل 19 با ضریب میشه 17 ! ولی یه آریامهری با 15.4 میشه 20 ؟ میشه اطلاعات بیشتری در مورد این ضریب ها بدید ؟
همين جوريه که داری ميگی ولی اين ضريب ها رو من مثال زدم، خوده دانشگاه معيار های خودش رو داره. و نميتونم کمکت کنم چون من فقط ميدونم اين وجود داره چون رييس پذيرش دانشگاه بهم گفت و بقيه بچه ها هم تأييدش کردن ولی از جزيياتش چيزی نميدونم.:(

بالا