• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا شما استرالیا را برای ادامه تحصیل می پسندید ؟

• Total voters
    12

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
میشه دانشجو رو منتقل کرد؟! یعنی از این ترم به بعد رو برم جای دیگه ای بخونم!؟ اگر میشه کجا ؟ و شرایطش چیه؟!
برادر مقطع تحصيلی تون چيه؟ و رشتتون چيه؟
راستش من دانشجوی ژاپنی انتقالی ديدم مال کشور های ديگه رو هم ديدم ولی از ايران نديدم!
همه اينا هم از طرف دانشگاه شون اومدن نه اينکه شخصاً اقدام کرده باشن!
البته يه مورد ديگه رو هم که بايد در نظر داشته باشين تحريم تحصيلی دانشجوهای ايرانی هست که نه به شدت ولی در حال انجام هست. همين 2-3 ماه پيش دانشگاه آلبرتا به يکی از کاربر های خوب PT که ميخواستن در رشته ژنتيک مولکولی در مقطع دکترا ادامه تحصيل بدن، جواب رد داد، با وجود اينکه ايشون همه شرايط رو هم داشتن و دليلشون اين بود که : برای اين رشته دانشجوی ايرانی نميگيريم!

خلاسه به خيلی چيز ها بستگی داره ولی بعيد ميدونم که سفارت با اين شرايت ويزا بده ...
البته اينا در مورد کانادا بود بقيه کشور ها رو نميدونم.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
در مورد دانشگاه های کانادا می خواستم بدونم اگر برای ایالت های فرانسه زبان مثل کبک اقدام کنیم راحت تر هست (در مورد تعداد متقاضیان ،وقت برای مصابحه و ..) و یا اینکه تفاوتی نمی کنه دوم اینکه شنیدم ایالت های خود مختار برای پذیرش بازتر عمل می کنند
اولين سوال اينه که با زبان فرانسه مشگلی ندارين؟ چون به زبان فرانسه تدريس ميشه، و حتماً مدرک زبان فرانسه ازتون ميخوان.

از لحاظ مقررات فکر نکنم تفاوت چندانی بکنه چون دانشگاه ها سعی ميکنن يه معيار استاندارد جهانی رو رعايت بکنن و همون شرط معدل و ... سره جاش هست. يعنی برای پذيرش دانشگاه همون مشکلات رو دارين تنها چيزی که برای شما ميتونه مفيد باشه ايناست:

1- چون تعداد متقاضی کم هست ، اهتمال پذيرش دادن بيشتره!
2- وقت مصاحبه برای سفارت و گرفتن ويزا رو سريع تر بهتون ميدن.
3- احتمال داره راحت تر بهتون ويزا بدن.

در کل برای مهاجرت هم همينطوره، کسايی که ميخوان برن کبک خيلی کاراشون راحت تر از کسايی که ميخوان برن خوده کانادا، انجام ميشه. مثله اينکه 2 ساله وقت مصاحبه ميدن ولی خوده کانادا 64 ماه ...

اگه مشگل زبان ندارين کبک و مونتريال choice های خوبی هستن:)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
1- روند پذیرش و ویزا گرفتن چقدر طول می کشه؟
سلام

چون اينترنشنال هستين از deadline هر ترمی که درخاست بدين برای 2 ترم بعدش بهتون پذيرش ميدن که اگه سريع بجنبين ميتونين از سفارت وقت مصاحبه بگيرين که اکثراً بين 1-3 ماه طول ميکشه، و به موقع سره کلاس درستون باشين. ولی حد اقل 8 ماه طول ميکشه.
2- دکترا اونجا چند سال طول می کشه؟
حداقل 3 سال و نيم تا 5 سال
3- برای دکترا مدرک لیسانس هم می خوان یا فوق لیسانس کافیه؟
مدرک ليسانس و ريز نمراتش رو هم ميخوان. ولی معيار قبوليشون نمره معدل فوقتون هست.
4- حداقل چقدر پول می خواد با فرض اینکه fund بگیری؟
بسته به اينه که چقدر fund بگيرين. بعضی وقت ها هيچی، ولی اگه کم fund بدن، هزينه زندگيتون رو خودتون بايد بدين که حداقل ماهی 1000 دلار هست.
5- از خوابگاه باید استفاده کرد یا با همون fund می شه خونه گرفت؟
فکر خوابگاه رو که نکنين چون بايد برين تو نوبت و پولش هم کمتر از اجاره نيست. اکثره بچه ها اينجا يه اطاق اجاره ميکنن و بقيه چيز ها مثل همام و آشپزخونه رو share ميکنن. که ازاره اين يه اطاق 350-500 دلار هست (قيمت های شهر ويکتوريا)
باز به اين بر ميگرده که چقدر بتونين از استادتون fund بگيرين.
6- پذیرش دانشگاه بسته به اعتبار دانشگاه سخت تر می شه؟ مثلا Alberta خیلی سخته؟
بله، دقيقاً درسته. البته U of A بهترين دانشگاه نيست ولی U of T و UBC ديگه فقط با اون شرايت عادی پذيرش نميدن. نگاه ميکنن ببينن چند تا مقاله دارين چند تا کنفرانس داشتين، تجربه کاری ، ...
7- GRE عمومی می خوان یا تخصصی؟
بستگی به رشتتون داره. از من اصلاً GRE نخستن خوشبختانه:p، بايد جدول requirement های هر رشته رو چک کنين.

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
ممنون از راهنماییتون:)

اولين سوال اينه که با زبان فرانسه مشگلی ندارين؟

انشا اله اگر خوب پیش برم می تونم 2 سال دیگه برای امتحان DELF اقدام کنم.

اگه مشگل زبان ندارين کبک و مونتريال choice های خوبی هستن

چه جالب نمیدونستم مونتریال هم دانشگاه های فرانسوی داره :happy:

niloooofar_k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دانشجوی سال اخر مترجمی زبان انگلیسی هستم. در مورد ادامه تحصیل در مجارستان در رشته مدیریت بازرگانی راهنمایی میخوام..هزینه زندگی؟ هزینه تحصیل؟ شرایط؟ مرسی

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
من دانشجوی سال اخر مترجمی زبان انگلیسی هستم. در مورد ادامه تحصیل در مجارستان در رشته مدیریت بازرگانی راهنمایی میخوام..هزینه زندگی؟ هزینه تحصیل؟ شرایط؟ مرسی

سلام دوست عزیز.
من چند بار گفته ام بازم میگم لطفا مشخصات درسی و و ضعیت خودتونا تا میتونید کامل بگید تا بهتر راهنمایی بشید:D

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
راهنمای کامل تحصیل در مجارستان (قسمت 1) تاریخ 2/2/1386
تاریخچه کشور مجارستان:
مجارستان با حدود 14میلیون نفر جمعیت از زیباترین کشورهای اروپایی است که در قلب اروپای مرکزی است این کشور دارای جاذبه های تورستی فراوانی میباشد و کشوری کاملا دموکراتیک میباشد.در حال حاضر کشور مجارستان بورس دانشجویان خارجی میباشد زیرا زبان تدریس در این کشور به زبان انگلیسی میباشد و مدارک این کشور با توجه به قدمت دیرینه دانشگاهها در تمامی کشورهای جهان معتبر بوده و هزینه های زندگی 40 الی 50 درصد اروپای غربی میباشد.بوداپست پایتخت کشور مجارستان یکی از زیباترین شهرهای اروپا بوده (البته به اینجا که من هستم نمیرسه ها ) و رود دانوب در این شهر به 2 شاخه تقسیم شده است و مناظر بسیار زیبایی را درست کرده است واحد پول این کشور فورینت میباشد و هر 200 فورینت یک دلار میباشد.
زبان تدرسی در دانشگاههای مجارستان به زبانهای انگلیسی و آلمانی و مجاری میباشد و در ضمن مجارستان جز کشورهای اتحادیه اروپا میباشد.
هزینه های تحصیل با توجه به رشته و دانشگاه در حدود 4000 الی 10000 دلار آمریکا متغییر میباشد و تقریبا مشابه با کشور های چک و اسلواکی میباشد.
هزینه زندگی در این کشور ماهیانه حداقل 500 دلار آمریکا میباد و درضمن در مقاطع فوق لیسانس و دکترا از ارزش علمی بالایی برخوردار میباشد.

دانشگاههای مورد تایید ایران
1:دانشگاه فنی مهندسی بوداپست مجارستان (معتبرترین دانشگاه فنی اروپای مرکزی)
2:دانشگاه علوم پزشکی سملوایز بوداپست – مجارستان (معتبرین دانشگاه پزشکی اروپای مرکزی)
3:دانشگاه علوم پزشکی آلبرت سنت جورجی در سگد
4:دانشگاه علوم پزشکی پچ در پچ
5:دانشگاه علوم پزشکی در دبرسن.
دیگه بقیش برا بعد کار دارم باید برم شام بخورم .
ان شاء الله بعدا
اینطور که من نوشتم فکر کنم فکر کنم برا مجارستان باید به قسمت 5 هم برسونم.در کل هم گرونه هم خوب

naeemtop

Registered User
لایک‌ها
4
man in topic ro nakhondam az aval va vaghtesham nadarm.
man mechanic mikhonam danshgaham ham bad nist dolatie.
rah baraye foghe lisans dar canada ya emrica vojod dare?tarjihan emrica?
kharj kolish cheghadr mishe?
aya moasesei hast ke tamome karha ro anjam bede va paziresh ro amade kone.va ma davandegi nadashte bashim?
mamnon

اندلس

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
من ترم 6 برق می خونم.Tabriz University.
معدل:18.5
معدل کتبی دیپلم 19.67
معدل کل:19.25
مقاله ژورنال دارم کار می کنم.

وضع زبان:انگلیسی می تونم جزوه بنویسم.(90%).خوندن 90% شنیدن هم 75 تا 70 درصد.(کلا استعداد زبان آموزیم خوبه و اینا رو با 15 جلسه کلاس عمومی بدست آوردم.)

خدمت سربازی: بعد از اخذ لیسانس شرایط معافیت پزشکی رو دارم.

وضع مالی: بابای پول دار ندارم منتهی سالیانه اینجا تقریبا" 1 ملیون خرجمه.اینه که رو حمایت مالی اونچنانی خونواده نمی تونم حساب باز کنم.
عمومی: عضو IEEE هستم و کلا از جهانی شدن خوشم میاد! و خبرای برقی رو دنبال می کنم.درسخون هستم و به نسبت نتیجه ای که انتظار میره بدست میارم می تونم وقت بذارم.کلا آدم علم دوست و بلند پروازی هستم و روحیه ی تحقیقم بالاست.

راستش وقتی دانشجوهای ارشد رو می بینم با اون درسهای محضی که می خونن رفتار و سواد استادا (کلی) از درس خوندن برای کنکور ارشد زده میشم.
برای همین هم می خوام تو این یه سالی که مونده هر کاری که می تونم انجام بدم و تو یه جای بهتر ادامه ی تحصیل بدم.
امریکا و کانادا رو مد نظرم هست.
به نظرتون تلاش کنم واسه اونور یا همینجا ادامه بدم.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
امریکا و کانادا رو مد نظرم هست.
به نظرتون تلاش کنم واسه اونور یا همینجا ادامه بدم.
با اين شرايطی که داری رو سر ميبرنت:cool:، تمام خرج و مخارجت رو هم ميدن. توصيه من اينه که برای دانشگاه های تاپ اقدام کنی. اگه امريکا ميخوای بری MIT اگه کانادا U of T يا UBC. ;)

100% با fund بالا بهت پذيرش ميدن. از همين الان هم اقدام کن که تا سال ديگه که درست تموم ميشه کارات هم آماده باشه و مدرکه ليسانست رو بهشون بدی و بری.:rolleyes:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

ocarina3

Guest
لایک‌ها
0
سلام و درود
وضعیت من با سایرین که اینجا اطلاعات میدن کمی فرق میکنه...خواهشاً اگه میتونیین کمک و راهنمایی کنید

دوستان من یک افغانی هستم ، ساکن ایران
سال 82 رفتم دانشگاه ، کاردانی کامپیوتر بودم دانشگاه آزاد...
بعد از حدوداً دو سال ، ترم آخر بودم که یک بخشنامه اومد که دانشجویان افغانی(نه مهاجر بلکه افغانی) دیگر اجازه تحصیل را ندارند!!به همین سادگی همه چی تموم...
و من ماندم با 2 سال وقت گزاشتن و دوری از شهر و خانواده و صرف چند تومنی هزینه تحصیل...
بعد از این قضیه کلاً داغون شدم!

تلاشهامم به جایی نرسیده واسه ادامه تحصیل تو ایران...
کلاً زده شدم ، اما علاقه دارم به ادامه تحصیل
حالا با توجه به شرایط من امکان این وجود داره که من بتونم ویزای تحصیلی بگیرم و در کشور دیگه ای ادامه تحصیل بدم؟در چه کشورهایی
توان مالی من هم در حد متوسط است.
متشکرم...

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
سلام و درود
وضعیت من با سایرین که اینجا اطلاعات میدن کمی فرق میکنه...خواهشاً اگه میتونیین کمک و راهنمایی کنید

دوستان من یک افغانی هستم ، ساکن ایران
سال 82 رفتم دانشگاه ، کاردانی کامپیوتر بودم دانشگاه آزاد...
بعد از حدوداً دو سال ، ترم آخر بودم که یک بخشنامه اومد که دانشجویان افغانی(نه مهاجر بلکه افغانی) دیگر اجازه تحصیل را ندارند!!به همین سادگی همه چی تموم...
و من ماندم با 2 سال وقت گزاشتن و دوری از شهر و خانواده و صرف چند تومنی هزینه تحصیل...
بعد از این قضیه کلاً داغون شدم!

تلاشهامم به جایی نرسیده واسه ادامه تحصیل تو ایران...
کلاً زده شدم ، اما علاقه دارم به ادامه تحصیل
حالا با توجه به شرایط من امکان این وجود داره که من بتونم ویزای تحصیلی بگیرم و در کشور دیگه ای ادامه تحصیل بدم؟در چه کشورهایی
توان مالی من هم در حد متوسط است.
متشکرم...

سلام دوست عزیز.من بابت مشکلاتت واقعا متاسفم.:(

شما برای خروج از کشور پاسپورتی نمیدونم خدمت سربازی چیزی نیاز نداری.
اگه از لحاظ پاسپورتی مشکلی نداشته باشی فقط یه مشکل ممونه اونم فقط پول و معدلاته.
لطفا برام در این موردها هم بنویس

faraz-hacker

Registered User
لایک‌ها
1
ببخشید ادیت شد.ممکن بود کسی ناراحت بشه.

ocarina3

Guest
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز.من بابت مشکلاتت واقعا متاسفم.:(

شما برای خروج از کشور پاسپورتی نمیدونم خدمت سربازی چیزی نیاز نداری.
اگه از لحاظ پاسپورتی مشکلی نداشته باشی فقط یه مشکل ممونه اونم فقط پول و معدلاته.
لطفا برام در این موردها هم بنویس
خدمت سربازی که خیر...اینجا که سربازی ندارم.. اونجا هم واسه صدور پاسپورت سربازی شرط نیست
در مورد اخذ پساپورت هم من میرم افغانستان و از اونجا میشه برا پاسپورت اقدام کرد...
معدل هم حدوداً 15 باید باشه...
وضعیت مالی هم.. خوب من نمیدونم حدوداً چقدر خرج داره؟ که میتونم یا نه..
اما فرض رو بگیر هفت هش ده تومن...

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
سالیانه 7 الی 8 تومان یا کلا.
راستی چی میخواهی بخونی؟

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
خدمت سربازی که خیر...اینجا که سربازی ندارم.. اونجا هم واسه صدور پاسپورت سربازی شرط نیست
در مورد اخذ پساپورت هم من میرم افغانستان و از اونجا میشه برا پاسپورت اقدام کرد...
معدل هم حدوداً 15 باید باشه...
وضعیت مالی هم.. خوب من نمیدونم حدوداً چقدر خرج داره؟ که میتونم یا نه..
اما فرض رو بگیر هفت هش ده تومن...

با اینکه این اتفاقات در ایران عادیست ، ولی واقعا ابراز تاسف می کنم برای کسانی که چنین تصمیم گیری هایی می کنند و جوانانی مثل شما رو اینچنین آذار می دن

با این وضعیت مالی کشورهای مالزی ، هند و سوئد و فنلاند می تونید اقدام کنین البته در این بین کشور سوئد و فنلاند به دلیل اعتبار بالای دانشگاهاشون و انگلیسی و رایگان بودن تحصیل گزینه بهتری به نظر میان البته گرفتن پذیرش هم به دلیل همین مزایا مشکلتر می شود .

vahid_persian

کاربر فعال مالتی مدیا
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام . از دوستان محترم آقا محمد و خانم linguchong وسایر دوستان تقاضا دارم از دید کلی دانشگاههای کشور های مالزی و هند و فنلاند و روسیه و سوئد و کانادا و انگلیس رو از جنبه های زیر بررسی کنند و نظراتشون رو بگن . فکر می کنم کمک خوبی بکنه به من و دوستانی که توی این تاپیک سوالاتی دارن:

1. کیفیت آموزش
2.هزینه ی تحصیل و زندگی (و رفاه زندگی)
3.اعتبار مدرک
4.سلسله مراتب پذیرش آسان
5.همخوانی مدارک با سیستم ایران
6.امکان رشد تحقیقاتی
7.خدمات جانبی خوب

با تشکر

بالا