• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا شما استرالیا را برای ادامه تحصیل می پسندید ؟

• Total voters
    12

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
رزومه و نامه اي که ميخواين بفرستين رو برای من بفرستين، ميگم که کجاشو تغيير بدين.:)

به طور کلی توی خود متن نامه تون اصلاً هيچ کدوم از اطلاعات رزومه تون رو ندين. فقط بگين که فارق التحصيل فلان رشته هستم و تمايل دارم تو فلان ضمينه کار کنم. ديدم ضمينه کاری شما هم با اون چيزی که من علاقه دارم ادامه بدم يکيه و ميخواستم ببينم شما در حال حاضر ميخواين دانشجوی دکترا بگيرين يا نه؟ رزومه ام رو هم ضميمه کردم.

توی رزومه تون هر چی به نظرتون ميرسه رو بنويسين. از مدرک اصلی و جانبی و کارای داوطلبی که تا حالا کردين تا تجربه کاری و ... خلاصه همه چيز. بعد برای من بفرستين.;)

در مورد من قضيه فرق ميکنه، من مهاجر هستم.
منم یا میرم کانادا یا استرالیا:D
2سال مونده لیسانس بگیرم :D خدا کنه تا اون موقع قانون مانون عوض نشه:(
پس فقط معدلم رو باید ببرم بالا

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
سلام خواهر.
اولا عیدت مبارک و امیدوارم که 13 را خوب به در کرده باشی.
از کانادا میشه برای پزشکی هم تخصص گرفت.
این طور که من شنیده بودم رشته پزشکی . و دندون فقط به افراد مقیم ارائه میشه.درسته.اگه میشه در مورد بورس پزشکی و دریافتش برام بنویس.
Thanks a lot

vahid_persian

کاربر فعال مالتی مدیا
کاربر فعال
لایک‌ها
0
با اجازه همه اساتيد منم نظرم رو ميگم:

برادر وحيد اگه از منم بپرسين ميگم که الان حسابی بچسبيد به درس و سعی کنين که تا جايی که ميشه معدل درس های تخصصی تون بالا باشه و برای دانشگاه های خارج اقدام کنيد البته نه مالزی بلکه جاهايی که خيلی معتبرتر هستن. (در اين حال کنکور فوق خوده ايران رو هم از دست ندين)

من يه بار قبلاً اينجا گفتم يه بار ديگه هم ميگم، اگه معدل تون خوب باشه، پذيرش که ميدن هيچ، پول تحصيلتون رو هم ميدن و شما جز پول بليطتون پول ديگه اي نبايد خرج کنين!

نمونه اين ماجرا هم اينجا زياده. بچه ها با ليسانس شون اومدن اينجا، 2 سال درس خوندن، يه پولی هم از دانشگاه گرفتن، بعد 2 سال برای مهاجرت هم اقدام کردن، 2 سال بعدش مهاجرت هم گرفتن، با يه کار خوب و بعده 2-3 سال هم تمام خانواده شون رو ساپورت کردن و آوردن اينجا!

يه مقدار سختی بکشين ولی به جاش زندگی خودتون و خانواده تون رو عوض کنين. اگر هم نخواين بمونين، 2 سال يه جای خوب زندگی کردين يه مدرک معتبر تو دستتون هست و با کلی تجربه بدون اينکه کمترين خرجی کرده باشين بر ميگردين.

خیلی ممنون از پاسختون . حالا 2 تا سوال دیگه . آیا کسایی که دانشگاه آزادی هستند هم شانس پذیرش دارن ؟(من اراک میخونم)
و سوال دوم اینکه با چه معدلی پول تحصیل پذیرفته ها رو میدن ؟

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
منم همين سوال را دارم!
كسي از دوستان در استراليا درس مي خونه؟

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
بعد نيست كمي هم درباره هزينه تحصيل در كشورها بحث كنيم

من درباره استراليا اطلاع دارم كه هزينه تحصيل ليسانس يا فوق ليسانس بين 20.000 تا 25.000 دلار استراليا هستش

فقط پول ترم هستش و هزينه خوردوخوراك نيست

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
بعد نيست كمي هم درباره هزينه تحصيل در كشورها بحث كنيم

من درباره استراليا اطلاع دارم كه هزينه تحصيل ليسانس يا فوق ليسانس بين 20.000 تا 25.000 دلار استراليا هستش

فقط پول ترم هستش و هزينه خوردوخوراك نيست

البته خیلی گرون گفتی.اما سالیانه با هزینه خورد و خوراک همین حدود در میادوبستگی به رشته داره.
مثلا برای فوق خیلی راحتتر میشه بورس گرفت

iran23

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا محمد
از دانشگاههای شیلی اطلاعاتی دارید؟
من یکی از دوستام رفته اونجا اما هنوز ازش اطلاعی ندارم.میخواستم ببینم شرایط دانشگاهها اونجا چطوریه؟

ممنون

iran23

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال دیگه دارم یادم رفت بپرسم:happy:
اینجا یه دانشگاهیه که مدرک MBA رو به زبان انگلیسی تو 21 ماه میده.قیمت هم 5000 یورو هستش.نظرت چیه؟ارزش داره؟جاهای دیگم انقدر زمانش کمه؟تو این مورد هم بهم اطلاعات بدید ممنون میشم.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خیلی ممنون از پاسختون . حالا 2 تا سوال دیگه . آیا کسایی که دانشگاه آزادی هستند هم شانس پذیرش دارن ؟(من اراک میخونم)
خوب چون تمام دانشگاه ها ضريب خاص خودشون رو دارن، يه مقدار کار از نظر رقابتی سخته. چون مثلاً معدل بچه های شريف ضرب در 1.3 ميشه ولی مثلاً دانشگه آزاد ضرب در 0.9 ميشه! اگه شهرستان باشين کمتر!:blink: متاسفانه :(
و سوال دوم اینکه با چه معدلی پول تحصیل پذیرفته ها رو میدن ؟
من تمام اين توضيحات رو 2-3 صفحه قبل دادم فقط چون خيلی طولانيه سخته که من از اول بنويسم:p يه نگاهی بکنين، فکر کنم همه چيز اونجا باشه. ولی در کل معدل شما بايد بالای 15 باشه که دانشگاه قبول تون کنه و بعد ماجرای supervisor پيدا کردن دارين که کامل گفتم قضيه اش چيه.:cool:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
از کانادا میشه برای پزشکی هم تخصص گرفت. این طور که من شنیده بودم رشته پزشکی . و دندون فقط به افراد مقیم ارائه میشه.درسته.اگه میشه در مورد بورس پزشکی و دریافتش برام بنویس.
درست شنيدين. کانادا به هيچ وجهی دانشجوی اينترنشنال برای رشته پزشکی نميگيره. فقط سيتيزن ها و مقيم های دائم.

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
یه سوال دیگه دارم یادم رفت بپرسم:happy:
اینجا یه دانشگاهیه که مدرک MBA رو به زبان انگلیسی تو 21 ماه میده.قیمت هم 5000 یورو هستش.نظرت چیه؟ارزش داره؟جاهای دیگم انقدر زمانش کمه؟تو این مورد هم بهم اطلاعات بدید ممنون میشم.

سلام.
بابا همین مدرکی که داریم براش جون میکنیما باید ببینی .زارت علوم قبول میکونه یا نه.
حالا میخواهی بری 5000 تا بریزی تو جایی که معلوم نیست قبول دارند یا نه...اول از وزارت علوم استعلام بگیر.

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
درست شنيدين. کانادا به هيچ وجهی دانشجوی اينترنشنال برای رشته پزشکی نميگيره. فقط سيتيزن ها و مقيم های دائم.

جدی. کانادا میشه سیتیزن شد یا اینم دنگو فنگ خودشو داره!

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
سلام برادر بهروز

متاسفانه گفته تون عين حقيقت هست. و تاسف بيشتر از آن جاست که: "بر ما است، که از ما است".:(

اگه فقط يه کم محيط ايران بهتر بود، شايد وضع به گونه ديگری بود. شايد برای شما آقايون زياد اين تفاوت محسوس نباشه ولی برای من به عنوان کسی که هنگامی که داشتم فوقم رو ميگرفتم، کار هم کردم و محيط کاری ايران رو برای خانوم ها لمس کردم، هيچ ترديدی حتی 1% تو ذهنم برای برنگشتن باقی نيست.

از تبعيض جنسيتی که بگزريم، جايی که کمترين آزادی خصوصی اي نداشته باشين، جايی که کم کم حتی صفحه yahoo و google تون هم فيل تر ميشه، واقعاً برای شخصی که حق انتخاب داره، چه مزيتی داره؟:eek:

حتی ديگه نميشه گفت که برگرديم که بسازيم! چون متاسفانه هيچ کس در جای خودش نيست. بخاطر همينه که طبق آمار پارسال اگه اشتباه نکنم 95% فارق التحصيلان شريف، پذيرش گرفتن و رفتن خارج و ديگه هم بر نميگردن.:(
متاسفانه مسئولين اينو درک نميکنن، و هر روز هم کارو خراب تر از روز قبل ميکنن. جای تاسف داره.:(

متاسفانه گفته هاي شما حقيقت داره بانو فريدا .

به دليل همين مسائل است كه بچه هاي ايران بعد از رفتن از ايران ديگر باز نمي گردند و اين جاي تاسف دارد .

اينهمه براي باليدن بچه ها در ايران هزينه مي شود ؛ زمان صرف مي شود . تا به زمان باروري مي رسند بايد بروند سودش نصيب كشورهاي ديگر شود .

من خودم هم زماني همين تصميم را داشتم . شرايط هم به شكل ايده آل مهيا بود . اما خب جرياني پيش آمد و من به طور كلي منصرف شدم . :)

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
سلام.
بابا همین مدرکی که داریم براش جون میکنیما باید ببینی .زارت علوم قبول میکونه یا نه.
حالا میخواهی بری 5000 تا بریزی تو جایی که معلوم نیست قبول دارند یا نه...اول از وزارت علوم استعلام بگیر.
اين مساله كه محمد جان گفتند خيلي مهمه .

بچه هاي تصميم دارند براي دانشگاهي اقدام كنند حتما تحقيق كنند .

خيلي از اين دانشگاهها را توي ايران و حتي در همان كشور قبول ندارند .

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
مبحث شهريه دار شدن دانشگاههاي سوئد به يك سال آينده موكول شد ، يعني اين ترم هم مانند سنوات گذشته هزينه تحصيل رايگان هست و فقط هزينه زندگي باقي مي ماند كه 6 تا 8 ميليون تومان سالينه مي شود ، با توجه به اين كه در سال گذشته در رتبهبندي جهاني دانشگاههاي تمامي كشورها 4 تا از دانشگاههاي سوئد جزو 100 دانشگاه برتر تمامي كشورها قرار گرفتند و اينكه تدريس به زبان انگليسي است و همچنين رايگان ، تحصيل در اين كشور همواره مورد نظر دانشجويان ايراني بوده است.

از اين ترم دانشگاههاي فنلاند هم توسط شركت ما كار مي شود كه همسايه سوئد هست و شرايطي مانند سوئد دارد.

براي اطلاعات بيشتر به لينك امضا توجه كنيد.

naeemtop

Registered User
لایک‌ها
4
من مکانیک میخونم دانشگاه سراسری.راه واسه فوق لیسانس امریکا یا کانادا هست چقدر هزینه برداره؟دانشگاه خوب

vahid_persian

کاربر فعال مالتی مدیا
کاربر فعال
لایک‌ها
0
من یه سوال دیگه داشتم .

میخواستم ببینم چنین کاری چقدر رایجه ؟ اینکه ارشد رتبه ات تاپ بشه و دانشگاهی خارجی به شما دعوتنامه ی تحصیل در دانشگاهشون رو بدن .

اگر اطلاع دارید چه دانشگاه هایی معمولا چنین درخواستهایی رو میدن ؟

چه رتبه هایی رو تو ارشد معمولا میخوان .

در کل در این زمینه هر اطلاعاتی رو دارید بگید .

بالا