• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا شما استرالیا را برای ادامه تحصیل می پسندید ؟

• Total voters
    12

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
از آقا Behrooz و آقا Mehdi تشکر میکنم برای توضیحاتشون .

من توی این دو اهی قرار گرفته ام . به نظر شما کدوم از این دو راه بهتره؟(با توجه به اینکه 1 سال تا کنکور سراسری وقت دارم و سربازی هم نرفتم و معدلم حدود 15.50 )

1.وقتم رو بذارم برای کنکور و حسابی بخونم .

2. وقتم رو بذارم برای بالا بردن معدلم برای پذیرش بهتر دانشگاههای خارجی و همچنین خوندن toefl و گرفتن مدرکش تو این یه سال .

خیلی سخته . اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم .

خوشحال میشم اگر نظر بدید و کمکم کنید.
وحید جان

اگر روال تحصیل تا امروز را دست طی کرده باشی و اگر من درست متوجه شده باشم . باید 17 سال داشته باشی .

سنت را دقیق بگو تا بگویم که چه کنی .

vahid_persian

کاربر فعال مالتی مدیا
کاربر فعال
لایک‌ها
0

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
من يك سوالي از دوستان عزيز داشتم
من بعد از اينكه تمام واحدها را پاس كنم مثل اينكه تا 6 ماه فرصت دارم خودم را به **** وظيفه معرفي كنم!

حالا مي خواستم ببينم اگر بتونم از يك دانشگاه براي فوق ليسانس اقدام كنم ايا مي تونم ويزا بگيرم؟
يعني هنوز دانشجو حساب مي شم يا نه!

ممنون مي شم اگر از دوستان اطلاع دارد به من بگه

سلام عزیز جان

من متوجه نشدم .

بله می توانید . البته برای خروج از کشور باید مبلغی را به عنوان ودیعه قرار دهید ( به عنوان سربازی ) تا به شما پاس بدهند تا بتوانید از کشور خارج شوید . اگر تا موعد مقرر بازگشتید پول را به شما پس می دهند . اگر هم بازنگشتید پول را به نفع دولت برداشت می کنند .

امیدوارم منظور شما را خوب متوجه شده باشم .

vahid_persian

کاربر فعال مالتی مدیا
کاربر فعال
لایک‌ها
0
وحید جان

اگر روال تحصیل تا امروز را دست طی کرده باشی و اگر من درست متوجه شده باشم . باید 17 سال داشته باشی .

سنت را دقیق بگو تا بگویم که چه کنی .

من بهار 87 فارغ التحصیل میشم . و مهندسی نرم افزارم رو میگیرم. 21 سالمه . منظور من برای ارشده .

vahid_persian

کاربر فعال مالتی مدیا
کاربر فعال
لایک‌ها
0
من يك سوالي از دوستان عزيز داشتم
من بعد از اينكه تمام واحدها را پاس كنم مثل اينكه تا 6 ماه فرصت دارم خودم را به **** وظيفه معرفي كنم!

حالا مي خواستم ببينم اگر بتونم از يك دانشگاه براي فوق ليسانس اقدام كنم ايا مي تونم ويزا بگيرم؟
يعني هنوز دانشجو حساب مي شم يا نه!

ممنون مي شم اگر از دوستان اطلاع دارد به من بگه

من فکر میکنم وقتی اشتغال به تحصیل دارید باید برای ویزا اقدام کنید .

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
از آقا Behrooz و آقا Mehdi تشکر میکنم برای توضیحاتشون .

من توی این دو اهی قرار گرفته ام . به نظر شما کدوم از این دو راه بهتره؟(با توجه به اینکه 1 سال تا کنکور سراسری وقت دارم و سربازی هم نرفتم و معدلم حدود 15.50 )

2. وقتم رو بذارم برای بالا بردن معدلم برای پذیرش بهتر دانشگاههای خارجی و همچنین خوندن toefl و گرفتن مدرکش تو این یه سال .

خیلی سخته . اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم .

خوشحال میشم اگر نظر بدید و کمکم کنید.
این دو تا سخت نیستن , تصمیم بگیر هدفت چی هست بعد .
اگه دوست داری ایران بمونی همینجا بخون , خارج رفتن برابر هست با کلی هزینه خرج کردن , هزینه زندگی بالاست , اینطوری بگم :
اگه ایران بمونی فقط میری دانشگاه و میای , غذات آمادست , خونت امادست ,....
اگه بری هزینه زندگی یک ماه خیلی بالاست گذشته از هزینه خود دانشگاه (البته اینم به توانایی مالی بستگی داره) .
تصمیم بگیر میخوای بمونی یا بری.

vahid_persian

کاربر فعال مالتی مدیا
کاربر فعال
لایک‌ها
0
این دو تا سخت نیستن , تصمیم بگیر هدفت چی هست بعد .
اگه دوست داری ایران بمونی همینجا بخون , خارج رفتن برابر هست با کلی هزینه خرج کردن , هزینه زندگی بالاست , اینطوری بگم :
اگه ایران بمونی فقط میری دانشگاه و میای , غذات آمادست , خونت امادست ,....
اگه بری هزینه زندگی یک ماه خیلی بالاست گذشته از هزینه خود دانشگاه (البته اینم به توانایی مالی بستگی داره) .
تصمیم بگیر میخوای بمونی یا بری.

اگر بخوام برم فقط و فقط برای درس میخوام برم . و البته اگر وضع کار خیلی عالی باشه 2 سالی هم برای کار میمونم.

اگر سختی های خونه و سختی های شخصی و هزینه ی بالا رو حل شده فرض کنیم و فقط بخواهیم کیفیت آموزش و آماده تر کردن برای کار رو در نظر بگیریم به نظر شما کدوم بهتره ؟

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
اگر بخوام برم فقط و فقط برای درس میخوام برم . و البته اگر وضع کار خیلی عالی باشه 2 سالی هم برای کار میمونم.

اگر سختی های خونه و سختی های شخصی و هزینه ی بالا رو حل شده فرض کنیم و فقط بخواهیم کیفیت آموزش و آماده تر کردن برای کار رو در نظر بگیریم به نظر شما کدوم بهتره ؟
اونطرف خوب به مراتب بهتره :D

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام عزیز جان

من متوجه نشدم .

بله می توانید . البته برای خروج از کشور باید مبلغی را به عنوان ودیعه قرار دهید ( به عنوان سربازی ) تا به شما پاس بدهند تا بتوانید از کشور خارج شوید . اگر تا موعد مقرر بازگشتید پول را به شما پس می دهند . اگر هم بازنگشتید پول را به نفع دولت برداشت می کنند .

امیدوارم منظور شما را خوب متوجه شده باشم .
سلام بهروز جان
بله ميدونم بايد 15 ميليون بذارم

ولي يكي از دوستام گفت كه مي توني بعد از پاس كردن تمام واحدها ريز را بگيري و براي خارج اقدام كني

و از ان 6 ماه براي گرفتن ويزاي تحصيلي اقدام كني

حالا مي خواستم بدونم ايا درست هست يا نه؟

اگر من بخوام بعد از درس خوندن اونجا كار كنم وضعيت 15 ميليون چي مي شه؟ ايا برگردم كارت را ميدهند يا هيچي نميدند؟

بعد مدت اين پاس چند ماهه هست؟ يعني اگر براي مسافرت بخوام اين پاس چند ماه اعتبار دارد؟

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4

خوب 100% انجا بهتره!!!!
ولي بايد كشور را از نظر كار بررسي كني! كه ببيني ايا براي شما بعد از فارغ التحصيل شدن ايا براي شما كار هست يا نه!

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
سلام تو این یه دو ساعته چقدر مطلب نوشتید/
ببینید دوستان فکر نکنید هر جایی بهتر از ایران هستا.بهترین جا پیش پدر و مادر و پول مفت و تفریح و تحصیل تو دانشگاه دولتیه.
اما بعضیها واقعا برای یه هدف بزرگ میخوان برن اونطرف مثل خودم(آره ارواح عمت) :D که این بستگی به موقعیتت داره و رشته ات که آیا اصلا میصرفه یا نه. چون تو هر جا که بخواهی بری کلا اخرش یه 15 الی 20 میلیونی را حداقلش داده ای.پس ببینید رشته تون ارزششا داره یا نه.
بعدشم خارج آواز دهل از دور خوشه جدی همینه البته آزادی بی حد و مرز هست(البته از اون لحاظ)
این جا دخترهای هستند که با یه آدامس جدی میگم اماده برای..... و تازه از خداشونه.:eek:
اما اگه جلو دمو دستگاه تفریحا نتونی بگیری که واقعا سخته اخر برج میبینی باید بری دستمال به دست استاد و بعدشم چند صد دلاری ضرر و درسم هیچی.
بدیش اینه کهچون دروس به خارجی واقعا باید وقت بزاری.
بابا ما تافل را همینجا گرفتیم زبان روسی توپش کردیم اومدی این جا با این که من راضیم تازه 4 الی 5 ماهم خودم اینجا زبان تخصصی خودم (روسی) بازم وسط کلاس بعضی مواقع کم میارم.
حالا بقیه بچه هار ببینید چی میکشند.
وخیلی مشکلات دیگه .
بازم میگم اومدن به خارج اخرین راه حلتون باشه مثلا جدی نمیشه تو ایران به راحتی پزشکی دولتی قبول شد حالا ببینید این عمومیامون چی میکشند بخواند برند تخصص خب این یه چیزی...
اگه حال درس خوندن و زجر کشیدن دارین بیاند خارج برا درس اگه نه برید انتالیا و دبی

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام تو این یه دو ساعته چقدر مطلب نوشتید/
ببینید دوستان فکر نکنید هر جایی بهتر از ایران هستا.بهترین جا پیش پدر و مادر و پول مفت و تفریح و تحصیل تو دانشگاه دولتیه.
اما بعضیها واقعا برای یه هدف بزرگ میخوان برن اونطرف مثل خودم(آره ارواح عمت) که این بستگی به موقعیتت داره و رشته ات که آیا اصلا میصرفه یا نه. چون تو هر جا که بخواهی بری کلا اخرش یه 15 الی 20 میلیونی را حداقلش داده ای.پس ببینید رشته تون ارزششا داره یا نه.
بعدشم خارج آواز دهل از دور خوشه جدی همینه البته آزادی بی حد و مرز هست(البته از اون لحاظ)
این جا دخترهای هستند که با یه آدامس جدی میگم اماده برای..... و تازه از خداشونه.
اما اگه جلو دمو دستگاه تفریحا نتونی بگیری که واقعا سخته اخر برج میبینی باید بری دستمال به دست استاد و بعدشم چند صد دلاری ضرر و درسم هیچی.
بدیش اینه کهچون دروس به خارجی واقعا باید وقت بزاری.
بابا ما تافل را همینجا گرفتیم زبان روسی توپش کردیم اومدی این جا با این که من راضیم تازه 4 الی 5 ماهم خودم اینجا زبان تخصصی خودم (روسی) بازم وسط کلاس بعضی مواقع کم میارم.
حالا بقیه بچه هار ببینید چی میکشند.
وخیلی مشکلات دیگه .
بازم میگم اومدن به خارج اخرین راه حلتون باشه مثلا جدی نمیشه تو ایران به راحتی پزشکی دولتی قبول شد حالا ببینید این عمومیامون چی میکشند بخواند برند تخصص خب این یه چیزی...
اگه حال درس خوندن و زجر کشیدن دارین بیاند خارج برا درس اگه نه برید انتالیا و دبی
بله شما درست مي گيد
ولي خوب اگر سختي نكشي كه به ارزوهات نمي رسي جيگر
اميدوارم موفق باشي

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
بله شما درست مي گيد
ولي خوب اگر سختي نكشي كه به ارزوهات نمي رسي جيگر
اميدوارم موفق باشي

البته آرزو مال شبه.قبل از خواب ارزو کردن خیلی حال میده.نه:D :blush:

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
دوستان یه دانشگا پزشکی دیگه تو سنت پیترز هست که براتون یه چند تا چیزاشا میزارم.این بعد از دانشگاه ما یعنی پاولوف دومین دانشگاه معروف پزشکی این شهر و سومین در کل روسیه میباشد
info01.jpg

tn_info02.jpg

2SPSMA.JPG

اینم آدرس سایتwww.valuemd.com/stpetersburg.php

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خیلی سخته . اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم . خوشحال میشم اگر نظر بدید و کمکم کنید.
با اجازه همه اساتيد منم نظرم رو ميگم:

برادر وحيد اگه از منم بپرسين ميگم که الان حسابی بچسبيد به درس و سعی کنين که تا جايی که ميشه معدل درس های تخصصی تون بالا باشه و برای دانشگاه های خارج اقدام کنيد البته نه مالزی بلکه جاهايی که خيلی معتبرتر هستن. (در اين حال کنکور فوق خوده ايران رو هم از دست ندين)

من يه بار قبلاً اينجا گفتم يه بار ديگه هم ميگم، اگه معدل تون خوب باشه، پذيرش که ميدن هيچ، پول تحصيلتون رو هم ميدن و شما جز پول بليطتون پول ديگه اي نبايد خرج کنين!

نمونه اين ماجرا هم اينجا زياده. بچه ها با ليسانس شون اومدن اينجا، 2 سال درس خوندن، يه پولی هم از دانشگاه گرفتن، بعد 2 سال برای مهاجرت هم اقدام کردن، 2 سال بعدش مهاجرت هم گرفتن، با يه کار خوب و بعده 2-3 سال هم تمام خانواده شون رو ساپورت کردن و آوردن اينجا!

يه مقدار سختی بکشين ولی به جاش زندگی خودتون و خانواده تون رو عوض کنين. اگر هم نخواين بمونين، 2 سال يه جای خوب زندگی کردين يه مدرک معتبر تو دستتون هست و با کلی تجربه بدون اينکه کمترين خرجی کرده باشين بر ميگردين.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اتفاقا خیلی خوبه که بچه های ایرانی همچین تفکراتی داشته باشند . بروند علم را بیاموزدند و برگردند به وطن خود هرچند معمولا این اتفاق نمی افتد . اغلب بچه هایی که میروند آنقدر امکانات و مخصوصا احترام و حرمت می بینند که دیگر بر نمی گردند .
سلام برادر بهروز

متاسفانه گفته تون عين حقيقت هست. و تاسف بيشتر از آن جاست که: "بر ما است، که از ما است".:(

اگه فقط يه کم محيط ايران بهتر بود، شايد وضع به گونه ديگری بود. شايد برای شما آقايون زياد اين تفاوت محسوس نباشه ولی برای من به عنوان کسی که هنگامی که داشتم فوقم رو ميگرفتم، کار هم کردم و محيط کاری ايران رو برای خانوم ها لمس کردم، هيچ ترديدی حتی 1% تو ذهنم برای برنگشتن باقی نيست.

از تبعيض جنسيتی که بگزريم، جايی که کمترين آزادی خصوصی اي نداشته باشين، جايی که کم کم حتی صفحه yahoo و google تون هم فيل تر ميشه، واقعاً برای شخصی که حق انتخاب داره، چه مزيتی داره؟:eek:

حتی ديگه نميشه گفت که برگرديم که بسازيم! چون متاسفانه هيچ کس در جای خودش نيست. بخاطر همينه که طبق آمار پارسال اگه اشتباه نکنم 95% فارق التحصيلان شريف، پذيرش گرفتن و رفتن خارج و ديگه هم بر نميگردن.:(
متاسفانه مسئولين اينو درک نميکنن، و هر روز هم کارو خراب تر از روز قبل ميکنن. جای تاسف داره.:(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
لطف میکنین و لیست استادای گروه کامپیوتر را برای فوق لیسانس بگذارید ؟؟ من هنوز IELTS ندارم ، میتونم باهاشون از همین الان مکاتبه کنم ؟؟
سلام برادر شيرازی :)

بله از همين الان ميتونين اقدام کنين، و توصيه ميکنم از اين 2 نفر شروع کنين. مخصوصاً دکتر امير علی خيلی دوست داره به همه کمک کنه و همه رو بياره اينجا ولی يه مشگل که دارن اينه که بودجه شون کمه و fund اي که ميتونن بهتون بدن خيلی کمه و خودتون مجبورين از جيبتون يه کم خرج کنين.:(
نفر دوم رو نميشناسم ولی اگه اول با هم زبونتون صحبت کنين بهتره.:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ممنون از راهنمایی که می کنید
رزومه و نامه اي که ميخواين بفرستين رو برای من بفرستين، ميگم که کجاشو تغيير بدين.:)

به طور کلی توی خود متن نامه تون اصلاً هيچ کدوم از اطلاعات رزومه تون رو ندين. فقط بگين که فارق التحصيل فلان رشته هستم و تمايل دارم تو فلان ضمينه کار کنم. ديدم ضمينه کاری شما هم با اون چيزی که من علاقه دارم ادامه بدم يکيه و ميخواستم ببينم شما در حال حاضر ميخواين دانشجوی دکترا بگيرين يا نه؟ رزومه ام رو هم ضميمه کردم.

توی رزومه تون هر چی به نظرتون ميرسه رو بنويسين. از مدرک اصلی و جانبی و کارای داوطلبی که تا حالا کردين تا تجربه کاری و ... خلاصه همه چيز. بعد برای من بفرستين.;)

در مورد من قضيه فرق ميکنه، من مهاجر هستم.

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
شما درباره بالاتر از کارشناسی صحبت میکنی , من درباره خود کارشناسی میگم ,
وضعیت دانشگاه ها تو ایران افتضاح هست , تا حالا یه استادی ندیدم که واقعا سواد داشته باشه , ابروی دانشگاه رو بردن , فقط منتظرم هرچه سریعتر مدرکم رو بگیرم , حداقل اینا رو نبینم ,
یارو استاده معلوم نیست برا درس دادن اومده (اونم اگه بلد باشه درس بده) یا برا لاس زدن با دخترا
gaah.gif

در مورد در اونجا درس خوندن و برگشتن هم حق باشماست من هم فکر نمیکنم ادم زیادی پیدا بشه , اخه کسی که رفته و واقعا سوادش چندین برابر شده واسه چی بیاد اینجا خودش و وقتش رو تلف کنه , همونجا میمونه کلی هم احترام میزارن , زندگی بهتری هم میتونه داشته باشه .

من خودم شخصا اگه برم , برنمیگردم
p11.gif

کاملا تایید میشه .

استادای ایران اکثرا فقط ادعا دارند .

بالا