• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا شما استرالیا را برای ادامه تحصیل می پسندید ؟

• Total voters
    12

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
با روسی مشکلی نداشته ای تا حالا.پاتفکت چقدر طول کشید.

iran23

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با روسی مشکلی نداشته ای تا حالا.پاتفکت چقدر طول کشید.

سلام.
یالتا بودم.اونجام قشنگه.اما به سوچی نمیرسه.
من یه 5-6 سالی میشه که اینجام.من زمان پاتفک همش 1ماه رفتم سر کلاس.چون فایده نداره.اگر قاطی مردم بشید هم راحت تر و هم سریعتر یاد میگیرید.نمیتونم بگم روسی رو 100% کامل بلدم.چون امکان این نیست.اما نسبت به سالی که اینجام در حد خوبیه.

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
من روسی را ایران یاد گرفتم اما 4 ماهم دوره تخصصی تو دانشگاه دراگومانوف کیف که دانشگاه زبان شناسی اونه گذرندم.
اینجا دیگه مشکلی ندارم فقط درسا هست که سخته بازم سر کلاس از زبان روسی کم میارم مخص.صا تخصصیهاش را.اما خدا را شکر یه تافل 1 سال پیش گرفتم اینجا لااقل مشکل زبان انگلیسی ندارم.
اگه از یالتا عکس داری بزار..البته اگه خودت گرفته ای.

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
راستی دوستان یه رفیقام تازه از المان اومده داره دکتری فیزیک میخونه ازش تا میشه براتون اطلاعات میگیرم.
کسی سوال خاصی نداره

vahid_persian

کاربر فعال مالتی مدیا
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام خدمت محمد آقای عزیز . چند تا سوال داشتم که میخواستم کمکم کنید.
من 3 ترم دیگه مهندسی نرم افزارم رو میگیرم. به نظرتون انرژی بذارم برای سراسری ارشد بهتره یا اینکه برای دانشگاه های مالزی اقدام کنم؟ اصلا دانشگاه های مالزی معتبر هستند؟ کدوم دانشگاهش بهتره و در کل شما چه توصیه ای به من میکنید . در مورد هند چطور فکر میکنید ؟

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
سلام
ببخشيد که جوابتون دير شد. در مورد استاد متاسفانه من فقط استادای دانشکده خودمون يعنی مهندسی مکانيک رو ميشناسم و از استادای دانشکده های ديگه بی خبرم. ولی اين لينک دانشکده زبان هست و بزرگ هم نوشته دانشجوی دکترا قبول ميکنه. اينم ليست تمام استاد های اين بخش که خواهرتون ميتونن باهاشون تماس بگيرن:

به خواهرتون هم بگين که حتماً اين صفحه رو با دقت بخونن، چون مثله اينکه در مورد گرايش های پذيرش دکترا و شرايط پذيرش مطالبی داره:

http://www.engl.uvic.ca/Grad/index.html

در ضمن اينم لينک صفحه ايست که شرايط کلی برای رشته های مختلف رو نوشته:

http://registrar.uvic.ca/grad/admis...specific/DepartmentAdmissionrequirements.html

در جواب دوستان هم نظر من به شخصه البته در مورد جايی که من هستم اينه که اينجا با بهشت زياد تفاوتی نداره. اگه يه کار تو همين شهر پيدا ميشد (که نميشه) تا آخر عمرم همينجا ميموندم. و باز به قول دوستمون آرامش اينجا رو با هيچ چيزی عوض نميکردم.:happy:​

سلام

لطف میکنین و لیست استادای گروه کامپیوتر را برای فوق لیسانس بگذارید ؟؟ من هنوز IELTS ندارم ، میتونم باهاشون از همین الان مکاتبه کنم ؟؟

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
سلام

لطف میکنین و لیست استادای گروه کامپیوتر را برای فوق لیسانس بگذارید ؟؟ من هنوز IELTS ندارم ، میتونم باهاشون از همین الان مکاتبه کنم ؟؟
از الان که نه:D
کی مردست کی زنده تا اونوقت . شما فعلا لیسانستو بگیر , قضیه سربازی رو حل کن , IELTS رو هم از الان نمیگیرن , 7-8 ماه مونده به رفتن اونموقع بگیر چون اعتبارش تا 2 سال هست .
بعد 5-6 ماه مونده به رفتن شروع کن به مکاتبه , وقتی قبول کرد وکیل بگیر کاراتو ردیف کنه :D
بهتره فعلا به فکر گرفتن لیسانس باشی چون تا 3-4 سال دیگه کلی قانون عوض میشه , نمیشه از الان روش حساب باز کرد.

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
مهدی جان ،
لیسانس که 4 تابستون ردیف میشه ! بعدش هم 6 ماه وقت دارم که پذیرش رو بگیرم تا نفرستادنم سربازی . پس از حالا باید به فکر باشم . مگه نه ؟

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
مهدی جان ،
لیسانس که 4 تابستون ردیف میشه ! بعدش هم 6 ماه وقت دارم که پذیرش رو بگیرم تا نفرستادنم سربازی . پس از حالا باید به فکر باشم . مگه نه ؟
پس سن تو از من بزرگتره :D من فکر کردم از من کوچیکتری :D
پس یه 3-4 سالی بزرگتری از من :D

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
سلام

سایت دانشکده کامپیوتر :
http://www.csc.uvic.ca/

سایت فوق لیسانس :

http://www.csc.uvic.ca/grad/index.html
مدارک لازم برای دریافت پذیرش :

http://www.csc.uvic.ca/grad/admission.html

شهریه دانشگاه :
http://registrar.uvic.ca/grad/continuing/fees/tuitionandfees.html

آخرین مهلت ارسال مدارک :
http://registrar.uvic.ca/grad/continuing/DatesandDeadlines.html

بورسیه و کمک هزینه ها :
http://registrar.uvic.ca/safa/

حداقل معدل برای بررسی پذیرش :

http://registrar.uvic.ca/grad/admission/requirements/international/InternationalRequirements.html

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
من 3 ترم دیگه مهندسی نرم افزارم رو میگیرم. به نظرتون انرژی بذارم برای سراسری ارشد بهتره یا اینکه برای دانشگاه های مالزی اقدام کنم؟ اصلا دانشگاه های مالزی معتبر هستند؟ کدوم دانشگاهش بهتره و در کل شما چه توصیه ای به من میکنید . در مورد هند چطور فکر میکنید ؟

به نظر من برا همین جا بخون

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
شما اگه میخوای درس بخونی برگردی اینجا , خوب چه کاریه همینجا بخون .
معمولا کسایی میخوان برن که اونجا بمونن .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
شما اگه میخوای درس بخونی برگردی اینجا , خوب چه کاریه همینجا بخون .
معمولا کسایی میخوان برن که اونجا بمونن .
البته مهدی جان

من کمی مخالف با این ایده هستم .

برخی از رشته ها هستند که در مقاطع بالاتر از کارشناسی ؛ در ایران از کیفیت خوبی برخوردار نیستند .

اتفاقا خیلی خوبه که بچه های ایرانی همچین تفکراتی داشته باشند . بروند علم را بیاموزدند و برگردند به وطن خود هرچند معمولا این اتفاق نمی افتد . اغلب بچه هایی که میروند آنقدر امکانات و مخصوصا احترام و حرمت می بینند که دیگر بر نمی گردند .

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
البته مهدی جان

من کمی مخالف با این ایده هستم .

برخی از رشته ها هستند که در مقاطع بالاتر از کارشناسی ؛ در ایران از کیفیت خوبی برخوردار نیستند .

اتفاقا خیلی خوبه که بچه های ایرانی همچین تفکراتی داشته باشند . بروند علم را بیاموزدند و برگردند به وطن خود هرچند معمولا این اتفاق نمی افتد . اغلب بچه هایی که میروند آنقدر امکانات و مخصوصا احترام و حرمت می بینند که دیگر بر نمی گردند .
شما درباره بالاتر از کارشناسی صحبت میکنی , من درباره خود کارشناسی میگم ,
وضعیت دانشگاه ها تو ایران افتضاح هست , تا حالا یه استادی ندیدم که واقعا سواد داشته باشه , ابروی دانشگاه رو بردن , فقط منتظرم هرچه سریعتر مدرکم رو بگیرم , حداقل اینا رو نبینم ,
یارو استاده معلوم نیست برا درس دادن اومده (اونم اگه بلد باشه درس بده) یا برا لاس زدن با دخترا
gaah.gif

در مورد در اونجا درس خوندن و برگشتن هم حق باشماست من هم فکر نمیکنم ادم زیادی پیدا بشه , اخه کسی که رفته و واقعا سوادش چندین برابر شده واسه چی بیاد اینجا خودش و وقتش رو تلف کنه , همونجا میمونه کلی هم احترام میزارن , زندگی بهتری هم میتونه داشته باشه .

من خودم شخصا اگه برم , برنمیگردم
p11.gif

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
شما درباره بالاتر از کارشناسی صحبت میکنی , من درباره خود کارشناسی میگم ,
وضعیت دانشگاه ها تو ایران افتضاح هست , تا حالا یه استادی ندیدم که واقعا سواد داشته باشه , ابروی دانشگاه رو بردن , فقط منتظرم هرچه سریعتر مدرکم رو بگیرم , حداقل اینا رو نبینم ,
یارو استاده معلوم نیست برا درس دادن اومده (اونم اگه بلد باشه درس بده) یا برا لاس زدن با دخترا
gaah.gif

در مورد در اونجا درس خوندن و برگشتن هم حق باشماست من هم فکر نمیکنم ادم زیادی پیدا بشه , اخه کسی که رفته و واقعا سوادش چندین برابر شده واسه چی بیاد اینجا خودش و وقتش رو تلف کنه , همونجا میمونه کلی هم احترام میزارن , زندگی بهتری هم میتونه داشته باشه .

من خودم شخصا اگه برم , برنمیگردم
p11.gif
من هم همین را عرض کردم . البته آن زمان که ما درس می خوندیم وضع مقطع لیسانس بد نبود . اما فوق خیلی افتضاح بود و حال به هم زن .

حالا هم که شما می فرمایی که کارشناسی هم وضعش خراب شده .

با این شرایط فکر نمی کنم دیگه بچه های ایران علاقه ای به درس خوندن در مقطع فوق به بالا باشند که خیلی تاسف انگیزه .

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
من يك سوالي از دوستان عزيز داشتم
من بعد از اينكه تمام واحدها را پاس كنم مثل اينكه تا 6 ماه فرصت دارم خودم را به **** وظيفه معرفي كنم!

حالا مي خواستم ببينم اگر بتونم از يك دانشگاه براي فوق ليسانس اقدام كنم ايا مي تونم ويزا بگيرم؟
يعني هنوز دانشجو حساب مي شم يا نه!

ممنون مي شم اگر از دوستان اطلاع دارد به من بگه

vahid_persian

کاربر فعال مالتی مدیا
کاربر فعال
لایک‌ها
0
از آقا Behrooz و آقا Mehdi تشکر میکنم برای توضیحاتشون .

من توی این دو اهی قرار گرفته ام . به نظر شما کدوم از این دو راه بهتره؟(با توجه به اینکه 1 سال تا کنکور سراسری وقت دارم و سربازی هم نرفتم و معدلم حدود 15.50 )

1.وقتم رو بذارم برای کنکور و حسابی بخونم .

2. وقتم رو بذارم برای بالا بردن معدلم برای پذیرش بهتر دانشگاههای خارجی و همچنین خوندن toefl و گرفتن مدرکش تو این یه سال .

خیلی سخته . اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم .

خوشحال میشم اگر نظر بدید و کمکم کنید.

بالا