- نوشتهها
- 2,000
- لایکها
- 72
با روسی مشکلی نداشته ای تا حالا.پاتفکت چقدر طول کشید.
با روسی مشکلی نداشته ای تا حالا.پاتفکت چقدر طول کشید.
سلام
ببخشيد که جوابتون دير شد. در مورد استاد متاسفانه من فقط استادای دانشکده خودمون يعنی مهندسی مکانيک رو ميشناسم و از استادای دانشکده های ديگه بی خبرم. ولی اين لينک دانشکده زبان هست و بزرگ هم نوشته دانشجوی دکترا قبول ميکنه. اينم ليست تمام استاد های اين بخش که خواهرتون ميتونن باهاشون تماس بگيرن:
به خواهرتون هم بگين که حتماً اين صفحه رو با دقت بخونن، چون مثله اينکه در مورد گرايش های پذيرش دکترا و شرايط پذيرش مطالبی داره:
http://www.engl.uvic.ca/Grad/index.html
در ضمن اينم لينک صفحه ايست که شرايط کلی برای رشته های مختلف رو نوشته:
http://registrar.uvic.ca/grad/admis...specific/DepartmentAdmissionrequirements.html
در جواب دوستان هم نظر من به شخصه البته در مورد جايی که من هستم اينه که اينجا با بهشت زياد تفاوتی نداره. اگه يه کار تو همين شهر پيدا ميشد (که نميشه) تا آخر عمرم همينجا ميموندم. و باز به قول دوستمون آرامش اينجا رو با هيچ چيزی عوض نميکردم.:happy:
از الان که نهسلام
لطف میکنین و لیست استادای گروه کامپیوتر را برای فوق لیسانس بگذارید ؟؟ من هنوز IELTS ندارم ، میتونم باهاشون از همین الان مکاتبه کنم ؟؟
پس سن تو از من بزرگترهمهدی جان ،
لیسانس که 4 تابستون ردیف میشه ! بعدش هم 6 ماه وقت دارم که پذیرش رو بگیرم تا نفرستادنم سربازی . پس از حالا باید به فکر باشم . مگه نه ؟
پس سن تو از من بزرگترهمن فکر کردم از من کوچیکتری
پس یه 3-4 سالی بزرگتری از من![]()
سلام
لطف میکنین و لیست استادای گروه کامپیوتر را برای فوق لیسانس بگذارید ؟؟ من هنوز IELTS ندارم ، میتونم باهاشون از همین الان مکاتبه کنم ؟؟
سلام خدمت محمد آقای عزیز . چند تا سوال داشتم که میخواستم کمکم کنید.
من 3 ترم دیگه مهندسی نرم افزارم رو میگیرم. به نظرتون انرژی بذارم برای سراسری ارشد بهتره یا اینکه برای دانشگاه های مالزی اقدام کنم؟ اصلا دانشگاه های مالزی معتبر هستند؟ کدوم دانشگاهش بهتره و در کل شما چه توصیه ای به من میکنید . در مورد هند چطور فکر میکنید ؟
شما اگه میخوای درس بخونی برگردی اینجا , خوب چه کاریه همینجا بخون .سلام خدمت محمد آقای عزیز . چند تا سوال داشتم که میخواستم کمکم کنید.
من 3 ترم دیگه مهندسی نرم افزارم رو میگیرم. به نظرتون انرژی بذارم برای سراسری ارشد بهتره یا اینکه برای دانشگاه های مالزی اقدام کنم؟ اصلا دانشگاه های مالزی معتبر هستند؟ کدوم دانشگاهش بهتره و در کل شما چه توصیه ای به من میکنید . در مورد هند چطور فکر میکنید ؟
البته مهدی جانشما اگه میخوای درس بخونی برگردی اینجا , خوب چه کاریه همینجا بخون .
معمولا کسایی میخوان برن که اونجا بمونن .
شما درباره بالاتر از کارشناسی صحبت میکنی , من درباره خود کارشناسی میگم ,البته مهدی جان
من کمی مخالف با این ایده هستم .
برخی از رشته ها هستند که در مقاطع بالاتر از کارشناسی ؛ در ایران از کیفیت خوبی برخوردار نیستند .
اتفاقا خیلی خوبه که بچه های ایرانی همچین تفکراتی داشته باشند . بروند علم را بیاموزدند و برگردند به وطن خود هرچند معمولا این اتفاق نمی افتد . اغلب بچه هایی که میروند آنقدر امکانات و مخصوصا احترام و حرمت می بینند که دیگر بر نمی گردند .
من هم همین را عرض کردم . البته آن زمان که ما درس می خوندیم وضع مقطع لیسانس بد نبود . اما فوق خیلی افتضاح بود و حال به هم زن .شما درباره بالاتر از کارشناسی صحبت میکنی , من درباره خود کارشناسی میگم ,
وضعیت دانشگاه ها تو ایران افتضاح هست , تا حالا یه استادی ندیدم که واقعا سواد داشته باشه , ابروی دانشگاه رو بردن , فقط منتظرم هرچه سریعتر مدرکم رو بگیرم , حداقل اینا رو نبینم ,
یارو استاده معلوم نیست برا درس دادن اومده (اونم اگه بلد باشه درس بده) یا برا لاس زدن با دخترا![]()
در مورد در اونجا درس خوندن و برگشتن هم حق باشماست من هم فکر نمیکنم ادم زیادی پیدا بشه , اخه کسی که رفته و واقعا سوادش چندین برابر شده واسه چی بیاد اینجا خودش و وقتش رو تلف کنه , همونجا میمونه کلی هم احترام میزارن , زندگی بهتری هم میتونه داشته باشه .
من خودم شخصا اگه برم , برنمیگردم![]()