همه اینایی که گفتی متاسفانه جوابش خیر هستمهدى جان اميدداشته باش تا ما بخوايم بريم اوضا درست بشه
يه چندتا سوال برام مطرح شده ؛
1: آيا ترجمه كتاب در پذيرش تاثير داره؟
2: تافل اينقدر تاثير داره كه ببري بالاى 600
3: 2 تا مدرك ليسانس تاثيري داره؟
4: مثلا كار داوطلبانه مثل حل تمرين گذاشتن تو دانشگاه رو چي؟
5: من مثلا تو شركت مشاوره اي كار مي كنم ولي برام سابقه كار نمي زنند(سربازي ندارم) اينم تاثير داره؟
6:بلد بودن نرم افزارها چطور؟
7:معدل بالاى 17 اونم تو دانشگاه هاى ايران با اين وضع نمره دادنشون خيلي خفن بيد:f34r: استاده هيچي بارش نيست و تمام افتخارش اينه كه نمره كم ميده:wacko::hmm: وقتي بالاترين نمره تاريخ درس دادنش 14 بوده اونوقن مي خواي چي كار كني؟ از اين استادا متاسفانه زياده:blink:
8:يه سوال ديگه هم داشتم، اين دانشگاه هاى آموزش ار راه دور چطوره ميشه اقدام كرد و ارزش داره تا مثلا مدت زماني كه ايران هستم براشون اقدام كنم و آيا تاثيري داره(خدا به داد برسه ميشه 3 تا رشته همزمان:wacko:)
9: من يه 2و3 تايي مدرك FESTOآلمان رو گرفتم تا حال، آيا واقعا اينا ارزش دارند كه برم همشونو بگيرم؟(كلي هزينه دارند)
10: بلد بودن زبان سوم مثل آلماني(البته در حد خيلي معمولي) تاثير گذار هست؟ آيا ارزش داره كه ادامه بدي؟
11: اقدام كردن برا مهاجر شدن بهتره يا براي ويزاي تحصيلي؟ فاميل درجه يك داشتن تو اون كشور تاثيري داره؟
من همرو كه گفتم برا كانادا مي خوام باشه، نمي دونم چرا اينقدر عشق كانادام
راستي راه ساده تر نداره :lol:
اینا خیلی تاثیر ندارن .
زبان خارجی تاثیر داره , ولی برا کانادا فرانسه و انگلیسی امتیاز میاره ,
بجای تافل باید IELTS بگیری ,
برا درس خوندن اگه میخوای بری , سابقه کار بدردت نمیخوره !
معدل مهم هست , با توجه به نوع دانشگاه تاثیر داره ,
فامیل داشتن از این نظر تاثیر داره که یکی هم از اون ور میتونه کاراتو پیگیری کنه !!
اگه میخوای برا کار کردن بری باید مهاجر باشی (طبیعتا باید سربازی هم رفته باشی
بقیه چیزایی که گفتی زیاد تاثیر نداره
فکر کنم من الان اینطوریت کردم ->