• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا شما استرالیا را برای ادامه تحصیل می پسندید ؟

• Total voters
    12

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
:( مهدى جان اميدداشته باش تا ما بخوايم بريم اوضا درست بشه:)

يه چندتا سوال برام مطرح شده ؛
1: آيا ترجمه كتاب در پذيرش تاثير داره؟
2: تافل اينقدر تاثير داره كه ببري بالاى 600
3: 2 تا مدرك ليسانس تاثيري داره؟
4: مثلا كار داوطلبانه مثل حل تمرين گذاشتن تو دانشگاه رو چي؟:p
5: من مثلا تو شركت مشاوره اي كار مي كنم ولي برام سابقه كار نمي زنند:((سربازي ندارم) اينم تاثير داره؟
6:بلد بودن نرم افزارها چطور؟
7:معدل بالاى 17 اونم تو دانشگاه هاى ايران با اين وضع نمره دادنشون خيلي خفن بيد:f34r: استاده هيچي بارش نيست و تمام افتخارش اينه كه نمره كم ميده:wacko::hmm: وقتي بالاترين نمره تاريخ درس دادنش 14 بوده اونوقن مي خواي چي كار كني؟ از اين استادا متاسفانه زياده:blink::(
8:يه سوال ديگه هم داشتم، اين دانشگاه هاى آموزش ار راه دور چطوره ميشه اقدام كرد و ارزش داره تا مثلا مدت زماني كه ايران هستم براشون اقدام كنم و آيا تاثيري داره(خدا به داد برسه ميشه 3 تا رشته همزمان:wacko::D)
9: من يه 2و3 تايي مدرك FESTOآلمان رو گرفتم تا حال، آيا واقعا اينا ارزش دارند كه برم همشونو بگيرم؟(كلي هزينه دارند:()
10: بلد بودن زبان سوم مثل آلماني(البته در حد خيلي معمولي) تاثير گذار هست؟ آيا ارزش داره كه ادامه بدي؟
11: اقدام كردن برا مهاجر شدن بهتره يا براي ويزاي تحصيلي؟ فاميل درجه يك داشتن تو اون كشور تاثيري داره؟

من همرو كه گفتم برا كانادا مي خوام باشه، نمي دونم چرا اينقدر عشق كانادام;)

راستي راه ساده تر نداره:D :lol:
همه اینایی که گفتی متاسفانه جوابش خیر هست :(
اینا خیلی تاثیر ندارن .
زبان خارجی تاثیر داره , ولی برا کانادا فرانسه و انگلیسی امتیاز میاره ,
بجای تافل باید IELTS بگیری ,
برا درس خوندن اگه میخوای بری , سابقه کار بدردت نمیخوره !
معدل مهم هست , با توجه به نوع دانشگاه تاثیر داره ,
فامیل داشتن از این نظر تاثیر داره که یکی هم از اون ور میتونه کاراتو پیگیری کنه !!
اگه میخوای برا کار کردن بری باید مهاجر باشی (طبیعتا باید سربازی هم رفته باشی
002.gif
) , برا درس خوندن بخوای بری میشه با 5میلیون ضمانت بری اونجا درس بخونی و سربازی نری!
بقیه چیزایی که گفتی زیاد تاثیر نداره
014.gif

فکر کنم من الان اینطوریت کردم ->
AddEmoticons0055.gif

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
اینا خیلی تاثیر ندارن .
زبان خارجی تاثیر داره , ولی برا کانادا فرانسه و انگلیسی امتیاز میاره ,
بجای تافل باید IELTS بگیری ,
برا درس خوندن اگه میخوای بری , سابقه کار بدردت نمیخوره !
معدل مهم هست , با توجه به نوع دانشگاه تاثیر داره ,
فامیل داشتن از این نظر تاثیر داره که یکی هم از اون ور میتونه کاراتو پیگیری کنه !!
اگه میخوای برا کار کردن بری باید مهاجر باشی (طبیعتا باید سربازی هم رفته باشی
002.gif
) , برا درس خوندن بخوای بری میشه با 5میلیون ضمانت بری اونجا درس بخونی و سربازی نری!
بقیه چیزایی که گفتی زیاد تاثیر نداره
014.gif

فکر کنم من الان اینطوریت کردم ->
AddEmoticons0055.gif

:blink: مهدي جان مطمئني؟ من دفترچه مهاجرت به كانادا رو از سايتش دانلود كردم و خيلي جالب همه چيزو گفته بود، ولي من تا اونجا كه ديدم معادل هستند مدارك زبان به هم مثلا دادش خودمم كانادا درس خونده براي زبان تاقل ازش خواستند معادل 600 تافل ، 6.5 تا 7 ي IELTS رو مي خواستند، تالثا تمام چيزايي گفتم تاثير داره:)

من تو اين دفترچه ديدم كه همه اينا امتياز داره (البته اين دفترچه بيشتر برا مهاجرت بود)

aa_mehr

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز میشه لینک دانلود این دفترچه رو بذاری تا ما هم لذت ببریم ممنونت میشم

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
مهدی چرا بچه مردمو نااميد ميکنی!:p:lol:

خوب جواب ها از اين قرارن:):
1: آيا ترجمه كتاب در پذيرش تاثير داره؟
هر چيزی که باعث باشه به استاد راهنمات نشون بده که تو دانشجوی فعالی هستی، در پذيرشت از سمت استاد (نه دانشگاه) تأثير داره. همونطور که قبلاً هم تو همين تاپيک گفته بودم، برای پذيرش از دانشگاه فقط معدل بالا، مدرک زبان، توصيه نامه از 2 تا استاد و بعضی وقتا نتيجه امتحان GRE لازم هست. بازم تاکيد ميکنم که پذيرش از دانشگاه به منزله قبول شدن شدن در مقطع فوق و دکترا نيست! چيزی که تعيين کننده هست پذيرش استاد راهنمای شماست.
2: تافل اينقدر تاثير داره كه ببري بالاى 600
دانشگاه های مختلف معيار های مختلف دارن که تازه اونم برای رشته های مختلف متفاوته! دانشگاه من برای پذيرش رشته های عادی تافل 550 رو قبول ميکنه ولی برای مهندسی ها 575 ميخواد. نمره تافل بيشتر باز به استاد راهنما نشون ميده که شما مشگل زبان ندارين و احتمال پذيرش از سمت استاد رو بالا تر ميبره وگرنه در پذيرش از دانشگاه تأثيری نداره.
3: 2 تا مدرك ليسانس تاثيري داره؟
اگه با هم گرفته شده باشه آره، ولی اگه يکی بعده يکی ديگه باشه سوال پيش ميآد که چرا؟! کلاً نکته مثبت ی هست به شرط که برای سوال های چرا جواب قانع کننده اي داشته باشی؟! مثلاً چرا به جای اينکه يه ليسانس ديگه بگيری نرفتی فوقت رو بگيری؟!
4: مثلا كار داوطلبانه مثل حل تمرين گذاشتن تو دانشگاه رو چي؟
اينجا TA و TR بودن اصلاً جز سابقه کاريت محسوب ميشه و خيلی موثر هست ولی چون تو فعلاً مقطع ليسانسی همون کاره داوطلبانه محسوب ميشه و بازم به استاد نشون ميده تو شاگرد فعالی هستی و شانس پذيرشت رو بالا ميبره!
5: من مثلا تو شركت مشاوره اي كار مي كنم ولي برام سابقه كار نمي زنند:((سربازي ندارم) اينم تاثير داره؟
همون بهتر که بهت نميدن، چون برای يه استاد خارجی اينکه تو دانجوی تمام وقت باشی کار هم بکنی اصلاً مفهومی نداره! اين يعنی اينکه تو به يکی از اين 2 کار درست نرسيدی و يا به هر 2 تاش! برای اينا يا تو دانشجويی يا کارمند! مگه اينکه برای دوره کارورزی يا کار آموزيت اينو بگيری! يا اينکه زمانی که دانشجو نبودی ، مثلاً مرخصی داشتی يا تابستون بوده و ...
ولی گرفتن يه نامه از شرکت که بگو تو داوطلبی يه کارای کوچيکی در حدی که به درست لطمه نزنه انجام ميدادی، خوبه! به همون دلايل بالا.
6:بلد بودن نرم افزارها چطور؟
بسيار بسيار مهمه. اصلاً يکی از سوالايی هست که هر استادی قبل از اينکه تو رو به عنوان شاگردش قبول کنه ازت ميپرسه!مثلاً در مورد خوده من 2 تا سوال پرسيده شد: نرم افزار تخصصی چی بلدی؟ نرم افزار برنامه نويسی چی بلدی؟ در چه حدی بلدی؟ سرعتت چقدره؟! خلاصه اگه بلد نباشی استادا قبولت نميکنن.
7:معدل بالاى 17 اونم تو دانشگاه هاى ايران با اين وضع نمره دادنشون خيلي خفن بيد:f34r: استاده هيچي بارش نيست و تمام افتخارش اينه كه نمره كم ميده:wacko::hmm: وقتي بالاترين نمره تاريخ درس دادنش 14 بوده اونوقن مي خواي چي كار كني؟ از اين استادا متاسفانه زياده
اين دردی هست که همه بهش مبتلاييم هيچ کاريش هم نميشه کرد! خلاصه هر کاری ميکنی بکن ولی نزار معدلت از 16.5 پايين تر بياد، چون احتمال پذيرشت کم ميشه. کما اينکه دابشگاه های اينجا معدل بالای 15 رو برای ايران قبول دارن ولی اينقدر متقاضی با معدل بالا هست که تو ميری آخر صف و ظرفيت دانشگاه هم پر ميشه و ميگن ببخشيد!
8:يه سوال ديگه هم داشتم، اين دانشگاه هاى آموزش ار راه دور چطوره ميشه اقدام كرد و ارزش داره تا مثلا مدت زماني كه ايران هستم براشون اقدام كنم و آيا تاثيري داره(خدا به داد برسه ميشه 3 تا رشته همزمان:wacko::D)
ارزشی نداره! وقتت رو بيخود تلف نکن!
9: من يه 2و3 تايي مدرك FESTOآلمان رو گرفتم تا حال، آيا واقعا اينا ارزش دارند كه برم همشونو بگيرم؟(كلي هزينه دارند:()
نفهميدم چی شد!!! گرفتی يا نگرفتی؟! اگه گرفتی که مدرکشو داری ديگه!!!!
به هر جهت ارزششو داره که برای استادا بفرستی! حتی برای آيندت هم بخوای بری سر کار خوبه يه مدرک ديگه هم به رزومت اضافه ميشه.
10: بلد بودن زبان سوم مثل آلماني(البته در حد خيلي معمولي) تاثير گذار هست؟ آيا ارزش داره كه ادامه بدي؟
بازم به همون دلايل بالا آره. برای آينده شغليت مخصوصاً خيلی خوبه!
11: اقدام كردن برا مهاجر شدن بهتره يا براي ويزاي تحصيلي؟ فاميل درجه يك داشتن تو اون كشور تاثيري داره؟
از اون سوالای اساسی:

خوب بستگی داره چقدر بخوای وقت صرف کنی؟! الان بری برای مهاجرت اقدام کنی برای 6-7 سال ديگه بهت وقت مصاحبه ميدن!!! فکر کنم وقتی برسی کانادا موهات سفيد شده باشه! به نظر من دانشجويی بيای خيلی به نفعت هست! هم تو سيستم اينا درس ميخونی و مدرک ميگيری. کار راحت تر گيرت ميآد. هم اينکه زودتر ميتونی PR بشی.يعنی در عرض 2-3 سال که داری اينجا زندگی هم ميکنی PR ميشی.

فاميل داشتن اگه بخوای مهاجرت کنی، امتياز داره ولی اگه بخوای دانشجويی بيای هيچ امتيازی برات نداره جز اينکه يه نفر هست راه و چاه رو بهت نشون بده.
راستي راه ساده تر نداره:D :lol:
چرا!;) يه دختر مقيم کانادا گير بيار باهاش عروسی کن ظرف 6 ماه با کارت PR تو جيبت اينجايی!:D:D:lol:;)

ديگه؟ :D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
دوست عزیز میشه لینک دانلود این دفترچه رو بذاری تا ما هم لذت ببریم ممنونت میشم
اين سايت رسمی مهاجرت به کاناداست.:) هر اطلاعاتی که بخواين به همراه همه فرم ها رو ميتونين از اين سايت بگيرين، اعم از مهاجرتی، دانشجويی، ازدواجی و ...

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
....................
1186537257288.gif

اتفاقا خيلي ناميد شده بودم:happy:
من كل چيزى كه فهميدم اين شد بايد مخ استاد رو بزنيم:lol::D منم كه استاد مخ زدن
1186537558726.gif
:p(حيف دختر هم نيستيم :blush:)
در مورد festo؛ فستو 7و 8 تا دوره هميشگي داره و يه 4و5 تام دوره خاص كه گه گدارى برگزار ميشه؛ من تا حال 3 تا از اين دوره ها رو گذروندم، شامل هيدروليك ، هيدروليك پيشرفته، پنوماتيك مقدماتى، مداركشون هم دارم هم آلماني هم فارسي.
خوب نرم افزار كه خدا رو شكر زياد كار مي كنم :rolleyes: Ceasar, PDMS, Carear,AutoPIPE, Mechanical , SolidWorks برنامه نويسى برا چي مي خواند:blink: (منظور با MATLAB؟) ولي با اين حال بازم اونورم خوب
1186537530977.gif
ه(كلا كامپيوتر باشه مشكلي نيست:))
همون بهتر که بهت نميدن، چون برای يه استاد خارجی اينکه تو دانجوی تمام وقت باشی کار هم بکنی اصلاً مفهومی نداره! اين يعنی اينکه تو به يکی از اين 2 کار درست نرسيدی و يا به هر 2 تاش!
اين يه تيكش خيلي درست بود مخصوصا اون آخرش:lol:

چرا!;) يه دختر مقيم کانادا گير بيار باهاش عروسی کن ظرف 6 ماه با کارت PR تو جيبت اينجايی!:D:D:lol:;)
آآ ايول اين شد حرف درست، خوب ما از اين دخمل گوگليا كجا گير بياريم
1186537390525.gif
:happy:

حيف اينجا از اين تشكريجات نداره ولى ممنون خيلي خوف بود
1186537454398.gif

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
اوه فکر کنم من با استرالیا قاطی کردم
crazy.gif
.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
منم كه استاد مخ زدن
1186537558726.gif
:p(حيف دختر هم نيستيم :blush:)
اينجا که ايران نيست که دختر بودن تو مخ زدن تأثيری داشته باشه!!! :blink::blink::blink::D:lol:;)
برنامه نويسى برا چي مي خواند:blink: (منظور با MATLAB؟) ولي با اين حال بازم اونورم خوبه (كلا كامپيوتر باشه مشكلي نيست:))
matlab, C++, pascal, fortran, ...
آآ ايول اين شد حرف درست، خوب ما از اين دخمل گوگليا كجا گير بياريم :happy:
اون ديگه با زرنگی خودت ارتباط مستقيم داره :lol:;)
حيف اينجا از اين تشكريجات نداره ولى ممنون خيلي خوف بود
خواهش :happy:

roya7

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,504

هر چيزی که باعث باشه به استاد راهنمات نشون بده که تو دانشجوی فعالی هستی، در پذيرشت از سمت استاد (نه دانشگاه) تأثير داره. همونطور که قبلاً هم تو همين تاپيک گفته بودم، برای پذيرش از دانشگاه فقط معدل بالا، مدرک زبان، توصيه نامه از 2 تا استاد و بعضی وقتا نتيجه امتحان GRE لازم هست. بازم تاکيد ميکنم که پذيرش از دانشگاه به منزله قبول شدن شدن در مقطع فوق و دکترا نيست! چيزی که تعيين کننده هست پذيرش استاد راهنمای شماست.
دانشگاه های مختلف معيار های مختلف دارن که تازه اونم برای رشته های مختلف متفاوته! دانشگاه من برای پذيرش رشته های عادی تافل 550 رو قبول ميکنه ولی برای مهندسی ها 575 ميخواد. نمره تافل بيشتر باز به استاد راهنما نشون ميده که شما مشگل زبان ندارين و احتمال پذيرش از سمت استاد رو بالا تر ميبره وگرنه در پذيرش از دانشگاه تأثيری نداره.
اگه با هم گرفته شده باشه آره، ولی اگه يکی بعده يکی ديگه باشه سوال پيش ميآد که چرا؟! کلاً نکته مثبت ی هست به شرط که برای سوال های چرا جواب قانع کننده اي داشته باشی؟! مثلاً چرا به جای اينکه يه ليسانس ديگه بگيری نرفتی فوقت رو بگيری؟!
اينجا TA و TR بودن اصلاً جز سابقه کاريت محسوب ميشه و خيلی موثر هست ولی چون تو فعلاً مقطع ليسانسی همون کاره داوطلبانه محسوب ميشه و بازم به استاد نشون ميده تو شاگرد فعالی هستی و شانس پذيرشت رو بالا ميبره!
همون بهتر که بهت نميدن، چون برای يه استاد خارجی اينکه تو دانجوی تمام وقت باشی کار هم بکنی اصلاً مفهومی نداره! اين يعنی اينکه تو به يکی از اين 2 کار درست نرسيدی و يا به هر 2 تاش! برای اينا يا تو دانشجويی يا کارمند! مگه اينکه برای دوره کارورزی يا کار آموزيت اينو بگيری! يا اينکه زمانی که دانشجو نبودی ، مثلاً مرخصی داشتی يا تابستون بوده و ...
ولی گرفتن يه نامه از شرکت که بگو تو داوطلبی يه کارای کوچيکی در حدی که به درست لطمه نزنه انجام ميدادی، خوبه! به همون دلايل بالا.
بسيار بسيار مهمه. اصلاً يکی از سوالايی هست که هر استادی قبل از اينکه تو رو به عنوان شاگردش قبول کنه ازت ميپرسه!مثلاً در مورد خوده من 2 تا سوال پرسيده شد: نرم افزار تخصصی چی بلدی؟ نرم افزار برنامه نويسی چی بلدی؟ در چه حدی بلدی؟ سرعتت چقدره؟! خلاصه اگه بلد نباشی استادا قبولت نميکنن.
اين دردی هست که همه بهش مبتلاييم هيچ کاريش هم نميشه کرد! خلاصه هر کاری ميکنی بکن ولی نزار معدلت از 16.5 پايين تر بياد، چون احتمال پذيرشت کم ميشه. کما اينکه دابشگاه های اينجا معدل بالای 15 رو برای ايران قبول دارن ولی اينقدر متقاضی با معدل بالا هست که تو ميری آخر صف و ظرفيت دانشگاه هم پر ميشه و ميگن ببخشيد!
ارزشی نداره! وقتت رو بيخود تلف نکن!
نفهميدم چی شد!!! گرفتی يا نگرفتی؟! اگه گرفتی که مدرکشو داری ديگه!!!!
به هر جهت ارزششو داره که برای استادا بفرستی! حتی برای آيندت هم بخوای بری سر کار خوبه يه مدرک ديگه هم به رزومت اضافه ميشه.
بازم به همون دلايل بالا آره. برای آينده شغليت مخصوصاً خيلی خوبه!
از اون سوالای اساسی:

خوب بستگی داره چقدر بخوای وقت صرف کنی؟! الان بری برای مهاجرت اقدام کنی برای 6-7 سال ديگه بهت وقت مصاحبه ميدن!!! فکر کنم وقتی برسی کانادا موهات سفيد شده باشه! به نظر من دانشجويی بيای خيلی به نفعت هست! هم تو سيستم اينا درس ميخونی و مدرک ميگيری. کار راحت تر گيرت ميآد. هم اينکه زودتر ميتونی PR بشی.يعنی در عرض 2-3 سال که داری اينجا زندگی هم ميکنی PR ميشی.

فاميل داشتن اگه بخوای مهاجرت کنی، امتياز داره ولی اگه بخوای دانشجويی بيای هيچ امتيازی برات نداره جز اينکه يه نفر هست راه و چاه رو بهت نشون بده.

انگاری باید فاتحه خارج رفتن بخونم شما چه دانشگاهی درس خوندی که معدلت بالا شد راحت بهت پزیرش دادند؟:(
زبان چه جوری کار کردی که نمره اوردی؟ کلاس خاسی رقته بودی؟:eek:

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
انگاری باید فاتحه خارج رفتن بخونم شما چه دانشگاهی درس خوندی که معدلت بالا شد راحت بهت پزیرش دادند؟:(
این خودش اهل اونجاست بابا , لازم نبود برا پذیرش زیاد درس بخونه
016.gif

دومندش , شما اول کلاس فارسی برو یاد بگیر بعد دنبال کلاس خارجی باش
004.gif

roya7

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,504
این خودش اهل اونجاست بابا , لازم نبود برا پذیرش زیاد درس بخونه
016.gif

دومندش , شما اول کلاس فارسی برو یاد بگیر بعد دنبال کلاس خارجی باش
004.gif

بگم الهی تو شرایط من گیر بیفتی تا تو هم فارسی یادت بره . کیبورد من فارسی نداره باید جای حروف را حدس بزنم:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
منم معدل ليسانسم کم بود 15 اينطورا ... :wacko: ولی فوقم 17 و خورده اي بود که باعث شد قبولم کنن.:D

زبان هم همون کلاس زبانی که از بچگی ميرفتم و البته فيلم ديدن بيش از حد! :cool: برای تافل هم هيچی نخوندم. نتيجه تافلم هم خيلی جالب بود!:lol:

listening فکر کنم 100% يا 97-98 % زده بودم.:cool: بعد reading م90% اينطور ها بود.:rolleyes: بعدش انشام، آخر از همه هم گرامر که مثل اينکه 50% هم نزده بودم!:lol::p:lol:

خلاصه 575-580 گرفتم، ناپلئون بناپارتی قبول شدم! :D:p

roya7

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,504
منم معدل ليسانسم کم بود 15 اينطورا ... :wacko: ولی فوقم 17 و خورده اي بود که باعث شد قبولم کنن.:D

زبان هم همون کلاس زبانی که از بچگی ميرفتم و البته فيلم ديدن بيش از حد! :cool: برای تافل هم هيچی نخوندم. نتيجه تافلم هم خيلی جالب بود!:lol:

listening فکر کنم 100% يا 97-98 % زده بودم.:cool: بعد reading م90% اينطور ها بود.:rolleyes: بعدش انشام، آخر از همه هم گرامر که مثل اينکه 50% هم نزده بودم!:lol::p:lol:

خلاصه 575-580 گرفتم، ناپلئون بناپارتی قبول شدم! :D:p

افرین. انیمه نگاه کردن بی تاثیر نبوده. باشه اگر دوست نداری اسم دانشگاهتو نگو:happy:من معدلم 13 است باید بیخیال خارج بشم. :(

roya7

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,504
اینکه در چه دانشگاهی درس خواندی برایشان مهم است یا فقط معدل را نگاه میکنند؟ ازاد و پیام نور را قبول دارند ؟

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
افرین. انیمه نگاه کردن بی تاثیر نبوده. باشه اگر دوست نداری اسم دانشگاهتو نگومن معدلم 13 است باید بیخیال خارج بشم.
برای بورسیه فکر کنم بله
yes.gif

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اینکه در چه دانشگاهی درس خواندی برایشان مهم است یا فقط معدل را نگاه میکنند؟ ازاد و پیام نور را قبول دارند ؟
می گند زیاد تاثیر نداره
ولی ختما تاثیر داره یعنی باید یک فرقی بین دانشگاه دولتی و ازاد باشه دیگه!
veilsmile.gif

sk_1382

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من مهندسي مكانيك - تبديل انرزي دارم ميخونم ( سال اخرم ) فوق ليسانس
كارشناسي از دانشگاه آزاد قزوين با معدل 16 گرفتم و ارشد دارم دانشگاه تهران مي خونم
من مي تونم براي كانادا اقدام كنم كه دوباره ارشد تو همين رشته كه خوندم بگيرم

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
كارشناسي از دانشگاه آزاد قزوين با معدل 16 گرفتم و ارشد دارم دانشگاه تهران مي خونم
بله
ولی باید به فکر تافل هم باشی

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
معدل ارشد تون چنده؟!:eek: حالا چرا ميخواين ارشد بخونين؟!:blink:

اگه ميخواين دوباره ارشد بخونين، نگين که ارشد دارين. تأثير منفی داره.:wacko:

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1

:blink::blink:
تا اونجا كه من خبر دارم هنوز ْآزاد قزوين 1 سري هم دانشجو مهندسي مكانيك نداده بيرون، فكر كنم سال 84 تازه راه افتاد رشته مكانيك جامدات:wacko: شما تو 2 سال چطور تموم كرديد؟:rolleyes: مگه اينكه از رشته ديگه اي اومده باشيد كه فكر نمي كنم با اين درساي كنكور ارشد كسي بتونه طرف مكانيك بياد:lol: 13 تا درس :blush:
در هر صورت خيلي با حال بود:lol:

بالا