• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا شما استرالیا را برای ادامه تحصیل می پسندید ؟

• Total voters
    12

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
این خودش اهل اونجاست بابا , لازم نبود برا پذیرش زیاد درس بخونه
016.gif

دومندش , شما اول کلاس فارسی برو یاد بگیر بعد دنبال کلاس خارجی باش
004.gif

مهدي چقدر ميزني تو ذوق مردم، من كافي نبودم؟:lol:
بزار حالا يه اميدي داشته باشه.:D

تافل بالاي 550 حداقل 4 ماه كار مي خواد، اين كلاسام زياد خبري نيست، اولو آخرش بايد خودت بخوني!

فقط ميري براي رشته هاي مهندسي پا نشو بري;)

sk_1382

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از پاسخ سریعتون
من گرایش حرارت - سیالات خوندم نه طراحی جامدات
خیلی وقته راه افتاده من هم ورودی 80 هستم و بعدا به قزوین انتقالی گرفتم
(اگر هم میخایین کارت دانشجویی فعلی و مدرک قبلیمو اسکن کنم بزارم اینجا )

خب همین سختیشه که من هم می خام دوباره ارشد بخونم چون نمی تونم با این وضع تدریس تو ایران و زبان و ... مستقیم برم دکتری ( همین طوری استاد فارسی میگه هیشکی هیچی نمی فهمه وای به روزی که انگلیسی هم بخوان تدریس کنن )

می خام بدونم میشه من دوباره ارشد بگیرم با اینکه یکبار ارشد تو ایران گرفتم تو یک رشته و همون گرایش

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
می خام بدونم میشه من دوباره ارشد بگیرم با اینکه یکبار ارشد تو ایران گرفتم تو یک رشته و همون گرایش
خير نميتونين، بايد تغيير رشته بدين.:(

2 تا نکته:

1- زياد سخت نيست. من خودم دارم دکترای مکانيک ميگيرم.

2- سر بعضی از درسا دانشجوی فوق و دکترا و ليسانس با هم نشستن. فقط کار هايی که انجام ميدن ميتفاوته، منظورم پروژه ها و ... هست. يعنی فکر نکنين اگه فوق بخونين درساتون با دکترا متفاوته! يا آسون تره! همه همونن، فقط ممکنه از شماا کار بيشتری بخوان.:happy:

grief

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من دانشگاه شریف فوق لیسانس IT می خونم

لیسانس دانشگاه اصفهان بودم نرم افزار معدلم 17.75 شد و الانم معدلم حدود 16 هست

من می خواستم بدونم اگه بخواهم خارج از کشور دوباره فوق بخونم با توجه به اینکه سربازی نرفتم میشه یا نه، اخه انگار می گن **** وظیفه فقط برا یک مقطع بالاتر اجازه می ده وثیقه و از این چیزا گذاشت و از کشور خارج شد. اگه میشه ایا لیسانسم میشه یا نه؟

بعد هم درباره دانشگاه های ایتالیا کسی می تونه کمک کنه من با بورسیه کامل می خوام و در رشته نرم افزار و به صورت انگلیسی ، فوق و اگه سربازی نذاشت دکترا

و ایا کسی دانشگاهی در ایتالیا سراغ داره که رشته game development داشته باشه؟

هزینه زندگی در ایتالیا چقدره، بورسیه کامل می دن یا نه، چه دانشگاه هایی خوبن

اینجا کسی هست که کارش پذیرش دانشجو باشه ؟

خیلی مرسی :)

شیما

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام همگی

من لیسانس نرم افزار دارم از دانشگاه آزاد معدلمم خوب نیست. حالا کارم برنامه نویسیه و خیلی دوسش دارم تقریبا موفق هم هستم. از وقتی خودمو شناختم هدفم همین بود و البته ادامه داره.
واسه ادامه می خوام فوق بخونم نمی دونم آی تی یا نرم؟
به نظر شما کدوم کشور برم مالزی یا سنگاپور؟
نمی خوام از صبح تا شب, هم یا درس بخونم یا کار و زندگیم فقط همین باشه.
ممنون می شم راهنمایی کنید. نظر همه برام مهمه.:happy:

grief تو دیگه چقدر مثبتی:f34r:

مرسی شیما

Khatai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من دانشجوی فوق سازه از دانشگاه سراسری با معدل تقریبی 15 در حال انجام پایان نامه هستم و فکر می کنم بتونم دو تا paper از توش در بیاد ولی تا بره و پذیرفته شه فکر کنم 1.5 سال طول بکشه. تو این مدت میخوام هم کار کنم و هم تافل هم بگیرم. برای بورس دکتری چه دانشگاهی رو تو کدوم کشور پیشنهاد میکنین. و تو این مدت من باید چیکار کنم و شانس بورس شدنم چقدره؟ کانادا و آمریکا چقدر شانس دارم چون از اقوام هم اونجا داریم؟ آیا تافل با نمره خیلی بالا میتونه جبران معدل پایین رو بکنه؟ و سابقه کاری جریانش چیه؟

arash-civil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ba salam
man danshjoye sale akhre foghe omranam moadele fogham 15.5 mishe baray bors che keshvaraii mitoonam eghdam konam:rolleyes:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
تا اونجا که من ميدونم امريکا و کانادا 3 تا رشته رو قبول نميکنن و دوباره بايد از اول شروع به خوندن کنين. اگه هم قبول کنن همه واحد هاتون رو قبول نميکنن. اين 3 تا رشته هم عبارتند از:

- پزشکی
- مهندسی عمران (سازه)
- وکالت (يا هر چيزی که اين روزا اسمشه!)

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
میگم من میتونم برای تخصص از آمریکا یا کانادا بورس بگیرم.اینطور که شما میگی قبول نمیکنن.باید چی کار کرد.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
میگم من میتونم برای تخصص از آمریکا یا کانادا بورس بگیرم.اینطور که شما میگی قبول نمیکنن.باید چی کار کرد.
محمد راستش مطمئن هستم که اگه بيای اينجا بهت کار نميدن :f34r: ولی پذيرش رو شايد بهت بدن. اونم باز شک دارم. يه نامه به يه استاد بزنی و بپرسی يا شرايط دانشگاه ها رو چک کنی ميتونی 100% مطمئن شی ولی ميدونم به شدت سخت گيری ميکنن. يعنی بايد از اون ب بسم ا... رو تو دانشگاه های خودشون خونده باشی.:wacko:

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
راستی دانشگاه ما مورد تایید USML هست.
اما خودم بهت گفتم میرم اسپانیا اما آمریکا هم اگر بشه یه تلاشی میکنم.
میشه بگی با کدوم دانشگاهها ارتباط برقرار کنم راحتتر برخورد میکنن.

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
سلام

من دانشگاه شریف فوق لیسانس IT می خونم

لیسانس دانشگاه اصفهان بودم نرم افزار معدلم 17.75 شد و الانم معدلم حدود 16 هست

من می خواستم بدونم اگه بخواهم خارج از کشور دوباره فوق بخونم با توجه به اینکه سربازی نرفتم میشه یا نه، اخه انگار می گن **** وظیفه فقط برا یک مقطع بالاتر اجازه می ده وثیقه و از این چیزا گذاشت و از کشور خارج شد. اگه میشه ایا لیسانسم میشه یا نه؟

بعد هم درباره دانشگاه های ایتالیا کسی می تونه کمک کنه من با بورسیه کامل می خوام و در رشته نرم افزار و به صورت انگلیسی ، فوق و اگه سربازی نذاشت دکترا

و ایا کسی دانشگاهی در ایتالیا سراغ داره که رشته game development داشته باشه؟

هزینه زندگی در ایتالیا چقدره، بورسیه کامل می دن یا نه، چه دانشگاه هایی خوبن

اینجا کسی هست که کارش پذیرش دانشجو باشه ؟

خیلی مرسی :)

به کارت ویزیتم که در امضا هست مراجعه کن.

یک تاپیک تحصیل رایگان در سوئد اینجا هست خوب مطالعش کن .

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
تا اونجا که من ميدونم امريکا و کانادا 3 تا رشته رو قبول نميکنن و دوباره بايد از اول شروع به خوندن کنين. اگه هم قبول کنن همه واحد هاتون رو قبول نميکنن. اين 3 تا رشته هم عبارتند از:

- پزشکی
- مهندسی عمران (سازه)
- وکالت (يا هر چيزی که اين روزا اسمشه!)
ِیه سوال بی ربط ,
چون من تاحالا تو فیلم ها ندیدم , تو آمریکا ایا وکیلی هست که امریکایی نباشه ؟ مثلا چینی باشه ؟

Dr. Mabuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هزینه گرفتن مدرک کارشناسی توی مالزی یا دوبی در کل چقدر در میاد ؟

shahrooz_rahmat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من دانشجوی رشته مهندسی کشاورزی علوم وصنایع غذایی هستم.(در حال حاضر ترم 7 رو به اتمام رسوندم و حدود 10 واحد در ترم 8 دارم)معدل کل تا ترم 7 ، 17 به بالا است.
در زمینه های علمی و شرکت در همایش های سراسری.( سومین همایش سراسری شیمی- همایش علوم وصنایع غذایی-همایش دستاوردهای نوین کشاورزی-همایش دانه های روغنی ارائه مقاله داشتم و certificate(گواهینامه ارائه مقاله )از همه این همایش هارو دارم.3 گواهی به عنوان فرد اصلی.و 4 گواهی به عنوان همکار مقاله دارم.
البته در رشته خودم گواهی نامه iso 22000 را هم به تازگی از شرکت URS انگلستان دریافت کرده ام.
می خواستم بدونم من امکان گرفتن بورس تحصیلی از دانشگاه های کانادا یا هر کشور معتبر دیگرو رو برای دوره فوق لیسانس دارم؟و اگر این چنین است باید چه کاری بکنم.
البته شایان ذکر است سربازی معافیت دائم دارم.
البته من هم اکنون قصد اقدام برای کشور سوئد را دارم ولی هر لحظه امکان پولی شدن دانشگاه های سوئد وجود دارد.
با تشکر فراوان شهروز

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
هزینه گرفتن مدرک کارشناسی توی مالزی یا دوبی در کل چقدر در میاد ؟

مالزی بسته به رشتتون فکر کنم 4 سالش درمیاد هزینه دانشگاه و زندگی حدوداً : $20.000- $25.000
دوبی رو هم دورش رو خط بکش هم هزینش سنگین درمیاد هم دانشگاهاش اعتبار ندارن و اصلاً کشور مناسبی برای تحصیل نیست فقط مناسب خوش گذرونی هست.
ولی من فقط یکی از کشورهای اسکاندیناوی مثل سوئد فنلاند و نروژ رو پیشنهاد می کنم هزینه 4 سالشم حدوداً 28000-32000$ در میاد.

amm1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من فوق لیسانس معماری از دانشگاه آزاد تبریز با معدل 14 هستم، 31 سالمه و متاهل
دوران دبیرستان رو با معدل خوب از تیزهوشان تموم کردم و در سال 72 در المپیاد ریاضی تا سطح کشوری بالا رفتم
بعد از المپیاد چون نتونستم مقام بیارم ، بی خیال درس و مشق شدم و رفتم تو نخ کارو شرکت زدن و ...
10 سابقه کاری قوی تو زمینه کامپیوتر ، معماری و عمران دارم
در زمینه کامپیوتر تو قسمت شبکه، اینترنت ، وایرلس ، سیسکو ، وب ، برنامه نویسی سرور ساید ، برنامه نویسی ویژوال وتجارت الکترونیک و ... تجربه خیلی قوی دارم
در زمینه معماری مطالعات زیاد و تجربه کاری خوب و اطلاعات و تبحر خوبی تو نرم افزارهای معماری دارم و در کنار این رشته آشنائی کامل با محاسبات سازه ای عمران و نرم افزارهای مربوطه دارم
فکر کنم امسال هم دو سه مقاله اکسپت شده تو ISI داشته باشم
انگلیسی رو خوب بلدم و اقدام کردم واسه آیلتس آکادمیک ، الان دارم فرانسه یاد می گیرم (حدودا 6 ماه)
می خواستم اگه امکان داشته باشه برای گرفتن بورسیه از دانشگاههای کانادا و یا استرالیا اقدام کنم یا برای دکترای معماری یا ارشد کامپیوتر و یا عمران.
ممنون می شم اگه کسی اطلاعاتی داره که محتملا به درد من بخوره ، بگه و یا اگه کسی می تونه همچین کاری واسم انجام بده بهم میل بزنه: amm1356[at]gmail.com

بالا