• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا شما استرالیا را برای ادامه تحصیل می پسندید ؟

• Total voters
    12

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان کسی اطلاع داره که Southern Cross University واقع در استرالیا مورد تایید وزارت علوو هست یا نه؟ و اینکه چه رتبه ای داره تو کشور خودش؟

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان کسی اطلاع داره که Southern Cross University واقع در استرالیا مورد تایید وزارت علوو هست یا نه؟ و اینکه چه رتبه ای داره تو کشور خودش؟

در اینجا رتبه این دانشگاه رو اعلام کرده که 36 استرالیا و 1025 جهان است: http://www.webometrics.info/top100_continent.asp?cont=oceania&zoom_highlight=southern+cross+

و این هم لینک مربوط به وزارت علوم که این دانشگاه رو در دسته دانشگاه های گروه ب جای داده :
http://portal.msrt.ir/sites/Grad_Dept/DocLib/استرالیا.htm

satlamerd

Registered User
لایک‌ها
0
من مدرك ارشد شهرسازي دارم با معدل 5/17... مجردم.... قصد دارم ساكن استراليا شوم و در آن جا زندگي كنم..... راه كار رسيدن به اين هدف با صرف كم ترين هزينه كدام است..... در ضمن توان مندي زبان هم خوبه ولي مدرك ايلتس ندارم..... در يك سايت كاريابي استراليايي هم سرچ كردم متوجه شدم كه بازار كار برنامه ريزي شهري در اين كشور خوبه....town plannig متشكرم...

leylax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
سلام
من فارغ التحصیل لیسانس پرستاری هستم اما طرحمو نگذروندم در نتیجه مدرکمو ندادن بهم .معدل لیسانسم 17.16 هست از دانشگاه آزاد .
قصد ادامه تحصیل در مالزی رو دارم خواستم ببینم با این شرایط احتمال پذیرش من در دانشگاه های مالزی هست یا نه /؟ و کدوم دانشگاه ها ؟ و آیا میشه در رشته ی دیگه ای ادامه تحصیل داد یا نه ؟

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
سلام
من فارغ التحصیل لیسانس پرستاری هستم اما طرحمو نگذروندم در نتیجه مدرکمو ندادن بهم .معدل لیسانسم 17.16 هست از دانشگاه آزاد .
قصد ادامه تحصیل در مالزی رو دارم خواستم ببینم با این شرایط احتمال پذیرش من در دانشگاه های مالزی هست یا نه /؟ و کدوم دانشگاه ها ؟ و آیا میشه در رشته ی دیگه ای ادامه تحصیل داد یا نه ؟

مالزی راحت میتونی پذیرش بگیری , اطلاعات بهتر رو از بقیه بگیر

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
بدون طرح حتی اگر پزیرش بهت بدن بعد از پایان مقطع داخل ایران مشکل پیدا میکنی؟
مدرکت مورد تایید قرار نمیگیره

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
دوستان کسی در مورد تحصیل تو دانشگاه های اسپانیا اطلاعاتی داره !
اینکه چه شرایطی دارند ! ایا دانشگاههایی هست که توش به انگلیسی تدریس بشه
من سایتی پیدا نکردم !

bill.goldberg

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان عزيز

واسه رفتن به دانشگاه هاروارد(بهترين دانشگاه دنيا)چقدر بايد پول داشته باشم؟
مثلا گرايش فيزيك يا شيمي

با خرج كامل(ويزا و خوابگاه و خوراك و .....)

ديپلم دارم

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
خیلی
........................

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
ميشه بيشتر توضيح بديد

ممنونم
والا من نمی دونم چقدر این عدد صحت داره ولی یکبار یکی از دوستان مطلع به من گفت : 40 میلیون تومن شهریه اشه ... (حتی یادم نیست شهریه کارشناسی رو می گفت یا ارشد ... ) .. حالا محمد جان مطلع تره و توضیح میده ...

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
والا من نمی دونم چقدر این عدد صحت داره ولی یکبار یکی از دوستان مطلع به من گفت : 40 میلیون تومن شهریه اشه ... (حتی یادم نیست شهریه کارشناسی رو می گفت یا ارشد ... ) .. حالا محمد جان مطلع تره و توضیح میده ...

البته شهریه ها براسا نوع رشته فرق میکنه تو آمریکا.
اما بحثی که هست ورود به هاروارده که میتونم بگم هر کسی را وارد نمیکنند.
اگر از کشورهای دیگه هم کسی بخواد بره توش معمولا بورس میکنند و اونا هم از لحاظ سیاسی و علمی و ... انتخاب میشند.
به نظرم ورود به هاروارد نشدنیه.
البته اگر فوق با معدل خوب و پایانیه درستو حسابی داشته باشی که علاقه استادای اونجا را جذب کنه 90 درصد را برای بورس و ورود به اونجا شده است اما کو این معدل خوب و پایانیه درستو حسابی.

bill.goldberg

Registered User
لایک‌ها
6

آره

هزينه هر سالش است كه تقريبا 42000 دلار است

يعني 4 سال ميشه حدود 170 ميليون تومان بدونارشد و دكترا(خوراك يا ... نمي دونم چقدره)

يعني كسي كه مي خواد تا دكتراش بره با خرج كامل بايد قيد 400-500 ميليون تومن رو بزنه

به نظر شما گرفتن مدرك كارشناسي تا دكتري از بهترين دانشگاه جهان به قيمت 400 م يا بيشتر مي ارزه؟

SORENNA

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان
من فارق التحصیل رشته teaching english lang.. در مقطع کارشناسی هستم.
بهترین گذینه برای ادامه تحصیل کدوم کشوره" که هم قیمت مناسبی داشته باشه و هم مدرک مورد قبولی داشنه باشه.....

لطف کنید در مورد رشته hair dressing کمی توضیخ به من بدین " الته در مورد دانشگاهایی که این این رشته رو قبول میکنن.
با سپاس

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
آره

هزينه هر سالش است كه تقريبا 42000 دلار است

يعني 4 سال ميشه حدود 170 ميليون تومان بدونارشد و دكترا(خوراك يا ... نمي دونم چقدره)

يعني كسي كه مي خواد تا دكتراش بره با خرج كامل بايد قيد 400-500 ميليون تومن رو بزنه

به نظر شما گرفتن مدرك كارشناسي تا دكتري از بهترين دانشگاه جهان به قيمت 400 م يا بيشتر مي ارزه؟

400 میلیون برای خیلی از سیاسیون برای اینکه بتونند مدرکی درستو حسابی جور کنند مبلغی نیست.
400 میلیون میده فرداش 1 میلیارد در میاره.
اما مطمئنا به این راحتیا نیت ورودی به هاروارد.

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
400 میلیون برای خیلی از سیاسیون برای اینکه بتونند مدرکی درستو حسابی جور کنند مبلغی نیست.
البته این به شرطی هست که طرف فارغالتحصیل بشه!!!
چون بر خلاف داشنگا ه های ایران که مثل قیف هست، هرکی بره توش بلاخره در مییاد اونجا این خبرا نیست!!!
البته می گن اینطوری!!!

bill.goldberg

Registered User
لایک‌ها
6

آره واقعا اينطوره

ثروتمندترين افراد جهان اكثرا از دانشگاه هاروارد فارغ شدن.

اطلاعات در مورد دانشگاه بزرگ هاروارد

شايد بتوان بدون اغراق دانشگاه هاروارد امريكا را معتبرترين و بالا ترين دانشگاه در طول تاريخ دانست، اين دانشگاه كه سيصد و پنجاهمين سالگرد تاسيس خود را در سال 1986 جشن گرفت از قديمي ترين مراكز موزش عالي ايالات متحده به حساب مي ايد. 7نفر از رييسان جمهور امريكا(جان ادامز،جان كوينسي ادامز،تيودر روزولت،فرانكلين روزولت،روترفورد هايس،جان اف كندي،جوروج بوش)در اين دانشگاه تحصيلات خود را به پايان برده اند و تاكنون بيش از 40نفر از دانش اموختگان اين دانشگاه موفق به دريافت جايزه نوبل شده اند.

اين دانشگاه در كمبريج ودر ايالت ماساچوست قرار دارد و وسعت ان معدل154هكتار است. هاروارد در ابتدا كار خود را با9 دانش اموز و تنها يك استاد با هزينه 400پند شروع كرد و در حال حاضر داراي بيش از 10 اكادمي اصلي است كه به وسيله12000كارمند اين دانشگاه ساليانه به19000دانشجوي اين دانشگاه سرويس داده شده تا تحصيل كنند و بودجه ساليانه اين دانشگاه بالغ بر2.6ميليارد دلار و اموال اوقاف ان 29.2ميليارد دلار است و به همين دليل ثروتمندترين بنياد دانشگاهي جهان به حساب مي ايد.

دانشگاه هاروارد در سال 1636تاسيس گرديد و در ابتدا نام ان كمبريج بود و از سال 1638 كه وزير امور داخلي امريكا و استاد همين دانشگاه يعني جان هاروارد كه در هنگام مرگ نصف سرمايه واموال خود را به ارزش780پوند به همراه400جلد كتاب به اين دانشگاه اهدا كرد نام ان به افتخار اين مرد بزرگ به هاروارد تغيير يافت، در حقيقت تاريخچه هاروارد از سال1640 شروع مي شود و اولين جشن فارغ التحصيلي نيز در سال1642برگزار شد.

بر اساس منشور مورخ ۱۶۵۰ دانشگاه برای پیشرفت علم، هنر و ادبیات به‌آموزش جوانان انگلیسی و بومی اختصاص یافت. دومین ساختمان دانشگاه، «کالج بومیان»، درسال ۱۶۵۴ تأسیس شد و مؤسسهٔ انتشارات و مطبوعات دانشگاه که از سال ۱۶۳۸ تا آن زمان در کاخ رئیس‌جمهور بود، به‌آن محل انتقال یافت. به‌احتمال قوی در سال‌های ۱۶۶۱ و ۱۶۶۳، ترجمه کتاب مقدس به‌زبان بومیان آن سرزمین، توسط جان الیوت در همین کالج به‌چاپ رسید. باتوجه به‌حمایت‌های مالی که دانشگاه برای پیشرفت اهداف خود از خارج دریافت نمود، از همان آغاز تأسیس به‌اهمیت شایانی دست یافت. منشور مصوبه دانشگاه هاروارد تا سال ۱۷۰۷، مرجع اساسی و تغییر‌ناپذیر ادارهٔ دانشگاه به‌شمار می‌رفت. بر مبنای این منشور، سازمانی مرکب از یک رئیس و یک خزانه‌دار و پنج استاد به‌طور رسمی مقررات اداری دانشگاه را وضع نموده و به‌امور مالی و هزینه کردن وجوه دریافتی، نظارت مستقیم داشتند. این سازمان بوسیله هیئت ناظرانی که در سال ۱۶۴۲ تعیین شده بود، کنترل می‌شد. به‌تدریج اوضاع و احوال ایجاب کرد که هیئت اداره‌کنندهٔ دانشگاه، از استادان مقیم آن تشکیل شود. امروزه دانشکده‌های مختلف، دارای هیئت‌های قانون‌گذاری هستند که مستقیمأ عهده‌دار نظم وبرقراری آرامش در محیط دانشکده می‌باشند. در اوان تأسیس این دانشگاه، هیئت ناظران از بین نمایندگان مشترک ایالت (دولت) و کلیسا تشکیل شده و دولت که مؤسس و مدیر کالج بود سازمان هاروارد را یک بنگاه دولتی تلقی کرده که در این راستا اختلافات تنگ‌نظرانه و متعصبانه نیز نمایان بود و سرانجام این کشمکش‌ها به‌نفع دانشگاه هاروارد خاتمه یافت. در سال ۱۷۸۰ کالج هاروارد به دانشگاه هاروارد تغییر یافت. نخستین مدیران و رهبران کالج طبعأ کلیسا بود، اما در پی تغییراتی که در ترکیب هیئت ناظران پدیدار شد، دانشگاه هاروارد از زیر کنترل روحانیت و سرانجام از قید سیاستمداران دولتی رهایی یافت. از سال ۱۸۶۵ هیئت مدیرهٔ دانشگاه از بین فارغ‌التحصیلان سابق آن برگزیده شد و کنترل دانشگاه را به‌طور کامل به‌عهده گرفت.

موزه: (اثر پيكاسو كه در موزه فوگ نگهداري مي شود)
در محوطه دانشگاه هاروارد موزه هاي فراواني قرار دارد كه از با ارزش ترين ان ها بايد به موزه هنر فوگ اشاره كرد كه در ان تابلوهاي نقاشي و مجسمه و اثار مربوط به قرون18و19اروپا وامريكا نگهداري مي شود.

كتابخانه:

كتابخانه اين دانشگاه علاوه بر اين كه قديمي ترين كتابخانه امريكا است بزرگترين كتابخانه دنيا نيز به حساب مي ايد كه داراي بيش از15 ميليون جلد كتاب،ميكروفيلم،نقشه،عكس و...است.

(تالار ماساچوست)

قديمي ترين ساختمان در دانشگاه هاروارد تالار ماساچوست است كه در سال1720تاسيس شد و دويست و پنجاهمين سالگرد ساخت خود را در سال1995جشن گرفت و در حال حاضر اتاق مديران هاروارد در داخل اين تالار قرار دارد.

در روبروي اين تالار مجسمه جان هاروارد قرار دارد كه به وسيله چارلز بولفينچ طراحي شد و در1815 كار ساخت ان به پايان رسيد.

تاكنون 42 نفر از دانش اموختگان هارووارد موفق به دريافت جايزه نوبل شده اند:

1.ریچارد(1868-1928): در سال1914 شیمی

2.جرج مینوت(1885-1950):در سال1934 پزشکی

3.ویلیام مورفی(1892-1982):در سال1934 پزشکی

4.پرسی بریجمن(1882-1961):در سال1946 فیزیک

5.هنری کدبری(1883-1974):در سال1947 صلح

6.رالف بونچ(1904-1971):در سال1950 صلح

7.ادوارد پرسل(1912-1997):در سال1952 فیزیک

8.فریتز لیپمن(1899-1986):در سال1953 پزشکی

9.جان اندرس(1897-1985):در سال1954 پزشکی

10.فردریک رابینز(1916-2003):در سال1954 پزشکی

11.توماس ولر(1915):در سال1954 پزشکی

12.جرج فون بکسی(1899-1972):در سال1961 پزشکی

13.جیمز واتسون(1928):در سال1962 پزشکی

14.کنراد بلوچ(1912-2000):در سال1964 پزشکی

15.جولیان شوینگر(1918-1994):در سال1965 فیزیک

16.رابرت برنز وود وارد(1917-1979):در سال1965 شیمی

17.جرج والد(1906-1997):در سال1967 پزشکی

18.سیمون کوزنتس(1901-1985):در سال1971 اقتصاد

19.کنت ارو(1921):در سال1972 اقتصاد

20.واسیلی لئونتیف(1906-1999):در سال1973 اقتصاد

21.ویلیام لیپ سکام(1919):در سال1976 شیمی

22.جان فان فلک(1899-1980):در سال1977 فیزیک

23.شلدون گلاشو(1932):در سال 1979 فیزیک

24.استیون واینبرگ(1933):در سال1979 فیزیک

25.باروج بناکراف(1920):در سال 1980 پزشکی

26.والتر گیلبرت(1932):در سال1980 شیمی

27.دیوید هابل(1926):در سال1981 پزشکی

28.تورشتن ویسل(1924):در سال1981 پزشکی

29.نیکولاس بلومبرگن(1920):در سال1981 فیزیک

30.کارلو روبیا(1934):در سال1984 فیزیک

31.دادلی هرشاک(1932):در سال1986 شیمی

32.نورمن رمزی(1915):در سال1989 فیزیک

33.جوزف موری(1919):در سال1990 پزشکی

34.الیاس کوری(1928):در سال1990 شیمی

35.هینی شاموس(1939):در سال1995 ادبیات

36.رابرت مرتون(1944):در سال1997 اقتصاد

37.امارتیا سن(1933):در سال1998 اقتصاد

38.مایکل اسپنس(1943):در سال2001 اقتصاد

39.ریکاردو گیاکونی(1931):در سال2002 فیزیک

40.لیندا بوک(1947):در سال2004 پزشکی

41.روی گلاوبر(1925):در سال2005 فیزیک

42.توماس شلینگ(1921):در سال2005 اقتصاد

ورزش: (استاديوم دانشگاه هاروارد)

دانشگاه هاروارد را تنها نمي توان يك دانشگاه يكه تاز علمي دانست بلكه اين دانشكده به همان مقداري كه در رشته هاي مختلف علمي مشهور است شايد در برخي موارد در رشته هاي ورزشي برتري بيش تري نسبت به رشته هاي علمي داشته باشد.

پليس هاي دوچرخه سوار:
دانشگاه هاروارد داراي مامورين پليسي است كه تمام مدت روز به وسيله دوچرخه در اين دانشگاه و دپارتمان هاي ان گشت مي زنند.

اكادمي هاي اصلي:

دانشگاه هاروارد داري 10 اكادمي اصلي و بيش از160رشته تحصيلي است كه در زير نام اين اكادمي ها اورده شده است:

1-اكادمي هنر و علوم وابسته:

الف)كالج هاروارد

ب)مدرسه فارغ التحصيلان هنر و علوم وابسته

ج)بخش تحصيلات تكميلي

2-اكادمي تجارت

3-اكادمي طراحي

4-اكادمي الهيات

5-اكادمي تحصيلات تكميلي

6-اكادمي علوم سياسي جان اف كندي

7-اكادمي حقوق

8-اكادمي پزشكي:

الف)مدرسه پزشكي

ب)مدرسه دندان پزشكي

9-اكادمي بهداشت

10-موسسه تحصيلات پيشرفته ردكليف

پیشگامان علم و فرهنگ در هاروارد

در زمینه علوم و ادبیات و فلسفه چهره‌های شناخته شده‌ای از این دانشگاه فارق‌التحصیل شده‌اند که امروزه از مشاهیر جهان محسوب می‌شوند.استادان بزرگ الهیات و ادبیات انکریز ماتر
کاتن ماتر
ساموئل سوال
...
...
...

شخصیتهای بزرگ علمی و فلسفی ویلیام جیمس
رالف امرسن
هنری دیوید توریو
...
...
...

نویسندگان بزرگ جیمس راسل لاول
روبرت فراست
والس استیونس
تی. اس. الیوت
ئی. ای. رابینسون
...
...
...

رئیس جمهوران آمریکایی فارق‌التحصیل از هاروارد جان آدامس
جان کوینسی آدامس
رادرفورد بی. هیس
تئودور روزولت
فرانکلین دی. روزولت
جان اف. کندی
...
...
...

bill.goldberg

Registered User
لایک‌ها
6
البته این به شرطی هست که طرف فارغالتحصیل بشه!!!
چون بر خلاف داشنگا ه های ایران که مثل قیف هست، هرکی بره توش بلاخره در مییاد اونجا این خبرا نیست!!!
البته می گن اینطوری!!!

مطمئن باش كسي كه اين پول رو ميده نميره واسه دختربازي يا خوش گذروني هاي ديگه
اونجا بايد درس بخونه در غير اين صورت اخراج ميشه

منطقي هم نيست آدم اينقدر پول رو بده درس نخونه و فارغ نشه

Partisan

Registered User
لایک‌ها
6
سلام.
اطلاعات جامعی بود با تشکر از دوست عزیزمون.

بالا