به نقل از ERroR :
سلام .
اقا در مورد کشور های دیگه که نیاز به مدرک زبان ندارند توضیح بده .
کشور هایی را که شرکت کار می کند و نیاز به مدرک زبان ندارند ( البته اگر داشته باشید پذیرشتون خیلی زودتر میاد ) مالزی و هند هستند .
همه دانشگاه هایی که شرکت پذیرش می گیره مورد تایید وزارت علوم ایران هستند و نماینده های شرکت داخل دانشگاه ها هستند .
در مالزی و مخصوصا هند حتما شخصی باید باشه که دستی پرونده شما را تحویل دانشگاه بده و پیگیر پروندتون باشه .
شرایط عمومی ورود به دانشگا های مالزی معدل بالای 14 ، پرپوزال قوی برای مقاطع فوق لیسانس به بالا هست .
شرایط عمومی ورود به دانشگا های هندوستان معدل بالای 12 ( البته من معدل 11 رو هم پذیرش گرفتم ) هست.
در صورت قوی نبودن زبان انگلسیتون قبل از شروع دوره آموزشیتون در کالج های زبان انگلیسی شرکت می کنید تا زبانتون تقویت شود . در مالزی می تونین کلاس های معتبر British Council سفارت انگلستان رو هم شرکت کنین که روی IELTS تمرکز می کنند . 12 ترم 2 هفته ای دارد . هزینه هر دو ترم 350 دلار هست ( یعنی هر ماه 350 دلار ) ، هر ترم 200 دلار . در هند هزینه ماهانه کالجهای زبان 100 دلار در ماه هست . مزیت یادگیری زبان در این کشورها بودن در محیط انگلیسی زبان و فشرده بودن کلاسهاست .
هزینه زندگی در مالزی سالیانه 3.000.000 تومان هست . هزینه تحصیل هم نسبت به دانشگاه و دوره متفات هست که از 2000 دلار تا 9500 دلار می شود ( هزینه کل دوره را گفتم )
هزینه زندگی در هند سالیانه 2.500.00 تومان هست . هزینه تحصیل هم نسبت به دانشگاه و دوره متفات هست که از 1500 دلار تا 8000 دلار می شود ( هزینه کل دوره را گفتم )