• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ترسناک ترین فیلمی که دیدین چی بود؟

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928
حالا داداش اگه از تجربیات ماورایی ات بگی که خیلی جالب میشه من که از خدامه برام پیش بیاد پیش نمیاد:)!!

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
دوستان به Shining استاد کوبریک اشاره کردن ؛ همانطور که گفتم چند وقت پیش طی حادثه ای تلخ :( بخشی از آرشیو کلاسیک خودم رو از دست دادم ؛ ممنون می شم کسی لینک Shining رو ( 720 ) داره بهم بده. حجمش هم 800 الی 1 گیگ باشه. اگه هست ممنون می شم.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
فیلمای ترسناک زیاد دیدم.شب بیست و نهم ترسناک ترین فیلمیه که زمان بچگی تا حالا دیدم.یک هفته منو از خواب و خوراک انداخت...یادمه شبا خوابم نمیبرد احساس میکردم اون جنه بالا سرمه.وسط روز که هوا روشن بود جرات نداشتم از این اتاق برم به اون یکی اتاق حالا شبا که بماند......هنوزم اون صحنه هاش مخصوصا اهنگش موقعی که اون زن جنه دور خودش میچرخید که یادم میوفته کم مونده سکته بزنم...به نظرم یه علتشم اینه که از بچگی با داستان های جن و اینا بزرگ شدیم به همین خاطر ترسی که از این فیلم دارم با اینکه فیلم ضعیفیه ده ها برابر بیشتر از فیلمای ترسناک قویه هالیوودیه.

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
اره...منم یادمه بچه بودم خیلی ترسیدم...مخصوصا زمانیکه زنه تو حیاط بود و جنه میومد و یه اهنگ میزد...اهنگش هنوز تو گوشمه...... یادمه شبکه یک یه فیلمی گذاشت تو دو قسمت که سیاوش طهمورث بازی میکرد...خیلی ترسناک بود... یادمه اون وقتا مردم خیلی واسه پخشش سروصدا کردن که چرا اینو تو تلویزیون پخش کردین..چند سال بعد دوباره پخشش کردن نصفش سانسور بود..
منم با قسمت اخر حرفاتون موافقم..منم دقیقا همینجوریم..

kanon-7103

Registered User
لایک‌ها
34
اره...منم یادمه بچه بودم خیلی ترسیدم...مخصوصا زمانیکه زنه تو حیاط بود و جنه میومد و یه اهنگ میزد...اهنگش هنوز تو گوشمه...... یادمه شبکه یک یه فیلمی گذاشت تو دو قسمت که سیاوش طهمورث بازی میکرد...خیلی ترسناک بود... یادمه اون وقتا مردم خیلی واسه پخشش سروصدا کردن که چرا اینو تو تلویزیون پخش کردین..چند سال بعد دوباره پخشش کردن نصفش سانسور بود..
منم با قسمت اخر حرفاتون موافقم..منم دقیقا همینجوریم..
اقا دمت گرم...فیلمایی که دیده بودی و معرفی کردی گلچین ترسناکا بودن...چنتاشونو دانلود کردم واقعا ترسناک بودن..

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
قابلی نداشت دوست من...

abolfazl150

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین داداش من فیلم ترسناک نگاه کردن شرط داره اینجوری که شما نگاه کردین ترسناک ترین فیلم جهانم طنز میشه. این فیلمو (The Conjuring 2013 ) شب با برق خاموش سه نفره دیدیمش خدایی ترسیدیم .خودم تا چن روز ترسش تو تنم بود.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
یادمه فیلم Constantine رو که شبکه ی 4 پخش کرد از ترس (جهنمی که توی فیلم بود) هفته ها نماز اول وقت می خوندم! یا 3 تا فیلم چینی تقریبا کوتاه در مورد جن ها بود که اونم شبکه ی 4 پخش کرده بود ترسی که در دوران نوجوانی و کودکی از دیدن این قبیل فیلمها داشتم خیلی وقته که تجربه نکردم!
دیگه هر فیلمی رو ببینم برام هیجان داره تا ترس و این رابطه ی مستقیمی داره به سن!
بنظرم ترس مربوط میشه به سنین زیر 18 سال و کلا سنین کم! علامت 18- هم که برای فیلمهای ترسناک میزارن برای همینه! واسه سنین بالاتر این ترس یه جورایی به هیجان تبدیل میشه

woodkid

Registered User
لایک‌ها
495
بهترین فیلمی (ترسناک) که در سال 2012 دیدم: Maniac

ساب ژانر یا زیر-ژانر : Psychological - Slasher

woodkid

Registered User
لایک‌ها
495
داستان فیلم در مورد مرد جوان روان‌پریشی به نام فرانک زیتوست. او بعد از مرگ مادرش عهده‌دار کسب و کار خانوادگی شده (فروش و تعمیر مانکن لباس) اما کودکی نامتعارف و مادری بی بندوبار چون کابوس در بیداری و خواب وی را دنبال می کند و فرانک را تبدیل به قاتل سریالی زنان کرده، قاتلی که به شیوه ای وحشیانه در جستجوی مادری آرمانی برای خود است.

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
داستان فیلم در مورد مرد جوان روان‌پریشی به نام فرانک زیتوست. او بعد از مرگ مادرش عهده‌دار کسب و کار خانوادگی شده (فروش و تعمیر مانکن لباس) اما کودکی نامتعارف و مادری بی بندوبار چون کابوس در بیداری و خواب وی را دنبال می کند و فرانک را تبدیل به قاتل سریالی زنان کرده، قاتلی که به شیوه ای وحشیانه در جستجوی مادری آرمانی برای خود است.
پس ترسناک نیست...دلهره اوره!...

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
سلطان ترس ژاپنی ها هستن
در ضمن من با اون نظر شدیدا موافقم که فیلم ترسناک دیدن خودش یه ادابی داره . یه بار تو یه جمعی نشسته بودیم همین بحث شد من دیدم هر فیلم ترسناکی میگم این جمع دخترا هی میخندن به من که نه بابا کجاش ترسناک بود چقدر ترسویی و ما خوابمون برد سره اون فیلمو و از این حرفا ! خلاصه منم با یه حال ضایعی یه فیلم ترسناک گزاشتم یادم نیست چی بود فیلمش بد نبود خلاصه , دیدم زکی ! چراق روشن و یکی سرش تو گوشیشه یکی داره با اون یکی حرف میزنه یکی هی میره میاد و خوراگی میخوره و باقیه داستان !! خب اینا جن هم ببینن از تو اتاق بیاد بیرون نمیترسن که !

تو زندگیم هم از هیچ فیلمی اندازه the grudge نترسیدم ! کجا دیدم اخه ! سینما فرهنگ ساعت 12 شب !! یعنی ییییده بودم تو خودم از وحشت !!! یادش بخیر

L7 II

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
یک فیلم ترسناکی هستش به نام چشم اگه اشتباه نکنم اومدم نگاهش کنم ازبس که خش داربود سی دی هیچی نتونستم ببینمش قضیه ماله5-6سال قبله
کسی این فیلم رودیده؟
اگه خوبه که دانلودش کنم
اون احتمالا امریکاییش بوده ... ژاپنیش رو ببینی میییینیی تو خودت خخخخ:D

L7 II

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
اقا یه تامیک بزیم جاهای ترسناک رو بهم معرفی کنیم
من شمالم , تازه ماشین شاسی بلند خریده بودم یکی از دوستان ساعت دو صبح گفت پاشو بریم از ماشینت استفاده کن خونه جنزده نشونت بدم
اقا ما زدیم به دل جنگل نور از یه راهی که ماشین عادی نمیشد بره! ییده بودم تو خودم شانس اوردیم بعد از نیم ساعت رانندگی تو دل جنگل به درخت خوردیم که جاده رو بسته بود وگرنه جلو دختره کن میوردم حسابی :D
گفتم اه حیف بستس جاده ! حالا از بغلش میشد رفت ولی پیچیدم برگشتم !
خلاصه جایی میشناسین دریغ نکنین
L7 II

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928
واقعا" ایده خوبیه اقای تهرانی ...خودتون تاپیک رو بزنین دیگه چون ایده از خودتون بوده ....البته اگه خاطرات ترسناک هم باشه که عالیه ....

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
واقعا" ایده خوبیه اقای تهرانی ...خودتون تاپیک رو بزنین دیگه چون ایده از خودتون بوده ....البته اگه خاطرات ترسناک هم باشه که عالیه ....

میزنیم اقا میزنیم
فقط کجا بزنیم ؟!

L7 II

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
اقا یه تامیک بزیم جاهای ترسناک رو بهم معرفی کنیم
من شمالم , تازه ماشین شاسی بلند خریده بودم یکی از دوستان ساعت دو صبح گفت پاشو بریم از ماشینت استفاده کن خونه جنزده نشونت بدم
اقا ما زدیم به دل جنگل نور از یه راهی که ماشین عادی نمیشد بره! ییده بودم تو خودم شانس اوردیم بعد از نیم ساعت رانندگی تو دل جنگل به درخت خوردیم که جاده رو بسته بود وگرنه جلو دختره کن میوردم حسابی :D
گفتم اه حیف بستس جاده ! حالا از بغلش میشد رفت ولی پیچیدم برگشتم !
خلاصه جایی میشناسین دریغ نکنین
L7 II
http://www.yjc.ir/fa/news/4776056/جن‌ها-در-شمال-تهران-دره-جنی-از-حرف‌ها-تا-واقعیت-فیلم

abbas_mt

Registered User
لایک‌ها
586
شب بیست و نهم:D

بالا