abiabiabi
Registered User
حالا داداش اگه از تجربیات ماورایی ات بگی که خیلی جالب میشه من که از خدامه برام پیش بیاد پیش نمیاد
!!
اقا دمت گرم...فیلمایی که دیده بودی و معرفی کردی گلچین ترسناکا بودن...چنتاشونو دانلود کردم واقعا ترسناک بودن..اره...منم یادمه بچه بودم خیلی ترسیدم...مخصوصا زمانیکه زنه تو حیاط بود و جنه میومد و یه اهنگ میزد...اهنگش هنوز تو گوشمه...... یادمه شبکه یک یه فیلمی گذاشت تو دو قسمت که سیاوش طهمورث بازی میکرد...خیلی ترسناک بود... یادمه اون وقتا مردم خیلی واسه پخشش سروصدا کردن که چرا اینو تو تلویزیون پخش کردین..چند سال بعد دوباره پخشش کردن نصفش سانسور بود..
منم با قسمت اخر حرفاتون موافقم..منم دقیقا همینجوریم..
میشه یکم از فیلمو تعریف کنین؟
پس ترسناک نیست...دلهره اوره!...داستان فیلم در مورد مرد جوان روانپریشی به نام فرانک زیتوست. او بعد از مرگ مادرش عهدهدار کسب و کار خانوادگی شده (فروش و تعمیر مانکن لباس) اما کودکی نامتعارف و مادری بی بندوبار چون کابوس در بیداری و خواب وی را دنبال می کند و فرانک را تبدیل به قاتل سریالی زنان کرده، قاتلی که به شیوه ای وحشیانه در جستجوی مادری آرمانی برای خود است.
اون احتمالا امریکاییش بوده ... ژاپنیش رو ببینی میییینیی تو خودت خخخخیک فیلم ترسناکی هستش به نام چشم اگه اشتباه نکنم اومدم نگاهش کنم ازبس که خش داربود سی دی هیچی نتونستم ببینمش قضیه ماله5-6سال قبله
کسی این فیلم رودیده؟
اگه خوبه که دانلودش کنم
واقعا" ایده خوبیه اقای تهرانی ...خودتون تاپیک رو بزنین دیگه چون ایده از خودتون بوده ....البته اگه خاطرات ترسناک هم باشه که عالیه ....
http://www.yjc.ir/fa/news/4776056/جنها-در-شمال-تهران-دره-جنی-از-حرفها-تا-واقعیت-فیلماقا یه تامیک بزیم جاهای ترسناک رو بهم معرفی کنیم
من شمالم , تازه ماشین شاسی بلند خریده بودم یکی از دوستان ساعت دو صبح گفت پاشو بریم از ماشینت استفاده کن خونه جنزده نشونت بدم
اقا ما زدیم به دل جنگل نور از یه راهی که ماشین عادی نمیشد بره! ییده بودم تو خودم شانس اوردیم بعد از نیم ساعت رانندگی تو دل جنگل به درخت خوردیم که جاده رو بسته بود وگرنه جلو دختره کن میوردم حسابی
گفتم اه حیف بستس جاده ! حالا از بغلش میشد رفت ولی پیچیدم برگشتم !
خلاصه جایی میشناسین دریغ نکنین
L7 II