تهرانی
Registered User
- نوشتهها
- 2,007
- لایکها
- 2,350
چیه داستانش ؟ کجاست ؟ با گوشی میام نمیشه دان کرد
L7 II
ظاهرا یه نقطه ای هست در کوه های شمال تهران که بین محلی ها معروف هست به دره جنی و کسی جرات نمی کنه بره اونجاچیه داستانش ؟ کجاست ؟ با گوشی میام نمیشه دان کرد
L7 II
شوخی میکنی ؟!
L7 II
برا چی شوخی کنم
من اسم فیلمهایی که توش آدمخوار ، روح ، جن و دست پا بریدن و این حرفا هست، ترسناک نمیذارم
فیلم ترسناک باید به واقعیت نزدیک باشه
نه اینکه فقط حال آدم رو بهم بزنه
فکر نمیکنم گری ،فیلم معنا گر باشه چون توی سایتهای خارجی اکثرا دسته بندیش رو Thriller گذاشتنمن اسم یه فیلم معنا گر مثل گری رو ترسناک نمیزارم ! در ضمن فکر کنم نزدیک به چندین میلیون نفر منتقد و طرفدار فیلم و ... مثل من فکر کنن
L7 II
اینکه میگید فیلم Shutter هست و تایلندیه نه ژاپنیژاپنی هافیلم های ترسناک روبهترمیسازند نسبت به امریکایی ها
کلاکشورهای شرقی فیلم هایی بازمینه ارواح خبیث وجن هاروبهترمیسازند
من چندسال قبل یه فیلم دیدم ژاپنی بود اسمشونمیدونم ولی داستانش درموردیه مرد جوان عکاسی بود که بادوستاش به یه دختری که اتفاقا بهش علاقه داشت تجاوز کردند
بعدش دختره روکشتند وازاون لحضه به بعدروح اون دختر همشون روبه طرز فجیعی کشت (یعنی اینقدر اذیتشون میکرد تاخودشون خودکشی کنند!)تااینکه همین مرد جوان شخصیت اصلی فیلم روبه بدترین شکل ممکن....
اره کاملا درستهاینکه میگید فیلم Shutter هست و تایلندیه نه ژاپنی
البته نسخه آمریکاییش هم بعدش ساخته شد ولی تایلندیش بهتره
بعد از ده روز بدونه فیلم بودن.....رفتیم واسه دانلود شاتر...نسخه تایلندی ی ی ی!....خداکنه گیر بیاد واسه دانلود....
ممنون واسه معرفی..