• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ترسناک ترین فیلمی که دیدین چی بود؟

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
تا حالا چندین بار شده خواستم یه فیلم ترسناک رو ببینم نتونستم یه بار همین رینگ نسخه امریکایی اش رو گذاشتم تو دستگاه همون اول فیلم اونجا که دخترا با هم مسخره بازی می کنن یه صدایی میاد و به یه جای نامعلومی خیره میشن دستگاه رو خاموش کردم رفتم خوابیدم
یه بارم فیلم کینه بود یا جنگیر اونجا که زنه میره زیر میز قایم می شه تلفن زنگ می خوره با ترس دستش رو میاره رو میز و بدون اینکه ببینه دنبال تلفن می گرده پای روح رو لمس می کنه اون تیکه اش رو دیدم باعث شد تا یکماه شبا کابوس ببینم
ساید ترسناک ترین فیلمی که جرات کرده باشم ببینمش دیگران با بازی نیکول کیدمن بود اونم شبی دو یا سه دقیقه اش رو می دیدم سریع می رفتم می خوابیدم برای همین پروسه نگاه کردنش ماه ها بطول انجامید و از سر و ته داستان چیزی دستگیرم نشد
باز خوبه بعضیا فیلم ترسناک می بینن بعضیا که به اشتباه اسلشر رو با ترسناک قاتی می کنن یارو گردنش پاره می شه و از وسط نصف می شه حال بهم زنن
مثلا همین prisoners تو این ژانرها نبود ولی صحنه های خشنش حالم رو بهم زد

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
تا حالا چندین بار شده خواستم یه فیلم ترسناک رو ببینم نتونستم یه بار همین رینگ نسخه امریکایی اش رو گذاشتم تو دستگاه همون اول فیلم اونجا که دخترا با هم مسخره بازی می کنن یه صدایی میاد و به یه جای نامعلومی خیره میشن دستگاه رو خاموش کردم رفتم خوابیدم
یه بارم فیلم کینه بود یا جنگیر اونجا که زنه میره زیر میز قایم می شه تلفن زنگ می خوره با ترس دستش رو میاره رو میز و بدون اینکه ببینه دنبال تلفن می گرده پای روح رو لمس می کنه اون تیکه اش رو دیدم باعث شد تا یکماه شبا کابوس ببینم
ساید ترسناک ترین فیلمی که جرات کرده باشم ببینمش دیگران با بازی نیکول کیدمن بود اونم شبی دو یا سه دقیقه اش رو می دیدم سریع می رفتم می خوابیدم برای همین پروسه نگاه کردنش ماه ها بطول انجامید و از سر و ته داستان چیزی دستگیرم نشد
باز خوبه بعضیا فیلم ترسناک می بینن بعضیا که به اشتباه اسلشر رو با ترسناک قاتی می کنن یارو گردنش پاره می شه و از وسط نصف می شه حال بهم زنن
:general404:...خیلی باحال بود....مخصوصا پروسه فیلم others ...اون صحنه هم ماله فیلم کینه بود.... دقیقا منم باهات موافقم..تو فیلمای ترسناک که مو به تن ادم سیخ میشه ادم بیشتر با روح و شیطون ووو سرو کار داره.. نه اینکه طرف میاد دست یکی دیگرو میبره و همدیگرو تیکه پاره میکنن و بعد بهش میگن فیلم ترسناک (دلهره اور)....منکه بیشتر حالم بهم میخوره تا اینکه بترسم.......فیلم insidious1 رو ببین...بخدا اگه دیگه خوابت ببره...بعداز ده دفعه دیدن بخدا فقط یاد موزیک اول فیلم میوفتم تموم موهای بدنم سیخ میشه! یکی insidious یکیم injuring...حتما یکی از این دوتا رو ببین..تجربه خوبی میشه...البته با صدای بلند و چراغای خاموش! چون اصلا دیگه حال نمیده..
یادمه injuring رو که تنهایی شب نگاه میکردم از ترس اشکام خود به خود میریخت..این دوتا فیلم خیلی منو ترسوندن..مخصوصا با سینماهم نگاه میکردم و هرلحظه زیر چشمی پشت سرمو نگاه میکردم..:general507::general410:

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
فیلم ترسناک زیاد نمی بینم ترسناک ترین فیلمی که دیدم world war Z بود.

synthesizer

Registered User
لایک‌ها
242
دمت گرم حاجی خیلی خوشم اومدازصداقتت!
والا منم ترسناکترین فیلمی که دیدم فیلم حلقه نسخه ژاپنیش بود که داشتم ازترس میمردم مخصوصا صحنه اخرش!قضیه ماله 6-7سال قبله
یادمه همون موقع خونمون کسی نبودوبعدازظهری پاییزی وهوای ابری همراه بارعدوبرق وباران شدید!
باورکنیدهمه چیزدست به دست هم داده بودتاترسناکترین صحنه تاریخ زندگیم رقم بخوره!
اینم تاکیدمیکنم دوستان علاقه مندبه فیلمهای ترسناک حتمادرمحیطی خلوت وتاریک وساکت به تماشای فیلمی واقعاترسناک بپردازند تااثرفیلم بهترنمایان بشه

viperpix

Registered User
لایک‌ها
32
من چون خودم درگیری های ماورایی داشتم فیلم Conjuring بنظرم خیلی خوب بود و نتونستم تا آخرش تنها با چراغ خاموش ببینم روشن کردم چراغو!

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
چندتا فیلم ترسناک دانلود کرده بودم..چندشب سرگرم اونا بودم...یه فیلم کره ای که خیلی تعریف کرده بودن و دانلود کردم... فکرکنم اون دوستمون که یه فیلم هنگ کنگی معرفی کرده بود خوشش بیاد...Hide and Seek...ولی اصلا ترسناک نبود با اینهمه تعریف...ماله 2013...
The.Haunting
قشنگ بود..براساس داستان واقعی هم بود..

synthesizer

Registered User
لایک‌ها
242
یک فیلم ترسناکی هستش به نام چشم اگه اشتباه نکنم اومدم نگاهش کنم ازبس که خش داربود سی دی هیچی نتونستم ببینمش قضیه ماله5-6سال قبله
کسی این فیلم رودیده؟
اگه خوبه که دانلودش کنم

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
یک فیلم ترسناکی هستش به نام چشم اگه اشتباه نکنم اومدم نگاهش کنم ازبس که خش داربود سی دی هیچی نتونستم ببینمش قضیه ماله5-6سال قبله
کسی این فیلم رودیده؟
اگه خوبه که دانلودش کنم
منکه ندیدمش ولی فکرکنم دوبله فارسیش تو این سایتی که میزارم باشه...خیلی وقت پیش یه فیلم دوبله فارسی ترسناک دیدم که خیلی باحال بود...ولی اسمشو نمیدونستم..تا اینکه پیداش کردم..فکرکنم دوبله فارسی فیلم شمام باشه...
http://newestdownload.net/post/3208
An American Haunting 2005 اسمش
این فیلم بر اساس حوادثی واقعی ساخته شده که در شهر تنسی در اوایل قرن نوزدهم میلادی اتقاق افتاده است. جایی که روح خبیث مرتبا ظاهر می شود و دختری نوجوان و خانواده پولدارش را آزار می دهد. همچنین این حوادث بر پایه شواهد تنها پرونده مستند در تاریخ آمریکا است که یک روح باعث مرگ یک انسان می شود...

viperpix

Registered User
لایک‌ها
32
ماله کمبود اهنه!;)
بله اطلاع دارم، در ضمن میدونم چه زمانی دلیلش کمبود آهن نیست.. من از 87 بصورت جدی درگیر مسائل واضح ماورایی بودم الانم با کمک دوستان مشکلاتم مرتفع شده در این زمینه.. اگر از گذشته من میدونستین، میفهمیدین چی میگم

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
بله اطلاع دارم، در ضمن میدونم چه زمانی دلیلش کمبود آهن نیست.. من از 87 بصورت جدی درگیر مسائل واضح ماورایی بودم الانم با کمک دوستان مشکلاتم مرتفع شده در این زمینه.. اگر از گذشته من میدونستین، میفهمیدین چی میگم
منظورم اون زنه تو فیلم بود که ازش میپرسیدن چرا بدنت داره کبود میشه و میگفت کمبود اهنه.. درحالی که ماله چیز دیگه ای بود و شما بهش اشاره کردین..
من خودم بچه که بودم جن دیدم..هنوز یادمه...خونه پدربزرگم تو بیرجند یه محله قدیمی بود که ساکنینش جن واسشون یه امر طبیعی بود... قضیه ماله خیلی وقته...ولی با همون حال بچگی وقتی از بالا پایین رو نگاه کردم تا چند ساعت یه گوشه افتاده بودم... نمیدونم جن بود یا چیز دیگه ای...حتی ادمی که جن تو جسمش رفته باشه و بعد توسط ادمایی که واردن..جن گیری رو انجام دادن رو خیلی شنیدم...(قدیما..همسایمون)...
الان تو این استان بخاطر قدیمی بودنش خیلی این مسائل اتفاق میوفته...
میشه شما از خودتون بگین چجوری درگیر مسائل ماورایی بودین؟

owl.city

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
545
استفاده كرديم از فيلمهاي دوستان

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
نمیدونم آخه ترس از این دارم که دوباره...
مطمئن باش سواد نداره بیاد نوشته هاتو بخونه..
.
.
.
زن سیاهپوشم فیلم ترسناکی بود..دیشب دیدم..از بین چندتا فیلم ترسناکی که این چندشب دیدم...

Last edited:

mahdi8063

Registered User
لایک‌ها
56
شب بیست و نهم

شاینینگ

viperpix

Registered User
لایک‌ها
32
مطمئن باش سواد نداره بیاد نوشته هاتو بخونه..
! توضیح مفصلی داره که چرا این حرفو زدم.. ممکنه همین الان که دارم کار میکنم اطرافم باشن، حسشون میکنم هنوز.. ولی بخاطر پروتکشنی که دارم تا حدی خیالم راحته..
بعدم بخام توضیح بدم اتفاقاتو درگیری هامو یک کتاب میشه..

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
شاینینگ از استا د ک و ب ر ی ک

بالا