• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ترسناک ترین فیلمی که دیدین چی بود؟

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
منم با این دوتا که نام بردید 1. رینگ نسخه ژانیش هم 2. اون فیلم ژاپنی 4 اپیزودیه که امسشم کوایدان بود به معنی 4 گانه موافقم
اما چیزی که روی من تاثیر بسزایی گذاشت فیلم جن گیر بود که در سن 16 سالگی دیدم واقعا مدت ها ترس داشتم
تازگیها هم فیلم های زیر دیدم بد نبود اون دومیه یکم در حد چند ساعت روم تاثیر گذاشته بود

Insidious: Chapter 2 (2013) - IMDb
و
Dark Skies (2013) - IMDb
باید اول insidious 1 رو میدیدی بعد دو رو.... امشب فیلم دومی شمارو دانلود میکنم ببینیم چجوریاست..فقط خداکنه زیرنویسش باشه..
واسه تاثیر گذاشتن تو عالم بچگی و جوونی! یه فیلم شبکه اول نشون داد که یادمه اونوقتا مردم بشدت شاکی شده بودن از نشون دادنش تو شبکه اقا! اسمش یادم نیست ولی سیاوش طهمورث بازی میکرد..فیلمش اولش ماه.....نمیدونم چی! بود... داستانش یه پسره بود که مادرش ازدواج میکنه و میخواد مادرش خونشونو بفروشه و اون سهمشو بگیره ولی مادرش موافقت نمیکنه....اونم خودشو شبیه جن در میاره و یه ماسک فوق العاده ترسناک میزنه و هرشب میومد خانوادشو میترسوند که اونا فکر کنن این خونه جن داره و بفروشنش وووو یادمه چندسال بعد دوباره همون فیلمو گذاشتن ولی اینبار نصفشو سانسور! کرده بودن...خیلی فیلم ترسناکی بود...شب بیست و نهم هم ترسناک بود..یادش بخیر
(درحال دانلود dark skies ...اینم داره با ما بازی میکنه! یدفعه سرعتش میشه 30 یدفعه 250)

Last edited:

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
دزدان عروسکها من تو بچگی خیلی ترسوند . اگه نمی خندید هنوزم با 24-5 سال سن از دیدنش امتناع می کنم دی:
فکرکنم اولین بچه ای که این فیلمو دیده و ترسیده شما بودی:general504:

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
نه واقعا راست میگه منم بچه بودم خیلی از این فیلم میترسیدم مخصوصا اون عجوزه ( ننه ) !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
نه واقعا راست میگه منم بچه بودم خیلی از این فیلم میترسیدم مخصوصا اون عجوزه ( ننه ) !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
همون فیلمی نیست که حسین محب اهری بازی میکنه؟!!!
فیلم هالووین اصلا خوشم نیومد..:general710: حیف 700 مگ که رفت واسه دانلود..البته سلیقه ها متفاوته..اینجور فیلما دلهره اوره تا ترسناک..اما dark skies باید ترسناک باشه..اخه یذرشو دیدم..فعلا که دنبال زیرنویسش میگردم..اصلا زیرنویس هماهنگ با فیلم نیست هرچی میگردم:general306:

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
Shining
جن گیر

kashaneh

Registered User
لایک‌ها
261
فیلم های ترسناک سام ریمی (Sam Raimi) بهترین ها هستند (کل فیلمایی که نویسنده کارگردان و یا تهیه کننده بوده)
+ فیلم The Conjuring 2013
اینها هم خیلی خوب بودند
The Ring 2002
Drag Me To Hell 2009
The Rite 2011
The Last Exorcism Part II 2013

ترس بستگی به ظرفیت و احساسات آدم ها داره ، اگر کسی از فیلمی میترسه ولی اون فیلم برای شما ترسناک نیست دلیلی نداره مسخره کنید!

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
Evil Dead 2013

extract

Registered User
لایک‌ها
109
فیلم ترسناک بسی دیدیم
کینه
پیچ اشتباه (ک درستش گردش اشتباه "پیچیدن ماشین")
رزیدنت اویل
28 هفته بعد
کلبه وحشت
کشتار.....در تگزاس
و.........
اما فیلم قشنگ فقط جن گیر و طالع نحس فقط!!!
بقیه بچه بازی ان....

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
اره..الان یادم اومد..اره اون ترسناک بود تو عالم بچگی ولی من نترسیدم!...من با الو الو من جو جو ام اشتباه گرفتمش!!!!:general708::general107: اخه اون دوتا عروسکم دزدیده بودن..فکر کردم اون فیلمه:general603:

amir_asus

Registered User
لایک‌ها
37
با سلام
فیلم های الان ک دیگر می بینینم زیاد ترسناک نیسن .... فیلم های قدیمی با اون تکنولوژی قدیمی زمان بچگی ترسناک بودن مثل جن گیر و طالع نحس ... البته جمعه سیزدهم هم بود

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
فیلم های ترسناک سام ریمی (Sam Raimi) بهترین ها هستند (کل فیلمایی که نویسنده کارگردان و یا تهیه کننده بوده)
اینها هم خیلی خوب بودند
The Ring 2002
Drag Me To Hell 2009
The Rite 2011

ترس بستگی به ظرفیت و احساسات آدم ها داره ، اگر کسی از فیلمی میترسه ولی اون فیلم برای شما ترسناک نیست دلیلی نداره مسخره کنید!
اینها هم خیلی خوب بودند
The Ring 2002
Drag Me To Hell 2009
The Rite 2011

the rite اگه همونی باشه که انتونی هاپکینز بازی میکنه قشنگه...بقییه رو دیدم الانم دارم drag me to.... رو دانلود میکنم...پدرم دراومد...همه نسخه ها پولی بود یا خراب...خداکنه قشنگ باشه...فیلمای قدیمی رو همه دیدن دیگه... فعلا conjuring , hnsadious 1 به نظر من ترسناکترینن...+
case39
insadious 2
paranormal activity1,2,3,4,5
the rite
کینه

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
با سلام
فیلم های الان ک دیگر می بینینم زیاد ترسناک نیسن .... فیلم های قدیمی با اون تکنولوژی قدیمی زمان بچگی ترسناک بودن مثل جن گیر و طالع نحس ... البته جمعه سیزدهم هم بود
میشه جمعه سیزدهم رو یکم بگی چجوریاست؟ ماله ساله چنده؟ من دنبال فیلمای ترسناک جن و روح میگردم نه اینائیکه همدیگرو تیکه تیکه میکنن یا مثل زامبی.....

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
یه فیلم دیگم دانلود کردم که جدیده...نگاش نمیکنم تا زیرنویسش بیاد...چند نفری تو فروم تعریف کرده بودن...The Borderlands
خداوکیلی از ساعت 8...9 تا الان که 3.30 نیمه شبه درگیره دانلود drag me to hell م....سرعتمم امگه...با زهره مارشکن دانلود میکنم که سرعت دانلودم بین 15 تا 30 هست!!!!
شانس ما movie1 و aaamovie نمیدونم چرا قطع شده حداقل بعضی شبا ترسناک میذاشت..

amir_asus

Registered User
لایک‌ها
37
میشه جمعه سیزدهم رو یکم بگی چجوریاست؟ ماله ساله چنده؟ من دنبال فیلمای ترسناک جن و روح میگردم نه اینائیکه همدیگرو تیکه تیکه میکنن یا مثل زامبی.....
والا جمعه سیزدهم نمی دونم برای چه سالی است ولی می دونم چند فیلم ساختن ..... اگه از جن و روح می گردی باید بگم اینم کشت و کشتار هست ...... اما ن به کشت کشتار الان که تیکه تیکه می کنن

kashaneh

Registered User
لایک‌ها
261
the rite اگه همونی باشه که انتونی هاپکینز بازی میکنه قشنگه...بقییه رو دیدم الانم دارم drag me to.... رو دانلود میکنم...پدرم دراومد...همه نسخه ها پولی بود یا خراب...خداکنه قشنگ باشه...فیلمای قدیمی رو همه دیدن دیگه... فعلا conjuring , hnsadious 1 به نظر من ترسناکترینن...+
case39
insadious 2
paranormal activity1,2,3,4,5
the rite
کینه
مطمئنم پشیمون نمیشی از دانلود...
فیلم های کینه 1،2،3 ، با همین drag me to hell کارهای سم ریمی هستش (کارگردان فیلم مرد عنکبوتی2،1)
من تقریبا تمام فیلمای ترسناک این کارگردان رو دیدم ، همشون عالی بودند، اگر از Drag me to hell خوشت اومد اینا رو هم پیشنهاد میکنم
The Possession 2012
The Messengers 2007
Evil Dead 2013
insidious 1,2 + the counjuring با مجموعه فیلمای Saw کار James Wan هستش (که الان داره فیلم Fast & Furious 7 رو میسازه)
کارگردان خوب فیلم بد نمیسازه

H@SSS@N

Registered User
لایک‌ها
25
فک کنم هممون یه بار از شب بیست ونهم گرخیدیم. با اون فضای دارک و موسیقی دهشتناکش.
ولی باید بگم دو فیلم دیگه منو بدجور گرخوندن. قبلش بگم، من کلا به سینمای ژاپن بشدت علاقه مند هستم‌. بسیار سینمای دوست داشتنی داره.
۱- رینگ- نسخه ژاپنی. یعنی تا یه هفته میترسیدم نگاه مانیتور کنم. اینم بگم اونموقع هنوز هالیوود تو این موضوع تر نزده بود. به لطف هالیوود ایده این فیلم الآن دیگه بسیار خز شده. شاید هزارتایی از این ایده فیلم ساخته باشن. و الان عادی شده باشه برا بیننده. ولی اونموقع من رو داغون کرد
۲- یه فیلم ۴ اپیزودی ژاپنی بود که سینما ۴ حدود سال ۸۲ گذاشت. اسمش یادم نیست. اگه کسی میدونه اسمش رو بگه دانلودش کنم. تو یکی از اپیزوداش یه پسر کور رو فرستادن قبرستون برای ارواح آهنگ بزنه. روی کل بدنش دعا نوشته بودند به جز گوشش....

این دو تا فیلم بد جور منو گرخوندن. دیگه منو مجبور هم بکنم طرف فیلم ترسناک نمیرم

Sent from my HTC One X+ using Tapatalk 2

سلام دادا
اسم فیلم اپیزودیک ژاپنی Kwaidan هستش ...
دوبله فارسیش گیرت اومد لطفا لینکش برام پی ام کن ...

Last edited:

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
سلام دادا
اسم فیلم اپیزودیک ژاپنی Kwaidan هستش ...
دوبله فارسیش گیرت اومد لطفا لینکش برام پی ام کن ...
خیلی وقت پیشا دنبال این فیلما تو نت بودم ولی پیدا نکردم واسه دانلود..
فیلم drag me to hell مالی نبود...االبته بدم نبود... یکم کمتر اغراق میکردن تو صحنه ها قشنگتر میشد...منو یاد یه فیلم قدیمی که یه پیرزن یه مرده رو که زمیناشو گرفته بود و نفرینش کرده بود و یه روح هرشب میومد دخترشو اذیت میکرد انداخت... خیلی فیلم ترسناکی بود...اسم فیلمش یادم نیست ولی دوبله بود..

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
من در کل زیاد فیلم ترسناک نمی بینم ولی بهترین فیلمم شب ۲۹ هست
یه خاطره هم دارم حدود ۳ سال پیش بود رفیقم یه فیلم بهم داد پارانورمال اکتیویتی ۱ بهم گفت واقعی هست نه فیلم منم ساعت ۱ شب دیدمش یعنی از بس خوف کرده بودم صداشو تو بعضی جاهاش قطع کردم تا رسید به اخرش که ترسم به اوجش رسیده بود و عکس اون ۲ تا قربانی رو زد منم از بس ترسیده بود فکر کردم عکس این بازیگرا ی فیلم بود اون روز تا ۶ صبح چشمم رو هم نرفت تا یک هفته هم بی خواب شده بودم و سرم رو از زیر پتو نمی تونستم در بیارم
عامو من موندم شما چقدر نترسید میشینید این جور فیلم هارو میبینید من یکی دیدم واسه ی هفت پشتم بسه ، و اینو بگم فیلم های ارواحی این شکلی هست ولی فیلم های بکش بکش و حال بهم زن مثل اره و ... رو میبینم

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
من در کل زیاد فیلم ترسناک نمی بینم ولی بهترین فیلمم شب ۲۹ هست
یه خاطره هم دارم حدود ۳ سال پیش بود رفیقم یه فیلم بهم داد پارانورمال اکتیویتی ۱ بهم گفت واقعی هست نه فیلم منم ساعت ۱ شب دیدمش یعنی از بس خوف کرده بودم صداشو تو بعضی جاهاش قطع کردم تا رسید به اخرش که ترسم به اوجش رسیده بود و عکس اون ۲ تا قربانی رو زد منم از بس ترسیده بود فکر کردم عکس این بازیگرا ی فیلم بود اون روز تا ۶ صبح چشمم رو هم نرفت تا یک هفته هم بی خواب شده بودم و سرم رو از زیر پتو نمی تونستم در بیارم
عامو من موندم شما چقدر نترسید میشینید این جور فیلم هارو میبینید من یکی دیدم واسه ی هفت پشتم بسه ، و اینو بگم فیلم های ارواحی این شکلی هست ولی فیلم های بکش بکش و حال بهم زن مثل اره و ... رو میبینم
مطمئن باش اونو اگه با سینما خانگی میدیدی درجا سکته رو میزدی...فیلم insidious1 رو با صدای بلند ببین فقط باید با صدای بلند نیگاه کنی...تو مایه های اره هست و کشتن و بکش بکش.. مطمئنم از این فیلم خوشت میاد.. زیاد ترسناک نیست..;)
من اگه قبل از خواب یه فیلم روح و جنی نبینم خوابم نمیبره...یه جورایی معتاد شدم... ولی دیگه فیلمی نیست که ترسناک باشه...جالب اینجاست تنهام زندگی میکنم در حد مرگم میترسم ولی بازم نیگاه میکنم..
اون فیلمیئم که گفتی 5 شماره داره..شماره پنجشم تازه اومده ولی مزخرفه..

بالا