• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ترفندها و نكات نرم افزاری

mirseyavash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يكي مي تونه به من كمك كنه
يك فايل rar دارم كه password ميخواد راهي هست يا برنامه اي هست كه با اون بتونم اين فايل رو باز كنم

منتظر جوابتون هستم
مرسي

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
نرم افزار های زیادی در این زمینه هستند که همه گی با استفاده از broot force این کار رو انجام می دن و عملا اگه پسورد فایل بیش از 7 کاراکتر باشه برای ما غیر ممکنه که بتونیم بشکنیمش. بهتره بی خیال این کار بشی.

fixxxer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این پیغام زمانی ظاهر میشه که برنامه نتونه IP سایت رو از روی آدرس نوشتاریش پیدا کنه مثلا اگه شما سرور u4.eset.com رو انتخاب کنی برنامه سعی میکنه IP این سرور رو پیدا کنه و بهش وصل بشه متاسفانه تو ایران از NOD32 کم استفاده میشه و به همین دلیل IP ش کش شده نیست. (بیشترین مشکل هم زمانی پیش میاد که از طریق ISP مثلا قدرتمند Pars Online استفاده کنید.) اگه سروری رو که با IP مشخص شده بود (مثلا 62.168.97.102) رو انتخاب کردید و مشاهده کردین که بازم همون پیغام خطا رو میده پیشنهاد من اینه که یه بار با یه ISP دیگه امتحانش کنی. چون همون نسخه ای که لینکش رو برای شما گذاشتم رو خودم هم دارم استفاده می کنم و بدون هیچ مشکلی آپدیت میشه.

2vshmxe.jpg

سلام
البته من نسخه 2.5 رو دارم آخه اون لینکی که شما گذاشته بودین خراب بود

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
چند کلید ترکیبی کاربردی در ویندوز XP

در این ترفند قصد داریم به معرفی چند کلید کاربردی در محبط ویندوز بپردازیم که با استفاده از آنها میتوانید تنها با دو کلید ، یکی از برنامه های موجود در ویندوز را فراخوانی کنید. این کلیدها میتوانند سرعت شما را در کار با کامپیوتر بالاتر ببرند و شما را حرفه ای تر جلوه دهند.

شما می توانید با نگه داشتن کلید Windows ودر همان حالت که آن کلید را نگه داشته اید کلید E را بزنید مشاهده می کنید که MyComputer فعال می شود .

با نگه داشتن کلید Windows ودرهمان حالت که آن کلید را نگه داشته اید کلید D را بزنید مشاهده می کنید که Show Desktop می شود . برای آنکه با مفهوم این جمله آشنا شوید قبل از اجرا این ترفند یک پنجره مانند MyComputer باز داشته باشید . بعد از اجرای این ترفند می بینید که صفحه فعال شما به صورت Hiden می شود .

با نگه داشتن کلید Widnows و درهمان حالت که آن کلید را نگه داشته اید کلید R را بزنید مشاهده می کنید که Run در سیستم شما اجرا می شود .

با نگه داشتن کلید Windows ودرهمان حالت که آن کلید را نگه داشته اید کلید F را بزنید مشاهده می کنید که Search برای شما فعال می شود .

با نگه داشتن کلید Windows ودر همان حالت که آن کلید را نگه داشته اید کلید U را بزنید مشاهده می کنید که برنامه Utility Manager فعال می شود .

اگر همین ترفند را برای سایر کلیدها امتحان کنید خواهید دید که اگر برنامه ای در Desktop داشته باشید که ابتدای آن با همان حرفی که شما زده اید شروع شود اجرا می شود .

http://www.tarfandestan.com/article375.html

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
مدیریت کلید های NumLock ، CapsLock و Scroll Lock

نگاهی به صفحه کلید خود بیندازید ، مطمئنأ سه کلید NumLock, CapsLock و Scroll Lock را به همراه LED هایشان دیده اید. در این ترفند قصد داریم روشی را به شما معرفی کنیم که با استفاده از آن میتوانید این 3 کلید را مدیریت کنید. بدین شکل که تعیین کنید کدامیک هنگام روشن کردن سیستم ، به حالت روشن باشند و یا خاموش. همین طور این کلیدها را به صورت همزمان روشن کنید.

برای این کار:
از منوی Start به Run رفته و در آن عبارت regedit را تایپ کرده و Enter بزنید تا ویرایشگر رجیستری باز شود.
سپس به آدرس زیر بروید:
HKEY-CURRENT-User/Control Panel/Keyboard
اکنون بر روی Initial Keyboard Indicators دوبار کلیک کنید و پس از باز شدن آن ، مقدار آن را به دلخواه به یکی از مقادیر زیر تغییر دهید:

مقدار 1 : CapsLock روشن
مقدار 2 : NumLock روشن
مقدار 4 : Scroll Lock روشن
مقدار 5 : تمام کلید ها خاموش

و برای روشن شدن چند کلید با هم مقدار های زیر را وارد کنید:

مقدار 3 : CapsLock و NumLock روشن
مقدار 5 : CapsLock و Scroll Lock روشن
مقدار 6 : NumLock و Scrool Lock روشن
مقدار 7 : هر سه کلید روشن

پس از تعیین مقدار دلخواه تان از رجیستری خارج شده و سیستم را مجددأ راه اندازی نمایید.

http://www.tarfandestan.com/article363.html

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
یه سئوال یادمه که تو قسمت RUN یه دستور مینوشتی و ویندوز بقولی دوباره نصب میشد .. یعنی سی دی ویندوز میخواست و فایلهایی که پاک شده بودو دوباره میریخت دیگه نمیخواست اونهمه راه بری..
؟؟؟؟////
چی بودش؟

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان
امروز بعدازظهر که اومدم و سیستم روشن کردم و وارد اینترنت شدم و امدم توی این سایت دیدم که
تمام حروف ی به حالت بزرگ نمایش داده میشه ؟ حرف ی بین کلمات بزرگ می افته ؟ شاید یه مثال بگم روشنتر بشه :
اینجوری شده : بی ن یا سی ستم
البته فاصله ای بین اونا نیست
دوستان می تونن کمک کنن که مشکل از چیه ؟

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
این مشکل بخاطر تنظیمات اشتباه فونت کاوشگر اینرنت اتفاق می افته.

fixxxer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حجمش فقط 10 مگا بایته یه تستی بکن: http://rapidshare.com/files/8216869/NOD32.Antivirus.System.2.70.12.RC1.By.TNC-TeaM.rar

روش نصبش یادت نره... باید مو به مو اجرا بشه، یه ریست اضافه در وسط کار باعث میشه دیگه نتونه آپدیت بشه.

بازم نتونستم فقط یه فایل 5kb دانلود میشه که اونم هیچی. کامپیوترم دیگه خیلی وضعش خرابه حتی سایت های آنتی ویروسها رو هم نمیتونم باز کنم سرعت کامپیوترم هم عجیب پایین اومده. تا جایی که برای باز شدن my computer باید 1دقیقه صبر کنم. یکی به دادم برسه

fixxxer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه

امروز یه اتفاق جدید برام افتاده سیستمم یک دفعه خاموش میشه مثل اینکه یک دفعه کابل برق رو بکشی ویندوزم رو هم دوباره عوض کردم ولی بازم این اتفاق میفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ضمنا جای فیش موسم هم که PS2 هستش یه چند وقتیه به صدا افتاده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کمـــــــــک!!!

taghdir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام من یه مشکل دارم کسی میتونه رانمائیم کنه ؟ ویندوز ویستا نصب کردم حالا ویندوز xp تو بوت نمیاد که بتونم انتخابش کنم .

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
بازم نتونستم فقط یه فایل 5kb دانلود میشه که اونم هیچی. کامپیوترم دیگه خیلی وضعش خرابه حتی سایت های آنتی ویروسها رو هم نمیتونم باز کنم سرعت کامپیوترم هم عجیب پایین اومده. تا جایی که برای باز شدن my computer باید 1دقیقه صبر کنم. یکی به دادم برسه

داری با دانلود منیجر دانلودش میکنی.

نباید! خب؟

فقط با حالت Default کاوشگر باید دانلود بشه. یعنی میری به آدرس بعدش روی دکمه Free کلیک میکنی و صبر میکنی تا Counter به صفر برسه بعد کد تصویر رو وارد میکنی و روی دکمه دانلود کلیک می کنی.

توجه کن که نباد دانلود منیجرت فعال باشه تا اینترنت اکسپلورر یا هر کاوشگر دیگه ای که داری خودش فایل رو دانلود کنه، استفاده از دانلود منیجر در سایت رپید شیر (برای کاربرهای Free) ممنوعه!

darklord

Registered User
لایک‌ها
1

mmgy22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه دوستان
من یک مشکل در ویندوزم دارم
هنگامی که با یک یوزر محدود شده وارد ویندوز می شوم با پیغام زیر مواجه می شوم
Runtime erroe 5 at 0040734C
همچنین وقتی روی درایوهای کامپیوتر به جز درایو سی دبل کلیک کنم با همین پیغام مواجه میشوم
درضمن امکان سیستم ریستور را هم ندارم و هربار که لوگین می کنم قسمت سیستم ریستور ترن آف شده
ممنون می شم که راهنمایی کنید
جدیدا با یوزر غیر محدود هم همین طور می شود . با کلیک راست کردن روی درایوها یک گزینه پیش فرض اوتو به جای اپن قرار گرفته

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعشي وقتها 1 نوار زرد رنگي بالاي اينترنت اكسپ... مياد ميگه كليك راست كن تا 1 چيزي نصب كنم.آخرش هم نصب نميشه!چيزي نيست كه نصب كنم اين ديگه نياد؟

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
Copyrighted Content (c) 2007 DarkLord
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. در اینترنت اکسپلورر بر روی Tools کلیک کنید.

2. Internet Options را انتخاب کنید.

3. در Tab مربوط به Security بر روی Custom Level کلیک کنید.

4. برای غیر فعال کردن نوار هشدار زرد مربوط به دانلود ها، Scroll کنید تا به قسمت Downloads برسید، حال Automatic prompting for file downloads را به Enable تغییر دهید.

برای غیر فعال کردن نوار هشدار زرد مربوط به ActiveX controls ، Scroll کنید تا به قسمت ActiveX controls and plug-ins برسید، حال Automatic prompting for ActiveX controls را به Enable تغییر دهید.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Copyrighted Content (c) 2007 DarkLord

taghdir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بالا