• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ترفندها و نكات نرم افزاری

amir6502003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه دوستان

من چند ماهی هست که گاهی اوقات موقع بستن اکسپلورر با پیغام زیر مواجه میشم(چه تو ورژن قدیم چه تو ورژن جدید)البته ویندوز رو هم که عوض کردم بازم همین اتفاق رخ میده!مشکل چیه؟
ممنون

فایل های ضمیمه

• khata.JPG
    khata.JPG
    14.1 KB · نمایش ها: 15

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
"I have talked with microsoft and computer manufacturers about this problem and they have no idea"

این خطا زمانی رخ میده که چند تا فایل DLL با هم "برخورد" داشته باشند. یعنی توی یه قسمت از حافظه به اشتباه لود شده باشند.

Office رو نصب کن شاید این ایراد برطرف بشه.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
یه سئوال
اون چه دستوریه که تو قسمت RUN مینویسی بعد بقولی ویندوز دوباره نصب میشه یعنی فایلهایی که پاک شدنو دوباره میریزه ؟ !

iman_ppc_866

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
می خواستم ببینم من چرا نمی توانم از ویژگی caller idو on hold گذاشتن اینترنت و پاسخ تلفن توسط برنامه phone tray dial up استفاده کنم؟ایا مخابرات ایران اصلا این سیستم را سا پورت میکنه؟در ضمن مودم من با این ویژگیها سازگاری داره؟

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
فقط میتونم بگم مخابرات ساپورت میکنه این ویژگی رو خودم که تل ندارم بگم چه جوریه ولی دوستم این کارو انجام داده و شماره میفته . .

Hooman_911

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
چطور میوتونم ویندوز کام÷یوتر رو ا÷دیت کنم بطوری که Windows Genuine Advantage رو دور بزنم

taghdir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
چطور میوتونم ویندوز کام÷یوتر رو ا÷دیت کنم بطوری که Windows Genuine Advantage رو دور بزنم

از منوي Start بر روي Run رفته و در آن عبارت regedit را تايپ كنيد و Enter بزنيد تا ويرايشگر رجيستري شما باز شود.
سپس در پنجره باز شده به آدرس زير برويد:
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/WindowsNT/CurrentVersion/WPAEvents
حالا از قسمت سمت راست پنجره روی گزینه OOBETimer دوبار کلیک کنید.
سپس مقدار FF را به 00 تغيير دهيد و روي دكمه Ok کلیک کنید و پنجره رجیستری رو ببندید.
اكنون مانند مرحله اول از منوی Start به Run رفته در آن دستور command رو تایپ کنید و روی دکمه Ok کلیک کنید.
در پنجره باز شده دستور زیر رو بنویسید :
%systemroot%/system32/oobe/msoobe.exe /a
چند لحظه صبر کنید تا پنجره ای به نام Activate Windows باز شود.
حالا گزینه دوم (Yes,I want to telephone a customer service representative to activate Windows) رو انتخاب کنید و در پایین پنجره روی دکمه Next کلیک کنید.
حال از پنجره جدید از قسمت پایین روی دکمه Change product key کلیک کنید.
سپس در پنجره جدید کد زیر رو وارد کنید :
B7R7P-J63JP-2J7VH-W3TDJ-PDP7T
بعد از نوشتن این کد روی دکمه Update کلیک کنید و سپس پنجره رو ببندید و سیستم رو یکبار Reboot کنید.
بعد از restart سیستم به منوی Start رفته و run رو انتخاب کنید و مثل قبل دستور command رو بنویسید و روی دکمه Ok کلیک کنید و دوباره مانند بالا در پنجره command عبارت زیر رو تايپ كنيد:
%systemroot%/system32/oobe/msoobe.exe /a
در پايان باید پیغام Windows is already activated.click ok to exit روببینید .

Hooman_911

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوست عزیز ممنون از راهنماییت
بسیار موثر بود

Mojgan110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
حتما قبلا پرسيدن و جواب هم گرفتن
ولي من نميدونم كجا پيداش كنم

لطفا بگين كه چطوري ميتونم از iransong‌ دانولد كنم ؟

fixxxer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه

کسی میدونه برای اینکه یک نفر یخواد هکــر بشه باید چه زبانها و ... رو بلد باشه

با تشکر

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
حتما قبلا پرسيدن و جواب هم گرفتن
ولي من نميدونم كجا پيداش كنم

لطفا بگين كه چطوري ميتونم از iransong‌ دانولد كنم ؟

با روش های معمولی نمیشه. باید Stream بشه.

یعنی آهنگ پخش بشه و شما ظبطش کنی.

سلام به همه

کسی میدونه برای اینکه یک نفر یخواد هکــر بشه باید چه زبانها و ... رو بلد باشه

با تشکر

سوالت خیلی کلیه. تو چه زمینه ای می خوای؟

fixxxer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سوالت خیلی کلیه. تو چه زمینه ای می خوای؟

سلام . والا من زمینه هاشو نمیدونم ولی اگه بخوام کامل توضیح بدم باید بگم اونقدر که بشه به هر سیستمی وارد(نفوذ) شد اونم با هر امنیتی که داره از شرکتها تا بانکها و ...:wacko: ضمنا اگه زمینه هاشو برام بگی ممنون میشم

با تشکر

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
ببین دوست عزیز، هک یعنی اینکه شما تمام زیر و زبر چیزی رو در بیاری. حالا اگه بتونی یه همچین کاری رو انجام بدی اون وقت میتونی از اطلاعاتت علیه اون چیز استفاده کنی.

مثلا اگه بدونی من توی طراحی یه سایت چه طوری دارم سیستم ورود و خروج اعضا رو کنترل میکنم اون وقت می تونی با استفاده از این اطلاعات خودت رو جای یکی از اعضا جا بزنی : "چون می دونی سیستم به چه کسی میگه عضو".

حالا همین رو تعمیم بده و تو هر زمینه ی دیگه ای که فکرش رو میکنی بازش کن...

اگه می خوای وارد یه سیستم مخابراتی بشی مسلما نیاز داری بدونی که سیستم های WireLess چه طوری کار میکنن... نقاط ضعفشون کجاست و از این چیزا....

این وسط زبان برنامه نویسی خاصی رو نمیشه معرفی کرد چون هر زبانی در زمینه ی خاصی قدرت داره و در زمینه های دیگه ضعف. مثلا با زبان C میشه هر چیزی نوشت... هر چیزی. ولی خب وقتی قراره یه پنجره درست کنی دیگه منطقی نیست که از C خالی استفاده کنی.

نمی دونم منظورم رو متوجه شدی یا نه. می خوام بگم که هک چیزی نیست که به زبان برنامه نویسی ربطی داشته باشه. مهم جمع آوری اطلاعات از سیستم های مختلفه که سخت ترین بخشه کاره و نیاز به شناخت عمومی و تخصصی سیستم های مورد استفاده در سمت قربانی داره.

fixxxer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از اطلاعاتی که دادی ممنون.
حالا اگه یک نفر بخواد بطور کلی در این زمینه (هک و هکر) فعالیت کنه شما برای شروع چه چیزایی رو پیشنهاد میکنین که آموزش ببینه؟؟؟؟؟؟؟؟

با تشکر

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
خواهش میکنم.

نمیشه گفت که هک از کجا شروع میشه! باید اول هدفت معلوم باشه.... مثلا بگی "می خوام سایت Babylon.com رو Deface کنم!!!!" اون وقت شروع کنی به گشتن تو نت تا ببینی چند بار یه همچین کاری انجام شده... چه جوری انجام شده... تا چه قدر موثر بوده. بعدش باید بشینی و اطلاعاتت رو بزاری کنار هم تا ببینی از کجا آسیب پذیر تر بوده
بعد از اینکه در مورد هدف و روش نفوذ تصمیمت رو گرفتی تازه باید شروع کنی به جمع آوری اطلاعات تخصصی تر مثلا اگه قراره سرور سایت رو هدف قرار بدی باید بدونی که چه سیستم عاملی داره، چند تا سرور داره، توپولوژی شبکه اش چه جوریه و از این چیزا .... میبینی؟ خیلی پیچیده تر از این حرفاست، نمیشه به طور خاص چیزی رو معرفی کرد و گفت اگه دنبالش بری می تونی هکر باشی. هک مسئله ای یه که کاملا به هوش هکر بستگی داره... خیلی از سایتا هستند که هکر ها با استفاده از "مهندسی اجتماعی!" و بدون هیچ گونه دانش ویژه ای از زبان های برنامه نویسی اون ها رو Deface یا حتی برای مدتی Down کردند.

برای شروع در مورد نفوذ به سایت های اینترنتی از GUI بهتره یه آشنایی کلی با زبان هایی مثل SQL و ASP پیدا کنی.
برای شروع در مورد نفوذ به سایت های اینترنتی از سرور میزبان بهتره یه آشنایی کلی با سیستم عامل لینوکس، شبکه و ابزار های شبکه پیدا کنی.
برای شروع در مورد نفوذ به سیستم های مالی و اعتباری بهتره .... نه! این یکی رو بی خیال شو. به ریسکش نمی ارزه ;)

پس حالا یه سر نخ داری... بگیر و برو جلو کم کم خودت به جایی می رسی که این سوالت جواب داده میشه (اگه اون وقت برگردی و این پست ها رو بخونی شاید حتی برات خنده دار به نظر بیاد ;) )

lordhell

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با اجازه بزگترهای این صفحه میخواستم یکم موضوع رو عوض کنم.

اونم در رابطه با فیلترینگ هستش.

lordhell

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها این نرم افزار که کار من رو راه انداخت امید وارم کار شما رو هم راه بندازه .

1.ultra surf 8.0

2.primedius

البته من از اولی استفاده میکنم چون اگر لازم باشه خودش اپدیت میشه .

fixxxer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه

Darklord عزیز خیلی ممنون.

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
سلام دوستان ::
من دوتا سوال دارم
meditationf.gif
!

1.System IDLE PROCESSING که یکی از THread های موجود توی Task Manager هست چیه؟من تازه Media Center ریختم!اما این ترد کوچولو همیشه روی 99 هست!!کسی می دونه چرا؟

2.من نمی تونم با Jet از روی سیستمم (که تقریبا تازه به روز شده (یک مادربرد M2NE از ASUS )) صدا ضبط کنم!من چندین Version مختلف jet رو هم امتحان کردم!!

و حالا که Dancer های من روی Media Center باید به صدای Windows حساس باشند و برقصند این کار رو هم نمی کنند!
detect صدا کردم!اما error داد
bored.gif
!
من از روی Speaker ها صدا دارم!بدون هیچ مشکلی!اما انگار داخل Windows هیچ صدائی نیست!!مشکل از چیه؟؟

بالا