مشكل
وقتي درايور مودم adsl نصب ميكنم فايل تنظيماتشو(configure) كه ميخام باز كنم دوتا ارور ميده
ولي قسمتDSL status مشكلي نداره
Error loading newdev.dll اينو كه ok ميكنم اين مياد
Administrator privileges are required to install, uninstall,or configure the DSL software
ويندوزم دوباره نصب كردم فرقي نكرد درايورشم دوباره دانلود كردم درست نشد...لطفا كمك كنيد
مدل مودم corcess 3112ug
سلام به دوستان خوب پرشین تولز
من میخواستم سایت دانلود راه اندازی کنم و به همین دلیل نیاز به آموزش کاملی از نرم افزار winrar جهت آماده سازی فایل ها دارم.
کار کردن با این نرم افزار را یاد دارم ، ولی چیزی که مهمه میخوام ریزه کاری ها و کلا میخوام بدونم زمانی که یک فایل را میخوام rar یا zip کنم ، باید چه گزینه هایی را در winrar فعال کنم که در فایلی که تبدیل میشه مشکل یا خطایی ایجاد نشه؟!
همچنین برای rar یا zip کردن بهترین method کدام است؟
الان من گاهی اوقات یک فایل رو که تبدیل کردم ،برای اکسترکت خطای کارکتر میده؟ در صورتی که همان فایل را توسط گزینه extract here انجام بدی، بدون مشکل باز میشه!
لطفا راهنماییم کنید.....
با سپاس فراوان
سلام به دوستان خوب پرشین تولز
من میخواستم سایت دانلود راه اندازی کنم و به همین دلیل نیاز به آموزش کاملی از نرم افزار winrar جهت آماده سازی فایل ها دارم.
کار کردن با این نرم افزار را یاد دارم ، ولی چیزی که مهمه میخوام ریزه کاری ها و کلا میخوام بدونم زمانی که یک فایل را میخوام rar یا zip کنم ، باید چه گزینه هایی را در winrar فعال کنم که در فایلی که تبدیل میشه مشکل یا خطایی ایجاد نشه؟!
همچنین برای rar یا zip کردن بهترین method کدام است؟
الان من گاهی اوقات یک فایل رو که تبدیل کردم ،برای اکسترکت خطای کارکتر میده؟ در صورتی که همان فایل را توسط گزینه extract here انجام بدی، بدون مشکل باز میشه!
لطفا راهنماییم کنید.....
با سپاس فراوان