SILENT_66A
Registered User
با سلام من از هفته دیگه میام چیزی بلد نیستم فقط مسخرم نکنین :دی
سلام حسین جان .
برای شرکت تو مسابقه تا چندم وقت داریم ؟
این تاپیک خوبی میشه به خدا اگه دوستان همکاری کنن فرق چندانی هم با بداهه نداره فقط موضوعش تعیین میشه اتفاقا جالبه........تاپیک تا بازگشت دکتر حسن روحانی از نیویورک و اعلام نتیجه مذاکرات , موقتا تعطیل است ............
این تاپیک خوبی میشه به خدا اگه دوستان همکاری کنن فرق چندانی هم با بداهه نداره فقط موضوعش تعیین میشه اتفاقا جالبه........
این تاپیک خوبی میشه به خدا اگه دوستان همکاری کنن فرق چندانی هم با بداهه نداره فقط موضوعش تعیین میشه اتفاقا جالبه........
منتظر خبرهای خوب و تازه در مورد این تاپیک از طرف حسین و سمیه عزیز باشید
ممنونم محسن عزیز از لطفتون پیامتونم جواب دادم من خودم این تاپیکو دوست دارم چون جدای مسابقه میشه نوع نگارش همه دوستان رو درباره یک مطلب دید و از نوع نگاه هر کدام از دوستان به یک موضوع چیزهای خوبی یاد گرفتمنتظر خبرهای خوب و تازه در مورد این تاپیک از طرف حسین و سمیه عزیز باشید
حسین جان منم فکر میکنم این حالت مسابقه کمی دوستان رو مردد میکنه...بعضی دوستان فکر می کنن مبتدین و شاید نوشته هاشون خوب نباشه دو ستانی هم که دست به قلم خوبی دارن نمیدونم والافکر میکنم این حالت مسابقه اگر اجرا نشه بهتره.حالا نمیدونم نظر بقیه چیه
یه تاپیک انشا داشتیم قبلا" که اون جا طی یه مدت غیر مشخص هر کسی در مورد یه موضوع مشخصی متن مینوشت.این جا هم تقریبا" مثل همون جا اگر باشه خوبه به نظرم.میشه یه تایم زمانی هم براش در نظر بگیریم
در کل این جا مال خودتونه.راستش من یه کم درگیر کارهام تو محیط حقیقی هستم که نمیتونم دائم سر بزنم.
فکر کنم اگر شما موافق باشید یک کدومتون موضوع سری بعد رو مشخص کنید و اگر برای تایم زمانی پیشنهادی دارید بگید تا با هم به یک نتیجه ای برسیم
در کل ممنونم از هر دو عزیز
من اگه تو یکی رو نداشتم نمیدونستم چیکار باید میکردم :lol:اي واي من دوستان اگه قوانين انتخاب شده ببخشيد نظر دادم :دي
اين كاربر ون نين محسن (جاشوا برگمن ) : اومد منو تهديد كرد :دي كه موضوع انتخاب شده و قوانين هم همين طور عاقاي آي كيو :دي
ممنون از دوست عزیزمون somayeh60 که بار این زحمت رو بر دوش کشیدند .با توجه به اینکه لطف دوستان به خصوص حسین و محسن عزیز شامل بنده حقیر شده قرار شد تعیین موضوع این هفته با من باشه ظاهرا
فکر می کنم با توجه به موقعیتی که توش هستیم اولین روز مدرسه خوب باشه نظرتون چیه؟(این یه کمی بخاطر کارمم هست البته )
دوستان نازنین انشاها یا خاطره ها یا تصویر سازیاتونو چشم براه نشستیم ........
ممنون از تذکر شما حسین عزیز فکر می کنم دیگه همه قوانین مشخص شده باشه واسه دوستانممنون از دوستان عزیز
فقط نکته ای که هست اینه که نوشته های این جا با انشا فرق داره.چون تاپیک مجزایی برای انشا هست و میشه گفت ممکنه نوع نوشته ها کمی نزدیک به انشا باشه ولی نمیشه به این نام خطابش کرد
ما قراره تصویر سازی کنیم.توی انشا چیزهایی که گفته میشه همیشه باید واقعی باشه.ولی این جا میتونیم خاطراتمون رو دست کاری کنیم و به صورت یک تصویر ادبی در بیاریم.فضایی رو خلق کنیم که خواننده بتونه باهاش ارتیاطی برقرار کنه.ارتباطی که ممکنه اون رو به حال و هوای چنین روزهایی نزدیک کنه.دور قبل هم من یه کم قانون شکنی کردم.البته اگر متن ها از نظر خودتون قشنگ و خواندنی باشه (نوشته های من رو فاکتور بگیرید) میتونید بدون دستکاری اون ها رو بذارید
البته این ها رو به خوبی خودتون میدونید و من فقط مروری بر اون ها داشتم.
از دوستان عزیز حاضر و بقیه هم میخوام که بیشتر به تصویر سازی ارج بدند.جوری که اگر من به شخصه اون متن رو خوندم حال و حواش رو درک کنم.مثل یک کارگاه نویسندگی که یکی از واجباتش ایجاد فضا و خلق اون هست.حتمن نباید اون قضا در محیط واقعی وجود داشته باشه.اگر شما بتونید یک فضای غیر حقیقی رو جوری خلق کنید که خواننده اون رو درک کنه میشه گفت شاهکار کردید
ایام به کام