شما xkey دارید و میتونید بازی ها را از روی هارد به راحتی اجرا کنید وحتا میتونید از شبکه لایو هم استفاده کنید به نظر من نگرش دارید.سلام rgh اسلیم با داشبورد 15xfv دقیقا یادم نیست بقیه رقماشو چند در میاد؟
یک دستگاه xkey خریدم از استرالیا اونو ازم برنمی دارید؟
پیشنهاد می کنید همونو استفاده کنم یا ارجی اچ کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید؟
ضیاء جون پاسخ مارو هم لطف میکنی بدیبا سلام
ضیاء جون آنالوگ اصلی دسته PS3 هم داری؟واسه دسته های شوک دار میخام دقیق نمیدونم ولی فکر کنم دسته های بدون شوک با شوکدار فرق دارن باهم آنالوگاش
اگه موجوده قیمتشو محبت میکنی
داداش قابل تعمیره؟هزینه تعمیر؟
سلام ميخواستم بپرس ps3 با فريمور 3.66 رو ميشه کپي خور کرد يا نه؟
دستتون درد نکنه
دستگاه هم با قیمت مناسب و کمتر از یک هفته همونطور که گفته بودید تعمیر و به دستم رسید
کارشون تایید میشه
اقا زیا میخوام یک کاری بکنم که تا حالا کسی نکرده
از کیت پروگ اسکیت برای دانگرید پلی 3 چه فت چه اسلیم استفاده میشه و نوشتن ناند و نور ها با استفاده از پورت یو اس بی اش
می خواستم یک پورت پروگ اسکیت رو به پلی 3 فتم (60 گیگ) وصل کنم و همیشه تو دستگاه باشه و پورت USB اش رو بیارم از دستگاه بیرون
بعد هر وقت خواستم به فریم ور سونی اپدیت کنم و هر وقت خواستم دانگرید کنم از طریق اون پورت البته یک سویچ هم لازمه برای فعال و غیر فعال بودن کیت
میتونی اینکار رو کنی
اگر ورژن کارخانه ای بالای 3.56 باشه خیر.امکان دانگريد کردن هم وجود نداره؟
سلام
1 سوال همه فت ها داگرید می شن؟ اخه یکی می گفت از بقل هارد می خوره نمیشه! راسته؟ مگه همشون از بقل هارد نمی خورن؟ البته من نفهممیدم بقل منظورش کجاست!![]()
فعلا کاری نمی شود کردنه کپي خور نبوده و فريمورش 3.66 بوده
اخه یعنی چی؟ ماله من سمت راست نیست سمته چپه! یعنی از او سری اول هست! fat 80 gb از اون هایی که رم می خوره! یعنی هیچ راهی نداره؟کنسول های فت 2 مدل نور و ناند دارند
مدلهای نور خیلی راحت دانگرید میشوند و هاردشان مستقیم مثل قوطی کبریت در میاد.
مدلهای ناند سخت دانگرید میشوند و هزینه بالایی دارد و هاردشان یک فضا در سمت راست داره که باید به صورت کشویی ابتدا به سمت راست ببرید و سپس آن را در بیارید!
فعلا کاری نمی شود کرد