• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تقویم فارسی

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Hon_MA :
1- یک نسخه جدید از برنامه را در همان آدرس قبلی گذاشتم که در آن بعضی از تغییرات پیشنهادی دوستان اعمال شده است. لطفاً مشاهده کنید.
2- از همه دوستانی که این برنامه را تجربه می کنند جداً ممنونم.
3- هدف من از ساخت این برنامه ضمن اینکه یک تقویم شمسی رایگان وجود نداشت، این بود که به نظر من برنامه هایی نظیر outlook، زیادی ماشینی اند. مثلاً شما برای یک یادداشت قرار با دوستتان یا فلان کلاس زبان نیازی ندارید محل یا حتی زمان شروع و پایان آن را یادداشت کنید. آنها را معمولاً به یاد دارید. دیگر آنکه task ها و appointment ها در دو برنامه مجزا مدیریت می شوند و اگر چه priority تا حدی به شما امکان می دهد آنها را مرتب کنید و لی در نهایت نمی توانید یک فهرست مرتب شده از کارهایی که امروز باید انجام دهید تهیه کنید چون نصف آنها task است نصفی appointment. تازه من دلم می خواست یک جایی هم برای خاطره یا یادداشت داشته باشد. حتی دانش آموزها بتوانند تکلیفهایشان را در آن بنویسند و آنها را به ترتیبی که می خواهند بالا پائین کنند و هرکدام را نرسیدند به فردا بفرستند...
خلاصه قصدم این بود که برنامه ای بنویسم که به سادگی همان سررسیدهای جیبی توی مغازه ها باشد ولی امکانات ضروری برنامه هایی نظیر outlook را هم داشته باشد.
خودم مدتی است از برنامه خودم جدی استفاده می کنم و بجز alarm که در این برنامه نیست و قصد دارم بعداً به آن اضافه کنم هر چیزی که لازمم شده به آن اضافه کردم.
البته هر چی شما هم بخواهید اگر بشه به آن اضافه می کنم.:)
باز هم تشکر.
فقط چند تا نکته بگم.
کسانی که Pda می خرند اصولا در پی استفاده از قابلیت PIM یا Personal Information Manager آن می باشند.البته این موضوع در کشور ما بدلیل عدم وجود یک تقویم مناسب در اینگونه دستگاه ها و عدم دسترسی به اینترنت pda ها شکل استفاده دیگری به خود گرفته اند.بنابراین نویسندگان نرم افزار باید از خودشون سوال کنند که چرا برنامه هایی مثل spb diary یا sbsh pocket breeze یا pocket informant جز پر فروش ترین برنامه ها هستند ؟؟؟؟؟
آیا مردم پول زیادی دارند یا امکانات Outlook خیلی زیاد هستش می خواهند کمش کنند؟؟؟؟
معلومه که اینطور نیست و این طرز فکر غلط و البته من از outlook خیلی استفاده می کنم و امکاناتش واقعا عالیه در ضمن من برای اینکه بدونم دو هفته دیگه چه ساعتی و در چه ادرسی با کی قرار یا وقت دکتر یا هر چیز دیگه دارم این فیلد های outlook رو پر می کنم;)

Hon_MA

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
شاید ما تنها کشوری باشیم که درواقع همزمان از سه تقویم مختلف استفاده می کنیم. البته از این قضیه ناراضی نباشید. برای انجام این برنامه مجبور بودم تحقیق مفصلی بکنم. همین قدر بگویم از جهت هماهنگی تقویم با نحوه گردش کره زمین و همچنین محاسبه سالهای کبیسه تقویم ما پیشرفته ترین تقویم می باشد. به طوری که سالهای کبیسه آن تا بیش از 2000 سال توسط خیام که این تقویم را از او داریم محاسبه شده است.

مفهوم PIM حتماً فراتر از appointment ها و Task هاست. مثلاً شماره حساب های بانکی یا سایز لباس خانواده برای تهیه سوغاتی.
و هر کسی برای هر کدام از این کارها از برنامه های مختلفی استفاده می کند. مهم این است که تمام اطلاعات فردی شخص بهر حال مدیریت شود.

شاید اگر outlook یا نظایر آن تقویم شمسی را هم داشت اصلاً این برنامه را نمی نوشتم. ولی قبول کنید PImformant و نظائر آن آخرش یک فهرست مرتب شده از کارهایی که در یک روز شما به ترتیب باید انجام بدهید نمی توانند برای شما نمایش دهند. نه بخاطر اینکه برنامه ها ضعیف اند. بلکه اساساً این کار همان هنر برنامه ریزی هر شخص است که با توجه به روحیات و شرایط هر لحظه خود آنها را دستی مرتب کند و هر از چند گاهی بروز نماید. که اگر این کار را بکند لازم نیست دو گونه priority یکی A-Z و دیگری 1-99 برای هر task تعریف شود.

Hon_MA

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از manizand :
سلام
من
axim X51
دارم ميتونم
arabizer
رو روش نصب کنم
اگر ميشه لينک لطفاً چون اصلاً نميتونم از چيز های فارسی استفاده کنم
دبليو ام 5 دارم در ضمن
خب لابد می شه ولی چون من این کار را نکردم دوستان دیگر بهتر می توانند راهنمائی کنند.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
می دونم ممکنه پست تکراری شه ، ولی دبلیو ام 5 هست و کلی برنامه جدید دیگه :

تموچین جان ، شما تا قبل از اجرای این برنامه هیچ فارسی سازی پیش فرض نصب نداشتی؟ با چی فارسی کردی؟
PersianEnablerکار می کنه؟Arabizer wm5 چی؟یه سئوال دیگه در مورد اربایزر ، می گم اگر این رو نصب کنیم ، منو ها و کلندر و ورد دیگه برنامه هامون از گزند عربی شدن در امان می مونه؟ یعنی فقط فونت فارسی می شه؟

اگر پاسخ بدید ، دیگه دوباره کسی نمی پرسه:blush:

manizand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از king_dani :

تموچین جان ، شما تا قبل از اجرای این برنامه هیچ فارسی سازی پیش فرض نصب نداشتی؟ با چی فارسی کردی؟
PersianEnablerکار می کنه؟Arabizer wm5 چی؟یه سئوال دیگه در مورد اربایزر ، می گم اگر این رو نصب کنیم ، منو ها و کلندر و ورد دیگه برنامه هامون از گزند عربی شدن در امان می مونه؟ یعنی فقط فونت فارسی می شه؟

are tamoochin jan
begoo o ghal ghaziya ro bekan
man ke bas kharam akhar natoonestam yek zare ham farsi konam ppc ro

Hon_MA

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
با سلام، از آنجا که بسیاری از دوستان از گرافیک برنامه ناراضی بودند کمی روی آن کار شد. همچنین منوهای آن به صورت هوشمند درآمد تا حد اکثر استفاده از صفحه کوچک PocketPC بشود.
از همان آدرس قبلی نسخه 1.1 را download نمائيد.

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :

از قدیم گفتند آب در کوزه و ما .....
دکتر جان خودت arabizer رو آپلود کردی.
مهم : اگه می خواهید روی WM5 فارسی داشته باشید همین arabizer 2 رو که دکتر آپلود کرده نصب کنید روش persian enabler رو نصب کنید و در نهایت سیستمی دارید که باهاش می تونید فارسی رو بخونید و بنویسید و منوهاتون هم فارسی نمیشه.
راستی دکتر جان اون موقع که Upload کردی نشد تشکر کنم الان هم این تقویم خوب و بدون مشکل اجرا میشه.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از tamoochin :
از قدیم گفتند آب در کوزه و ما .....
دکتر جان خودت arabizer رو آپلود کردی.
مهم : اگه می خواهید روی WM5 فارسی داشته باشید همین arabizer 2 رو که دکتر آپلود کرده نصب کنید روش persian enabler رو نصب کنید و در نهایت سیستمی دارید که باهاش می تونید فارسی رو بخونید و بنویسید و منوهاتون هم فارسی نمیشه.
راستی دکتر جان اون موقع که Upload کردی نشد تشکر کنم الان هم این تقویم خوب و بدون مشکل اجرا میشه.

قربان من اون فایل رو به درخواست کس دیگه ای آپ کردم ، در ضمن اون وقت هنوز اتم دار نشده بودم ، پس مشکلی نیست؟ولی مثل اینکه مشکلی هست ، من اون اوائل ، برداشتم و کل اربایزر رو از روی دستگاهم بدون اینکه نصب کنم فایل هاشون که به صورت پیش فرض نصب بود رو منتقل کردم به پی سی ، حالا هرچی می گردم پیدشون نمی کنم، به نظرتون بگردم و اربایزر دیگه نصب کنم؟
راستی من که شهاب و اکتاکو نصب دارم ، نتونستم با پرشن انیبلر کاری از پیش ببرم ، معنیش اینه که بالا بریم پایین بیاییم ، اربایزر لازمه:blush:

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
قربان من اون فایل رو به درخواست کس دیگه ای آپ کردم ، در ضمن اون وقت هنوز اتم دار نشده بودم ، پس مشکلی نیست؟ولی مثل اینکه مشکلی هست ، من اون اوائل ، برداشتم و کل اربایزر رو از روی دستگاهم بدون اینکه نصب کنم فایل هاشون که به صورت پیش فرض نصب بود رو منتقل کردم به پی سی ، حالا هرچی می گردم پیدشون نمی کنم، به نظرتون بگردم و اربایزر دیگه نصب کنم؟
راستی من که شهاب و اکتاکو نصب دارم ، نتونستم با پرشن انیبلر کاری از پیش ببرم ، معنیش اینه که بالا بریم پایین بیاییم ، اربایزر لازمه:blush:
اربایزر خیلی راحت تر چرا این همه فارسی ساز نصب می کنی؟البته من یادمه روزای آخر که jam داشتم ectaco رو نصب کرده بودم با حال بود و مشکلی نداشت ولی الان روی WM5 نصب نمیشه.البته حرف ی رو بعضی جاها به صورت غیر پیوسته نشون می ده!!!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از tamoochin :
اربایزر خیلی راحت تر چرا این همه فارسی ساز نصب می کنی؟البته من یادمه روزای آخر که jam داشتم ectaco رو نصب کرده بودم با حال بود و مشکلی نداشت ولی الان روی WM5 نصب نمیشه.البته حرف ی رو بعضی جاها به صورت غیر پیوسته نشون می ده!!!

راست می گی ، باید به اربایزر فکر کنم، البته که این اورکس احتمالاً خیلی راحت تر باهاش کار خواهد کرد، ولی خیلی خاطره تلخی از یکی از ین برنامه های عربی دارم، مجبورم کرد هارد ریست کنم، و همه چیز از اول...

در مورد نسخه جدید برنامه تون ، آقای هان: می گم، من نمی تونم اگزیت رو پیدا کنم، و ضربدر دیفالت ویندوز هم که در پی پی سی هست، باعث بسته شدن برنامه نمی شه ، این خیلی بده ، چونکه در حافظه باقی می مونه هم باطری مصرف می کنه و هم رم.ببینید، بعضی برنامه ها، از همان ضربدر برا خروج استفاده می کنن،که بد نیست، ولی اینکه تمام منوهای پایینی از بین رفته و اگزیت هم نداره ، به نظرم یه ضعفه .لطفاً اصلاح اش کنید.

راستی تموچین ، حالا که فقط همین جارو می خونی دوتا سئوال:
.من یه برنامه رو پی سی دارم ، که فرهنگ لغت مدیکال رو به ورد اضافه می کنه ، یعنی وقتی من از گرامر چک استفاده می کنم، اگر کلمات تخصصی رو هم غلط تایپ کرده باشم تصحیح می کنه، ببینم ، امکان اش هست ، این گزینه رو به ورد پاکت انتقال داد؟

دیگه اینکه ، شما جایی دیدی ، برای اکروبات ریدر ، پلاگ این فارسی اضافه شده باشه ، یا حتی فکر کنم عربی هم کار کنه، منظورم پاکت هست ها:blush:

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
راست می گی ، باید به اربایزر فکر کنم، البته که این اورکس احتمالاً خیلی راحت تر باهاش کار خواهد کرد، ولی خیلی خاطره تلخی از یکی از ین برنامه های عربی دارم، مجبورم کرد هارد ریست کنم، و همه چیز از اول...

در مورد نسخه جدید برنامه تون ، آقای هان: می گم، من نمی تونم اگزیت رو پیدا کنم، و ضربدر دیفالت ویندوز هم که در پی پی سی هست، باعث بسته شدن برنامه نمی شه ، این خیلی بده ، چونکه در حافظه باقی می مونه هم باطری مصرف می کنه و هم رم.ببینید، بعضی برنامه ها، از همان ضربدر برا خروج استفاده می کنن،که بد نیست، ولی اینکه تمام منوهای پایینی از بین رفته و اگزیت هم نداره ، به نظرم یه ضعفه .لطفاً اصلاح اش کنید.

راستی تموچین ، حالا که فقط همین جارو می خونی دوتا سئوال:
.من یه برنامه رو پی سی دارم ، که فرهنگ لغت مدیکال رو به ورد اضافه می کنه ، یعنی وقتی من از گرامر چک استفاده می کنم، اگر کلمات تخصصی رو هم غلط تایپ کرده باشم تصحیح می کنه، ببینم ، امکان اش هست ، این گزینه رو به ورد پاکت انتقال داد؟

دیگه اینکه ، شما جایی دیدی ، برای اکروبات ریدر ، پلاگ این فارسی اضافه شده باشه ، یا حتی فکر کنم عربی هم کار کنه، منظورم پاکت هست ها:blush:
با این برنامه phatspell میشه 100000 تا لغت پزشکی رو spell check کرد :blink: لینکشو میذارم خواستی برو کرکشو گیر بیار در ضمن با pocket word چیزای دیگه هم سازگار.
در مورد Pdf نیز من تا حالا فارسیشو تو ppc امتحان نکردم این دفعه امتحانش می کنم بهت می گم.;)
http://www.smartlinkcorp.com/translation-software/PhatSpell-pda-pocket-spell-PW69101-info.html
;)

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
دکتر جان فارسی رو تست کردم جواب داد البته با برنامه clearvue که خیلی راحت تر از adobe acrobat قدیمی ,کار می کنه اگه خواستی Upload می کنمش(فارسی رو درست درست نشون میده حتی ی رو);)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از tamoochin :
دکتر جان فارسی رو تست کردم جواب داد البته با برنامه clearvue که خیلی راحت تر از adobe acrobat قدیمی ,کار می کنه اگه خواستی Upload می کنمش(فارسی رو درست درست نشون میده حتی ی رو);)
دست شما درد نکنه عالی جناب

می گم کن که خودم همین آخری ها لینک کلیر وو رو آپ کرده بودم با کی ژن اش:blush:
اما به هر حال دستتون درد نکنه ، البته لینکی که من دادم ، مال سوت اش بود که همه رو داره .
آخه من اول که پی پی سی خریدم ، کلیر وو برنامه اش ضعیف تر از پاکت اسلایدز بود، یعنی نمی شد در فایل های پاور پوینت دستکاری کرد.
راستی یه چیزی ، کلیر وو ، می تونه مثل اکروبات پاکت فایل ها رو طوری نشون بده که مرتب شن تو یه ستون (اسم فانشن ش یادم رفته)؟

della

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
دست شما درد نکنه عالی جناب

می گم کن که خودم همین آخری ها لینک کلیر وو رو آپ کرده بودم با کی ژن اش:blush:
اما به هر حال دستتون درد نکنه ، البته لینکی که من دادم ، مال سوت اش بود که همه رو داره .
آخه من اول که پی پی سی خریدم ، کلیر وو برنامه اش ضعیف تر از پاکت اسلایدز بود، یعنی نمی شد در فایل های پاور پوینت دستکاری کرد.
راستی یه چیزی ، کلیر وو ، می تونه مثل اکروبات پاکت فایل ها رو طوری نشون بده که مرتب شن تو یه ستون (اسم فانشن ش یادم رفته)؟

Reflow اسم اون function هست.

manizand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
man yek linke arabizer 2 ro mikhstam
lotfan javab bedin

manizand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من که WM5 و هیچ تقویم فارسی جز این پیدا نکردم
این برام خیلی خوبه.
دوستان عزیز فایل روز های تعطیل 1385 رو آپ کردم
که باید در فولدر مربوط کپی کنید.
در ضمن یک باگ برای دی ماه پیدا کردم که اون بالا نمایش روز بهم میریزه
ببینید

فایل های ضمیمه

• T1385.zip
    2.7 KB · نمایش ها: 19
  • persday.jpg
    persday.jpg
    30.7 KB · نمایش ها: 13

Saransoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
چيزي كه براي من خيلي جالب بود فرمول محاسبه اوقات شرعي است:happy:
ميشه لطف كنيد اون رو برايم ميل كنيد چون بدجوري بهش نياز دارم:happy:
پيشاپيش ممنون مي شوم

[email protected]

Hon_MA

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
با سلام خدمت دوستان
نسخه بتا از تقویمی که در دست شماست تا چند روز دیگر از کار می افتد. البته نگران نباشید. نسخه اصلی به صورت رایگان حد اکثر با یکی دو روز تاخیر در آدرسی که بعدا اعلام می شود در اختیار شما خواهد بود.
از راهنمائی ها و همکاری شما در تنظیم این برنامه متشکرم.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
جناب ، بنده ویندوز ام رو هم اس پی 2 کردم باز نمی تونم اجراش کنم، هیچ راهی جز نصب نت فرانت نیست؟

بالا