و اینجاش مهم میشه :
* برو توی Device Manager و همه کنترلرهای usb رو remove کن و بذار دوباره خود ویندوز بسازدش ... ( با مسوولیت خودت این کار رو بکن .. اگه وارد نیستی بده یکی که وارده انجام بده )
* اگه دستگاهت رو توی Windows Portable Devices نشون میده ، برو روش و update رو بزن و بعد بهش آدرس C\WINDOWS\INF رو بده ...
بله میشهجهت خريد ايرفون هاي inear هم اينجا ميشه بحث كرد؟
متشكرم.بله میشه
به نظرم گزینه خوب الانمتشكرم.
وقتي سوني هست چرا كريتيو!!به نظرم گزینه خوب الان
630 کریتیو
14 تومن
Sony EX32LPوقتي سوني هست چرا كريتيو!!
سوني هم inear هاي خوبي داره. يادمه سوني استايل! ، يه مدليش رو معرفي كرده بود با حدود قيمت ِ 30 تومن. كه به نظرم اين هم انتخاب خوبي باشه. وليكن مدلش رو يادم نمياد، از طرفي هر چي تو جمهوري بالا پايين كردم كسي inear نداشت. جايي رو سراغ داري كه داشته باشند؟
تنكس ِ فراوان استاد...
چه سريع هم پيدات شد!!Sony EX32LP
جمهوری - یکم اینورتر!! از فلسطین (سمت میدون جمهوری یعنی!)
پایتخت - کمان رایانه هم باید داشته باشه...
اين هم نكته بسيار مهميه. البته تقلبيه همه چي الان هست.من تقلبی سونی هم دیدم ولی مدلش یادم نیست!
بنابراین دقت واجب است
اين هم نكته بسيار مهميه. البته تقلبيه همه چي الان هست.
فكر كنم كمان اعتبارش! بيشتر باشه.
ممنون.
استاد بزرگ اومد !!این تاپیک رو کلا subscribe بودم و میخوندم...برا همین زود پیدام شد!
شما همونی هستی که توی PM هم از من سوال کردی .. درسته ؟سلام به همگی.
آقا من احتیاج به کمک دارم.
firmware دستگاهم خراب شده. کسی اگه میتونه راهنمایی کنه حتما از خجالتش در میام.
مدلش هم مثلهست.
ایشالا درست بشه ...سلام
اگه منظورتون unistall کردن کنترلر ها بود خودم این کار رو کردم و ویندوز دوباره پیدا شون کرد ولی بازم خوب نشد........ و در ضمن این آدرس هم جواب نداد (inf)......... در هر حال میبرمش نمایندگی و احتمالا اونا هم میفرستن گارانتی .......
استاد مسلم این تاپیک که شمایی!استاد بزرگ اومد !!
والا بعضی از دوستان مطلع من ( که بهشون اعتماد دارم شخصا ) ، معتقدن بخش قابل توجهی از قطعات الکترونیکی موجود در ایران ، اون چیزی نیست که توی خارج فروخته میشه ... جدا از اینکه این حرف ، فرضا درباره فلان مدل creative صدق می کنه یا نه ، می خوام بگم که بهرحال : اولا - مجبوریم بخریم ( همینه که هست - تازه گارانتی هم داریم) ، دوما -کیفیت این مدل هایی که در اختیار داریم ، هیچ مشکلی نداره... بنابراین خیلی فرقی نکرد که اصلی باشه یا نه ...سلام
سیمور جان قیمت zen micro photo چرا تو ایران ارزون تر از خارج هست؟! تو سایت رایان صبا زده 130 تومن ولی تو سایتهای خارجی 160~170 دلار هست قیمتش! میخواستم یکی بگیرم گفتم نکنه اینایی که تو بازار ایران هستن فرق داره با خارجی هاش یا یه مشکلی چیزی دارن؟!
بعد اینکه کسی رو سراغ نداری این مدل رو گرفته باشه؟ در مورد خراب شدن و بدسکتور گرفتن این مدلای هارددار اطلاعاتی نداری؟ بازم تو این مورد شک دارم که هارددار بگیرم یا نه اگر مشکلات حادی داشته باشن میرم سراغ sansa 8 gig (من تا حالا جایی ندیدم شما جایی سراغ نداری بفروشن؟)
v plus بهتره ...سلام!
یک سوال تکراری! خجالت زده ام!
NEEON-2 یا V Plus!
قبلا بحث شده! فقط از نظر کیفیت صفحه نمایش کدومشون بهتره؟ در ضمن مدل های زولتریکس چطوری هستند، مثل ZOLTRIX - ZLING Niki 1GB یا ZOLTRIX - ZLING STUDIO 1GB یا ZOLTRIX - Zess...
شرمم باد! که شما ها را اذیت می کنم! و تکراری می پرسمو
super video converter بسیار چیز خوبی بید ...سیمور جان قرار بود یه کدک برای کانورتور ویدئو وی پلاس معرفی کنی
راستی یه جا شنیدم ویدئو هایی که زمانش زیاده رو پخش نمی کنه ؟ درسته یا چرت گفتن
Output container: AVI
Output Video Encoder: Xvid or DivX
Output Audio Codec: MP3
Video: no change (resolution
frame/sec 25
bitrate 768
options high quality/48k audio
Audio: Sampling Freq 44100, channels 2, Bitrate kbps 128