آره دیگه .... قانون بنیادی خرید اینه : به هیچ وجه حرف فروشنده رو در هیچ زمینه ای باور نکن ...
من یه دوست (فامیل دور ولی باهم دوستیم) دارم هی از این چیزا بهم می گفت هرچی اونا می گن نه باید تاثیر خوب رو ادم بذاره نه بد
آره دیگه .... قانون بنیادی خرید اینه : به هیچ وجه حرف فروشنده رو در هیچ زمینه ای باور نکن ...
ZVM دارم zen vision:m ...سیمور ZVW داری؟Mpeg2 چیه؟چجور فرمتی هست
یعنی میگی از نظر فرمتهای مختلف ZVW بهتره...............؟
ولی به نظر من چون تو COWON A2 نرم افزار jet audio هست از نظر فیلم و اینا بهتر باشه
قیمتش چنده الان
ZVM دارم zen vision:m ...
قیمتش الام باید 390 تومن باشه دقیقا ... 30 گیگ ...
آقا شرمنده این armband دور دست می افته؟
چجوریه!؟
مارشال جدید اومده و آمریکاییه و من خیلی ازش خوشم اومده
قیمت کردم 150-160 میشه
چطوره؟
اینجا چند خط توضیح دادم ...بررسی میکنم ببینم چه جوریه
ولی با توجه به اینکه آمریکایی اصله و محصولات دیگشو دیدم فکر میکنم بدک نباشه درضمن گارانتی شرکت ایرانی هم داره ...
طبیعتا M یعنی Mini .. چون zen visioin:m رو هنوز توی رده mp3 player فرض می کنیم ... یعنی ابعاد کوچیکش (mini) باعث میشه که portable media player محسوب نشه به اون شکل ...M مخفف چیه؟(W : Wide screen)
قیمت کدومه
کیفیت ، هزینه برداره ...
امریکایی اصل بودنش رو هم شک دارم بشه ثابت کرد ...
اره به دست وصل میشه(این یکی از اوناست که با توجه به مد ل باید انتخاب کنی..........سیستمش مثل همه....... بسته به مدل موو باید انتخاب کنی).
از اینجا بخون اگه اینگیلیسیت خوبه
اگه نه از سیمور جون بپرس(اینگیلیسیش خوبه):graduated
عملا ArmBand رو گذاشتن واسه موقع نرمش و ورزش و اینا ... که بتونی با دست دیگه ات کنترلش کنی ...مرسی خوب این رو دست نصب میشه آزار دهنده نیست!؟
:happy:
عملا ArmBand رو گذاشتن واسه موقع نرمش و ورزش و اینا ... که بتونی با دست دیگه ات کنترلش کنی ...
واسه همینه که گردن آویز ندارن mp3 player ها ... یعنی اگه دور گردن باشن ، کنترلشون سخته ...
نگفتم از این سوراخا ندارن ، اتفاقا بعضی مدل ها دارن (مدلهای کوچولو و جمع و جور طبیعتا) ، میگم استفاده رو مشکل می کنه .... حرف من نیست ، استراتژی تولیدکننده اس ....مگه mp3 player ها از این سوراخا که مبایل ها هم دارن و بند بهشون وصل میشه ندارن؟؟؟؟
s10 چیز خوبیه ... iriver ه دیگه ... معتبر ...این کوچولو جای زنجیر هم داره چجوری موو نداره
چیز باحالش نمایشگر حسیش هست
قابلیت ضبط و پخش خوبی هم داره(پخشش رو مطمئن نیستم)
باید 15 تومن باشه ... ولی اینکه مشهد گیر بیاد رو باید از نمایندگی های creative بپرسی ... شاب و رایان بدر ...کسی می دونه قیمت اون armband چی هست؟
مشهد جایی داره!؟
یک سوال دیگه اینکه این گوشی هایی که تمام سطح گوش رو میگیره که تو تبلیغ ماله سونی هست میشه از بیرون گرفت؟
مرسی