مرسی سیمور خان
خوده دستگاه رو گرفتم 60.000 ت
حالا برو قیمت کن مگه چی میشه!
شاید سیمور اشتباه کنه......
مرسی سیمور خان
خوده دستگاه رو گرفتم 60.000 ت
در ازای پولی که میدی خوبه. من 2 روز پیش 16 خریدم. ولی ظریفه و نمیشه تو جیب چپوندش. با ملایمت باید باهاش رفتار کرد. وگرنه زود خراب میشه. مصرف باتری دستگاه من ( zen stone ) با این ایرفون کمی پایین امد. چون مجبور نیستم صدا رو تا اخر زیاد کنم. بیس بهتری نسبت به ایرفونهای معمولی داره. ولی منو کاملا راضی نکرد. استون اکولایزر نداره تا تقویتش کنم. ولی برای شما شاید نتیجه بهتری بده. برای ورزش و پیاده روی هم عالیه. از گوش در نمیاد.crative earphone (in ear) EP-630 تایید میشه ؟
کیفیتش چطوره ؟
در اون حدی که شما می خوای خرج کنی (زیر 20 تومن) ... همین مدل ، بهترین گزینه اس ...crative earphone (in ear) EP-630 تایید میشه ؟
کیفیتش چطوره ؟
(( به نام آفرینده ی ماه و خورشید))
سلام
با این خبر می خوام سه محصول جدید از ipod رو بهتون معرفی کنم.
[/]
مطمئنی جدید اومده؟؟
به نظر نمیاد با حضور zen stone دیگه ارزش خرید داشته باشه ... صفحه نمایش نداره و عوض کردن آهنگش هم شانسیه دیگه (واس همین اسمش رو گذاشتن shuffle دیگه !)نظرتون در مورد ipod shuffle چیه ؟ ارزش داره بگیرم ؟ چرا مانیتور نداره ؟ چجوری میشه آهنگ رو انتخاب کرد؟
آره ...جدیده و به زودی باید ایران هم بیاد (شاید هم اومده )مطمئنی جدید اومده؟؟
خب مدل ep-630 هستش ... Creative ... چیز خوبیه ... قیمتش هم زیر 20 تومن ...سلام....
ميخواستم يه earphone خوب واسه mp3player ام بخرم....قيمتش هم از 30000 تومان بيشتر نباشه....كيفيتش هم عالي باشه.
چه مدل هايي رو پيشنهاد ميكنيد؟؟؟؟
بودجه ات چقدره دوست من ؟سلام
اگر امکان داره یک mp3 player به من معرفی کنید که کیفیت پخش صدای عالی داشته باشه.
از این مدلهایی که تصویری و مولتی مدیا هست زیاد خوشم نیومده چون سایز بزرگی دارن.
قیمتش مهم نیست فقط باید کیفیت پخش صداش با هدفونش عالی باشه و اینکه عمر باتریش هم زیاد باشه.
شما از مدلهای سونی پیشنهاد می کنید یا creative و یا زولتریکس و سامسونگ و .....
لطفا کمک کنید و بگید که کدوم مدل بهترین کیفیت پخش را داره و حداقل 1 گیگ حافظه داشته باشه.
سلام
شما مگه شک داری ؟
معلومه که جدید اومده
یه جستجو تو گوگل کنی می فهمی که از عمر این دستگاههایی که تصاویرشون رو گذاشتم چیز زیادی نگذشته
اینم تاریخ عرضشون:
ipod nano ( نسل سوم)
تاریخ عرضه: چهار شنبه، 2007/09/05
ipod classic
تاریخ عرضه : چهار شنبه، 2007/09/05
ipod touch
تاریخ عرضه : جمعه، 2007/09/28
خدانگهدار