• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تمام موارد مربوط به Mp3 Player ( فهرست در صفحه اول )

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
مزایای iriver x20 :
اینه که به غیر از حافظه فلش internal در حجم 2,4,8GB کارت حافظه از نوع microSD هم میخوره که به معنی راحتی قابلیت افزایش حافظه است.
x20_microsd2.jpg

خصوصیتهای ضبط صدا ،ضبط رادیو و ضبط از طریق منبع خروجی Line-in رو هم داره که یه جورایی خیلی به کار میاد.
x20_right.jpg

صفحه نمایش نسبتاخوبی داره که 2.2 TFT LCD QVGA هستش.
x20_record2.jpg

برای کار باهاش و عقب و جلو بردن کاربرد راحتی در استفاده داره .
x20_wheel.jpg

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
سایت http://www.iriver.com/product/p_detail.asp?pidx=81 نوشته siragon حالا نمیدونم چرا دوستان باید بگن چون اطلاعی ندارم .

hdd_x20_c.jpg

عزیزان، دوستان و جناب symoure این مدل چطوریه، میپسندید ؟ :D
symoure جان دیگه نمیگی به پای مارکهای معتبر مثل ... نمیرسه ؟ شوخی میکنم ولی به نظر هم از لحاظ کیفیت و هم از خیلی جوانب این مدل از iriver باید خوب باشه.

نظرتون چیه .... ؟

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
iriver x20 : فقط یه سوال فنی درباره کارت microSD که میخوره تا چند گیگ رو ساپورت میکنه ؟

rambod123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بودجه ات چقدره دوست من ؟

قیمتش اصلا مهم نیست چون میخوام کیفیت صداش بسیار عالی باشه و نویز و از این جور چیزا نداشته باشه و وز وز نکنه.

هدفونی داشته باشه که دور گوش بیفته (دور گوشی) {اصطلاحشو نمیدونم}

عمر باطریش زیاد باشه و حافظه اش فلش باشه تا با حرکت زیاد خراب نشه.

و اینکه دقیقا کجا می تونم چنین چیزی تهیه کنم؟

ممنون که کمک می کنید.:wub:

poopak

Registered User
لایک‌ها
27
با سلام به seymour عزيز

من دوباره سر خريدن mp3 گيركردم . اين zen micro photo بد جوري وسوسه ام كرده بخرم . هم قيمتش مناسبه و هم اينكه حافظه خوبي داره .. ولي دودل هستم و نمي دونم بخرمش يا نه ... اگه لطف كني راهنماييم كني .. چند سوال هم داشتم
:blush::blush::blush:
1)قابليت drag & drup را دارد ؟ به عنوان حافظه فلش براي انتقال برنامه يا فيلم و غيره مي توان استفاده كرد ؟

2)اون طور كه شنيدم براي ريختن موزيك برنامه مي خواهد ..ايا كار با برنامه آن براي انتقال موزيك راحت است ؟ اين برنامه زياد كه اذيت نمي كند ؟ايا تبديل كردن برروي كيفيت موزيك تاثير مي گذارد يا نه ؟ ايا فايهاي mp3 را بدون برنامه داخل آن مي شود ريخت يا آن را هم بايد تبديل كرد ؟

3) فرقش با zen neeon كه قبلا داشتم فقط در lin in يا فرق ديگه هم دارن ؟

4)براي شارژ بايد به كامپيوتر وصل كرد يا داخل بسته اش شارژر دارد ؟

5)هدفون ep630 به اين مدل مي خوره ؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
هر جا دیدیم همه گفتن به پای iriver نمیرسه، خوب معلومه در حد مارکهای معتبری مثل iriver نیست، انقدر گفتید و انقدر seymour عزیز گفت که از هر چی مارک به غیر iriver زده شدیم :D (شوخی بید :p)

به خاطر همین گفتم برم ببینم این iriver چی هست که تعریف میکنن، فقط یه سوال کلی ساخت آمریکاست که مینویسه iriver america ... سایتش رو هم دیدم .

حالا چرا انقدر میگید iRiver ؟
والا سه تا مارک داریم که رقیبن : creative و iriver و iaudio که میشه گفت یه جورایی به همین ترتیب که گفتم هم کیفیت دارن ... یعنی اول iaudio ... ولی نهایتا اختلاف اینا واقعا کمه و واسه یه مصرف کننده عادی ، در یه سطح به نظر میان ..

علت اینکه بیشتر گفتیم Iriver اینه که جدیدا همه دوستان دستگاه های زیر 100 تومن می خوان که ضبط صدای خوب داشته باشه ... جواب میشه Iriver

نه بابا ، امریکا کجا بود ... الان ipod رو هم چین می زنه ... چه برسه به این ... اسم سایته صرفا ...
سایت http://www.iriver.com/product/p_detail.asp?pidx=81 نوشته siragon حالا نمیدونم چرا دوستان باید بگن چون اطلاعی ندارم .

hdd_x20_c.jpg

عزیزان، دوستان و جناب symoure این مدل چطوریه، میپسندید ؟ :D
symoure جان دیگه نمیگی به پای مارکهای معتبر مثل ... نمیرسه ؟ شوخی میکنم ولی به نظر هم از لحاظ کیفیت و هم از خیلی جوانب این مدل از iriver باید خوب باشه.

نظرتون چیه .... ؟
مدل خوبیه ... 4 گیگش 200 تومن باید باشه ...اسپیکر هم تازه داره روش ... ولی از نظر خوشدستی و کیفیت ضبط به iriver clix نمی رسه ... کلا اگه می تونی بی خیال کارت حافظه بشی ، clix انتخاب بهتریه ...
iriver x20 : فقط یه سوال فنی درباره کارت microSD که میخوره تا چند گیگ رو ساپورت میکنه ؟
فکر نمی کنم مشکلی تو ساپورت گیگهای بالا داشته باشه ...

rambod123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمتش اصلا مهم نیست چون میخوام کیفیت صداش بسیار عالی باشه و نویز و از این جور چیزا نداشته باشه و وز وز نکنه.

ای بابا

یکی کمک بکنه تا من هم mp3 player بخرم.

کیفیت صدا برام خیلی مهمه و حافظه فلش و عمر باطری زیاد.

ممکنه یکی کمک بکنه؟:blink:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84

ای بابا

یکی کمک بکنه تا من هم mp3 player بخرم.

کیفیت صدا برام خیلی مهمه و حافظه فلش و عمر باطری زیاد.

ممکنه یکی کمک بکنه؟:blink:
شما می تونی یه ipod nano بگیری وهمراهش هم یه هدفون خوب ... فکر می کنم بهترین راه حل باشه ... ipod از همه نظر عالیه و اگه یه هدفون خوب همراهش بگیری دیگه عالی تر ... 4 گیگش باید 210 تومن باشه

انتخاب بعدی : iriver 6 ... 4 گیگ

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
با سلام به seymour عزيز

من دوباره سر خريدن mp3 گيركردم . اين zen micro photo بد جوري وسوسه ام كرده بخرم . هم قيمتش مناسبه و هم اينكه حافظه خوبي داره .. ولي دودل هستم و نمي دونم بخرمش يا نه ... اگه لطف كني راهنماييم كني .. چند سوال هم داشتم
1)قابليت drag & drup را دارد ؟ به عنوان حافظه فلش براي انتقال برنامه يا فيلم و غيره مي توان استفاده كرد ؟

2)اون طور كه شنيدم براي ريختن موزيك برنامه مي خواهد ..ايا كار با برنامه آن براي انتقال موزيك راحت است ؟ اين برنامه زياد كه اذيت نمي كند ؟ايا تبديل كردن برروي كيفيت موزيك تاثير مي گذارد يا نه ؟ ايا فايهاي mp3 را بدون برنامه داخل آن مي شود ريخت يا آن را هم بايد تبديل كرد ؟

تو به من بگو بودجه ات چقدره دقیق ... این همه مدل جدید اومده ، تو چرا رفتی سراغ micro photo (که البته خوبه ... ولی الان مدلهای جدید عالی زیاده ها )

poopak

Registered User
لایک‌ها
27
با سلام به seymour عزيز

جواب سوالات من را نمي دهيseymour عزيز

rambod123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما می تونی یه ipod nano بگیری وهمراهش هم یه هدفون خوب ... فکر می کنم بهترین راه حل باشه ... ipod از همه نظر عالیه و اگه یه هدفون خوب همراهش بگیری دیگه عالی تر ... 4 گیگش باید 210 تومن باشه

انتخاب بعدی : iriver 6 ... 4 گیگ

ممنون از راهنماییت اما اینی که گفتی که گنده هست.

نظرت راجع به NWD-B103F چیه؟

NWDB103F.jpg

http://www.sony.co.ir/product_details.asp?InpProdId=7166

به نظرت کیفیت پخش صداش خوبه؟

نوشته ایرفونش MDR-E804LP هست.

اون مدل iPod Nano خیلی گنده به نظر میرسه ولی اگر کیفیت صداش بهتر از محصولات سونی هست خب بیشتر میشه روش فکر کرد.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
جواب سوالات من را نمي دهيseymour عزيز
جواب دادم سه دقیقه قبلش ... چک کن ... شرمنده بهرحال ..
ممنون از راهنماییت اما اینی که گفتی که گنده هست.

نظرت راجع به NWD-B103F چیه؟

NWDB103F.jpg

http://www.sony.co.ir/product_details.asp?InpProdId=7166

به نظرت کیفیت پخش صداش خوبه؟

نوشته ایرفونش MDR-E804LP هست.

اون مدل iPod Nano خیلی گنده به نظر میرسه ولی اگر کیفیت صداش بهتر از محصولات سونی هست خب بیشتر میشه روش فکر کرد.
دست شما درد نکنه .. الان این گنده اس :

a076.jpg

مشکل کارای سونی اینه که نیاز به یه نرم افزار بدقلقی دارن که اذیت می کنه بعضی ها رو ... کیفیتش عالیه و با بقیه مدهای معتبر رقابت می کنه ... اما نکته مهم اینه که توی یه Mp3 player ، بجز کیفیت صدا ، چیزای دیگه ای هم اهمیت داره که باعث میشه سونی تو رقابت جا بمونه ...

ضمن اینکه این کاری که شما انتخاب کردی ، اولا کمیابه (حتی فکر کنم قدیمیه) ثانیا entry level ه (یعنی جزو کارای ارزون حساب میشه و طبیعیه اگه به کارای سطح بالاتری که من معرفی کردم نرسه)

الان اینایی که معرفی کردم مشکلشون اندازه شون بود ؟ ... اگه جواب مثبته می تونم چیزای ریزتر معرفی کنم ...

poopak

Registered User
لایک‌ها
27
تو به من بگو بودجه ات چقدره دقیق ... این همه مدل جدید اومده ، تو چرا رفتی سراغ micro photo (که البته خوبه ... ولی الان مدلهای جدید عالی زیاده ها )

بودجه من بين 100 تا 130 هستش
به اين خاطر رفتم سراغ اين مدل كه حافظه مناسبي داره ...8g با اين قيمت قابل گذشت نيست ...نظر شما چيه

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
یک دستگاه Mp3player که قابلیت ظبط صداش خیلی خوب باشه و از طرفی هم گرون نباشه، فلش بشه و ظرفیت خیلی مهم نیست اگر کارت خور باشه . اگرم نباشه برای ضبظ صدای استاد برای 14 ساعت می خوام ، نمی دونم با چه ظرفیتی مناسبه .

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
بودجه من بين 100 تا 130 هستش
به اين خاطر رفتم سراغ اين مدل كه حافظه مناسبي داره ...8g با اين قيمت قابل گذشت نيست ...نظر شما چيه
درسته ... با 130 تومن نمیشه 8 گیگ جور کرد و از اون لحاظ حرف و انتخابت کاملا درسته ... بنابراین اگه مهمترین پارامتر واسه ات حافظه اس حرفی نیست (ضمن اینکه کیفیت صدای micro photo هم معروفه)
یک دستگاه Mp3player که قابلیت ظبط صداش خیلی خوب باشه و از طرفی هم گرون نباشه، فلش بشه و ظرفیت خیلی مهم نیست اگر کارت خور باشه . اگرم نباشه برای ضبظ صدای استاد برای 14 ساعت می خوام ، نمی دونم با چه ظرفیتی مناسبه .
دقیقا بودجه ات چقدره دوست من ؟ ... حداقل باید 100 تومن رو بذاری کنار تا بتونی مثلا کارای iriver رو بگیری... مدلهای کارت خور هم خیلی کمن و اون قابلیت رو باید فراموش کنی ...

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
هرچقدر هزینش کتر بهتر، فقط برای ظبط صدا می خوام . برای گوش کردن به موزیک لازم ندارم ...

برای ضبظ صدای استاد برای 14 ساعت می خوام ، نمی دونم با چه ظرفیتی مناسبه .

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
هرچقدر هزینش کتر بهتر، فقط برای ظبط صدا می خوام . برای گوش کردن به موزیک لازم ندارم ...

برای ضبظ صدای استاد برای 14 ساعت می خوام ، نمی دونم با چه ظرفیتی مناسبه .
بهرحال شما اگه 100 تومن خرج کنی می تونی کارای iriver رو بگیری که نه 14 ساعت ولی 7-8 ساعت باید بهت ضبط بدن ... هر چقدر پول بدی آش می خوری ، به قول معروف ...

اگه کمتر می خوای خرج کنی می تونی zen nano plus یا zen stone از کارای creative رو بگیری که کیفیت ضبطشون پایین تره .... مثلا اگه iriver خوب ضبط کنه .. اینا بالاتر از متوسط محسوب میشن ...

ضمن اینکه کلا باید این دستگاه ها رو بذاری رو میز استاد و اونم باید قول بده که خیلی از جاش جابجا نشه !! ...
ضبط صدا خشک و خالی هم نداره :mad:
کلا سونی اینطوریه ... یعنی قابلیت های جانبی کمی توی مدلاش لحاظ کرده ...

rambod123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جواب دادم سه دقیقه قبلش ... چک کن ... شرمنده بهرحال ..

دست شما درد نکنه .. الان این گنده اس :

a076.jpg

مشکل کارای سونی اینه که نیاز به یه نرم افزار بدقلقی دارن که اذیت می کنه بعضی ها رو ... کیفیتش عالیه و با بقیه مدهای معتبر رقابت می کنه ... اما نکته مهم اینه که توی یه Mp3 player ، بجز کیفیت صدا ، چیزای دیگه ای هم اهمیت داره که باعث میشه سونی تو رقابت جا بمونه ...

ضمن اینکه این کاری که شما انتخاب کردی ، اولا کمیابه (حتی فکر کنم قدیمیه) ثانیا entry level ه (یعنی جزو کارای ارزون حساب میشه و طبیعیه اگه به کارای سطح بالاتری که من معرفی کردم نرسه)

الان اینایی که معرفی کردم مشکلشون اندازه شون بود ؟ ... اگه جواب مثبته می تونم چیزای ریزتر معرفی کنم ...

نمی دونم شاید کوچیکتر از اون چیزی باشه که من فکر می کنم.
اما حدس می زنم به خاطر صفحه رنگی که داره، عمر باطریش به نسبت کم میشه برای همین صفحه رنگی برام ملاک نیست و بیشتر کیفیت صدا و عمر باطری برام مهم هستن.
اون مدل سونی هم که معرفی کردم بیشتر به خاطر سابقه سونی در وسائل صوتی معرفیش کردم وگرنه تجریه زیادی درباره این نوع وسائل ندارم.
من یه MP3 Player میخوام که MP3 را با بهترین کیفیت و در واقع کیفیت اصلیش پخش بکنه.
توی پاساژ علاءالدین چیزی گیر میاد یه سر برم ببینم اوضاع MP3 Player چطوره و اصلا چه مدلهایی دارن؟؟

بالا