Bhrzk
مدیر بازنشسته
زرشک
پ.ن. (فرانسوی ها الان عروسی گرفتن:lol
نه بابا پانوچی که بود و نبودش فرقی نمی کرد ....
زرشک
پ.ن. (فرانسوی ها الان عروسی گرفتن:lol
فوتبال های امشب
UEFA Euro 2008 Championship - Group C
پرتغال تیم خوبی داره ولی بعید میدونم تا فینال بره بالا. یه استحکامی خاصی برای قهرمانی لازمه و پرتغال اون رو نداره (تو باز اول که نداشت). به علاوه مهاجم هاشون اصلا در حد مهاجم های مدعیان دیگه ی جام نیستن. یعنی تموم کننده ی قهار ندارن، یه چیزی در مایه های نیستلروی، تورس، تونی، بنزما و ... . اگه داشتن به جای 2-0 باید همون 6-0 میبردن!سه تا تیر دروازه - یک گل مردود - دوتا گل صحیح
یعنی ترکیه هیچ حرفی برای گفتن نداشت.
اما اگر هر سه تا توپی که به تیر خورد گل میشد
اون گل مردود هم قبول میشد و پرتغال 6-0 ترکیه رو میبرد باز هم به نظر من پرتغال مثل یک مدعی بزرگ بازی نکرد
ترکیه خیلی کمتر از استانداردهای اروپایی بازی کرد.
سیستم علی اصغری (حمله مستقیم) - دفع توپ با روش بزن زیرش - تعویض تدافعی در ابتدای نیمه دوم
از جام جهانی 2002 خیلی کمتر بودن! دقیقآ مثل تیمی بازی کردن که تا همینجایی که اومدن دیگه براشون کافیه! به مراحل بعدی فکر نمیکنن
با این بازی از چک و سویس هم میبازن!
مگر اینکه تغییری در سبک بازیشون انجام بدن
روز اول -> فعلآ هیچ تیمی در حد قهرمانی نیست
موافقم. اسکولاری واقعا کارش درسته. ایکاش میشد برگرده مربی برزیل بشه به جای این دونگا! البته دیروز که دیدم ایستاده با افتخار تمام سرود پرتغال رو میخونه کمی نسبت به اینکه هنوز به برزیل علاقه داره یا نه شک کردم!ولي پرتغال يه مربي داره به اندازه 100 تا مهاجم و مدافع و هافبك طراز اول كارايي داره
اتریش خیلی خوب بود . حالا تلوزیون هی سعی داشت بگه اتریش خیلی ضعیفه . حتی موقعی که اتریش چنتا حمله ی خیلی خوب انجام داد یوسفی یه جوری میخواست به بیننده بقبولونه که اتریش چیزی برای گفتن نداره
این کرواسی هم کرواسی بازی با انگلستان نبود . شاید به خاطر اینکه بازی اولش بود .
المان واقعا خوب و با فکر بازی کرد.
آلمان که همیشه منظم و با فکر بازی میکنه ، منتها معمولا با تیمهایی که سرعت بالا و خلاقیت فردی دارند مشکل پیدا میکنه
البته این تیم که اسکلت جام جهانی رو نگهداشته خیلی هم مقابل این تیمها بد کار نکرده!
بازی آلمان با آرژانتین و پرتغال تو جام جهانی قبلی رو به یاد بیارید!
البته کلیات حرف شما رو قبول دارم ها! اما میخواستم بگم خیلی هم مقابل اینجور تیمهای دست بسته نیست