• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام ملتهای اروپا 2008

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب، اسپانیا و روسیه داره شروع میشه.. ببینیم این آکینفیف چکار میکنه...

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
دم این فابرگاس گرم

خوشمان امد

اقا بلاخره نشون داد خودشو

من فقط واسه فابرگاس این بازی طرفدار اسپانیا بودم

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
من که میگم بدون فابرگاس هم اسپانیا پیروز از زمین میاد بیرون .
مربی هم به همین خاطر زیزوی جدیدش رو گذاشته بیرون .
اصلا فکر نکنم امشب به فابرگاس احتیاج داشته باشه

بازی یونان هم امشب دیدن داره . ببینیم به قول آلمانیها شاه اتو چه میکنه ! همیشه از دیدن
بازی های تخریبی لذت می بردم . یونان هم که خوب این شیوه ی بازی رو ارائه میده .
کاریستیاس و سیتاریدیس هم مهمترین نقاط اتکای اتو هستن . یونان تو 15 بازی اخیرش ( به جز آخری
با ارمنستان ) گل زده و این میتونه کار رو برای سوئد سخت کنه .

بله این دفاعی که روسیه داشت و این موج خروشان خط هافبک و فروارد اسپانیا ، نیازی هم به فابرگاس نیود ، ولی واقعا خوشحال شدم که آراگونس رو احمق نیافتم و میفهمید که فابرگاس بازیکن 10 یا 20 دقیقه نیست ، از شروع باید باشه و اونم از شروع نیمه ی دوم آوردش و نتیجه ش هم همین شد که دیدیم و وقتی فابرگاس بعد از 10 دقیقه جا افتاد در بازی تیم روسیه رو که داشت فشار میاورد دوباره به عقب روند و ...

بسی لذت بردیم از بازی ، امیدوارم امسال بالاخره اسپانیا به حقش برسه .

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
امروز اسپانیا خوب بود انصافا و شاید امسال بتونه به حرکتی بکنه (البته به نظرم بازهم سر یه بازی حساس گند میزنه.)

#######

چه حالی داد یونان باخت. زلاتان که زد میخواستم 6 متر بپرم هوا:D . شدید از این تیم متنفرم، شاید مثلا در حد سپاهان (یعنی خیلی زیاد). خلاصه کلی حال داد. شدید لذت بردیم :cool:

omath

Registered User
لایک‌ها
1
به عنوان يه ايتاليايي ميگم حماقت دونادوني اينه كه دروسي و دل‌پيرو و كاسانو و چيليني را نميذاره... توي مسابقات بزرگ هميشه بازيكنان با تجربه مثل دل‌پيرو خيلي كارآمدتر از امثال دي‌ناتاله هستند مخصوصا وقتي دل‌پيرو توي اين فصل عالي بازي كرده و توي نهايت آمادگي و انگيزه است. مشكل بزرگ ديگه‌ش اينه كه دفاع كردن بلد نيست چيزي كه همه‌ي مربي‌هاي ايتاليا بلد بودند. درسته از دست دادن كاناوارو خيلي غير منتظره بود ولي خود دونادوني هم دفاع كردن بلد نيست چيزي كه شخصي مثل زوف خوب بلد بود. من مطمئنم ايتاليا بازگشت خوبي پيدا مي‌كنه به مسابقات چون اتحاد تيمشون خوبه فقط مشكل افت بازيكناني مثل پيرلو و گاتوسو و كامورانزيه...
در مورد اسپانيا و هلند كه همه دارند ازشون تعريف مي‌كنند هم بگم اين توي طبيعت اين 2 تيمه كه اين مدلي باشند. مثلا همين 2006 اسپانيا 4 تا به اوكراين زد ولي وقتي به تيمي مثل فرانسه رسيد ديگه نتونست كاري بكنه...تيمشون هميشه اينجوري بوده و همينجور هلند و براي همين هم هست كه اين تيم‌ها توي جام‌هاي بزرگ موفق نيستند.
به هرحال به قول احمق‌ترين گزارشگر تاريخ فوتبال "در فوتبال هيچ چيز قابل پيش‌بيني نيست!!!"

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
به عنوان يه ايتاليايي ميگم حماقت دونادوني اينه كه دروسي و دل‌پيرو و كاسانو و چيليني را نميذاره... توي مسابقات بزرگ هميشه بازيكنان با تجربه مثل دل‌پيرو خيلي كارآمدتر از امثال دي‌ناتاله هستند مخصوصا وقتي دل‌پيرو توي اين فصل عالي بازي كرده و توي نهايت آمادگي و انگيزه است. مشكل بزرگ ديگه‌ش اينه كه دفاع كردن بلد نيست چيزي كه همه‌ي مربي‌هاي ايتاليا بلد بودند. درسته از دست دادن كاناوارو خيلي غير منتظره بود ولي خود دونادوني هم دفاع كردن بلد نيست چيزي كه شخصي مثل زوف خوب بلد بود. من مطمئنم ايتاليا بازگشت خوبي پيدا مي‌كنه به مسابقات چون اتحاد تيمشون خوبه فقط مشكل افت بازيكناني مثل پيرلو و گاتوسو و كامورانزيه...
در مورد اسپانيا و هلند كه همه دارند ازشون تعريف مي‌كنند هم بگم اين توي طبيعت اين 2 تيمه كه اين مدلي باشند. مثلا همين 2006 اسپانيا 4 تا به اوكراين زد ولي وقتي به تيمي مثل فرانسه رسيد ديگه نتونست كاري بكنه...تيمشون هميشه اينجوري بوده و همينجور هلند و براي همين هم هست كه اين تيم‌ها توي جام‌هاي بزرگ موفق نيستند.
به هرحال به قول احمق‌ترين گزارشگر تاريخ فوتبال "در فوتبال هيچ چيز قابل پيش‌بيني نيست!!!"

ایتالیا در همون جام جهانی و همینطور ملت های اروپایی که زوف مربیش بود هم تیم ضعیفی بود
اگه اون پنالتی استرالیا نبود الان لیپی یه اسطوره نمی شد . همیشه قهرمان شدن توی یه جام
مثل جام جهانی ملاک خوبی برای قدرت یه تیم نیست . از یه مرحله ای به بعد دیگه قدرت تیم نیست که
تیم رو جلو می بره شخصیتش هست که اینکار رو میکنه ! پس ایتالیای لیپی یا زوف رو تو سر این ایتالیا نزن
خیلی ساده اگه اخراج زیدان نبود و پنالتی ترزگه هدر نمی رفت الان شما همون ایتالیایی بودین که هر سال به ادعا
می اومد و با حقارت کنار می رفت ! ایتالیا الان سالهاست که همون ایتالیای تراپاتونی هست .

حرف های بالا صرفا نظر شخصیست و به سادگی میتواند خلافش هم ثابت شود

omath

Registered User
لایک‌ها
1
ایتالیا در همون جام جهانی و همینطور ملت های اروپایی که زوف مربیش بود هم تیم ضعیفی بود
اگه اون پنالتی استرالیا نبود الان لیپی یه اسطوره نمی شد . همیشه قهرمان شدن توی یه جام
مثل جام جهانی ملاک خوبی برای قدرت یه تیم نیست . از یه مرحله ای به بعد دیگه قدرت تیم نیست که
تیم رو جلو می بره شخصیتش هست که اینکار رو میکنه ! پس ایتالیای لیپی یا زوف رو تو سر این ایتالیا نزن
خیلی ساده اگه اخراج زیدان نبود و پنالتی ترزگه هدر نمی رفت الان شما همون ایتالیایی بودین که هر سال به ادعا
می اومد و با حقارت کنار می رفت ! ایتالیا الان سالهاست که همون ایتالیای تراپاتونی هست .

حرف های بالا صرفا نظر شخصیست و به سادگی میتواند خلافش هم ثابت شود

مي‌خواستم عرض كنم كه همون بازي استراليا ماتراتزي با اشتباه محض اخراج شد و براي همين هم بود كه داور بازي برگردونده نشد...نميدونم چطوري تيم زوف ضعيف بود ولي با 9 امتياز از گروهش اومد بالا بعدش هم روماني را 2-0 برد و بعدش هلند را برد(اگه اخراجي نداده بود حتما راحت‌تر مي‌برد) و بعد توي بازي فرانسه در بدشانسي محض باخت هرچند شانس هم قسمتي از بازيه
توي جام 2002 هم كه براي همه واضح بود ايتاليا چه شكلي حذف شد(با ناداوري مطلق)
توي يورو 2004 با تباني سوئد و دانمارك حذف شد(هرچند توي اون جام تيم خوبي نبود)
فكر نمي‌كنم تحقير شدن تيمي مثل فرانسه توي چند سال اخير از ايتاليا كمتر بوده!!!
توي جام 2006 هم كه همه مي‌گفتن حق ايتالياي ليپي بود جز فرانسوري‌ها(اشاره به حرفهاي بكنباور بعد از جام)
امسال هم مشخص ميشه...

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
جالبه طرفدار های "منصف و منطقی" فرانسه هیچ حرفی از "پنالتی ارواحی" که داور براشون در فینال 2006 گرفت نمیزنن. :rolleyes: خطایی که اصلا وجود خارجی نداشت و 100% اشتباه بود. البته diving و تمارض هنری هست که امثال مالودا با بازی در لیگ انگلیس خوب باهاش آشنا هستن :cool:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب پرتغال صعودش رو قطعی کرد. تیم خیلی خوبی دارن، تنها ضعف شون خط دفاعی شون هست که فکر میکنم برای قهرمان شدن اصلا مناسب و کافی نیست. تا حالا با تیمی با خط حمله ی قوی بازی نکردن تا این ضعف شون پدیدار بشه. این دفاع جلوی تیمی مثل هلند یا اسپانیا به راحتی تسلیم میشه. اگه مشکل دفاع شون رو حل کنن راحت یکی از چهار بخت قهرمانی هستن.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
من امروز واقعا به پرتقال امیدوار شدم. با رادیوهد موافقم. اگه یکم به دفاشون هم برسن، مطمئنم شانس خوبی دارن.​

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
توي يورو 2004 با تباني سوئد و دانمارك حذف شد(هرچند توي اون جام تيم خوبي نبود)

سلام

اینو که همون موقع هم تراپاتونی رد کرد مگه با بحرین و اردن طرفی که به این راحتی میگی تبانی شد ؟
در مورد حق هم , مسلما حق فرانسه بود . راستش من اصلا حوصله ی نبش قبر ندارم اما مثل آب خوردن حق قوی ترین تیم جهان توی اون دوره رو با ضد فوتبال ما . ت . ر . ا . ز . ی خوردن !
مثل یه تیم واقعی برزیل و اسپانیا رو درو کرد تا با فوتبال آلوده مواجه شد

واسه من جالبه که دوستان پنالتی مسلم روی مالودا رو دایوینگ می دونن بعد ربطش میدن به لیگ انگلیس . والله تا جایی که ما یادمون میاد مالودا اون موقع توی لیگ انگلیس بازی نمی کرد :D
بگذریم از اینکه حرفی از حضور ایتالیا در مرحله ی بعد از بازی با استرالیا که اصلا مشروعیت نداشت نمیزنن !

در مورد تحقیر فرانسه هم خواهش میکنم یه مثال بزن تا ببینیم داریم سر چی بحث میکنیم . فرانسه کجا تحقیر شد ؟ مگه اینکه دومنک تصمیم گرفته باشه که از یه بازی با یه امتیاز بیاد بیرون که خب اومده !

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
درسته پرتغال امروز بازی برد ولی اصلا نمی‌تونم بگم که این تیم مدعی قهرمانی هست. فکر نکنم بیشتر از نیمه نهایی بتونه بالا بره.

omath

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

اینو که همون موقع هم تراپاتونی رد کرد مگه با بحرین و اردن طرفی که به این راحتی میگی تبانی شد ؟
در مورد حق هم , مسلما حق فرانسه بود . راستش من اصلا حوصله ی نبش قبر ندارم اما مثل آب خوردن حق قوی ترین تیم جهان توی اون دوره رو با ضد فوتبال ما . ت . ر . ا . ز . ی خوردن !
مثل یه تیم واقعی برزیل و اسپانیا رو درو کرد تا با فوتبال آلوده مواجه شد

واسه من جالبه که دوستان پنالتی مسلم روی مالودا رو دایوینگ می دونن بعد ربطش میدن به لیگ انگلیس . والله تا جایی که ما یادمون میاد مالودا اون موقع توی لیگ انگلیس بازی نمی کرد :D
بگذریم از اینکه حرفی از حضور ایتالیا در مرحله ی بعد از بازی با استرالیا که اصلا مشروعیت نداشت نمیزنن !

در مورد تحقیر فرانسه هم خواهش میکنم یه مثال بزن تا ببینیم داریم سر چی بحث میکنیم . فرانسه کجا تحقیر شد ؟ مگه اینکه دومنک تصمیم گرفته باشه که از یه بازی با یه امتیاز بیاد بیرون که خب اومده !

2-2 شدن يه بازي در حالي كه فقط يه نتيجه‌ي مطلوب براشون وجود داشت بين اين همه نتيجه و اينكه دانمارك و سوئد خيلي با هم دوست هستند يه كم مشكوكه...
قوي‌ترين تيم جهاني كه توي اون دوره ميگي داشت از گروهش بالا نميومد و كره داشت حذفش مي‌كرد.
با اينكه زيدان بازيكن بزرگيه و هميشه آدم مسابقات بزرگ بوده ولي بازيكن بزرگ بايد كنترل روي رفتارش داشته باشه و فكر نميكنم زيدان هم خيلي در زمينه‌ي اخلاقي عالي بود چون كافيه سال 2000 را يادتون بياد يوونتوس چطوري توي گروهش توي جام‌باشگاه‌ها حذف شد كه توي 4 تا بازي زيدان 2 بار اخراج مستقيم شد و جلوي عربستان هم توي 98 كارهاي غيرورزشي‌ش را ديديم.
خواهشا بعد بازي‌ها يه review از بازي بخون كه خود سايت مسابقات نوشته تا با مشكلات داوري و ... اين بازي‌ها آشنا بشي و دايوينگ مسلم مالودا را ببيني(حتي فكر كنم اگه همين الآن توي آرشيو سايت wc2006 بري ميتوني ببيني)
در مورد استراليا هم كه من توضيح دادم كه ماتراتزي به ناحق اخراج شد و اگه اخراج نميشد اصلا بازي به اينجاها كشيده نميشد.
در مورد تحقير فرانسه من گفتم كمتر از ايتاليا تحقير نشده:
يورو 2000 و جام‌جهاني 2006: هر 2 تيم با هم فينال بودند كه در 2 بازي نسبتا برابر يك بار ايتاليا برد و يك بار فرانسه(پس با هم در ميشن)
جام‌جهاني 2002: فرانسه در گروه به تحقير‌آميزترين شكل ممكن حذف شد در حالي كه ايتاليا يه مرحله بالاتر اومد و توي همون مرحله هم با ناداوري(كه به هر حال جزئي از فوتباله) حذف شد
يورو 2004: ايتاليا در گروه حذف شد(در حالي كه هم امتياز تيم اول گروه بود) فرانسه يه مرحله بالاتر به يونان حذف شد.
اين 2 مورد را هم اگه بخوام خيلي خوشبينانه براي طرفدارهاي فرانسه حساب كنيم با هم مي‌خورند.(براي اين ميگم كه ايتاليا در هر 2 مورد حذف سربلندانه‌تر حذف شد)
و در جمعبندي كلي 2 تيم توي مقدماتي هم گروه بودند كه ايتاليا در مقام بالاتري نسبت به فرانسه قرار گرفت.
پس در كل باز هم كفه‌ي ترازو بيشتر به سمت ايتاليا است.
لازم به گفتنه چون شما خودت گفتي "اگه اخراج زیدان نبود و پنالتی ترزگه هدر نمی رفت الان شما همون ایتالیایی بودین که هر سال به ادعامی اومد و با حقارت کنار می رفت !" ميخواستم بگم اگه ايتاليا تحقير شده فرانسه هم همونقدر(حتي بيشتر) تحقير شده.
در آخر هم من ميتونم بگم اگه ايتاليا از سال 1930 تا2006 (به غير از 2 جامي كه حضور نداشته) همه‌ي بازي‌هاشو ميبرد الآن 17 تا قهرماني داشت!!!!!(اشاره به حرف اگه كه توي فوتبال هيچ ارزشي نداره)

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
2-2 شدن يه بازي در حالي كه فقط يه نتيجه‌ي مطلوب براشون وجود داشت بين اين همه نتيجه و اينكه دانمارك و سوئد خيلي با هم دوست هستند يه كم مشكوكه...
قوي‌ترين تيم جهاني كه توي اون دوره ميگي داشت از گروهش بالا نميومد و كره داشت حذفش مي‌كرد.
با اينكه زيدان بازيكن بزرگيه و هميشه آدم مسابقات بزرگ بوده ولي بازيكن بزرگ بايد كنترل روي رفتارش داشته باشه و فكر

///
.
در آخر هم من ميتونم بگم اگه ايتاليا از سال 1930 تا2006 (به غير از 2 جامي كه حضور نداشته) همه‌ي بازي‌هاشو ميبرد الآن 17 تا قهرماني داشت!!!!!(اشاره به حرف اگه كه توي فوتبال هيچ ارزشي نداره)

نه دیگه ... اگه قراره اول بگی تبانی اتفاق افتاده بعد برگردی بگی قضیه مشکوک بوده که نمیشه
در مورد تیم کره هم قبلا گفتم وقتی تیم میاد در مقابل کره مساوی میکنه و چند روز بعد میره فینال و انجا فقط
به زور فحاشی جام رو از دست میده دیگه حرفی نمیمونه

در مورد زیدان هم بهتره بحث رو به سمت نقد اخلاقی نبریم فحاشی توی زمین فوتبال با حرکات غیر ورزشی
فرق میکنه !

در مورد خود تیم هم هیچ وقت فرانسه با ادعای قهرمانی به مسابقات پا نذاشته . همیشه اومده و وقتی
قوی نبوده حذف شده . هیچ وقت پای تبانی رو وسط نکشیده . کاری که مافیای ایتالیا خوب بلده
امسال هم که دارن میلان رو به زور مافیاشون میبرن جام باشگاه ها

این بحث ادامه پیدا نکنه بهتره

omath

Registered User
لایک‌ها
1
نه دیگه ... اگه قراره اول بگی تبانی اتفاق افتاده بعد برگردی بگی قضیه مشکوک بوده که نمیشه
در مورد تیم کره هم قبلا گفتم وقتی تیم میاد در مقابل کره مساوی میکنه و چند روز بعد میره فینال و انجا فقط
به زور فحاشی جام رو از دست میده دیگه حرفی نمیمونه

در مورد زیدان هم بهتره بحث رو به سمت نقد اخلاقی نبریم فحاشی توی زمین فوتبال با حرکات غیر ورزشی
فرق میکنه !

در مورد خود تیم هم هیچ وقت فرانسه با ادعای قهرمانی به مسابقات پا نذاشته . همیشه اومده و وقتی
قوی نبوده حذف شده . هیچ وقت پای تبانی رو وسط نکشیده . کاری که مافیای ایتالیا خوب بلده
امسال هم که دارن میلان رو به زور مافیاشون میبرن جام باشگاه ها

این بحث ادامه پیدا نکنه بهتره

فحاشي پاسخش فحاشيه نه به ياد حيوانات افتادن!
با اجازتون توي سال 2002 و 2004 و 2000 شانس اول قهرماني فرانسه بود نه ايتاليا!!!
پ‌ن: اوه داشت يادم مي‌رفت بايد يه زنگ به دون كورلئونه بزنم بگم توي اين جام هم يه كاري بكنه تا ايتاليا بوسيله‌ي مافيا قهرمان بشه.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
مافیا داره میلان رو میبره جام باشگاه ها؟! پس افراد مطلع و آگاه هم گاهی بازیچه ی دست افسانه های goal.com ای میشن...

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
مافیا داره میلان رو میبره جام باشگاه ها؟! پس افراد مطلع و آگاه هم گاهی بازیچه ی دست افسانه های goal.com ای میشن...
نه من که به مافیا پافیا هم اعتقاد ندارم . .. .

اما توی 2006 جدا ایتالیا شانس ( میگم شانس نه تبانی ) اورد که اون پنالتی براش اعلام شد .
----
به هر حال چیزی که مشخص هست واقع بینانه شرایط فرانسه و ایتالیا یکسان هست . هردو هم پتانسیل صعود دارند هم پتانسیل حذف و در هر دوصورت هم نمی شه گفت شانس بوده . ( حقشون بوده )
----
رادیو من میدونم و تو :D
thinking.gif

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
پ‌ن: اوه داشت يادم مي‌رفت بايد يه زنگ به دون كورلئونه بزنم بگم توي اين جام هم يه كاري بكنه تا ايتاليا بوسيله‌ي مافيا قهرمان بشه.

اینو خوب اومدی:D .

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
نه من که به مافیا پافیا هم اعتقاد ندارم . .. .

اما توی 2006 جدا ایتالیا شانس ( میگم شانس نه تبانی ) اورد که اون پنالتی براش اعلام شد .
کدوم پنالتی؟ استرالیا؟ آخه دلیل نمیشه اگه داور پنالتی نمیگرفت، در وقت های اضافه گل نمیزد ایتالیا. حتی اگه تقریبا کل بازی رو 10 نفره بودیم... من نمیدونم چرا میگید شانس. فرانسه، هم در نیمه نهایی و هم در فینال به لطف پنالتی از حریف اش جلو افتاد، پنالتی هاییکه که یکی اش 100% اشتباه بود. برید کلیپ هاش رو ببینید، تصاویر که دروغ نمیگن! حالا ما هم بگیم فرانسه شانس آورد در بازی با پرتغال پنالتی نصیب اش شد یا در بازی با ایتالیا با یک پنالتی اشتباه جلو افتاد؟!...

به هر حال کلام آخر اینکه تا جاییکه به من مربوط میشه ایتالیا بزرگترین کار رو در جام جهانی 2006 کرد و اون شکست دادن آلمان میزبان در یک قدمی فینال بود. در اون جو پر سر و صدا و وحشتناک وستفالنشتادیون. همه دیدن ایتالیا چجور آلمان ها رو کردن تو قوطی، خصوصا در نیم ساعت پایانی. همون آلمانی که پرتغال رو (که فرانسه فقط با اختلاف یک پنالتی شکست داد) خیلی راحت در رده بندی شکست داد. به هر حال این ها حقیقت هایی هست که تا حالا ندیدم شما ها بهشون اقرار کنید. فقط بلدید انگشت بذارید روی بازی ایتالیا استرالیا... :rolleyes:
به هر حال چیزی که مشخص هست واقع بینانه شرایط فرانسه و ایتالیا یکسان هست . هردو هم پتانسیل صعود دارند هم پتانسیل حذف و در هر دوصورت هم نمی شه گفت شانس بوده . ( حقشون بوده )
دقیقا. بازی آخر گروه بین فرانسه و ایتالیا حکم یک فینال رو میتونه داشته باشه، اگه در نظر بگیریم فرانسه و هلند مساوی میشن (یا فرانسه میبازه) و ایتالیا رومانی رو میبره. به هر حال روی کاغذ ایتالیا مسیر راحت تری داره... شاید هم به رومانی ببازه و اصلا قبل از بازی با فرانسه حذف بشه!! کسی نمیدونه. اگه حذف شدیم من به شخصه حداقل یه دلیل برای ناراحت نشدن دارم و اون اینه که احتمال خیلی زیاد در اونصورت آنچلوتی میره جای دونادونی و ما مربی جدید میاریم میلان. ;)

رادیو من میدونم و تو :D
thinking.gif
چی رو؟
30upn9j.gif

بالا