سلام
اینو که همون موقع هم تراپاتونی رد کرد مگه با بحرین و اردن طرفی که به این راحتی میگی تبانی شد ؟
در مورد حق هم , مسلما حق فرانسه بود . راستش من اصلا حوصله ی نبش قبر ندارم اما مثل آب خوردن حق قوی ترین تیم جهان توی اون دوره رو با ضد فوتبال ما . ت . ر . ا . ز . ی خوردن !
مثل یه تیم واقعی برزیل و اسپانیا رو درو کرد تا با فوتبال آلوده مواجه شد
واسه من جالبه که دوستان پنالتی مسلم روی مالودا رو دایوینگ می دونن بعد ربطش میدن به لیگ انگلیس . والله تا جایی که ما یادمون میاد مالودا اون موقع توی لیگ انگلیس بازی نمی کرد
بگذریم از اینکه حرفی از حضور ایتالیا در مرحله ی بعد از بازی با استرالیا که اصلا مشروعیت نداشت نمیزنن !
در مورد تحقیر فرانسه هم خواهش میکنم یه مثال بزن تا ببینیم داریم سر چی بحث میکنیم . فرانسه کجا تحقیر شد ؟ مگه اینکه دومنک تصمیم گرفته باشه که از یه بازی با یه امتیاز بیاد بیرون که خب اومده !
2-2 شدن يه بازي در حالي كه فقط يه نتيجهي مطلوب براشون وجود داشت بين اين همه نتيجه و اينكه دانمارك و سوئد خيلي با هم دوست هستند يه كم مشكوكه...
قويترين تيم جهاني كه توي اون دوره ميگي داشت از گروهش بالا نميومد و كره داشت حذفش ميكرد.
با اينكه زيدان بازيكن بزرگيه و هميشه آدم مسابقات بزرگ بوده ولي بازيكن بزرگ بايد كنترل روي رفتارش داشته باشه و فكر نميكنم زيدان هم خيلي در زمينهي اخلاقي عالي بود چون كافيه سال 2000 را يادتون بياد يوونتوس چطوري توي گروهش توي جامباشگاهها حذف شد كه توي 4 تا بازي زيدان 2 بار اخراج مستقيم شد و جلوي عربستان هم توي 98 كارهاي غيرورزشيش را ديديم.
خواهشا بعد بازيها يه review از بازي بخون كه خود سايت مسابقات نوشته تا با مشكلات داوري و ... اين بازيها آشنا بشي و دايوينگ مسلم مالودا را ببيني(حتي فكر كنم اگه همين الآن توي آرشيو سايت wc2006 بري ميتوني ببيني)
در مورد استراليا هم كه من توضيح دادم كه ماتراتزي به ناحق اخراج شد و اگه اخراج نميشد اصلا بازي به اينجاها كشيده نميشد.
در مورد تحقير فرانسه من گفتم كمتر از ايتاليا تحقير نشده:
يورو 2000 و جامجهاني 2006: هر 2 تيم با هم فينال بودند كه در 2 بازي نسبتا برابر يك بار ايتاليا برد و يك بار فرانسه(پس با هم در ميشن)
جامجهاني 2002: فرانسه در گروه به تحقيرآميزترين شكل ممكن حذف شد در حالي كه ايتاليا يه مرحله بالاتر اومد و توي همون مرحله هم با ناداوري(كه به هر حال جزئي از فوتباله) حذف شد
يورو 2004: ايتاليا در گروه حذف شد(در حالي كه هم امتياز تيم اول گروه بود) فرانسه يه مرحله بالاتر به يونان حذف شد.
اين 2 مورد را هم اگه بخوام خيلي خوشبينانه براي طرفدارهاي فرانسه حساب كنيم با هم ميخورند.(براي اين ميگم كه ايتاليا در هر 2 مورد حذف سربلندانهتر حذف شد)
و در جمعبندي كلي 2 تيم توي مقدماتي هم گروه بودند كه ايتاليا در مقام بالاتري نسبت به فرانسه قرار گرفت.
پس در كل باز هم كفهي ترازو بيشتر به سمت ايتاليا است.
لازم به گفتنه چون شما خودت گفتي "اگه اخراج زیدان نبود و پنالتی ترزگه هدر نمی رفت الان شما همون ایتالیایی بودین که هر سال به ادعامی اومد و با حقارت کنار می رفت !" ميخواستم بگم اگه ايتاليا تحقير شده فرانسه هم همونقدر(حتي بيشتر) تحقير شده.
در آخر هم من ميتونم بگم اگه ايتاليا از سال 1930 تا2006 (به غير از 2 جامي كه حضور نداشته) همهي بازيهاشو ميبرد الآن 17 تا قهرماني داشت!!!!!(اشاره به حرف اگه كه توي فوتبال هيچ ارزشي نداره)