- نوشتهها
- 3,856
- لایکها
- 184
کانال ZDF احتمالا راحت ترین راه هست. free هم هست.ببخشید بغیر از تلویزیون خودمون دیگه کجا میتونم بازیها رو ببینم؟!( از اون نظر...)
کانال ZDF احتمالا راحت ترین راه هست. free هم هست.ببخشید بغیر از تلویزیون خودمون دیگه کجا میتونم بازیها رو ببینم؟!( از اون نظر...)
سوییس رو هنوز میشه باز کرد با کد؟که بشه مستقیم دیدکانال ZDF احتمالا راحت ترین راه هست. free هم هست.
آقایون فرانسوی، تیمتون گند زد که :lol:
صبر هم چیز خیلی خوبیه!!!!!!!! که آدم حداقل نیم ساعت صبر کنه تا ببینه تیم خودش (ایتالیا) چیکار میکنه بعد نظری در مورد بقیه تیمها ارائه کنه.
با این بازی که ایتالیا کرد فاتحهاش خوندست
تیم خودمون هم گند زد .
ولی خداییش باید بیشتر از نیم ساعت صبر میکردما
این پنجمین بازی ای بود که دروازه ی فرانسه باز نشده باقی موند ! من امیدوارم همین روند رو توی بازی های بعد ادامه بدیم . در ضمن اقا الان یکی تو کوچه داره داد میزنه " مربی کوچیک میخریم " شما نمی خواین بر سر دونادونی باهاش معامله کنین ؟ امشب بدجوری تحقیر شد ... کم مونده بود وسط بازی بذاره بره !
آقا 2تا بازی دیگه هم صبر کن، بعد مربی کوچیک رو میشناسی. :hmm:
آقا 2تا بازی دیگه هم صبر کن، بعد مربی کوچیک رو میشناسی. :hmm:
great minds think alikeعلارغم تحلیل های تلویزیونی که خیلی جالب هستند این روزها! و بسیار یکطرفه و جاندارانه هستند! (بازی دیشب آلمان - امشب ایتالیا) ایتالیا خوب بازی کرد نیمه دوم!
و بسیار بد شانس بود!
هلند ضد حمله گل زد! هیچوقت مثل بازی دیشب آلمان ، هلند سوار بازی نبود
هلند شایسته برد بود! اما نه با این اختلاف!
امشب اونطوری که آراگونس اعلام کرده فابرگاس نیمکت نشینه .
من نمیدونم این آقا میخواد چی رو اثبات کنه با این کارهاش
روسیه تیم خیلی خوبی هست! همون تیمی که پاش رو گلوی بریتانیایی های مغرور گذاشت و اومد تو جام
یا این آراگونس مثل امه ژاکه هست! یا اینکه در حد دختر بچه هاست که به هر در و دیواری میزنه که بگه منم هم هستم و آدمم :f34r:
اشتباهش همینجاست ، فابرگاس بازیکنی نیست که بخواد دقیقه ی 70-80 بیارتش ! اونطوری کاری از دستش بر نمیاد ، باید از اول توی زمین باشه (یا اینکه کلا نباشه!)
به هر حال امیدوارم حماقت نکنه و فابرگاس رو روی نمیکت ننشونه :hmm: