• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام ملتهای اروپا 2008

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
آقایون فرانسوی، تیمتون گند زد که :lol:​

Last edited:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب هلند خیلی خوب بود.
تیمی که همیشه خوب بوده اما هیچ وقت آخرش قهرمان نشده!
یک نگاه به لیست بازیکنان هلند تو ده سال گذشته نشون میده! همیشه اونها فستیوالی از بهترین ها بودن
و همیشه هم ناکام!
علارغم تحلیل های تلویزیونی که خیلی جالب هستند این روزها! و بسیار یکطرفه و جاندارانه هستند! (بازی دیشب آلمان - امشب ایتالیا) ایتالیا خوب بازی کرد نیمه دوم!
و بسیار بد شانس بود!
هلند ضد حمله گل زد! هیچوقت مثل بازی دیشب آلمان ، هلند سوار بازی نبود
هلند شایسته برد بود! اما نه با این اختلاف!

روز سوم بازی ها
هر روز فقط سه گل داشته
تو هیچ بازی هر دوتا تیم گل نزدند

مدعیانی که خوب شروع کردند : آلمان - هلند

اگر بازی فینال بشه! بسیار جذاب میشه

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3

صبر هم چیز خیلی خوبیه!!!!!!!! که آدم حداقل نیم ساعت صبر کنه تا ببینه تیم خودش (ایتالیا) چیکار می‌کنه بعد نظری در مورد بقیه تیمها ارائه کنه.

با این بازی که ایتالیا کرد فاتحه‌اش خوندست :cool:

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142

بله تیممون مساوی کرد :دی

تیم شما چی
2rqfst4.gif

لاجوردی پوشان بزرگ
155fs198954.gif

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
صبر هم چیز خیلی خوبیه!!!!!!!! که آدم حداقل نیم ساعت صبر کنه تا ببینه تیم خودش (ایتالیا) چیکار می‌کنه بعد نظری در مورد بقیه تیمها ارائه کنه.

با این بازی که ایتالیا کرد فاتحه‌اش خوندست :cool:

تیم خودمون هم گند زد:D .

ولی خداییش باید بیشتر از نیم ساعت صبر میکردما:D

Last edited:

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17

این پنجمین بازی ای بود که دروازه ی فرانسه باز نشده باقی موند ! من امیدوارم همین روند رو توی بازی های بعد ادامه بدیم . در ضمن اقا الان یکی تو کوچه داره داد میزنه " مربی کوچیک میخریم " شما نمی خواین بر سر دونادونی باهاش معامله کنین ؟ امشب بدجوری تحقیر شد ... کم مونده بود وسط بازی بذاره بره !

k1prime

Guest
لایک‌ها
1
هلند و آلمان هر دو تاشون در بازي اولشون خوب بودن، ولي چيزي که تو تيم هلند توجهمو جلب کرد حضور دو هافبک بازي‌ساز سطح بالاست. هيچ توجه کردين هلند هم وسلي اشنايدر رو داره و هم فن در فارت؟! با اين حساب حلوي اين تيم اصلا نمي‌شه باز بازي کرد حتما بايد پرس شديد انحام بشه و به ضد حمله اميد داشت. آلمان هم خوب بود ولي فقط ميشاييل بالاک در اون بازي سازي مي‌کنه که البته از هر دو هافبک بازي ساز هلند تواناتره ولي اون دو تا در مجموع بهتر ار بالاک عمل مي‌کنند. راجع به آلمان بايد گفت که خط هافبک و حمله تيم در حد کمال بود و هيچ بازيکن ضعيف و حتي متوسطي نداشت ولي دو دفاع وسط تيم متوسط بودند.

ايتاليا هم بد بازي نکرد. شايد اگر توني اون فرصت عالي رو وقتي 2-0 بودن از دست نمي‌داد مي‌تونستند با توجه به 15 دقيقه‌اي که باقي مونده بود بازي رو مساوي کنند. هلند در دقايقي گل زد که روحيه حريف رو پايين مي‌آره و به نظرم اصلا نبايد فکر کرد ايتاليا کارش تمومه.

فرانسه اما سر در گم بود. تو چند سال اخير هميشه تورنومنت‌هاي مهم رو بد شروع کردند ولي بعد پيشرفت کردن و بالا اومدن. نقش فرانک ريبري به پر رنگي نقشش تو بايرن نبود و باعث شد نتونه به اون حد تاثير گذار باشه.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
این پنجمین بازی ای بود که دروازه ی فرانسه باز نشده باقی موند ! من امیدوارم همین روند رو توی بازی های بعد ادامه بدیم . در ضمن اقا الان یکی تو کوچه داره داد میزنه " مربی کوچیک میخریم " شما نمی خواین بر سر دونادونی باهاش معامله کنین ؟ امشب بدجوری تحقیر شد ... کم مونده بود وسط بازی بذاره بره !

آقا 2تا بازی دیگه هم صبر کن، بعد مربی کوچیک رو میشناسی. :hmm:​

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
خوب دوستانی که بازی فرانسه و ایتالیا رو با هم مقایسه کردند، توجه نکردند که ایتالیا از چه تیمی باخت و فرانسه با چه تیمی مساوی کرد (تازه بزور)، رومانی حقش بود به این فرانسویها گل بزنه. در ضمن ایتالیا اگر همین بازی رو که جلوی هلند کرد، جلوی فرانسه بکنه میتونه فرانسه رو ببره و اگر فرانسه همین بازی رو جلوی هلند انجام بده، بدجوری از هلند میخوره.
اما هلند واقعا خیلی بازیکن خوب داره، اصلا همه بازیکناش خوب هستند و تقریبا در یک سطح، دست مربیشون خیلی بازه.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
آقا 2تا بازی دیگه هم صبر کن، بعد مربی کوچیک رو میشناسی. :hmm:​

کاش الان یه فدراسیون مثل فدارسیون های عربی داشتین که مربی رو نصف شب تغییر می داد . بابا این وسط نیمه ی دوم خودش رو باخته بود

==============

امشب اونطوری که آراگونس اعلام کرده فابرگاس نیمکت نشینه .

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
علارغم تحلیل های تلویزیونی که خیلی جالب هستند این روزها! و بسیار یکطرفه و جاندارانه هستند! (بازی دیشب آلمان - امشب ایتالیا) ایتالیا خوب بازی کرد نیمه دوم!
و بسیار بد شانس بود!
هلند ضد حمله گل زد! هیچوقت مثل بازی دیشب آلمان ، هلند سوار بازی نبود
هلند شایسته برد بود! اما نه با این اختلاف!
great minds think alike :cool:

دقیقا عین این جمله ها رو تو تاپیک ایتالیا گفتم! فکر میکنم عین واقعیت باشه. دوستان فرانسوی به جای مسخره کردن نتیجه ی ایتالیا یه نگاهی به عملکرد تیم خودشون بندازن بد نیست. ایتالیا تیم برتر زمین نبود ولی به اندازه ی فرانسه بد و کسل کننده بازی نکرد. نیمه دوم بیشتر سوار بازی بود و چندین موقعیت مسلم گلزنی هم داشت. هر کی بگه نه دروغ گفته. هلند دیشب یه خورده ایتالیایی بازی کرد. خودش رو کشید عقب ایتالیا حمله کنه و یه دفعه مثل مار غافلگیر کرد. اون هم دو بار. انصافا من تا حالا ندیده بودم تیمی انقدر قشنگ رو ضد حمله ها کار کنه... باید به فان باستن و تیم اش تبریک گفت.

به هر حال اول و آخرش از این گروه دو تیم صعود میکنن. اگه ایتالیا و هلند باشه به حق بوده و اگه هلند و فرانسه هم باشه به حق بوده. هر تیمی حذف شد هم میشه گفت ضعیف بوده و حق اش نبوده بره بالا، حتی خود هلند. پس یه خورده صبر پیشه کنید بد نیست...

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
امشب اونطوری که آراگونس اعلام کرده فابرگاس نیمکت نشینه .

من نمیدونم این آقا میخواد چی رو اثبات کنه با این کارهاش

روسیه تیم خیلی خوبی هست! همون تیمی که پاش رو گلوی بریتانیایی های مغرور گذاشت و اومد تو جام

یا این آراگونس مثل امه ژاکه هست! یا اینکه در حد دختر بچه هاست که به هر در و دیواری میزنه که بگه منم هم هستم و آدمم :f34r:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
آراگونس داره شبیه حماقت دیشب دونادونی رو مرتکب میشه. بازیکن های جوون و خوب و با انگیزه ای مثل فابرگاس و دِ روسی نباید نیمکت نشین بشن!! جالبه هر دو مثلا 10# های تیم شون هستن...

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
من نمیدونم این آقا میخواد چی رو اثبات کنه با این کارهاش

روسیه تیم خیلی خوبی هست! همون تیمی که پاش رو گلوی بریتانیایی های مغرور گذاشت و اومد تو جام

یا این آراگونس مثل امه ژاکه هست! یا اینکه در حد دختر بچه هاست که به هر در و دیواری میزنه که بگه منم هم هستم و آدمم :f34r:

من وقتی خودم رو میذارم جای آراگونس این کارش رو تایید می کنم
هر چند ثابت کرده مربی خودنما و افراطی ای هست . اهانتش به هانری بزرگ رو هیچ کدوم از فوتبال دوستان
یادشون نمیره . ضمن اینکه نگفته کلا بهش بازی نمیدم گفته توی ترکیب اول بازی نیست . به نطر من اواسط
نیمه دوم در صورت نتیجه نگرفتن میارتش توی بازی!

========================

در مورد بازی کسل کننده ی فرانسه هم من بارها گفتم این دومنک لامصب همیشه همین بوده .
بازی رو خفه میکنه . تیم حریف رو به لجن میکشه اما نهایتا خودش صحیح و سالم میاد بیرون !بهترین کلمه در مورد بازی فرانسه بازی خواب آور هست من که موقع بازی فقط تو اتاق راه می رفتم از بس عصبی شده بودم
ولی خوبی مربی بزرگ اینه که حتی با یه مساوی مقابل یه تیم درجه سه ( رومانی ) هم هوادار خیالش راحته!

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
اشتباهش همینجاست ، فابرگاس بازیکنی نیست که بخواد دقیقه ی 70-80 بیارتش ! اونطوری کاری از دستش بر نمیاد ، باید از اول توی زمین باشه (یا اینکه کلا نباشه!)
به هر حال امیدوارم حماقت نکنه و فابرگاس رو روی نمیکت ننشونه :hmm:

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
اشتباهش همینجاست ، فابرگاس بازیکنی نیست که بخواد دقیقه ی 70-80 بیارتش ! اونطوری کاری از دستش بر نمیاد ، باید از اول توی زمین باشه (یا اینکه کلا نباشه!)
به هر حال امیدوارم حماقت نکنه و فابرگاس رو روی نمیکت ننشونه :hmm:

من که میگم بدون فابرگاس هم اسپانیا پیروز از زمین میاد بیرون .
مربی هم به همین خاطر زیزوی جدیدش رو گذاشته بیرون .
اصلا فکر نکنم امشب به فابرگاس احتیاج داشته باشه

بازی یونان هم امشب دیدن داره . ببینیم به قول آلمانیها شاه اتو چه میکنه ! همیشه از دیدن
بازی های تخریبی لذت می بردم . یونان هم که خوب این شیوه ی بازی رو ارائه میده .
کاریستیاس و سیتاریدیس هم مهمترین نقاط اتکای اتو هستن . یونان تو 15 بازی اخیرش ( به جز آخری
با ارمنستان ) گل زده و این میتونه کار رو برای سوئد سخت کنه .

بالا