• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام ملتهای اروپا 2008

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
نمي دونم كسي قبلا اينارو گذاشته يا نه ؛
SEVeyesC08.th.gif
بهرحال :

شعار تیمها:
فرانسه: با يكديگر زندگي كنيم، با يكديگر جشن بگيريم
The_Bouncy_Brothers_by_Abfc.gif

اتريش: فقط با يكديگر مي‌توانيم پيروز شويم
كرواسي: با يكديگر و همراه هواداران پيش به سوي فتح جام
جمهوري چك: پيش به سوي پيروزي و پيش به سوي تحقق آرزوهاي مردم كشورمان
آلمان: آلمان يك تيم، يك هدف
يونان: يك تيم، يك رويا
هلند: يك تيم، يك روح، با يكديگر نارنجي هستيم
ايتاليا: آسمان هميشه لاجوردي است
لهستان: ... زيرا فقط ورزش و تفريح خوب مهم است
پرتغال: اراده پيروزي انگيزه اين مربي است
روماني: روماني به تو افتخار مي كنيم و تو را دوست داريم
روسيه: تمام روسيه براي يك هدف، روسيه به فرزندانش افتخار مي‌كند
اسپانيا: هر اتفاقي بيفتد، اسپانيا هميشه هست
سوئد: تيم سوئد بهترينه
سوئيس: مقصد نهايي، وين (شهر برگزاري فينال يورو 2008)
تركيه: آيا اين اتوبوس مي‌تواند مشتاقان تركيه را سوار كند؟
f_uefaeuro200m_b8afa77.jpg

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
چه حالی داد آلمان باخت :lol: .

این تیم در رده اول لیست تیمهای منفوره منه. کلی حال کردم. ایول کرواسی :cool:

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
چه حالی داد آلمان باخت :lol: .

این تیم در رده اول لیست تیمهای منفوره منه. کلی حال کردم. ایول کرواسی :cool:
بقیه رو نمیدونم.ولی من خودم که با هیچ تیمی(غیر از 2تیم که البته یکیشون تو این جام نیست و یکی هم اروپایی نیست)مشکلی ندارم.
ولی خوبه ما هم بیایم بگیم "ایتالیا باخت حال داد" یا " ایول هلند" و "ایتالیا درصدر تیمهای منفور ما هست"؟
تو 2006 ایتالیا بهتر از آلمان بازی کرد و برد و ما هم قبول داریم.جلوی کرواسی هم خوب نبودیم و باختیم
ولی اینکه یک تیم به یک تیم دیگه ببازه یکی دیگه حالش رو ببره(اونم به این شدت) جای سوال داره.میبخشین اینو گفتم.ولی فکر میکردم اینجا حداقل طرفداران تیمها به هم احترام میذارن و فکر نمی کردم اینطوری واکنش نشون بدن(البته غیر از کری ها و بازیهای مستقیم که با هم دارن).ما خوب نبودیم و باختیم و قبول هم داریم

Last edited:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
متاسفانه بحث های این تاپیک کاملآ داره احساسی پیش میره!
و باز هم متاسفانه همه به جای حمایت از تیم محبوبشون به بقیه تیم ها حمله میکنند! (صرف احساسی بودن بد نیست! اما اینجا بحث ها توهین آمیز داره میشه)

استادیوم های ایران رو ببینید. بازی استقلال و پرسپولیس با هر تیمی که باشه! هواداران علیه همدیگه شعار میدن!
گاهی اصلآ جریان بازی هم از دست میدن!

الان هم همین شده تو این تاپیک متاسفانه!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
امروز روز خوبی برای المان نبود. یوگی لو هم نشون داد که هنوز نیاز به تجربه داره. اشتباهاتی مثل دونادونی رو انجام داد در مهره چیدن. اومدن گومز از اول بازی اشتباه بود. نبود ایچواین اشتایگر هم از اول بازی اشتباه بود. المان خوب نبود. کاپیتان بالاک و ینس لمن عصبی بودند.

البته بلایی که سر دونادونی اومد سر المان نیومد چون کرواسی در حد هلند نبود.

تیم محبوب ما پرتغال هم داره ادامه میده. به عنوان تیم اول صعودش مسجل شد. بهش علاقه دارم چون مربیش برزیلیه (برزیل تیم محبوب من) و کریس رونالدو توش هست.

متاسفانه امروز خبردار شدم که فیل بزرگ (اسکولاری) سرمربی چلسی شده.

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
بد بازی کردیم و باختیم.فقط یک ربع آخر بهتر بودیم.اشتباه "لو" اینجا بود که فرق بازی با کرواسی و بازی با لهستان رو با بی تجربگی باخت.بازیکنهای لهستان سرعتی نبودن و کم تکنیک.ولی کرواسی هر2 رو داشت. گذاشتن "گومز "که تو بازی اول هم خوب نبود و استفاده نکردن از"شواینی"از اول که حداقل یکی دو نفر رو به خودش مشغول کنه.در روزی که هافبکهامون بد بودن(حتی ازخط دفاع هم بدتر) اونها هافبکشون خوب بود و بردن.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
بد بازی کردیم و باختیم.فقط یک ربع آخر بهتر بودیم.اشتباه "لو" اینجا بود که فرق بازی با کرواسی و بازی با لهستان رو با بی تجربگی باخت.بازیکنهای لهستان سرعتی نبودن و کم تکنیک.ولی کرواسی هر2 رو داشت. گذاشتن "گومز "که تو بازی اول هم خوب نبود و استفاده نکردن از"شواینی"از اول که حداقل یکی دو نفر رو به خودش مشغول کنه.در روزی که هافبکهامون بد بودن(حتی ازخط دفاع هم بدتر) اونها هافبکشون خوب بود و بردن.

کرواسی اصلا مهلت نداد آلمان نفس بکشه . مثل همیشه فقط فیلیپ لام عالی بود . روی گل هم تاثیر مستقیم
داشت . چقدر کرواسی سریع بود . چن تا گل رو هم نزد ولی مطمئن باش این , آلمان رو قوی تر میکنه !
آلمان تیم بسیار خوبیه . بر خلاف هلند قدرت آلمان قدرت مقطعی نیست . این تیم آمادست و با شکست اتریش
به مرحله ی بعد صعود میکنه !

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
راستش من بعد از بازی آلمان و لهستان حدس زدم آلمان دفاع خیلی قوی ای نداره. در اون بازی این مشکل شون رو نشد ولی امروز کرواسی نشون داد آلمان بدجوری مشکل داره در خط دفاع! خصوصا سر گل دوم کرواسی مدافعین آلمان مثل دو تا آماتور رفتار کردن و فقط ایستادن و اولیچ رو تماشا کردن که داره دروازه ی خالی رو باز میکنه.

پرتغال هم در خط دفاعی جالب نبوده. شاید آلمان و پرتغال مشکلی در صعود از گروه هاشون نداشته باشه ولی در مراحل بالا و جلوی امثال اسپانیا و هلند قطعا به مشکل میخورن. اسپانیا هم خیلی مطمئن نشون نداد. ایتالیا هم که بدون کاناوارو (و البته نستا) حرفی برای گفتن نداره راستش. فکر میکنم بشه فعلا به فرانسه عنوان بهترین خط دفاع رو داد هر چند آزمون اصلی فردا ست...

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
لمن هم اشتباه بچگونه ای کرد...!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
A0204297.jpg

نقض پيمان احترام متقابل از سوي هواداران آلماني

به گزارش خبرنگار اعزامي فارس، هواداران آلمان پس از شكست برابر كرواسي در شهرهاي مختلف دست به شورش و توهين به ساير هواداران زدند.
خيابان هاي وين ، باسل ، برن و سالزبورگ به ادعاي رئيس بخش خبري يوفا مستقر در باسل شلوغ ترين خيابان ها از اين نظر بوده است.
هواداران آلماني به اماكن عمومي در شهر باسل نيز خساراتي وارد كردند.
با دخالت پليس برخي از اين هواداران دستگير شده و به بازداشتگاه فرستاده شدند.​

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
A0204297.jpg

نقض پيمان احترام متقابل از سوي هواداران آلماني

به گزارش خبرنگار اعزامي فارس، هواداران آلمان پس از شكست برابر كرواسي در شهرهاي مختلف دست به شورش و توهين به ساير هواداران زدند.
خيابان هاي وين ، باسل ، برن و سالزبورگ به ادعاي رئيس بخش خبري يوفا مستقر در باسل شلوغ ترين خيابان ها از اين نظر بوده است.
هواداران آلماني به اماكن عمومي در شهر باسل نيز خساراتي وارد كردند.
با دخالت پليس برخي از اين هواداران دستگير شده و به بازداشتگاه فرستاده شدند.​

نه اینکه تا حالا بقیه از اینکارها نکردن.بعد بازی سوییس1- ترکیه2 که وضع از این بدتر بود

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
نیمه اول ایتالیا و رومانی خیلی خوب بود!

رومانی هم خیلی خوب دفاع کرد هم خوب پاسکاری میکرد هم خیلی خوب شوت میکردن!
1628.gif

شاید فقط تو کل نیمه دو - سه دقیقه بازی از دست دفاع رومانی در رفت
خب این مدت برای عوض شدن نتیجه بازی کافی هست! اما نه وقتی که یهو دروازبان حریف بشه خدا! گل نخوره به هیچ وجه!
5776.gif

خوب خدا رو شکر یه گل سالم ایتالیا هم مردود شد تا اشتباه داوری علیه ایتالیا باشه!

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خب ما تا حالا فکر می کردیم فوتبال عربی فقط توی آسیا وجود داره .
یه ضربه ی آزاد و یه گل بعدش هم یه پنالتی مسلم رو نگرفتن .
80 دقیقه دفاع هلند و مالکیت 70 درصدی توپ ما رو مجاب کرد که اردن اروپا ( هلند ) هم راه نتیجه گرفتن رو خوب بلده .

هنوز وقت داریم و منتظر ایتالیا می مونیم

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
هلند واقعا تیم بزرگی هست ... اگر فرانسه تا صبح هم بازی می کرد فقط اختلاف ها زیاد میشد .... به هر حال باختیم و من فکر می کنم شاید بهتر باشه هلند و رمانی صعود کنند .

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
ایتالیا 1 - 1 رومانی

انصافا ایتالیا توی این بازی بد شانس بود، دروازه بان رومانی هم خیلی خوب بود. در ضمن متاسفانه گل سالم توی رو هم آفساید اعلام کردند. و اینکه بوفون کلا ایتالیا رو نجات داد.

هلند 4 - 1 فرانسه

... و چه تیمی شده این هلند. دوتا از گلا واقعا قشنگ زدن. فرانسه هم مثل بازی اول فوق العاده ضعیف بود. در ضمن دوستانی هم که میگفتند دفاع فرانسه مثل ایتالیا باید نتیجه براشون جالب بوده باشه.​

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب ما تا حالا فکر می کردیم فوتبال عربی فقط توی آسیا وجود داره .
یه ضربه ی آزاد و یه گل بعدش هم یه پنالتی مسلم رو نگرفتن .
80 دقیقه دفاع هلند و مالکیت 70 درصدی توپ ما رو مجاب کرد که اردن اروپا ( هلند ) هم راه نتیجه گرفتن رو خوب بلده .

آقا دیگه بیخیال این صحبت ها شده خداییش. 4 تا خوردین دیگه. الکی به حریف لقب اردن اروپا !!!!! رو نده:D

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
:lol:
هی ایتالیا رو مسخره کنید...
دفاع قدرتمند فرانسه این بود؟ چهار گل در یک بازی؟ مربی بزرگ ریموند دومنک این بود؟ آخه از جون این گومیس و آنلکای بی خاصیت چی میخواد؟!!
گل تون هم تا جاییکه من دیدم آفساید بود. ولی باید یکبار دیگه ببینم...

هلند دقیقا مثل بازی با ایتالیا عمل کرد. یک گل زد و بعد کشید عقب و رو ضد حمله ها زهر اش رو ریخت. حالا اگه بازی با ایتالیا مدنظر باشه، میشه فوتبال زیبا و تهاجمی و دفاع افتضاح و مربی کوچک ایتالیا. اگه بازی با فرانسه مدنظر باشه، میشه فوتبال عربی/اردنی!! عجب! پس نقش "مربی بزرگ" چی میشه این وسط...

اینجور که بوش میاد هم فرانسه و هم ایتالیا حذف میشن. چون رومانی نشون داده میتونه برای تیم های بزرگ مشکل ایجاد کنه و در بازی آخر هم اگه قراره جلوی بازیکن های دوم هلند بازی کنه، احتمال خیلی زیاد برنده میشه. این هم از گروه مرگ...

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
:lol:
هلند دقیقا مثل بازی با ایتالیا عمل کرد. یک گل زد و بعد کشید عقب و رو ضد حمله ها زهر اش رو ریخت. حالا اگه بازی با ایتالیا مدنظر باشه، میشه فوتبال زیبا و تهاجمی و دفاع افتضاح و مربی کوچک ایتالیا. اگه بازی با فرانسه مدنظر باشه، میشه فوتبال عربی/اردنی!! عجب! پس نقش "مربی بزرگ" چی میشه این وسط...

ایول. دقیق زدی تو خال. :eek:

Last edited:
بالا