• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حق اپراتوری پست هم اضافه شد !!! هزینه چند برابری پست کم بود اینم از این

1hamed

Registered User
لایک‌ها
3
میخواید حساب کنید
اعمال شده
200 تومن اعمال شده
زنگ بزنید بپرسید
از همون روز اول اعمال شده به عنوان حق مقرر

یعنی روی همین تعرفه پستی جدید اعمال شده وجدا حساب نشده؟

1hamed

Registered User
لایک‌ها
3
در حواب 1 از دوستان که زنگ زده بود بابت این قضیه به ایران مارکت چنین جوابی دریافت کردند :

iran market zang zadam mige ghablan ma midadim vali hala az forooshgah kam mishe

راستش من که نفهمیدئم منظورشون چی بود !!!

خوب یعنی اینکه دارند از پنلتون کم میکنند توی پارس پیک حق اپراتوری پست نیست
شاید از همون پول خدماتی که می گیرند به پست پرداخت مکینند تازه پارس پیک بین تمامی سیستم های خرید پستی کم ترین هزینه خدمات را میگیرد در کل سیستم خوبی هست من از پارس پیک واقعا راضی هستم امیدوارم که همچنان خوب باقی بماند

gelaris

Registered User
لایک‌ها
61
یه چیزی نامردیه
ایران مارکت سنتر یه بار 300 تومن از مشتری بابت خدمات پول میگیره و به فاکتور اضافه میکنه و یه بار 5% هم از فروشنده (از قیمت کل محصول) کارمزد میگیره
پست هم اینجوری داره پول اضافه میکنه حالا هزینه های ارسالش که بماند.

به به داش گلم Honarvar60
میگم مثل این که ایران مارکت دیگه نمیشه روش حسابی باز کرد
اگه موافق باشی بزنیم بریم پارس پیک
خیلی تعریف ازش شنیدم نظرت چی بید ؟

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
به به داش گلم Honarvar60
میگم مثل این که ایران مارکت دیگه نمیشه روش حسابی باز کرد
اگه موافق باشی بزنیم بریم پارس پیک
خیلی تعریف ازش شنیدم نظرت چی بید ؟

خوب پست اینو داره از خرداد 89 میگیره
پارس پیک قبلا هزینه خدماتی که روی فاکتور میکشید 20 تا 70 تومن بود بعد این اتفاق شد 220-270 تومن
و خودش هزینه اپراتوری پست رو میده
ولی مارکت پارسال رو حدودا خودش داد بعدش امسال از فروشنده کسر میکنه
ولی کار بدی که میکنند اینه که اصلا اطلاعیه نمیزنند که از حسابت داریم کسر میکنیم
انگار نه انگار داره از حساب فروشنده کسر میشه

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
خوب پست اینو داره از خرداد 89 میگیره
پارس پیک قبلا هزینه خدماتی که روی فاکتور میکشید 20 تا 70 تومن بود بعد این اتفاق شد 220-270 تومن
و خودش هزینه اپراتوری پست رو میده
ولی مارکت پارسال رو حدودا خودش داد بعدش امسال از فروشنده کسر میکنه
ولی کار بدی که میکنند اینه که اصلا اطلاعیه نمیزنند که از حسابت داریم کسر میکنیم
انگار نه انگار داره از حساب فروشنده کسر میشه

راست میگی حتما باید اعلام کنند این کار نامردیه

ولی به عنوان کسی که هر دو پنل پارس پیک و ایران مارکت رو داره باید بگم صد رحمت به تسویه حساب ایران مارکت! پارس پیک این قدر زمان میبره تا محصول توزیع شده بخوره

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
شرکت پست سودده نبوده و تعرفه ها هم خیلی پایینتر از میانگین دنیا بود برای افزایش کیفیت افتضاحشون صرف بشه مشکلی نداره ولی ....

arvin11

Registered User
لایک‌ها
0
فردا پول تو جیبی بچه ی کارمنداشونم از ما میخوان

hdsd

Registered User
لایک‌ها
321
بله دیگه
با تعرفه گذشته - هزینه پستی بسته اینترنتی خیلی نزدیک باجه ها بود
ولی الان 1.5 برابر بیشتر هست
که انواع خدمات باعث این افزایش شده
یعنی دیگه پست کاری پیدا نکرده که پولشو نگیره
50 هزار تومن اول
100 تومن بابت تغییر وضعیت
200 تومن بابت جمع آری بسته
400 تومن بابت جمع اوری پول (cod) که این میزان با افزایش مبلغ سفارش اضافه میشه
دیگه کاری نمونده که پولشو نگرفته باشن
فقط مونده پول جایی بچه ها - پول کندن فاکتور از پاکت - پول روشن کردن ماشین - پول پیاده شدن از ماشین
اینها رو بگیرن
تقریبا میخوان با این 200 تومنها حقوق اون مامور جمع اوری رو هم دربیارن

پول کنترل بسته ها توسط اماکن رو یادت رفت

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
بههههههههههه داش مسن
چطوري يرگه
كجايي آقا كم پهنايي جيگر

ميگم به داخل شما هم فرو شده :D

آف تاپیک : میگم مهدی این امضات تقریبا یه صفحه شده ها . کم کم بجای امضا باید تاپیک بذاری . دی:

آن تاپیک ( ! ) : امروز هرچی سفارش داشتم همه پیشتاز ! :blink: کسی سفارشی ثبت نکرد !

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
آف تاپیک : میگم مهدی این امضات تقریبا یه صفحه شده ها . کم کم بجای امضا باید تاپیک بذاری . دی:

آن تاپیک ( ! ) : امروز هرچی سفارش داشتم همه پیشتاز ! :blink: کسی سفارشی ثبت نکرد !

آف تاپيك : كو كجاش يك صفحه ميشه
يك عكس كريس هستش و يك آرم بنز كجاش ميشه يك صفحه يرگه :wacko:

pmmcdvd

Registered User
لایک‌ها
5

در مورد آف تاپیک که بله یه تاپیک شده : دی یه مقدار سایز کوچیکترش رو بذار

در مورد آن تاپیک اگر فعال باشه سفارش میدن ولی وقتی رسید دستشون میگن اوه این چقدر گرون شده
بیشترشون برگشت می زنن حالا یک ماه امتحان کن ببین چطوری هست

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
در مورد آف تاپیک که بله یه تاپیک شده : دی یه مقدار سایز کوچیکترش رو بذار

در مورد آن تاپیک اگر فعال باشه سفارش میدن ولی وقتی رسید دستشون میگن اوه این چقدر گرون شده
بیشترشون برگشت می زنن حالا یک ماه امتحان کن ببین چطوری هست

نه ایشالا برگشت نمی زنن . دی:

البته ادم الاغ زیاد داریم . همون زمانم که هزینه پستی کم بود ، خیلی ها عشقشون می کشید برگشت میزدن ، الان دیگه خدا رحم کنه . گرچه قاعدتا خودشون سفارش رو پر کردن ف هزینه بسته و هزینه پستش رو دیدن و حتی باهاشون تماس تلفنی هم میگیریم بابت تایید بسته ها . ولی درصدی آدم عوضی همیشه هست . خیلی زور داره خوندن این جمله روی بسته های برگشتی پنجاه تومنی ، صدتومنی : ( از گرفتن خودداری کرد ! )

البته همه اینطوری نیستن . مثلا چندماه پیش داشتم با شمشاد چت می کردم ، گفتم الان 7 تا بسته پنجاه تا هشتاد تومنی دارم باید حاضر کنم ، گفت نفرست همه برگشت می خوره !! گفتم نه . باهاشون هماهنگ کردیم . اتفاقا خداروشکر هیچ کدوم هم برگشت نخورد:p

اما چند روز پیش بردیم 40 تا بسته تحویل پست دادیم ، بجاش بیست تا برگشتی تحویل گرفتیم آوردیم ! :hmm:

باز اگه کسی برگشت میزن ، هزینه پستیش رو اجباری ازش می گرفتن خوب بود . هزار تا راهکار هم واسش هست که اینکارو پست یا شرکت های واسطه عملی کنند ، اما کسی دلش به حال ماها نسوخته :eek:

پ.ن : مهدی کجا دو تا عکسه ؟ چهار خط با فونت رنگی و سایز خفن هم گذاشتی دیگه یرگه . دی: :D

CyberIT

Registered User
لایک‌ها
0
حالا مهمتر از این 200-300 تومن پولی هستش که برا برگشت خوردن بسته ها دارید میدید.
من با اطلاع کامل از نحوه این حساب کتابها به همه فروشندگانی که از سیستم ایران مارکت سنتر استفاده میکنند اعلام میکنم.این شرکت متاسفانه با ناآگاهی فروشندگان هزینه COD سفارشاتی که برگشت خورده رو از فروشندگان دریافت میکنه.

همین الان برید داخل پنل مارکت سنترتون بشید.
داخل قسمت گزارشات شده و از اولین بخش یه گزارش از یکی دو ماه اخیر بگیرید.
یکی از سفارشات برگشتی رو باز کنید.
هزینه ارسالش چقدر هست؟
هزینه ای که تو لیست گزارش زده چقدر هست؟

مثلاً من برا یه سفارش 9900 تومانی که اوایل سال ارسال شده 14150 هزینه برگشت اداره پست دریافت کرده.در حالیکه از پنل 17,549 کسر شده.

یا برای یک سفارش 30000 تومانی که قبل از افزایش قیمتها برگشت خورده 18447 هزینه برگشت اداره پست گرفته ولی از پنل 30,927 مارکت سنتر برداشته.

یا یک سفارش 60000 تومانی که باز قبل از افزایش قیمتها بوده 39117 هزینه برگشت پست شده ولی مارکت سنتر 64,355 کسر کرده.

میبنید که اختلاف قیمتها زیاد هستش و این پول هم برا فروشندگان کم نیست.در سال چیزی حدود 200-300 میلیون تومان پول حرام و غیرقانونی از فروشندگانی که مطمئن هستم خیلی از ماها از این موضوع بی اطلاع هستیم گرفته میشه.

این اختلاف قیمت فاحش مربوط به حق COD میشه.
این مبلغ رو اداره پست برای سفارشاتی که توزیع شده دریافت میکنه.سود زیادی هم برای شرکت پست داره.

ولی حالا که بسته برگشت میخوره این مبلغ باید کجا بره؟
درسته
بصورت قانونی باید به حساب فروشنده برگرده.
چون هیچ معامله ای صورت نگرفته که هزینه ای براش پرداخت بشه.
تازه این برگشت خوردن هزینه پستش برا فروشنده ضرر هستش.
با اطلاعاتی که من بدست آوردم.شرکت کلبه کتاب یا همون ایران مارکت سنتر سالیانه مبلغی حدود 250 میلیون تومان از همین طریق سود غیرقانونی به جیب میزنه.
اونوقت برا هر تغییر وضعیت 100 تومان گدایی میکنه.

کلاً ایران مارکت سنتر اوایلش خیلی خوب و مشتری مدار بود.
بعداً که رده اول اینکار رو بدست آورد و اکثر مدیرانش رو هم تغییر داده و از پرسنلهای خود اداره پست برای اینکار استفاده کرد
کم کم راه کلاهبرداری رو یاد گرفت.

همین حق COD سفارشات برگشتی میدونید چقدر به ضرر فروشنده ها شده؟

حتماً یه چکی بکنید سفارشات برگشتی خودتون رو.

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
حالا مهمتر از این 200-300 تومن پولی هستش که برا برگشت خوردن بسته ها دارید میدید.
من با اطلاع کامل از نحوه این حساب کتابها به همه فروشندگانی که از سیستم ایران مارکت سنتر استفاده میکنند اعلام میکنم.این شرکت متاسفانه با ناآگاهی فروشندگان هزینه COD سفارشاتی که برگشت خورده رو از فروشندگان دریافت میکنه.

همین الان برید داخل پنل مارکت سنترتون بشید.
داخل قسمت گزارشات شده و از اولین بخش یه گزارش از یکی دو ماه اخیر بگیرید.
یکی از سفارشات برگشتی رو باز کنید.
هزینه ارسالش چقدر هست؟
هزینه ای که تو لیست گزارش زده چقدر هست؟

مثلاً من برا یه سفارش 9900 تومانی که اوایل سال ارسال شده 14150 هزینه برگشت اداره پست دریافت کرده.در حالیکه از پنل 17,549 کسر شده.

یا برای یک سفارش 30000 تومانی که قبل از افزایش قیمتها برگشت خورده 18447 هزینه برگشت اداره پست گرفته ولی از پنل 30,927 مارکت سنتر برداشته.

یا یک سفارش 60000 تومانی که باز قبل از افزایش قیمتها بوده 39117 هزینه برگشت پست شده ولی مارکت سنتر 64,355 کسر کرده.

میبنید که اختلاف قیمتها زیاد هستش و این پول هم برا فروشندگان کم نیست.در سال چیزی حدود 200-300 میلیون تومان پول حرام و غیرقانونی از فروشندگانی که مطمئن هستم خیلی از ماها از این موضوع بی اطلاع هستیم گرفته میشه.

این اختلاف قیمت فاحش مربوط به حق COD میشه.
این مبلغ رو اداره پست برای سفارشاتی که توزیع شده دریافت میکنه.سود زیادی هم برای شرکت پست داره.

ولی حالا که بسته برگشت میخوره این مبلغ باید کجا بره؟
درسته
بصورت قانونی باید به حساب فروشنده برگرده.
چون هیچ معامله ای صورت نگرفته که هزینه ای براش پرداخت بشه.
تازه این برگشت خوردن هزینه پستش برا فروشنده ضرر هستش.
با اطلاعاتی که من بدست آوردم.شرکت کلبه کتاب یا همون ایران مارکت سنتر سالیانه مبلغی حدود 250 میلیون تومان از همین طریق سود غیرقانونی به جیب میزنه.
اونوقت برا هر تغییر وضعیت 100 تومان گدایی میکنه.

کلاً ایران مارکت سنتر اوایلش خیلی خوب و مشتری مدار بود.
بعداً که رده اول اینکار رو بدست آورد و اکثر مدیرانش رو هم تغییر داده و از پرسنلهای خود اداره پست برای اینکار استفاده کرد
کم کم راه کلاهبرداری رو یاد گرفت.

همین حق COD سفارشات برگشتی میدونید چقدر به ضرر فروشنده ها شده؟

حتماً یه چکی بکنید سفارشات برگشتی خودتون رو.

این قضیه رو از روز اول میدونستیم ولی چاره چیه ؟
وقتی هیچ کس همکاری نمیکنه - متاسفانه اصلا فروشگاه داران به این مسائل اعتنا نمی کنند
الان توی همین پنل مارکت سنتر همجوار و غیر همجوار رو تفاوتی قائل نمیشه و همه رو همجوار حساب میکنه
من هفته پیش بهشون گفتم ولی هنوز درست نکردند من اولین نفر بودم گفتم - چون چند تا سفارش رو چک کردند و بعد گفتند بله مشکل داره
مشکل فقط مارکت نیست الان تمام سیستم ها به جز فروتل هزینه cod رو برنمیگردونند
چرا هیچ کس اعتراض نمیکنه ؟
با تماس من یه نفر اونها میگند همینه که هست میخوای بخوای میخوای نخوا

بالا