آره اتفاقاً من با دفتر مشهد تماس گرفتم...در مورد همین 10 درصد گفتن که آقای رمضانی دستور داده...تهران تماس گرفتم گفتند که رفته خارج !!!
با کلبه کتاب صحبت کردم...گفتن که همچین چیزی نیست...مثل اینکه رمضانی سرخود و برا اینکه خرج سفرهاش در بیاد اومده این پول رو میگیره...فکر کنم این کنسلی ها بقدری بوده ... که اینجوری باعث طمع شده!!!
امروز ساعت 12 با دفتر تهران تماس گرفتم...هیچ کس نیومده بود!!!
جالبه ساعت 12 هیچکدام از مسئولین ارشد تشریف نداشتن...منم به تلفنچی گفتم همینجوری کار میکنن که پست دم در آورده !!!
بقیه دوستان هم دریغ نفرمایید...تا میتوانید تماس بگیرید.
تا اعتراض نکنید وضع بهتر نشده که هیچ...بدتر هم خواهد شد.
یه موضوع جدید فکرمو مشغول کرده
بعد از افزایش تعرفه پست ، من یه بسته از باجه کرج پست کردم طرف تمام خدمات مثل خارج از اندازه و دوقبضه رو زد
امروز یه بسته منطقه 11 تهران فرستادم
دیدم که نه خارج از اندازه رو زد و نه دوقبضه
و هر بسته نزدیک 1000 تومن ارزونتر شد
بعد به طرف گفتم
گفتش که ما قبلا اگر میزدیم چون هزینه پستی کم بود
ولی الان فقط واسه بسته هایی خارج از اندازه میزنیم که یا مبدا یا مقصد کدپستی نداره (این قضیه رو توی سایت پست قبلا خونده بودم )
قبض رو هم چک کردم هزینه بابت شناسه الکترونی هم نداره
ولی توی تعرفه خرید اینترنتی هم خارج از اندازه لحاظ میشه و هم 200 تومن شناسه الکترونی میگیرن
بعد این ایران دات بی زد که مال رایارا هست رو چک کردم دیدم که تعرفه اونها خیلی کمتر از ما ماست و از 3 تومن تعرفه پیشتازشون شروع میشه
حالا شک کردم نکنه که اصلا با توجه به افزایش تعرفه ، خارج از اندازه و شناسه الکترونی اجباری باشه ؟ و این مارکت داره میگیره و پولش مستقیم میره توی جیب خودش ؟؟
نظر دوستان چیه ؟