یعنی پارس پیک هم این مبلغو بر نمیگردونه ؟
اینجوری که نمیشه
یه نفر توی پی تی و شاپ کیپر زحمت بکشه تاپیک بزنه قشنگ توضیح بده تا هماهنگ شیم اعتراض کنیم
اگه واسه پست رقیب نیست واسه شرکت های کد که رقیب هست
این مبالغ که چیزی نیست.
خیلی از فروشگاههای فعال که فروش ماهانه بالای 5-6 میلیون دارند اگه مبلغ برگشتی رو حساب بکنند چیزی حدود 10-12 میلیون تا حالا پولشون توسط مارکت سنتر دزدیه شده.
مارکت سنتر که الان بیشترین فروش رو داره از برگشت محصولات من و شما به سود میرسه.
به نظر شما دلیل عدم کاهش بسته های برگشتی و عدم پیگیری مارکت سنتر چیه؟
وقتی شما از برگشت سفارشات سود میکنی دیگه چه نیازی هست بری دنبال دردسر و کارهای اداری و ...
با همین هزینه سفارشات برگشتی حقوق کل پرسنل که سهل هستش کلی رشوه و ... هم داده میشه.
اون 100 تومن هزینه شارژ سالیانه حساب کنید چقدر هستش.
مبلغ 5 درصد از فروش رو هم حساب کنید.
همین 300 تومن مبلغی که میاد رو فاکتور رو هم بزنید.
پولی هم که چند ماه میمونه تو حسابشون و با گردش مالی زیادی که دارن چه وامهایی که نمیگیرن.
اونوقت با پول من و شما آقایان رمضانی ها و شاداب ها و ... برای تفریح باید هم برن دبی و ...
یه پیگیری اساسی میخواد.
این کار غیرقانونی هستش.
دزدی تو روز روشن هستش.
جناب Persiastore عزیز درسته که من و شما میدونیم این کلاهبرداری و سایر مشکلات رو...ولی مطمئن باشید 99 درصد بقیه از موضوع بی اطلاع هستند.
درسته که این 300-400 میلیون تومان سهم من نیست ولی انسانیت و اخلاق حکم میکنه که اعتراض بکنم و نزارم حق ناحق بشه.
این مبالغ که چیزی نیست.
خیلی از فروشگاههای فعال که فروش ماهانه بالای 5-6 میلیون دارند اگه مبلغ برگشتی رو حساب بکنند چیزی حدود 10-12 میلیون تا حالا پولشون توسط مارکت سنتر دزدیه شده.
وقتی شما از برگشت سفارشات سود میکنی دیگه چه نیازی هست بری دنبال دردسر و کارهای اداری و ...
با همین هزینه سفارشات برگشتی حقوق کل پرسنل که سهل هستش کلی رشوه و ... هم داده میشه.
پولی هم که چند ماه میمونه تو حسابشون و با گردش مالی زیادی که دارن چه وامهایی که نمیگیرن.
اونوقت با پول من و شما آقایان رمضانی ها و شاداب ها و ... برای تفریح باید هم برن دبی و ...
یه پیگیری اساسی میخواد.
این کار غیرقانونی هستش.
دزدی تو روز روشن هستش.
جناب Persiastore عزیز درسته که من و شما میدونیم این کلاهبرداری و سایر مشکلات رو...ولی مطمئن باشید 99 درصد بقیه از موضوع بی اطلاع هستند.
درسته که این 300-400 میلیون تومان سهم من نیست ولی انسانیت و اخلاق حکم میکنه که اعتراض بکنم و نزارم حق ناحق بشه.
3- هزينه ارسال سفارشات برگشتي كه در فروتل پس از كسر خدمات cod كه بيش از 35 الي 80 درصد هزينه ارسال را شامل مي شود دريافت مي شود
نكته بسيار مهم كم بودن هزينه اي است كه بابت سفارشات برگشتي بر فروشنده تحميل مي شود و دوستاني كه سابقه ي كار در سيستم هاي فروش پستي را دارند مطمئنا اين موضوع را به خوبي متوجه مي شوند
هزينه cod يا همان پرداخت در محل علاوه بر هزينه هاي مرسوم ارسال است كه در سفارشات برگشتي نبايستي دريافت شود
پرداخت اونموقع برای سفارشات برگشتی از فروشنده بدبخت جریمه میگرفت به این روز گرفتار شد.سلام
هزينه ارسال شامل دو بخش است
هزينه پست پيشتاز + هزينه خدمات cod
كه هزينه پيشتاز بر اساس وزن و مشابه پستي كه از باجه هاي سطح شهر ارسال مي شود
و هزينه خدمات cod بر اساس قيمت كالا محاسبه مي شود كه بابت خدمات دريافت وجه از مشتري توسط پست است
در سفارشات برگشتي با توجه به عدم انجام خدمات cod پست مبلغ اين بخش را از فروتل دريافت نمي كند و بالتبع فروتل نيز آنرا از فروشنده دريافت نمي كند و اين موضوع به صورت شفاف اعلام گرديده است و فروشنده در سفارشات برگشتي نبايستي كل هزينه ارسال كالا را متضرر شود و فقط بايد بخش مربوط به هزينه پيشتاز را بپردازد كه در پست اين موضوع اجرا مي گردد
موفق باشيد
پشتيباني فروتل
حالا مهمتر از این 200-300 تومن پولی هستش که برا برگشت خوردن بسته ها دارید میدید.
من با اطلاع کامل از نحوه این حساب کتابها به همه فروشندگانی که از سیستم ایران مارکت سنتر استفاده میکنند اعلام میکنم.این شرکت متاسفانه با ناآگاهی فروشندگان هزینه COD سفارشاتی که برگشت خورده رو از فروشندگان دریافت میکنه.
همین الان برید داخل پنل مارکت سنترتون بشید.
داخل قسمت گزارشات شده و از اولین بخش یه گزارش از یکی دو ماه اخیر بگیرید.
یکی از سفارشات برگشتی رو باز کنید.
هزینه ارسالش چقدر هست؟
هزینه ای که تو لیست گزارش زده چقدر هست؟
مثلاً من برا یه سفارش 9900 تومانی که اوایل سال ارسال شده 14150 هزینه برگشت اداره پست دریافت کرده.در حالیکه از پنل 17,549 کسر شده.
یا برای یک سفارش 30000 تومانی که قبل از افزایش قیمتها برگشت خورده 18447 هزینه برگشت اداره پست گرفته ولی از پنل 30,927 مارکت سنتر برداشته.
یا یک سفارش 60000 تومانی که باز قبل از افزایش قیمتها بوده 39117 هزینه برگشت پست شده ولی مارکت سنتر 64,355 کسر کرده.
میبنید که اختلاف قیمتها زیاد هستش و این پول هم برا فروشندگان کم نیست.در سال چیزی حدود 200-300 میلیون تومان پول حرام و غیرقانونی از فروشندگانی که مطمئن هستم خیلی از ماها از این موضوع بی اطلاع هستیم گرفته میشه.
این اختلاف قیمت فاحش مربوط به حق COD میشه.
این مبلغ رو اداره پست برای سفارشاتی که توزیع شده دریافت میکنه.سود زیادی هم برای شرکت پست داره.
ولی حالا که بسته برگشت میخوره این مبلغ باید کجا بره؟
درسته
بصورت قانونی باید به حساب فروشنده برگرده.
چون هیچ معامله ای صورت نگرفته که هزینه ای براش پرداخت بشه.
تازه این برگشت خوردن هزینه پستش برا فروشنده ضرر هستش.
با اطلاعاتی که من بدست آوردم.شرکت کلبه کتاب یا همون ایران مارکت سنتر سالیانه مبلغی حدود 250 میلیون تومان از همین طریق سود غیرقانونی به جیب میزنه.
اونوقت برا هر تغییر وضعیت 100 تومان گدایی میکنه.
کلاً ایران مارکت سنتر اوایلش خیلی خوب و مشتری مدار بود.
بعداً که رده اول اینکار رو بدست آورد و اکثر مدیرانش رو هم تغییر داده و از پرسنلهای خود اداره پست برای اینکار استفاده کرد
کم کم راه کلاهبرداری رو یاد گرفت.
همین حق COD سفارشات برگشتی میدونید چقدر به ضرر فروشنده ها شده؟
حتماً یه چکی بکنید سفارشات برگشتی خودتون رو.
این قضیه رو از روز اول میدونستیم ولی چاره چیه ؟
وقتی هیچ کس همکاری نمیکنه - متاسفانه اصلا فروشگاه داران به این مسائل اعتنا نمی کنند
الان توی همین پنل مارکت سنتر همجوار و غیر همجوار رو تفاوتی قائل نمیشه و همه رو همجوار حساب میکنه
من هفته پیش بهشون گفتم ولی هنوز درست نکردند من اولین نفر بودم گفتم - چون چند تا سفارش رو چک کردند و بعد گفتند بله مشکل داره
مشکل فقط مارکت نیست الان تمام سیستم ها به جز فروتل هزینه cod رو برنمیگردونند
چرا هیچ کس اعتراض نمیکنه ؟
با تماس من یه نفر اونها میگند همینه که هست میخوای بخوای میخوای نخوا
آقا من نمیدونستم
تا الان حدود 12هزار ارسالی داریم از دو پنلمون
که حدود 2500 برگشتی داریم
یعنی حدود 750هزار تومن بالا کشیدن ازمون؟
این مبالغ که چیزی نیست.
یه پیگیری اساسی میخواد.
این کار غیرقانونی هستش.
دزدی تو روز روشن هستش.
من دو سال پیش با یکی از این فروشنده های بزرگ اینترنت و مارکت سنتری دوست بودم. مچ مارکت سنتر رو گرفت و فهمید که چقدر دزدی میکنه. میخواست بره شکایت کنه که بهش حتی دو برابر اون پولی که ازش خورده بودن دادن رشوه دادن(یادم نیس دقیقا چند میلیون) تا نره شکایت کنه. خلاصه که فروشنده هه به من گفت این مارکت سنتری ها خیلی از فروشگاه ها میدزدن ولی فروشنده ها متوجه نمیشن!
نقل قول از ایشون بود. بنده هیچ کاره هستم
تاپیک مراجعه به پست رو محسن خان زدند کسی نیومد
اینو هم اینجا بزنیم و هم شاپ کیپر
ببینم این بار بخاری از کسی درمیاد
تهمت؟!
جالب هستش.
گفتم که برید تو پنلی که در اختیار دارید.
فرصت کردید یک سری هم به اداره پست بزنید.
بگید یکی از سفارشات شما که برگشت خورده رو از روی شناسه سفارش چک بکنند.
اگه امکانش نبود بگید یکی از سفارشات سایر شهرها که برگشت خورده رو نشونتون بدن.
مبلغی که روی فاکتور درج شده رو با مبلغی که تو پنل شرکت پست درج شده.
اگه دقت بکنید و پیگیری داشته باشید حتماً به نتیجه ای که من و بعضی از فروشندگان رسیدن خواهید رسید.
تو پست قبلی خودم مثالی از سفارشات برگشتی زدم بخونید متوجه میشید.
در ضمن یکسری به سایت فروتل که جدید اومده بزنید.این سیستم رو همین موضوع مانور میده و چون مشکل رو فهمیده داره ازش به نقع سیستمشون استفاده میکنه.
به نقل از پشتیبانی فروتل :
پرداخت اونموقع برای سفارشات برگشتی از فروشنده بدبخت جریمه میگرفت به این روز گرفتار شد.
الان هم مارکت سنتر داره حق COD برگشتی که سودی برای فروشنده نداشته و کلاً ضرر هست رو میگیره.سود چند صد میلیونی هم میکنه.
اونوقت من غرض ورزی دارم و تهمت میزنم!!!
چشممان روشن.
من کاربر تازه کار و نابلد نیستم.فعالیت این چنینی زیادی هم ندارم.
ولی سالهای زیادی هست که تو زمینه تجارت الکترونیک فعالیت میکنم.
این تاپیک رو دیدم گفتم این اطلاع رسانی رو داشته باشم تا حداقل این دین رو ادا کرده باشم و فریاد حق رو سر داده باشم.
حالا گوش شنوایی بود حتماً این فریاد رو خواهد شنید
چون مارکت سنتر رو دوست دارم و باعث رونق کسب و کار اینترنتی شده و اصلاً دلم نمیخواد تیشه به ریشه خودش بزنه.
این چند صد میلیون در مقابل چند میلیارد سودی که از فروش میکنه چیزی نیست و خوب نیست که وجهه خودش رو خراب بکنه.
پایدار باشید
دقیقا درسته . دزدی و کلاه برداری که شاخ و دم نداره .
من موندم با چه رویی این پولا رو می خورن و راست راست هم راه میرن پز صداقتشونو میدن . خداییش تا حالا با رمضانی و .... مستقیما ملاقات داشتین ؟ مثلا تو نمایشگاه کامپیوتر ؟
دیدین با چه نخوتی و غروری جواب میدن ؟ آدم فکر می کنه یه چیزی هم به اینا بدهکاره .
قوانین غلط جامعه همینه دیگه . آخه خداییش یکی به من بگه اینا این وسط چیکار می کنند که وجود این شرکتهای واسطه برای سیستم تجارت الکترونیک ایران یا حتی سیستم کش آن دلیوری لازمه ؟
کار رو ما می کنیم ، جون رو ما می کنیم ، بدبختیاش مال ماست ، ا حدی زحمت و کارش با پست . سود مفت مفت میره تو جیب این جماعت .
ما که نیمه دوم سال مجوز پرداخت در محل خودمون رو می گیریم . هیچ فروشگاهی هم عضو سیستم ما نشه ، یا هیچ سودی هم که ازش درنیاریم سالی بیست سی تومن از فروش خودمون و بابت کسر نشدن 300 تومنا و برگشتیا و دزدیا و 5 درصد ها ، تو جیبمون میمونه . احتمالا کلی فروشگاه های دوست و اشنا هم با خودمون کار خواهد کرد که دیگه از این دزدیا خیالشون راحت باشه .