valentine7
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 2
- لایکها
- 2
سلام دوست عزیز منسلام دوستان
تقریبا تمام dvd player های خانگی زیرنویس فارسی srt فیلم را نمیتونند پخش کنند.
اولین راه تبدیل فیلم به یک فرمت دیگر همراه با زیرنویس فارسی که به فیلم مقصد چسبیده میشود، که این راه خیلی طول میشکد.
راه دیگر بوسیله برنامه AVIAddXSub میباشد.که این برنامه فقط فرمت xvid را پشتیبانی میکند.باز هم خیلی از دستگاهها و فیلمها از این فرمت پشتیبانی نمیکنند.
یه راه دیگه که خودم پیدا کردم اینه که بعضی از دستگاه ها زیرنویس unuicode را پشتیبانی میکنند ولی باز هم زیرنویس بصورت صحیح نمایش داده نمیشود.
یه برنامه ای نوشتم که مشکل نمایش زیرنویس srt بصورت یونیکد را حل میکند که میتونید از لینک زیر استفاده کنید.
بهتره دوستان در صورتی که دستگاهشون زیرنویس یونیکد را پشتیبانی کرد،مدل دستگاهشون را بگن.
دستگاه dvd که من روی اون امتحان کردم LG DV-9570PM هست.فرمت mkv و mp4 و avi را بدرستی پخش میکند.کلا لنز دستگاههای LG خیلی خوب نیست ولی بخاط پخش MKV این دستگاه را خریدم. این دستگاه را در شیراز 100 تومن خریدم.یه دو ماهی هست که ازش استفاده میکنیم.تا حالا باهاش مشکلی نداشتم.زیرنویس فارسی را هم با این برنامه خیلی خوب نمایش میدهد.خروج hd هم داره.ولی باز میگم به دستگاه های LG اعتباری نیستا؟شرمندتون نشم.
خیلی خیلی ممنونم ازت واقعا به دادم رسیدی نمیدونی چقدر تحقیق کردم یه دستگاه خوب بگیرم که فایل MKV با زیرنویس فارسی بخونه که بالاخره دستگاه سامسونگ 3D Blu-Ray Player BD-D5900 گرفتم که زیرنویس فارسی برعکس و جدا جدا نشون میداد حتی با خیلی از نرم افزارها تونستم مشکل یرعکس بودنشو درست کنم ولی بازم حروف جدا جدا نشون میداد دیگه از خریدم پشیمون شدم که برنامه شما رو تست کردم عالی جواب داد.
یه دنیا ممنون :wub::heart::wub: