اقا منم همین مشکلو دارم از چپ به راست و کلمه کلمه این برنامه شما امتخان کردم نشد.
Sh Persian Subtitle Fixer 1.0 این هم کار نکرد.
از اخر زنگ زدم الجی گفت (زیر نویس و فیلم تو یک پوشه باشه اسماشون یکی باشه زیر نویس با فرمت srt باشه و با نوت پد یونیکد زیرنویس رو به ansi تغییر بده) اینم نشد که نشد .
البته قبلا من با همین برنامه زیر نویسو تبدیل کردم بعد چسبوندم با mkv mrag به فیلم کار می کرد. kld n,kl ]vh phgh ;hv kld ;ki.
سلام دوست عزیز
من bd760 lg دارم و مشکل شما را داشتم برای رفع مشکل برای فایل های avi , mkv راه حل های متفاوتی دارد
1.دستگاه من فایل های avi اگر کنارشان پسوند sub,idx باشه زیرنویس نشان می دهد در برخی موارد زیرنویس را تشخیص میدهد ولی نشان نمی دهد
برای این عیب زیرنویس srt و sub,idx و فیلم همه را کنار هم و همه اسمشون مشابه هم باشه قرار بدهید فایل فیلم را بکشید روی آیکون برنامه aviaddsub برنامه خودش اجرا می شود فقط دکمه استارت بزنید و تمام اکنون فایل حدید فیلم را روی دستگاه پخش کنید می بینید فیلم 2 عدد زیر نویس دارد هرکدام درست بود باهاش ببینید
اگر فایل sub,srt زیرنویس را ندارید با برنامه Subtitle Edit به راحتی می توانید فایل srt را به sub,idx تبدیل کنید
2.برای فایل های mkv با برنامه دوست عزیزمان زیرنویس srt را تغییر دهید و زیرنویس جدید را با برنامه mkv merge به فیلم بچسبانید و از دیدن فیلم لذت ببرید