• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حمایت از انصاری فرد....فرم ارسال اعتراض...

Baila Moreno

Registered User
لایک‌ها
29
بدون شک مدیر بسیار موفقی برای تیم بزرگ و پر از دردسر پرسپولیس بود!
اگر دو سال دیگه بهش وقت بدن تقریبآ شک ندارم که پرسپولیس متحول میشه!
حیف که بعضی ها خوب شدن رو دوست ندارن!
شمایل مدیر عامل بعدی که در برنامه 90 نشان داده شد نشونه خوبی برای هواداران این تیم بود!
معنیش این بود!
کلآ بی خیال تیمتون بشین!!!!!

من این حبیب کاشانی ... رو میشناسم.
یکی از اون آدمای خشک مقدس و دستمال!
از اون دسته آدمایی که زمان جنگ میرفت تو مسجد بچه ها رو هیجان زده میکرد , خودش تا دو کوهه هم میرفت اما جیم میزد...
به همه جا هم رسیده الان.
اما متاسفانه مسئله ای که این وسط هست اینه که مدیر موفقی بوده!:weird:
تقریبا جابجاییش با انصاری فرد قطعی شده...
:thumbsdow

به نظر من تا این علی آبادی یا بهتر بگیم دکتر !! احمدی نژاد کنار نره وضع ما کلا بدتر و بدتر میشه!!

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
من این حبیب کاشانی ... رو میشناسم.
یکی از اون آدمای خشک مقدس و دستمال!
از اون دسته آدمایی که زمان جنگ میرفت تو مسجد بچه ها رو هیجان زده میکرد , خودش تا دو کوهه هم میرفت اما جیم میزد...
به همه جا هم رسیده الان.
اما متاسفانه مسئله ای که این وسط هست اینه که مدیر موفقی بوده!:weird:
تقریبا جابجاییش با انصاری فرد قطعی شده...
:thumbsdow

به نظر من تا این علی آبادی یا بهتر بگیم دکتر !! احمدی نژاد کنار نره وضع ما کلا بدتر و بدتر میشه!!
لطفا بحث رو سیاسی نکنید...
پرسپولیس با انصاری فرد تجربه موفقی داشته (از نظر مدیریتی) و حداقل دل خوشی ما این هست که انصاری فرد از دل باشگاه بیرون اومده و چه مدیرعامل باشه ، چه نباشه از طرفدارای باشگاه هست. وگرنه اون مدیر سیاسی که حکم مدیرعاملی پرسپولیس رو می گیره ، اگه فردا بهش بگن برو استقلال ، میره... برای اون فرقی نداره.

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
پرسپولیس با انصاری فرد تجربه موفقی داشته (از نظر مدیریتی) و حداقل دل خوشی ما این هست که انصاری فرد از دل باشگاه بیرون اومده و چه مدیرعامل باشه ، چه نباشه از طرفدارای باشگاه هست. وگرنه اون مدیر سیاسی که حکم مدیرعاملی پرسپولیس رو می گیره ، اگه فردا بهش بگن برو استقلال ، میره... برای اون فرقی نداره.
خوب این در درجه آخر اهمیته !!
انصاری فرد فردیه که هر کاری خواسته کرده !! اونم کارهایی که با پول نمیشه کرد ... انصاری فرد نه با پول بلکه با چند ملیارد بدهی کرد !! در حالی که پارسال تیم ملی نمیتونست یه تیم درجه دو اروپایی برای بازی پیدا کنه پرسپولیس بایر مونیخ رو آورد !! در حالی که فدراسیون با چند ملیارد پول نتونست مربی خوب بیاره برای تیم ملی انصاری فرد آری هان رو آورد !! و در حالی که همین فدراسیون جرات اخراج مربیش رو نداشت انصاری فرد نه تنها آری هان رو اخراج کرد بلکه یک ریال هم خسارت بهش نداد و علاوه بر اون یه مربی خیلی خوب در همون خد در کمترین زمان آورد !! حالا بگذریم که یه زمانی پرسپولیس نمیتونست در عرض 2 سال مهدی شیری رو از برق بگیره !! الان اراده میکنه کعبی رو میگیره !! حالا با این همه کار اگه استقلالی هم بود مهم نبود !!
من میدونم آقای کاشانی وقتی بیاد اولین حرفی که یمزنه درست کردن استادیوم / ایجاد شرکت تشتک سازی پرسپولیس / کسب قهرمانی در جام بین قاره ای / و.... در نهایت هم سر 2 سال با یه مقام هفتم هشتمی تیم رو ول میکنه و میره !!

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
انصارى‌فرد: برکنارم‌ کنيد، استعفا نمى‌دهم‌

در حالى‌ که‌ برخى‌ از هواداران‌ و على‌ پروين‌ از محمدحسن‌ انصارى‌فرد دفاع‌ کرده‌اند و خواستار حضور او در اين‌ تيم‌ شده‌اند اما شايعات‌ درخصوص‌ جابجايى‌ او هنوز هم‌ وجود دارد. انصارى‌فرد در اين‌ باره‌ مى‌گويد: تا زمانى‌ که‌ هيأ‌ت‌مديره‌ با حضورم‌ به‌ عنوان‌ مديرعامل‌ موافق‌ باشد، در باشگاه‌ خواهم‌ ماند در غير اين‌ صورت‌ حاضر به‌ استعفا نيستم.
انصارى‌فرد افزود: در حال‌ حاضر به‌ عنوان‌ مديرعامل‌ در باشگاه‌ حضور دارم‌ و تمام‌ تلاشم‌ را تا ثانيه‌ آخر براى‌ موفقيت‌ پرسپوليس‌ انجام‌ مى‌دهم.

وى‌ ادامه‌ داد: به‌ شخصه‌ مشکلى‌ را احساس‌ نمى‌کنم‌ و با قدرت‌ به‌ کارم‌ ادامه‌ مى‌دهم‌ و به‌ هيچ‌ عنوان‌ حاضر به‌ استعفا نيستم‌ مگر اينکه‌ هيأ‌ت‌ مديره‌ باشگاه‌ تشخيص‌ ديگرى‌ دهد و به‌ حضورم‌ نياز نباشد.

انصارى‌فرد در مورد حضور اعضاى‌ جديد در هيأ‌ت‌مديره‌ پرسپوليس‌ افزود: اين‌ موضوع‌ از اختيارات‌ رئيس‌ سازمان‌ تربيت‌بدنى‌ است‌ که‌ به‌ تعداد اعضاى‌ هيأ‌ت‌مديره‌ افزوده‌ شود يا خير. در هر صورت‌ هر تصميمى‌ که‌ براى‌ سربلندى‌ و سرافرازى‌ پرسپوليس‌ گرفته‌ شود را به‌ فال‌ نيک‌ مى‌گيرم.

وى‌ تصريح‌ کرد: قرار بود که‌ در اين‌ هفته‌ جلسه‌ هيأ‌ت‌ مديره‌ باشگاه‌ برگزار شود اما باتوجه‌ به‌ حضور دکتر سعيدلو رئيس‌ هيأ‌ت‌ مديره‌ در استان‌ فارس‌ اين‌ جلسه‌ به‌ هفته‌ آينده‌ موکول‌ شد.

مديرعامل‌ پرسپوليس‌ تأ‌کيد کرد: مطمئن‌ باشيد پرسپوليس‌ با شکست‌ تيم‌ سپاهان‌ در جام‌حذفى‌ به‌ عنوان‌ قهرمانى‌ خواهد رسيد.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
هيأت مديره پرسپوليس به خانه احزاب تبديل شده است

دادرس، مديرعامل اسبق باشگاه پيكان گفت: هيچ صحبتي براي حضور در هيأت مديره باشگاه‌هاي استقلال و پرسپوليس را تأييد نمي‌كنم و معتقدم امثال ما ديگر جايي در اين تيم‌ها نخواهند داشت

مديرعامل اسبق باشگاه پيكان گفت: هيچ صحبتي براي حضور در هيأت مديره باشگاه‌هاي استقلال و پرسپوليس را تأييد نمي‌كنم و معتقدم امثال ما ديگر جايي در اين تيم‌ها نخواهند داشت. مهدي دادرس اظهار داشت: بي‌تعارف مي‌گويم كه هيأت مديره باشگاه پرسپوليس اين روزها به خانه احزاب تبديل شده و كاملا از حالت ورزشي خود خارج شده است و اگر كسي از جنس ورزش در اين باشگاه مشغول فعاليت شود، كسي است كه گوش به فرمان آقايان باشد و در چارچوب خواسته‌هاي آنان عمل كند.
وي افزود: با هر انتخاباتي، اين نفرات هم جاي خود را به سياسيون ديگري مي‌دهند و ديگر فرصتي براي حضور ورزشي‌ها در اين باشگاه فراهم نمي شود. ما كارنامه ورزشي خود را كاملا مشخص مي‌دانيم و خود مي‌دانيم چه سوابقي در كارنامه داريم.

Baila Moreno

Registered User
لایک‌ها
29

پسر خوب...
بحث سیاسی هست لازم نیست من سیاسیش کنم.
دادرس حرف خوبی زد هیئت مدیره شده خانه احزاب!
و گرنه مطمئن باش اینکار هیچ دلیل فنی و ورزشی نداره!!!

یه نکته جالب در مورد حبیب کاشانی بگم.
فک میکنم تنهاترین سابقه به اصطلاح ورزشیش این باشه که یه زمان تو حراست تیم ملی امید بوده.اونم عهد بوق...

همه فقط بشینیم دعا کنیم...

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
جلسه هيات مديره پرسپوليس دوشنبه تشکیل میشود

بعد از اين كه روز سه‌شنبه جلسه هيات مديره اين باشگاه به دلايلي تشكيل نشد ، قرار شد كه اين جلسه امروز/شنبه/ تشكيل شود. اما روز پنجشنبه خبر رسيد سعيدلو رئيس هيات مديره باشگاه پرسپوليس به دليل همراهي با رئيس جمهوري ، بعدازظهر روز شنبه به تهران بازمي‌گردد و به اين دليل نمي‌تواند در اين جلسه حضور پيدا كند.
. از اين رو قرار شد جلسه هيات مديره روز دوشنبه هفته آينده تشكيل شود. اين جلسه به خاطر بازي تيم پرسپوليس تهران مقابل تيم فولاد خوزستان در روز يكشنبه دوم ارديبهشت ماه در اين روز برگزار نشد.

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
جلسه هيات مديره پرسپوليس دوشنبه تشکیل میشود

بعد از اين كه روز سه‌شنبه جلسه هيات مديره اين باشگاه به دلايلي تشكيل نشد ، قرار شد كه اين جلسه امروز/شنبه/ تشكيل شود. اما روز پنجشنبه خبر رسيد سعيدلو رئيس هيات مديره باشگاه پرسپوليس به دليل همراهي با رئيس جمهوري ، بعدازظهر روز شنبه به تهران بازمي‌گردد و به اين دليل نمي‌تواند در اين جلسه حضور پيدا كند.
. از اين رو قرار شد جلسه هيات مديره روز دوشنبه هفته آينده تشكيل شود. اين جلسه به خاطر بازي تيم پرسپوليس تهران مقابل تيم فولاد خوزستان در روز يكشنبه دوم ارديبهشت ماه در اين روز برگزار نشد.
خدا به خیر بگذرونه ایشالله...

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
راستی بچه ها! امروز دیدم توی سایت ghermezeteh.com هم یه اعتراض هست ، اون جا هم شرکت کنید...

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
پروین: انصاری فرد با جیب خالی خیلی زحمت کشیده است

علي پروين اعتقاد دارد شرايط ليگ به گونه‌اي است كه نمي‌توان يك تيم را از هم اكنون قهرمان دانست. با سرمربي اسبق تيم ملي و پرسپوليس درخصوص مسابقات ليگ، تيم اميد، تيم ملي، پرسپوليس و ... مصاحبه‌اي انجام شده كه در زير مي‌خوانيد:

پيشنهادات شما درخصوص تيم اميد بالاخره راهگشاي مشكلات شد و بگوويچ به آينده اميدوار شد ...
مطمئن بودم اگر از او حمايت شود مي‌تواند راحت‌تر كار كند چرا كه موارد زيادي دست و پا گيرش شده بود و نمي‌گذاشت كارش را بكند اما اين بار تيم اميد واقعا تيم بود.

اما به هر حال زدن سه گل آن هم در خانه حريف كاري آساني نبود ...
بله، چون قبل از اين تيم ملي هماهنگ نبود. آنها مقابل اردن با اين كه يك نيمه چندان خوب نبودند در نيمه دوم بسيار هماهنگ شدند و به قول شما نتيجه خارق‌العاده‌اي هم گرفتند. اما اين را هم بايد گفت كه بگوويچ كارش را بلد است و بالاخره تجربيات بالاي وي هم در موفقيت او بي‌تأثير بود.

در فاصله كمتر از 77 روز تا بازي مقابل استراليا فكر مي‌كنيد چه بايد كرد كه روند برتري اين تيم ادامه داشته باشد؟
به عقيده من باشگاه‌ها بايد طي اين مدت كمال همكاري را با تيم اميد انجام دهند و به طور مثال از شنبه تا چهارشنبه بازيكنان خود را در اختيار بگوويچ قرار دهند تا وي بتواند جلسات تمريني‌اش را به خوبي برگزار كنند پس از آن اگر بازيكن يك روز قبل از مسابقه باشگاهي با تيمش تمرين كند مشكل خاصي پيش خواهد آمد.

بازي استقلال و سپاهان را ديديد؟ به نظر مي‌رسد روزهاي پاياني ليگ هر لحظه حساس‌تر مي‌شود ...
بله، استقلال روز بدي را پشت سر گذاشت و بازيكنان اين تيم به هيچ عنوان با هم هماهنگ نبودند و در كل زياد خوب نبودند.

و پنالتي دقيقه 90 هم كه كلي سر و صدا به دنبال داشت.
بله همين طور بود و بايد كارشناسان روي آن نظر دهند، هر چند كه من خودم ديدم چه اتفاقي افتاد ولي ماها نبايد در اين خصوص صحبتي بكنيم.

به نظر شما بالاخره چه تيمي قهرمان ليگ برتر مي‌شود؟
الآن كه شانس استقلال و سايپا براي قهرماني مساوي و همان 60-70 درصد است. اما بر روي كاغذ استقلال اهواز 50 درصد شانس دارد و سپاهان هم پس از برد مقابل استقلال 10 درصد مي‌تواند قهرمان شود.

فكر نمي‌كنيد كشيده شدن كار به روز آخر حاشيه‌ها را بيشتر كند؟
نه به عقيده من اگر سرنوشت قهرماني به روزهاي آخر كشيده شود بهتر است چون بازي‌ها جذاب‌تر شده و كوره ليگ هم داغ‌تر مي‌شود. در ليگ امسال هم هيچ چيز مشخصه يك تيم براي صدرنشين و يا قهرمان شدنش نبود و ديديد كه تيم‌هاي ته جدولي چطور يقه بالانشين‌ها را مي‌گيرند اما يك نكته را هم بايد در مورد سپاهان بگويم كه اگر اين تيم عادت به انجام بازي‌هاي زيادتر در هفته را مي‌داشت اكنون شانس بيشتري براي قهرماني در بين اين مدعيان داشت.

و پرسپوليس هم كه امسال در ليگ به جايي نرسيد و چشم به جام حذفي دوخته است ...
بله همين طور بود و به نظر من اصلا قشنگ نيست كه پرسپوليس در كورس قهرماني ليگ قرار نگرفته و واقعا حيف از اين تيم كه با وجود شايستگي ديگر شانسي در ليگ برتر ندارد. آنها در چند بازي گذشته خود خيلي خوب فوتبال بازي كردند و تساوي با فجر هم نتيجه‌اي عادلانه برايشان نبود. با اين حال اميدوارم در جام حذفي موفق عمل كنند و قهرماني را به دست آورند.

كش و قوس‌هاي هيأت مديره پرسپوليس هم مثل اينكه تمامي ندارد و هر روز شايعه‌اي جديد شنيده مي‌شود ...
بارها گفتم و باز هم مي‌گويم كه مسئولان بايد بگذارند اين 5، 4 بازي هم تمام شود و در پايان جام حذفي بنشينند و راجع به هيأت مديره تصميم‌گيري كنند چون الآن هرگونه تغيير به ضرر پرسپوليس تمام مي‌شود. مگر با استقلال چه كردند؟! خوب همين كار را هم با پرسپوليس انجام دهند. ضمن اينكه باز هم مي‌گويم، انصاري‌فرد با جيب خالي براي اين تيم خيلي زحمت كشيده و تلاش‌هاي زيادي كرده است.

بگذريم، شنيده مي‌شود قلعه‌نوعي از تيم ملي براي استقلال بازيكن مي‌آورد و صحبت‌هايي در همين رابطه كه اصلا خوشايند نيست...
من كه فكر مي‌كنم اينها همه شايعه است چون تا الان اردويي تشكيل نشده كه چنين چيزهايي اتفاق بيافتد.

يعني معتقديد قلعه نوعي اين كار را نكرده است؟
خب با شناختي كه از او دارم مطمئنم به دنبال اين مسائل نيست و برخي برايش حاشيه‌سازي مي‌كنند. الان بايد فكر و ذكرمان را معطوف به تشكيل يك تيم ملي قدرتمند كنيم تا در جام ملت‌ها سربلند باشيم و بايد بلافاصله پس از اتمام ليگ اردو را راه انداخت.

اما اعلام تاريخ بازي‌هاي باقيمانده جام حذفي پس از پايان ليگ زمان چنداني را براي تيم ملي باقي نمي‌گذارد.
به عقيده من كه زمان خوبي براي جام حذفي در نظر گرفته شده چون هنوز ليگ 18 تيمي نشده، اما اگر اين اتفاق در سال آينده رخ مي‌داد نگران‌كننده بود با اين حال بلافاصله پس از پايان جام حذفي بايد بازيكنان را براي تشكيل اردو جمع‌آوري كرد تا سريع‌تر اردو تشكيل شود.

و حرف آخر...
سلام گرم علي پروين را به همه هواداران برسانيد

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
پرسپوليس‌ درخشان‌ترين‌ روزهايش‌ را سپری می کند

همه‌ مى‌دانند دليل‌ تغييرات‌ چيست!
محمدحسن‌ انصارى‌فرد در مصاحبه‌اى‌ اظهار کرد: به‌ جرأ‌ت‌ مى‌توانم‌ بگويم‌ درآمدزايى‌ حاصله‌ طى‌ دوران‌ مديريت‌ کنونى‌ پرسپوليس‌ بيشترين‌ مقدار ممکن‌ طى‌ سالهاى‌ گذشته‌ بوده‌ است. قطعاً‌ هيچ‌ باشگاهى‌ در ايران‌ در فصل‌ جارى‌ به‌ اندازه‌ پرسپوليس‌ درآمدزايى‌ نداشته‌ است. زمانى‌ که‌ اين‌ باشگاه‌ را تحويل‌ گرفتم، مطابق‌ با گزارش‌ حسابرس‌ سازمان‌ تربيت‌بدنى‌ بالغ‌ بر 6 ميليارد تومان‌ بدهى‌ داشتيم‌ که‌ خوشبختانه‌ امروز بخشى‌ از اين‌ بدهى‌ها پرداخت‌ و درآمدزايى‌هاى‌ خوبى‌ نيز ايجاد شده‌ است.

پرسپوليس‌ بخشى‌ از بدهى‌هاى‌ مربوط‌ به‌ هتل‌ها، باشگاهها، ورزشگاه‌ها و از جمله‌ بازيکنان‌ و مربيان‌ سابق‌ خود از جمله‌ بگوويچ، نيکولوفسکى‌ و... را با همکارى‌ سازمان‌ تربيت‌بدني، اسپانسرها و هيأ‌ت‌ مديره‌ پرداخت‌ کرده‌ که‌ اين‌ روند برخلاف‌ جوسازى‌ها عليه‌ مديريت‌ باشگاه‌ است.

برخلاف‌ شايعات‌ موجود در سال‌ جارى‌ هزينه‌هاى‌ باشگاه‌ کاهش‌ يافته‌ و درآمدزايى‌ پرسپوليس‌ نيز بى‌سابقه‌ بوده‌ است. پس‌ از تحويل‌ پرسپوليس‌ گرانترين‌ تيم‌ موجود در ليگ‌برتر ايران‌ بوديم‌ اما طى‌ مذاکره‌ با بازيکنان‌ و تخفيف‌ 20 تا 40 درصدى‌ قرارداد آنها، در مجموع‌ نزديک‌ يک‌ ميليارد تومان‌ از هزينه‌هاى‌ جارى‌ پرسپوليس‌ کم‌ شد.

... از برخى‌ مسئولان‌ خواهش‌ مى‌کنم‌ با فرافکنى‌ و بيان‌ مطالب‌ غيرواقع‌ بيش‌ از اين‌ با شخصيت‌ من‌ بازى‌ نکنند. همه‌ مى‌دانيم‌ که‌ دلايل‌ ايجاد تغييرات‌ در هيأ‌ت‌مديره‌ پرسپوليس‌ چه‌ بوده‌ و ربطى‌ به‌ عملکرد باشگاه‌ نداشته‌ است. به‌ جرأ‌ت‌ مى‌توانم‌ بگويم‌ پرسپوليس‌ يکى‌ از درخشان‌ترين‌ روزهاى‌ خود را تجربه‌ کرده‌ است. پرسپوليس‌ دوران‌ گذر از بحران‌ را طى‌ کرده‌ و مشکلات‌ از اين‌ باشگاه‌ رخت‌ بربسته‌ و بحران‌ها به‌ پايان‌ رسيده‌ است. از اين‌ به‌ بعد شرايط‌ براى‌ انجام‌ کارهاى‌ مفيد و سازنده‌ فراهم سازند.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
حالا واقعا این هیئت مدیره جدید با انصاری فرد مشکل داره ؟؟

ممکنه دنیزلی سال بعد از پرسپولیس بره ؟

راستی قرارداد کعبی مدتش چقدره !؟!؟

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
حالا واقعا این هیئت مدیره جدید با انصاری فرد مشکل داره ؟؟

ممکنه دنیزلی سال بعد از پرسپولیس بره ؟

راستی قرارداد کعبی مدتش چقدره !؟!؟

کل هیئت مدیره که نه سه تاشون کاشانی بیانی سروری

به احتمال زیاد اگه پرسپولیس قهرمان جام حذفی بشه دنیزلی می مونه

قرارداد کعبی هم فکر کنم 6 ماهه بوده تا پایان لیگ و جام حذفی

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
کل هیئت مدیره که نه سه تاشون کاشانی بیانی سروری

به احتمال زیاد اگه پرسپولیس قهرمان جام حذفی بشه دنیزلی می مونه

قرارداد کعبی هم فکر کنم 6 ماهه بوده تا پایان لیگ و جام حذفی
البته موندن دنیزلی یه شرط دیگه هم داره... اون هم موندن انصاری فرد هست.

Baila Moreno

Registered User
لایک‌ها
29
البته موندن دنیزلی یه شرط دیگه هم داره... اون هم موندن انصاری فرد هست.

100 %.
چون جناب حبیب کاشانی فرمودند که نظرشون روی مربی ایرانیه.
این بابا متاسفانه خیلی با حمید استیلی رفیقه!(آخه... تو رو چه به حمید خان!)
اصلا دوست ندارم این جابجایی مدیریتی رخ بده اما اگه اینجوری هم شد امیدوارم استیلی از قضیه عابدزاده تو دعوای قدرت سابق باشگاه درس گرفته باشه و مورد طعمه قرار نگیره.

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
به نظر من بهتره قضیه شاهین یکبار دیگه تکرار بشه و یک تیم جدید که وابسته به سازمان تربیت بدنی نباشه شکل بگیره
هی میگند پرسپولیس و استقلال تیمهای مردمی هستند آخه کجای این تصمیمات مردمی هست آقایون هر غلطی دلشون بخواد در این دو تیم میکنند بعد میگند تیمهای مردمی هست در حالیکه برای نظر مردم و هواداران کوچکترین اهمیتی قائل نیستند
اینا فقط این دو تیم رو دو دستی چسبیدند چون ابزارهای تبلیغاتی خوبی برای سیاسیون هست که جریانات گذشته نشون میده به تنها چیزی که فکر نمی کنند مشکلات این دو باشگاه و مردمی بودن اونا هست

نمیدونم ما کی از دست اینا راحت میشیم
تو این ممکلت به هر طرف که رو کنی سیاست بینی
بعد میگید بحث های سیاسی ممنوعه آخه وقتی همه جا مساثل سیاسی گسترده شده چطور میشه جوری راه رفت که پا روی مساثل سیاسی نزاریم

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خوب این در درجه آخر اهمیته !!
انصاری فرد فردیه که هر کاری خواسته کرده !! اونم کارهایی که با پول نمیشه کرد ... انصاری فرد نه با پول بلکه با چند ملیارد بدهی کرد !! در حالی که پارسال تیم ملی نمیتونست یه تیم درجه دو اروپایی برای بازی پیدا کنه پرسپولیس بایر مونیخ رو آورد !! در حالی که فدراسیون با چند ملیارد پول نتونست مربی خوب بیاره برای تیم ملی انصاری فرد آری هان رو آورد !! و در حالی که همین فدراسیون جرات اخراج مربیش رو نداشت انصاری فرد نه تنها آری هان رو اخراج کرد بلکه یک ریال هم خسارت بهش نداد و علاوه بر اون یه مربی خیلی خوب در همون خد در کمترین زمان آورد !! حالا بگذریم که یه زمانی پرسپولیس نمیتونست در عرض 2 سال مهدی شیری رو از برق بگیره !! الان اراده میکنه کعبی رو میگیره !! حالا با این همه کار اگه استقلالی هم بود مهم نبود !!
من میدونم آقای کاشانی وقتی بیاد اولین حرفی که یمزنه درست کردن استادیوم / ایجاد شرکت تشتک سازی پرسپولیس / کسب قهرمانی در جام بین قاره ای / و.... در نهایت هم سر 2 سال با یه مقام هفتم هشتمی تیم رو ول میکنه و میره !!

نکات خیلی خوبی توش بود!
ضمن اینکه همین حمایت هواداران از انصاری فرد یک واقعه استثنایی تو فوتبال ماست!
مخصوصآ وقتی به جایگاه پرسپولیس تو لیگ بیشتر دقت میکنیم!

بالا