• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حمایت از انصاری فرد....فرم ارسال اعتراض...

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
خیلی سخته بازگرداندن یک فرد ولی خوب تلاش هم باید کرد.اگر هم نشد بگید سعیم رو کردم.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
اگه انصاری فرد برگرده ................ چی میشه ! ای خدا
تا میتونید به سازمان تربیت بدنی به هر شماره تلفنی که دارید (همه بخش های سازمان) تماس بگیرد مهم نیست که طرف مقابلتون کیه فقط بگید انصاری فرد باید برگرده
نهاد ریاست جمهوری هم همین طور.....

تو سایت دیگه هم این موج جدید اعتراض ها شروع شده .........
الان بهترین موقع برای برگشتن انصاری فرد هستش پس دست به کار بشید .........

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
در این موقعیت حساس کنونی هیچ کسی نیست توی باشگاه که جواب دنیزلی و بازیکنا رو بده!
واقعا عجب گندی به بار اومده ...

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
اگه انصاری فرد برگرده ................ چی میشه ! ای خدا
تا میتونید به سازمان تربیت بدنی به هر شماره تلفنی که دارید (همه بخش های سازمان) تماس بگیرد مهم نیست که طرف مقابلتون کیه فقط بگید انصاری فرد باید برگرده
نهاد ریاست جمهوری هم همین طور.....

تو سایت دیگه هم این موج جدید اعتراض ها شروع شده .........
الان بهترین موقع برای برگشتن انصاری فرد هستش پس دست به کار بشید .........

اگر قرار بود به حرف من و شما گوش بدن كه تا حالا برگشته بود .

در هر صورت خيالتون راحت چون قاليباف شد شهردار پس مي تونيم مطمئن باشيم كه انصاري فرد برمي گرده . علتشم اينه كه اصلا شرط دادن باشگاه به اين آقايون سياسي بركناري قاليباف بود كه محقق نشد .

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
هيات مديره باشگاه فردا تشكيل جلسه مي‌دهد

جلسه هيات مديره باشگاه پرسپوليس فردا (يكشنبه) در دفتر علي‌آبادي رياست سازمان تربيت بدني تشكيل خواهد شد. بنابر اعلام روابط عمومي باشگاه پرسپوليس اين جلسه فردا در دفتر رياست سازمان تربيت بدني كه عهده‌دار مسووليت مجمع هم هست برگزار مي‌شود تا در خصوص اوضاع و احوال كنوني تصميم‌گيري شود.
اين براي چندمين بار است كه عنوان مي‌شود هيات مديره پرسپوليس تشكيل جلسه مي‌دهد. تاكنون چندبار جلسه هيات مديره پرسپوليس لغو شده است. دليل اصلي آن هم عدم تمايل محمدحسن انصاري‌فرد براي حضور در اين جلسه و استعفاي پرويز سروري، حسن بيادي و حبيب كاشاني است. با اين وضعيت مشخص نيست جلسه هيات مديره پرسپوليس فردا برگزار خواهد شد يا خير.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
انصاري‌فرد در جلسه هيأت مديره شرکت مي‌کند

با تاکيد مهندس علي‌آبادي، بالاخره محمدحسن انصاري‌فرد در جلسه هيأت مديره باشگاه پرسپوليس شرکت مي‌کند. با صحبت‌هايي که مهندس علي‌آبادي با مديرعامل مستعفي باشگاه پرسپوليس انجام داد ، بالاخره انصاري‌فرد در جلسه فردا هيأت مديره شرکت خواهد کرد.
انصاري‌فرد پيش از اين با ارائه استعفانامه خود به رئيس هيأت مديره باشگاه از هرگونه اظهارنظري خودداري کرده و حتي احتمال بازگشت خود را به پرسپوليس منتفي دانسته بود.

با اين اوصاف جلسه هيأت مديره پرسپوليس فردا در دفتر علي‌آبادي برگزار خواهد شد تا تکليف پرسپوليس در قبال موارد مطروحه قبل مشخص شود و همچنين هيأت مديره نظر خود را راجع به استعفاي انصاري‌فرد اعلام کند.

پرويز سروري، عضو مستعفي هيأت مديره اعلام کرده در اين جلسه حضور نخواهد داشت، اما احتمال اينکه حبيب کاشاني و حسن بيادي در جلسه هيأت مديره حاضر شوند، وجود دارد. جلسه هيأت مديره باشگاه پرسپوليس ساعت 20 امشب در دفتر علي‌آبادي برگزار خواهد شد و به احتمال فراوان تکليف اين تيم مشخص مي‌شود

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
عابدینی: فقط به عنوان مدیرعامل می آیم

«عملکرد دنیزلی قابل دفاع است... او با امكانات 20درصدي به موفقيت 70درصدي دست يافته»
بازگشت احتمالي مدير پس از يک دهه در شرايط ديگري صورت مي گيرد. آن هنگام که امير عابديني در پرسپوليس دهه هفتاد به بيشترين و بهترين موفقيت هاي ممکن دست مي يافت شرايط اين باشگاه اينگونه نبود اما اگر قرار به بازگشت مدير عامل اسبق باشد او در بحراني ترين روزها ، پرسپوليس را تحويل مي گيرد.عابديني در گفت و گوی مفصلی با یکی از خبرگزاری ها انجام داد که در زیر می خوانید:
گفته مي‌شود شما يعني مهندس عابديني قرار است مديرعامل بعدي باشگاه پرسپوليس باشيد.
البته صحبت‌هايي شده اما هنوز هيچ چيز قطعي نيست.

فرض كنيم همين امروز حكم شما به عنوان مديرعامل باشگاه پرسپوليس امضا شود، عابديني با چه تحليلي برمي‌گردد؟
با اين تحليل كه در پرسپوليس همه چيز هست جز آرامش.

اين صورت مسئله‌است، چه خواهيد كرد؟
ببينيد، پرسپوليس در حال حاضر داراي يك وضعيت كاملا بحراني است. 9 ميليارد بدهي و پرونده بدهي به رافائل و آري‌هان مسائل كم‌اهميتي نيستند. فيفا تا پانزدهم خردادماه فرصت داده تا بدهي بازيكن نيجريه‌اي و مربي هلندي صاف شود، در غير اينصورت پرسپوليس از حضور در ليگ‌برتر محروم خواهد شد.

شما به منظور حل اين مشكلات چه برنامه‌اي داريد؟
در شرايطي كه هنوز هيچ‌چيز قطعي نيست، به نظر شما منطقي به نظر مي‌رسد كه من در رابطه با راهكار اين مشكلات حرفي بزنم!؟

اين بهانه بود يا دليل؟
چه دليلي واضح‌تر از اينكه امروز هواداران پرسپوليس دچار سردرگمي شده‌اند. اينكه چه كسي مي‌آيد و چه كسي مي‌رود. نگراني هواداران پرسپوليس امروز تشديد شده و مدام به اين مسئله فكر مي‌كنند كه آيا در چنين شرايط بحراني مي‌توانند به قهرمان شدن در جام حذفي اميدوار باشند يا خير. آنها دلواپسي تازه‌اي پيدا كرده‌اند. از طرفي به استقلال نگاه مي‌كنند كه با حضور مديري مثل فتح‌الله‌زاده در حال احيا شدن است.

پس شما به فتح‌الله‌زاده هم فكر مي‌كنيد.
من فقط به پرسپوليس فكر مي‌كنم و اينكه اگر مي‌توانم به اين باشگاه خدمتي كنم، در انجام آن كوتاهي نكنم. از اين گذشته مگر مي‌شود رشد رقيب ديرينه پرسپوليس را انكار كرد. امروز استقلال از وجود مديري بهره‌ مي‌‌برد كه در سيستم مديريت كلان كار كرده و براي موفقيت استقلال نسخه دارد. پرسپوليس هم بايد خيلي زود به آنجايي برسد كه استحقاقش را دارد.

اعضاي هيات‌مديره پرسپوليس تا چه حد روي مديريت شما حساب باز كرده‌اند؟
اين هيات‌مديره موافق من يا هر كس ديگري كه هست، براي بهينه كردن كار بايد همه چيز را تعريف كند. اين يك اصل به حساب مي‌آيد؛‌ اينكه اگر شما از مديرعامل توقع رشد سيستم را داريد، بايد به اندازه انتظارتان از او حمايت كنيد. بودجه، برنامه و در واقع همه چيز را تعريف كنيد. در غير اينصورت هيچ موفقيتي حاصل نخواهد شد.

من براي شما مدلي از تركيب هيات‌مديره را تعريف مي‌كنم و بعد شما نظرتان را در مورد اين مدل بگوييد. اينكه عابديني در هياهوي فضاي رسانه‌اي كه حتي حكم مديرعاملي او را امضا شده تصور مي‌كند، به عضويت در هيات‌مديره رضايت بدهد تا از ميان اين اعضا، حبيب كاشاني، مديرعامل سال آينده پرسپوليس باشد.

من هم درباره مدلي كه گفتيد،‌ شنيده‌ام. بايد بگوم در چنين شرايطي ورود من و در واقع بازگشت من به پرسپوليس كاملا بي‌معني و بيهوده خواهد بود. مطمئن باشيد عابديني نمي‌آيد كه شير بي‌يال و دم باشد. من براي خدمت به پرسپوليس مي‌آيم. درواقع با توجه به سوابقي كه همه مي‌دانند و تجربه‌اي كه مدعي آن هستم، مي‌آيم كه كار ويژه‌اي انجام دهم.

چه كاري؟
كاري كه به عقيده رسانه‌ها، كارشناسان و نخبگان طي سال‌هاي اخير در پرسپوليس صورت نگرفته. پرسپوليس بايد تبديل به يك باشگاه شود.

با اين تفاسير به چنين مدلي تن نخواهيد داد.
كاملا. من نمي‌توانم عابديني را تنها به عضو شدن در هيات‌مديره راضي كنم. البته روي اين نكته تاكيد دارم كه خرد جمعي را نبايد قرباني سليقه شخصي كرد، بلكه تجربه را بايد در اختيار خرد جمعي قرار داد.

اگر قرار سازمان بر اين باشد كه فقط عضو هيات‌‌مديره پرسپوليس شويد، چه عكس‌العملي نشان مي‌دهيد؟
تحت عناويني غير از مديرعاملي به طور قطع نمي‌آيم. چون معتقدم عنان امور اجرايي اين باشگاه بايد در اختيار كسي باشد كه از تجارب بالاي مديريتي بهره‌مند است.

آقاي عابديني! نگراني شما چيست؟
ببينيد، در گذشته مجمع كه تركيب آن بسيار هم توانمند بود، حامي من به حساب مي‌آمد. در جزئيات كار من دخالت نمي‌كرد اما حمايت مي‌كرد. اين حمايت به معناي بي‌تفاوتي نبود. از من سئوال مي‌كردند و توضيح هم مي‌خواستند. اما هدايت و كنترل باشگاه بر عهده من بود.

و حالا شما از دخالت احتمالي سازمان واهمه داريد؟
اگر اين مسئوليت را بپذيرم، مطمئن باشيد كه هيچ دغدغه‌اي از اين بابت وجود ندارد كه چنين مسئوليتي را قبول كرده‌ام. اگر مديرعاملي را پذيرفتم، معنايش را خوب مي‌فهمم. اينكه بايد مقابل سازمان، هيات‌مديره و هواداران پاسخگو باشم. يعني اينكه قبول كرده‌ام كه در اوج بحران با مشكلات روبرو شوم و آنها را حل كنم. بله. من همه اينها را مي‌دانم و بدون تحميل قدم از قدم برنمي‌دارم.

مديريت شما در سياست و در ورزش تقريبا شكل همساني داشته. اين درست كه توانايي‌هاي مديريتي‌تان چه صحبتي داريد؟ آيا با توجه به شرايط متفاوت پرسپوليس كه امروز پيش روي شماست، همان طوري مديريت خواهيد كرد كه در گذشته عمل كرديد يا اينكه تغيير رويه مي‌دهيد؟
در ورزش دو نوع مديريت وجود دارد؛ مديريت آمرانه و مديريت عارفانه. هيچ اشكالي ندارد كه شما از هر دو روش در يك مقطع بهره ببريد. اما بهره‌مندي شما از هر كدام از اين روش‌ها ارتباط تنگاتنگي با شناخت شما از شرايط موجود دارد. من همان اندازه در رويارويي با كادرفني برنده‌ام كه از آن شناخت دارم. در مورد همه اجزا سيستم هم همين مسئله صدق مي‌كند. بازيكن، مربي، هوادار و هر چيزي كه تحت نظر يك مدير قرار دارد، به همان اندازه وظايفش را به خوبي انجام مي‌دهد كه يك مدير. در سيستمي كه شناخت‌، محور كارها باشد، همه چيز صاحب هويت مي‌شود و اين همان چيزي است كه پرسپوليس امروز سخت به آن نياز دارد. در چنين موقعيتي شما با توجه به شناخت و دركتان از اطراف بزرگي مي‌كنيد كه سيستم به رشد برسد. درست در همين وضعيت است كه مربي، بازيكن و حتي هوادار مي‌داند كه چه توقعي بايد و چه توقعي نبايد از تيم داشته باشد.

پرسپوليس را امروز چطور مي‌بينيد؟
تيم پرسپوليس زنده و زيبا به نظر مي‌رسد اما تشنه برنامه‌ريزي است.

اين زندگي را تا چه حد مديون سرمربي تركيه‌اي پرسپوليس مي‌دانيد؟
مصطفي دنيزلي امروز با فوتبال ما آشنا شده. اگر اين سئوال را يكسال پيش از من مي‌پرسيديد، ديد چندان مثبتي نسبت به او نداشتم اما من امروز به دنيزلي نگاه مثبتي دارم و به تلاش او احترام مي‌گذارم. او در اين تيم تحولي ايجاد كرده كه نبايد غيرمنصفانه از كنار آن گذشت. سرنوشت مربي كه در تيمي مثل پرسپوليس زحمت كشيده، نبايد دستخوش حوادث شود، بلكه بايد بستري را فراهم كرد كه روند روبه‌رشد تيم تداوم پيدا كند. ضمن اينكه مربيان بزرگ ابزار مي‌خواهند.

شما احتمالا با اين واژه‌ها به دنبال شنا كردن كه نيستيد؟
وقتي مفهوم رودخانه را مي‌شناسم، شنا كردن كار سختي نيست. من ثانيه و سرعت را مي‌فهمم. بنابراين در مورد عملكرد مربي مثل دنيزلي شتابزده عمل نمي‌كنم. بازي بحران را مي‌شناسم. بنابراين مطمئن باشيد غرق نمي‌شوم.

بسياري معتقدند قهرماني در جام حذفي آخرين فرصت دنيزلي محسوب مي‌شود.
من اصلا اين‌طور فكر نمي‌كنم. بايد كار او مورد كارشناسي و تحقيق قرار گيرد. اصلا از يك سئوال ساده شروع كنيم؛ ما چه تيمي را به دنيزلي تحويل داديم و در واقع چه امكاناتي را براي او فراهم كرديم؟ بازدهي او چقدر بوده؟ او امروز از امكانات 20درصدي به موفقيت 70درصدي دست يافته. خب، اين نمره خوبي است. دنيزلي يك روز نمره خوبي نداشته، بايد انتقاد كرد اما امروز عملكرد او قابل دفاع است. پس نبايد به راحتي روي تلاش اين مربي خط بطلان بكشيم.

دفاع از دنيزلي توسط شما كمي غيرمنتظره به نظر مي‌رسد.
نه، حرف من اين است كه عملكرد هر مربي را بايد كارشناسانه مورد بررسي و نقد قرار داد. زماني كه دنيزلي پرسپوليس را تحويل گرفت، سرعت پاس اين تيم به طرز وحشتناكي پايين بود. خب حالا اوضاع از چه قرار است؟ همين‌طور در مورد شكل بازي، آوراج پاس و گل.

در مقطعي كه انگار همه چيز در هاله‌اي از ابهام است، حرفي داريد كه به صراحت آن را مطرح كنيد؟
بله، به صراحت مي‌گويم من آدمي نيستم كه براي سيستم مشكل ايجاد كنم. كار من فوتبال است و آن را در هر شكلي دنبال مي‌كنم. اصلا هم مشكل يا دغدغه‌اي ندارم. اگر به مديرعامل پرسپوليس بله گفتم، معني آن فقط يك چيز مي‌تواند باشد. اينكه تصميم گرفته‌ام زندگي آرام خودم را با بحران عوض كنم. من با بحران زندگي مي‌كنم. (خنده)

گفتید كه براي بازگشت به پرسپوليس شرط و شروطي داريد.
بله، البته شرط و شروط من هرگز غيرمنطقي نيست اما اولا بدهي 9 ميلياردي بايد تسويه شود. قطعا به تنهايي نمي‌توانم زير بار چنين بدهي بروم. اصلا نمي‌توانم. اگر قبول داريم كه پرسپوليس يك باشگاه دولتي است، بايد تكليف طلبكارها در اداره كل تربيت‌بدني مشخص شود نه در باشگاه پرسپوليس. از طرفي من بايد گارانتي 4 ساله داشته باشم. اگر قرار باشد مورد حمايت اين اعضا قرار نگيرم و فردا هر كدام به دليلي هيات‌مديره را به منظور قرار گرفتن در ديگر سمت‌ها ترك كنند، شرايط با آنچه كه امروز ديده مي‌شود، هيچ تفاوتي پيدا نمي‌كند. تصميم‌گيري‌ها در هيات‌مديره با اختلاف نظر همراه خواهد بود و اين به سالم‌سازي محيط كمك مي‌كند اما ثبات مديريتي، براي من خيلي مهم است. اگر شخص قابل‌قبولي هستم، بايد اولا ثبات داشته باشم و مهم‌تر اينكه به من فرصت برنامه‌ريزي داده شود. آنچه كه من اسمش را اختيار مي‌گذارم، اينها شرط و شروط من نيست. الفباي باشگاهداري است.

اگر قرار باشد تمام هزينه‌ها را سازمان پرداخت كند، بحث درآمدزايي به كجا مي‌رسد؟
درآمدزايي در طول زمان حاصل مي‌شود. درصد درآمدزايي از عدد 30 شروع خواهد شد و بعد در طول چند سال مي‌توان اميدوار بود كه خودكفايي حاصل شده.

مايليد درباره حضور احتمالي‌ پروين در سال آينده حرفي بزنيد؟
مواضع من در مورد پروين هميشه ثابت است.

اما عده‌اي معتقدند شما از پروين عبور كرده‌ايد.
هرگز اين طور نيست. اتفاقا در شرايط موجود بايد به پروين هم فكر كرد. او هميشه پاي پرسپوليس هزينه شده. پس بايد از شان و شخصيت او مراقبت كنيم.

جلسه شما با علي‌آبادي چه زماني تشكيل خواهد شد؟
دقيقا نمي‌دانم، احتمالا همين روزها تا پايان اين هفته اين جلسه برگزار خواهد شد.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
جلسه هیات مدیره باشگاه پرسپولیس برگزار شد/انصاریفر ابقاء شد
جلسه هیات مدیره باشگاه پرسپولیس ساعت 20:30 دقیقه امشب در محل سازمان تربیت بدنی برگزار شد که طی آن اعضاء با استعفای محمد حسن انصاری فر مخالفت و وی را در سمت مدیر عاملی ابقا کردند

به گزارش خبرنگارمهر، جلسه هیات مدیره باشگاه پرسپولیس پس از مدتها بلاتکلیفی ساعت 20:30 دقیقه امشب در محل دفتر رئیس سازمان تربیت بدنی و در غیاب محمدحسن انصاریفرد مدیرعامل مستعفی ، پرویز سروری و باحضور حسن بیادی ، حبیب کاشانی ، محمد حسین نجات فلاح ؛علی سعید لو و مهندس علی آبادی به عنوان رئیس مجمع باشگاه پرسپولیس برگزار شد.

در این نشست اعضای هیئت مدیره پس از بررسی لازم با استعفای محمد حسن انصاریفرد مخالفت و وی در سمت خود ابقا کردند. قرار است جلسه نهایی هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس روز پنجشنبه هفته جاری با حضور محمد حسن انصاریفرد و سایر اعضای هیئت مدیره برگزار شود.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
انصاري‌فرد: اگر هوادران بخواهند برمي‌گردم

«يك روز خواهان استعفاي من مي‌شوند و يك روز ديگر خواهان بازگشت... به من گفته شد كه بايداستعفا بدهم... چون قرار بود كسي ديگر مديرعامل شود... نمي‌توانم اين وضعيت را قبول كنم»
در حالي كه هيات مديره‌ي باشگاه پرسپوليس با استعفاي انصاري‌فرد مخالفت كرد، مديرعامل مستعفي تاكيد كرد كه با این هیئت مدیره ناهماهنگ به اين باشگاه برنمي‌گردد مگر اینکه هواداران بخواهند. اتفاقات اخير هيات مديره‌ي پرسوليس به شكلي رقم خورد كه در طول كمتر از يك ماه چهار استعفا در هيات مديره‌ي پنج نفره اين باشگاه انجام گرفت اما، پس از چند ماه بالاخره هيات مديره‌ي جديد اين باشگاه در حضور رييس سازمان تربيت بدني تشكيل جلسه داد و پس از پذيرش استعفاي «سروري» با كناره‌گيري انصاري‌فرد مخالفت كرد. اما اين اتفاقات در حالي رقم خورده است كه ظاهرا مديرعامل مستعفي پرسپوليس همچنان اصرار بر ترك مديريت باشگاه دارد.

محمد حسن انصاري‌فرد در اين باره گفت: شرايط پرسپوليس در طول ماه‌هاي گذشته به گونه‌اي بوده است كه اينك نمي‌توانم بپذيريم كه مجددا بازگردم.

وي افزود: يك روز خواهان استعفاي من مي‌شوند و يك روز ديگر خواهان بازگشت. نمي‌توانم اين وضعيت را قبول كنم.

انصاري‌فرد ادامه داد: روزي كه از پرسپوليس جدا شدم به من گفته شد كه بايد به دليل برخي شرايط استعفا بدهم. حتي در جلسه هيات مديره نيز رسما از من خواسته شد كه استعفا بدهم. چون قرار بود كسي ديگر مديرعامل شود.

وي افزود: تغيير رفتار اعضاي هيات مديره براي بازگشت من به پرسپوليس در نتيجه‌ي فشاري است كه هواداران، رسانه‌ها و نمايندگان مجلس به مسببان اين تغيير وارد كردند. تحت هر شرايطي قصد بازگشت ندارم ولي اگر هوادران بخواهند برمي‌گردم.

انصاري‌فرد تاكيد كرد: برنامه‌ي هيات مديره اين است كه تا پايان ليگ و جام حذفي برگردم، اما به دليل اين كه در اين مدت 20 الي 30 روزه عملا كاري نمي‌شود كرد، برنمي‌گردم.

وي كه در يك برنامه تلويزيوني سخن مي‌گفت، ادامه داد: در جلسه روز پنجشنبه هيات مديره پرسپوليس نيز شركت نمي‌كنم. حتي پيش از جلسه دوشنبه شب هيات مديره با علي آبادي و سعيدلو صحبت كردم اما براي حضور در اين نشست قانع نشدم.

انصاري فرد اظهار كرد: در حال حاضر تركيب هيات مديره‌ي پرسپوليس ناهماهنگ است. هيات مديره‌ي پيشين در طول 17 ماه فعاليت كوچك‌ترين حاشيه‌اي نداشت و همه‌ي اعضا نيز با هم يك صدا بودند و معتقدم كه در اين شرايط نيز نمي‌توان كار مفيد انجام داد

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
استعفاي «سروري» پذيرفته‌ شد

نخستين جلسه‌ي اعضاي جديد هيات مديره‌ي باشگاه پرسپوليس به رياست معاون رييس‌جمهور و رييس سازمان تربيت بدني، شب دوشنبه تشكيل شد. در اين نشست كه با حضور مهندس محمدعلي‌آبادي، رييس سازمان تربيت بدني؛ علي سعيد‌لو، رييس هيات مديره باشگاه پرسپوليس؛ حبيب‌ كاشاني؛ حسن بيادي و محمدحسين نژاد‌فلاح و در غياب محمدحسن انصاري‌فرد برگزار شد، برنامه‌هاي باشگاه‌ مورد بررسي قرار گرفت و اعضاي هيات مديره نظرات خود را پيرامون وضعيت اين باشگاه ارايه كردند.
در اين نشست هم‌چنين با استعفاي پرويز سروري، عضو مستعفي باشگاه پرسپوليس موافقت شد، ولي اعضاي هيات مديره با استعفاي محمدحسن‌ انصاري‌فرد از مديريت باشگاه پرسپوليس مخالفت كردند.

هم‌چنين قرار است، نشست آينده‌ي هيات مديره در روز پنج‌شنبه هفته‌ي جاري تشكيل شود و به دليل عدم پذيرش استعفاي انصاري‌فرد، وي نيز در اين نشست حضور خواهد داشت.

حسن بيادي پس از پايان اين جلسه گفت: نشست بسيار خوبي بود. برنامه‌هاي باشگاه و سياست‌هاي مالي مورد بررسي قرار رفت و هيات مديره نيز با استعفاي انصاري‌فرد مخالفت كرد.

وي افزود: انصاري‌فرد پيش از اين به صورت شفاهي استعفا كرده بود و هيات مديره نيز خروج وي را به صلاح ندانست.

براساس اين گزارش، اعضاي نهايي هيات مديره باشگاه پرسپوليس با نظر رييس سازمان تربيت‌بدني، سعيدلو، كاشاني، بيادي، نژادفلاح و انصاري فرد خواهند بود كه در صورت عدم حضور انصاري‌فرد يك نفر به تركيب 5 نفره هيات مديره اضافه خواهد شد.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
جلسه هیات مدیره باشگاه پرسپولیس برگزار شد/انصاریفر ابقاء شد
جلسه هیات مدیره باشگاه پرسپولیس ساعت 20:30 دقیقه امشب در محل سازمان تربیت بدنی برگزار شد که طی آن اعضاء با استعفای محمد حسن انصاری فر مخالفت و وی را در سمت مدیر عاملی ابقا کردند

به گزارش خبرنگارمهر، جلسه هیات مدیره باشگاه پرسپولیس پس از مدتها بلاتکلیفی ساعت 20:30 دقیقه امشب در محل دفتر رئیس سازمان تربیت بدنی و در غیاب محمدحسن انصاریفرد مدیرعامل مستعفی ، پرویز سروری و باحضور حسن بیادی ، حبیب کاشانی ، محمد حسین نجات فلاح ؛علی سعید لو و مهندس علی آبادی به عنوان رئیس مجمع باشگاه پرسپولیس برگزار شد.

در این نشست اعضای هیئت مدیره پس از بررسی لازم با استعفای محمد حسن انصاریفرد مخالفت و وی در سمت خود ابقا کردند. قرار است جلسه نهایی هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس روز پنجشنبه هفته جاری با حضور محمد حسن انصاریفرد و سایر اعضای هیئت مدیره برگزار شود.

استعفاي «سروري» پذيرفته‌ شد

نخستين جلسه‌ي اعضاي جديد هيات مديره‌ي باشگاه پرسپوليس به رياست معاون رييس‌جمهور و رييس سازمان تربيت بدني، شب دوشنبه تشكيل شد. در اين نشست كه با حضور مهندس محمدعلي‌آبادي، رييس سازمان تربيت بدني؛ علي سعيد‌لو، رييس هيات مديره باشگاه پرسپوليس؛ حبيب‌ كاشاني؛ حسن بيادي و محمدحسين نژاد‌فلاح و در غياب محمدحسن انصاري‌فرد برگزار شد، برنامه‌هاي باشگاه‌ مورد بررسي قرار گرفت و اعضاي هيات مديره نظرات خود را پيرامون وضعيت اين باشگاه ارايه كردند.
در اين نشست هم‌چنين با استعفاي پرويز سروري، عضو مستعفي باشگاه پرسپوليس موافقت شد، ولي اعضاي هيات مديره با استعفاي محمدحسن‌ انصاري‌فرد از مديريت باشگاه پرسپوليس مخالفت كردند.

هم‌چنين قرار است، نشست آينده‌ي هيات مديره در روز پنج‌شنبه هفته‌ي جاري تشكيل شود و به دليل عدم پذيرش استعفاي انصاري‌فرد، وي نيز در اين نشست حضور خواهد داشت.

حسن بيادي پس از پايان اين جلسه گفت: نشست بسيار خوبي بود. برنامه‌هاي باشگاه و سياست‌هاي مالي مورد بررسي قرار رفت و هيات مديره نيز با استعفاي انصاري‌فرد مخالفت كرد.

وي افزود: انصاري‌فرد پيش از اين به صورت شفاهي استعفا كرده بود و هيات مديره نيز خروج وي را به صلاح ندانست.

براساس اين گزارش، اعضاي نهايي هيات مديره باشگاه پرسپوليس با نظر رييس سازمان تربيت‌بدني، سعيدلو، كاشاني، بيادي، نژادفلاح و انصاري فرد خواهند بود كه در صورت عدم حضور انصاري‌فرد يك نفر به تركيب 5 نفره هيات مديره اضافه خواهد شد.

حمایت هواداران پرسپولیس جواب داد :lol:

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
خوبه ...
فقط این ابقا دائمی هست یا موقتی؟؟؟

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
خوبه ...
فقط این ابقا دائمی هست یا موقتی؟؟؟

انصاریفرد هم دیشب همین رو می گفت
گفت بیام تا بعد از پایان جام حذفی بعد برکنارم کنید

کاشانی هم گفت که پنج شنبه بیا تو جلسه هیات مدیره خواسته هاتو بگو

حالا تا پنج شنبه باید صبر کرد ببینیم چی می شه

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
کاشانی هم گفت که پنج شنبه بیا تو جلسه هیات مدیره خواسته هاتو بگو

حالا تا پنج شنبه باید صبر کرد ببینیم چی می شه

برای اینها دیگه تاریخ مصرف انصاری فرد گذشته...

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
در پي ملاقات با سعيدلو

انصاري‌فرد به پرسپوليس باز مي‌گردد

خبرگزاري فارس: مديرعامل مستعفي پرسپوليس در پي ملاقات روز گذشته با رئيس هيئت مديره و ملاقات احتمالي امروز با رئيس سازمان تربيت بدني، بار ديگر به اين تيم باز مي‌گردد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس، محمدحسن انصاري‌فرد كه به دليل حضور اعضاي جديد در هيئت مديره، از سمت خود استعفا كرده بود، روز گذشته با علي سعيدلو، رئيس هيئت مديره ديدار كرد.
رئيس هيئت مديره در اين ملاقات حمايت خود از انصاري فرد را اعلام و خواستار بازگشت وي به پرسپوليس شد.
مديرعامل مستعفي نيز اعلام كرد در صورت برآورده شدن برخي انتظاراتش، حاضر به بازگشت است.
از سوي ديگر، قرار است امروز در همين رابطه با محمد علي‌آبادي، معاون رئيس جمهوري و رئيس سازمان تربيت بدني ديدار كند.
منابع آگاه اعلام كردند كه انصاري فرد در جلسه روز آينده هيئت مديره حاضر شده و با مطرح كردن درخواست خود و موافقت احتمالي ساير اعضا، بار ديگر فعاليت خود به عنوان مديرعامل را از سر مي‌گيرد.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
پس از برگزاری جلسه امشب هیئت مدیره؛
بازگشت انصاری فرد به پرسپولیس قطعی شد
جلسه هئیت مدیره باشگاه پرسپولیس امشب در غیاب حبیب کاشانی و با ابقاء محمدحسن انصاری فرد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر دومین جلسه اعضاء هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس امشب با حضور علی سعیدلو، حسن بیادی، محمد حسین نجات فلاح و محمد حسن انصاری فرد در دفتر علی سعیدلو برگزار شد که در پایان این نشست محمدحسن انصاری فرد پذیرفت که تا پایان رقابت های لیگ برتر و جام حذفی مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس را در اختیار داشته باشد.

انصاری فرد ظهر فردا در اردوی تیم فوتبال پرسپولیس حاضر خواهد شد و بعدازظهر نیز با حضور در ورزشگاه آزادی دیدار این تیم برابر راه آهن را از نزدیک تماشا خواهد کرد.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
بالاخره انصاری فرد برگشت .....................
تبریک میگم به همه پرسپولیسی های عزیز

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
منم تبریک می گم!

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
دسته گل دنیزلی برای انصاری فرد

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس ظهر امروز با حضور در محل اردوی تیم فوتبال این باشگاه با بازیکنان و کادر فنی گفتگو کرد. محمدحسن انصاریفرد که پس از جلسه شب گذشته هیات مدیره به سمت مدیرعاملی این باشگاه بازگشت ، ظهرامروزبا حضور درهتل المپیک با بازیکنان و کادرفنی این تیم دیدارکرد. درابتدای این دیداربازیکنان شاخه های گلی را که از قبل آماده کرده بودند به انصاریفرد تقدیم کردند. مصطفی دنیزلی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس نیز با دسته گل ویژه ای به استقبال انصاریفرد رفت.
در ادامه این دیدار کریم باقری کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس در نشستی کوتاه با انصاریفرد وی را درجریان مشکلات مالی بازیکنان قرارداد و ازمدیرعامل سرخپوشان خواست هرچه سریعتر مطالبات آنها را پرداخت کند.

انصاری فرد پس ازاین جلسه دقایقی نیزبا مصطفی دنیزلی در مورد مسائل فنی تیم وبرنامه های آینده برای حضور درادامه رقابتهای لیگ برتر و مرحله نیمه نهایی جام حذفی گفتگو کرد.

اگر به فكر منافع خودم بودم برنمي‌گشتم

مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران تاكيد كرد كه اگر به فكر منافع شخصي خود بود به پرسپوليس بازنمي‌گشت. محمدحسن انصاري‌فرد اظهار كرد: تنها به خاطر پرسپوليس و هواداران اين تيم بازگشتم و در اين مورد نيز هيچ گاه به فكر منافع شخصي نبودم. وي افزود: قطعا اگر در پي اتفاقات اخير نبايد به پرسپوليس بازمي‌گشتم اما، پس از نشست هيات مديره و عدم پذيرش استعفا و بر اساس تصميماتي كه اتخاذ شد براي بازگشت و پاسخگويي به نيازهاي هواداران مجاب شدم.
انصاري‌فرد خاطرنشان كرد: نمي‌خواهم به پايان بازگشت فكر كنم، در حال حاضر آمده‌ام تا به باشگاه كمك كنم و همانطور كه قبلا نيز اعلام كرده بودم براي كمك به پرسپوليس نيز هيچ پيش شرطي ندارم.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس اظهار كرد: معلوم نيست پس از پايان رقابت‌هاي ليگ و جام حذفي چه اتفاقي خواهد افتاد. در طول اين بيست روز (پس از استعفا) اتفاقات زيادي رخ داده است اما، اين بار آمده‌ام كه در كنار پرسپوليس شرايط آينده را به خوبي پشت سر بگذاريم.

وي افزود: اگر هيات مديره مي‌خواهد پس از بيست روز آينده دوباره كارنامه‌ي مرا بررسي كند اصلا اهميت ندارد، به اين مسايل نيز فكر نمي‌كنم، چرا كه عملكردم در پرسپوليس كاملا روشن است.

انصاري‌فرد همچنين از فراهم شدن شرايط براي خريد يك استاديوم اختصاصي براي باشگاه پرسپوليس خبر داد واظهار كرد:‌ از مدت‌ها پيش در تدارك خريد يك استاديوم اختصاصي براي پرسپوليس بوديم، در اين راستا توافقات و مذاكرات خوبي انجام داديم. پنج شنبه شب نيز در نشست هيات مديره اين موضوع مطرح شد و مقرر گرديد تا با همكاري سازمان تربيت بدني هر چه سريع‌تر اقدامات خريد انجام شود.

وي افزود: بر اساس برنامه‌ي مدون شده قرار است اين استاديوم با كمك سازمان خريداري شده و بخشي از هزينه‌هاي خريد اين ورزشگاه به صورت قسطي از سوي باشگاه پرسپوليس پرداخت شود.

مديرعامل پرسپوليس همچنين در رابطه با نشست شب گذشته هيات مديره باشگاه گفت: اين نشست در دفتر سعيدلو و با حضور تمام اعضا به جز كاشاني برگزار شد. قرار بود همه‌ي اعضا حضور داشته باشند اما، به دليل مسافرتي كه براي حبيب كاشاني پيش آمده بود وي موفق نشد در اين جلسه حضور پيدا كند، مسايل مهم و قابل توجهي در اين جلسه مطرح و تصويب شد.

انصاري فرد گفت: در مورد برنامه‌هاي آينده باشگاه و تعامل هيات مديره براي اجراي آن بحث‌هاي خوبي انجام گرفت. مقرر شد مجمع عمومي باشگاه نيز به زودي برگزار شود تا در مورد بدهي‌هاي ساليان گذشته پرسپوليس تصميم‌گيري شود.

وي خاطرنشان كرد: در مورد شرايط كنوني باشگاه نيز بحث‌هايي مطرح شد.

انصاري‌فرد همچنين در مورد بازي‌هاي آينده پرسپوليس در ليگ برتر و جام حذفي گفت: شرايط حساسي داريم. تحت هر شرايطي به دنبال انجام بازي‌هاي خوب و كسب عنوان قهرماني در جام حذفي هستيم. اميدوارم كه با تعامل مشترك سازمان تربيت بدني، هيات مديره و كادر فني و بازيكنان تيم بتوانيم عنوان قهرماني رقابت‌هاي جام حذفي را به دست آوريم.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در گفت‌وگو با ايسنا:
اگر به فكر منافع خودم بودم برنمي‌گشتم
به پايان راه فكر نمي‌كنم
ورزشگاه مي‌خريم

مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران تاكيد كرد كه اگر به فكر منافع شخصي خود بود به پرسپوليس بازنمي‌گشت.

محمدحسن انصاري‌فرد در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد: تنها به خاطر پرسپوليس و هواداران اين تيم بازگشتم و در اين مورد نيز هيچ گاه به فكر منافع شخصي نبودم.

وي افزود: قطعا اگر در پي اتفاقات اخير نبايد به پرسپوليس بازمي‌گشتم اما، پس از نشست هيات مديره و عدم پذيرش استعفا و بر اساس تصميماتي كه اتخاذ شد براي بازگشت و پاسخگويي به نيازهاي هواداران مجاب شدم.

انصاري‌فرد خاطرنشان كرد: نمي‌خواهم به پايان بازگشت فكر كنم، در حال حاضر آمده‌ام تا به باشگاه كمك كنم و همانطور كه قبلا نيز اعلام كرده بودم براي كمك به پرسپوليس نيز هيچ پيش شرطي ندارم.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس اظهار كرد: معلوم نيست پس از پايان رقابت‌هاي ليگ و جام حذفي چه اتفاقي خواهد افتاد. در طول اين بيست روز (پس از استعفا) اتفاقات زيادي رخ داده است اما، اين بار آمده‌ام كه در كنار پرسپوليس شرايط آينده را به خوبي پشت سر بگذاريم.

وي افزود: اگر هيات مديره مي‌خواهد پس از بيست روز آينده دوباره كارنامه‌ي مرا بررسي كند اصلا اهميت ندارد، به اين مسايل نيز فكر نمي‌كنم، چرا كه عملكردم در پرسپوليس كاملا روشن است.

انصاري‌فرد همچنين از فراهم شدن شرايط براي خريد يك استاديوم اختصاصي براي باشگاه پرسپوليس خبر داد واظهار كرد:‌ از مدت‌ها پيش در تدارك خريد يك استاديوم اختصاصي براي پرسپوليس بوديم، در اين راستا توافقات و مذاكرات خوبي انجام داديم. پنج شنبه شب نيز در نشست هيات مديره اين موضوع مطرح شد و مقرر گرديد تا با همكاري سازمان تربيت بدني هر چه سريع‌تر اقدامات خريد انجام شود.

وي افزود: بر اساس برنامه‌ي مدون شده قرار است اين استاديوم با كمك سازمان خريداري شده و بخشي از هزينه‌هاي خريد اين ورزشگاه به صورت قسطي از سوي باشگاه پرسپوليس پرداخت شود.

مديرعامل پرسپوليس همچنين در رابطه با نشست شب گذشته هيات مديره باشگاه گفت: اين نشست در دفتر سعيدلو و با حضور تمام اعضا به جز كاشاني برگزار شد. قرار بود همه‌ي اعضا حضور داشته باشند اما، به دليل مسافرتي كه براي حبيب كاشاني پيش آمده بود وي موفق نشد در اين جلسه حضور پيدا كند، مسايل مهم و قابل توجهي در اين جلسه مطرح و تصويب شد.

انصاري فرد به ايسنا گفت: در مورد برنامه‌هاي آينده باشگاه و تعامل هيات مديره براي اجراي آن بحث‌هاي خوبي انجام گرفت. مقرر شد مجمع عمومي باشگاه نيز به زودي برگزار شود تا در مورد بدهي‌هاي ساليان گذشته پرسپوليس تصميم‌گيري شود.

وي خاطرنشان كرد: در مورد شرايط كنوني باشگاه نيز بحث‌هايي مطرح شد.

انصاري‌فرد همچنين در مورد بازي‌هاي آينده پرسپوليس در ليگ برتر و جام حذفي گفت: شرايط حساسي داريم. تحت هر شرايطي به دنبال انجام بازي‌هاي خوب و كسب عنوان قهرماني در جام حذفي هستيم. اميدوارم كه با تعامل مشترك سازمان تربيت بدني، هيات مديره و كادر فني و بازيكنان تيم بتوانيم عنوان قهرماني رقابت‌هاي جام حذفي را به دست آوريم.

بالا