• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حمایت از انصاری فرد....فرم ارسال اعتراض...

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
احمدرضا عابدزاده در گفتگو با مهر :
مدیران غیر ورزشی موفقیتی در فوتبال نخواهند داشت / کناره گیری انصاریفرد ظلم به پرسپولیس است
دروازه بان پیشیین تیم ملی و باشگاه پرسپولیس با ابراز تاسف از کناره گیری محمدحسن انصاریفرد گفت: قطعا این تغییرات به ضرر پرسپولیس خواهد بود چرا که تجربه نشان داده است مدیران غیرورزشی در فوتبال به موفقیتی نخواهند رسید.

احمدرضا عابدزاده درگفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب افزود: وقتی خبراستعفای انصاریفرد را شنیدم متاسفم شدم چرا که فوتبال ایران یک مدیر ورزشی را از دست داد.

وی ادامه داد: حق انصاریفرد به عنوان یک مدیر ورزشی و بازیکن پیشکسوت باشگاه پرسپولیس این نبود که با وی چنین برخوردی شود اما متاسفانه این اتفاق افتاد تا به تیم پرسپولیس ظلم شود.

عابدزاده تاکید کرد: همه می دانند دلایل برکناری انصاریفرد خارج از مسائل فوتبال است و امیدوارم مدیران غیرورزشی قبل از اینکه کارشان را آغاز کنند بدانند به کجا آمده اند و پرسپولیس چه جایگاهی درفوتبال ایران دارد.

دروازه بان پیشین باشگاه پرسپولیس ادامه داد: در شرایطی که پرسپولیس پس از حضور انصاریفرد به آرامش رسیده بود متاسفانه مجددا تغییراتی ناخواسته در این باشگاه صورت گرفت که هدفی جز ضربه زدن به این تیم پرطرفدارنخواهد داشت.

وی تاکید کرد: من مربی و یا بازیکن پرسپولیس نیستم که به خاطر منافع شخصی ام از انصاریفرد دفاع کنم اما واقعیت این است که حضور یک مدیر ورزشی می توانست پرسپولیس را به آرامش برساند اما متاسفم که برخی مسائل خارج از فوتبال آرامش این تیم را برهم زده است.

احمدرضا عابدزاده درپایان تصریح کرد: مدیران غیرورزشی با هدافی خاص به پرسپولیس می آینده و به همین خاطر به موفقیتی دست پیدا نخواهند کرد و اگرهم به توفیقی برسند کاملا موقت و زودگذر خواهد بود.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
در نشستی با خبرنگاران رسانه های گروهی ؛
محمدحسن انصاریفرد دلایل استعفایش را تشریح می کند
مدیرعامل مستعفی باشگاه پرسپولیس در نشستی خبری به تشریح عملکرد خود در 17 ماه گذشته و دلایل استعفایش خواهد پرداخت.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسن انصاریفرد که استعفایش را تقدیم رئیس هیات مدیره باشگاه پرسپولیس کرده است قصد دارد در روزهای آینده در نشستی خبری به سوالات خبرنگاران پاسخ دهد.

مدیرعامل مستعفی باشگاه پرسپولیس دراین نشست علاوه بر پاسخگویی به سوالان خبرنگاران دلایل استعفایش را نیز مطرح خواهد کرد. قرار است این نشست تا پایان هفته جاری برگزار شود.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فکر نکنم بتونه دلایل اصلی رو بگه.

یعنی اینکه یه جوری مانعش میشن

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
الآن انصاری فرد توی برنامه نود حرف هایی رو زد و حرف هایی رو نزد...
اما حرف هایی هم که نزد با توضیحاتی که آخر کار داد مشخص شد.
این طور که انصاری فرد حرف می زنه ، اصلا امیدی به موندنش نیست. مخصوصا که آخر کار گفت:
"من درخواست کردم در شرایط حساس فعلی تا پایان جام حذفی مدیریت تغییر نکنه ، اما موافقت نشد"
فردوسی پور هم گفت اگه به شما بگند بمونید چی کار می کنید که انصاری فرد گفت:
"با صحبت هایی که با من شده ، این حرف فقط یه تعارف هست"
فکر کنم با شرایط فعلی باید در پرسپولیس رو گل بگیریم.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
منم دیگه امیدی به برگشتنش ندارم

درسته که حرفی نزد ولی همه فهمیدند که چه اتفاقی افتاده

فقط می تونم بگم برای این فوتبال متاسفم :( همین

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
هوادار ببین چه دیوانه هایی هستند این تازه واردها!
توی بعضی سایت ها شایعه شده که هوادارایی که انصاری فرد رو توی آزادی تشویق کردند سکه دریافت کرده بودند.
کدوم آدم سالمی برای مدیرعاملی یه باشگاه با 6 میلیارد بدهی 30 هزار تا سکه خیرات می کنه؟؟؟
راستی این اطلاعات رو علی الحساب برای رسوندن اعتراضتون به گوش مسئولین داشته باشید:
ایمیل سازمان تربیت بدنی [email protected]
شماره های سازمان تربیت بدنی: 22661035 - 22660921-021
روابط عمومی باشگاه پرسپولیس: 88609391

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
پس از لغو جلسه شب گذشته هیات مدیره مطرح شد :
سه عضو جدید هیات مدیره پرسپولیس استعفا می دهند
سه عضو جدید هیات مدیره پرسپولیس پس از لغو جلسه شب گذشته قصد دارند بزودی استعفایشان را از حضور در این باشگاه اعلام کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، پس از استعفای محمدحسن انصاریفرد از سمت مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس قرار بود در جلسه ای که شب گذشته با حضور پنج عضو هیات مدیره این باشگاه در محل دفتر علی سعیدلو برگزار می شد ضمن بررسی استعفای انصاریفرد درمورد مدیرعامل جدید این باشگاه نیز تصمیم گیری شود اما به دلیل غیبت علی سعیدلو در این نشست ، جلسه لغو شد.

پرویز سروری در گفتگویی که امروز با خبرنگاران داشته تاکید کرده است که بزودی استعفایش را اعلام خواهد کرد. حسن بیادی دیگر عضو جدید هیات مدیره نیز در گفتگو با خبرنگار مهر این استعفا را رد نکرد اما اتخاذ تصمیم نهایی را به پس از برگزاری جلسه هیات مدیره موکول کرد.

اعضای جدید هیات مدیره باشگاه پرسپولیس دلیل ناراحتی خود را غیبت علی سعیدلو در جلسه شب گذشته و بی برنامگی در برگزاری جلسات هیات مدیره عنوان کرده اند.

عضو جدید هیات مدیره پرسپولیس در گفتگو با مهر :
فعلا هیچ عضوی استعفا نکرده است / پس از برگزاری اولین جلسه تصمیم می گیریم برویم یا بمانیم
حسن بیادی با تاکید بر این که هنوز هیچ عضوی از هیات مدیره پرسپولیس استعفا نکرده است همه چیز را به بعد از برگزاری اولین جلسه اعضای هیات مدیره موکول کرد.

عضو جدید هیات مدیره پرسپولیس در گفتگو با خبرنگار مهر، با رد اخباری که در مورد استعفای اعضای جدید هیات مدیره این باشگاه مطرح می شود خاطرنشان ساخت : هنوز نمی توانم اظهار نظری در این مورد داشته باشم. باید اولین جلسه هیات مدیره پرسپولیس برگزار شود و پس از بررسی های لازم تصمیم بگیریم به فعالیت مان در این باشگاه ادامه دهیم یا استعفا بدهیم.

حسن بیادی با بیان اینکه هنوز زمان برگزاری جلسه هیات مدیره باشگاه پرسپولیس مشخص نیست گفت : قراربود این جلسه شب گذشته برگزار شود که بنا بردلایلی لغو شد.

بیادی درپاسخ به این سوال که آیا پرویز سروری و حبیب کاشانی از سمت خود درهیات مدیره باشگاه پرسپولیس استعفا کرده اند گفت: تا آنجایی که من اطلاع دارم آنها هم چنین تصمیمی دارند و همه چیز را به بعد از برگزاری اولین جلسه هیات مدیره موکول کرده اند.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
اگه استعفا بدن می شه امیدوار بود که انصاریفرد برگرده:)

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
من هم اين خبر رو شنيدم . اميدوارم كه به واقعيت بپيونده و آقايون از رو بروند و براي مدتي دست از سر تيم بردارند .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فکر نمی کنم. اینا مفت موقعیت رو بدست اوردن اما مفت از دست نمیدن که

بعید میدونم انصاری فرد برگرده

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
لطفا به این آدرس هم سر بزنید و مراتب اعتراضتون رو اعلام کنید

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
پرسپولیس می تواند با حمایت هواداران نایب قهرمان لیگ شود / مسئولان باید به حرف مردم گوش کنند

دروازه بان پیشین تیم فوتبال پرسپولیس گفت: صلاح پرسپولیس این است که انصاریفرد به تیم بازگردد و مسئولان هم اگر قبول دارند این تیم مردمی است باید ببینند مردم در بازی قبلی پرسپولیس در ورزشگاه آزادی چه گفتند و به حرف آنها گوش کنند.
دروازه بان پیشین تیم های ملی و پرسپولیس درگفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان مطلب فوق افزود: هواداران پرسپولیس نباید دراین مقطع حساس تیم را تنها بگذارند و من از آنها انتظار دارم روز جمعه با حضور در ورزشگاه آزادی و حمایت پرشور از تیم زمینه شکست ملوان را فراهم سازند.

وی ادامه داد: کادرفنی و بازیکنان پرسپولیس درشرایط فعلی بیش ازهرچیزی به حمایت هواداران نیاز دارد و آنها می توانند با سرنوشت تیم خود را مشخص کنند. هواداران صاحبان واقعی تیم هستند و باید این موضوع را با حضور پرشمارشان در ورزشگاه آزادی ثابت کنند. مطمئنا هواداران واقعی تیم با آگاهی و هوشیاری از شرایط موجود نمی گذارند شرایط باشگاه به خطربیفتد.

عابدزاده همچنین تاکید کرد: پرسپولیس 7 امتیاز با صدرجدول فاصله دارد و در 3 مسابقه پایانی بازیهای آسانتری نسبت به تیم های استقلال و سایپا پیش رو دارد. این بهترین فرصت برای کسب حداقل عنوان نائب قهرمانی است که در سایه حمایت تماشاگران و پیروزی در این 3 دیدار دور از دسترس نخواهد بود.

وی اضافه کرد: کسب این عنوان در لیگ می تواند روحیه بازیکنان را برای شرکت در جام حذفی افزایش داده تا با توجه به این مساله کسب عنوان قهرمانی در این رقابتها آسانتر شود.

دروازه بان سابق تیم پرسپولیس در مورد استعفای انصاریفرد تصریح کرد: قبل از این اتفاق گفته بودم شرایط تیم به نحوی پیش می رود که احتمال استعفای انصاریفرد وجود دارد. در آن مقطع از انصاریفرد حمایت و اعلام کردم ریشه این تغییرات مسائل غیر فوتبالی است و خوشحالم هوادارن تیم با من هم عقیده بودند.

وی ادامه داد: در این مدت سعی کرده ام اگر حرفی زدم حرف دل هواداران باشد زیرا تنها به منافع پرسپولیس فکر می کنم. مردم هم در بازی با صباباتری نشان دادند نباید مدیران غیر ورزشی در این باشگاه مردمی فعالیت کنند.

عابدزاده خاطرنشان کرد: صلاح پرسپولیس این است که انصاریفرد به تیم بازگردد و مسئولان هم اگر قبول دارند این تیم مردمی است باید ببینند مردم در بازی قبلی پرسپولیس در استادیوم آزادی چه گفتند. نمی دانم چرا مسئولان پاسخی به درخواست آنها ندادند.

عابدزاده در پایان گفت: روز جمعه و برای حمایت از تیم به ورزشگاه آزادی می روم و امیدوارم انصاریفرد هم حداقل به عنوان یک هوادار به استادیوم آمده و در کنار تماشاگران از تیم حمایت کند.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
به نظر من بهتره قضیه شاهین یکبار دیگه تکرار بشه و یک تیم جدید که وابسته به سازمان تربیت بدنی نباشه شکل بگیره
هی میگند پرسپولیس و استقلال تیمهای مردمی هستند آخه کجای این تصمیمات مردمی هست آقایون هر غلطی دلشون بخواد در این دو تیم میکنند بعد میگند تیمهای مردمی هست در حالیکه برای نظر مردم و هواداران کوچکترین اهمیتی قائل نیستند....

كاملا با اين حرف موافق هستم....

واقعا حيف از مديري لايقي مثل محمد حسن انصاري فرد كه خيلي ها از همون اول روي كار اومدنش چشم ديدنش رو نداشتن چون به قول خودشون با يم سناريوي از پيش تعيين شده پروين رو كنار زده بود و مي خواستند با خوش رقصي براي پروين بگن ما هواي سلطان رو داريم!
به نظر من عملكرد انصاري فرد رو از ابتدا تا اينجا از هر زاويه كه نگاه بكنيم مثبت بوده و پرسپوليس امسال به طور كلي روند رو به جلويي داشته. اما حالا آقايان دارند مي آيند تا با هنر منحصر به فردشون اين موقعيت بالنسبه آروم كنوني رو به لجن بكشن! واقعا دستتون درد نكنه...!

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
به نظر من بهتره قضیه شاهین یکبار دیگه تکرار بشه و یک تیم جدید که وابسته به سازمان تربیت بدنی نباشه شکل بگیره
هی میگند پرسپولیس و استقلال تیمهای مردمی هستند آخه کجای این تصمیمات مردمی هست آقایون هر غلطی دلشون بخواد در این دو تیم میکنند بعد میگند تیمهای مردمی هست در حالیکه برای نظر مردم و هواداران کوچکترین اهمیتی قائل نیستند....

ببينيد من با اين نظر كاملا مخالفم .

پرسپوليس يك تيم مردمي بوده . حالا اگر يك عده قصد دارند از آن سوء استفاده كنند اين مردم هستند كه باد هوشيار باشند و اجازه ي اينكارها رو ندهند . همانطور كه ديديد تنها 10000 نفر در استاديوم طرفداري از انصاري فرد كردند و 3 تن از اعضاي سياسي هيئت مديره زمزمه ي استعفاشون داره به گوش مي رسه . حالا فكر كنيد 100000 نفر يك صدا انصاري فرد را صدا بزنند . قطعا نتيجه بهتري خواهد داد .

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
دلایل لغو مکرر جلسات هیات مدیره پرسپولیس مشخص شد / اصرار برای حضور انصاریفرد و انکار مدیرعامل مستعفی
جلسه صبح فردای هیات مدیره باشگاه پرسپولیس در حالی برای چندمین بار متوالی لغو شد که محمدحسن انصاریفرد حاضر نیست به اصرارهای اعضای جدید برای حضور در این جلسات پاسخ مثبت بدهد.

به گزارش خبرنگار مهر، براساس دعوت مجدد رئیس سازمان تربیت بدنی قرار بود صبح روز یکشنبه جلسه هیات مدیره باشگاه پرسپولیس در محل سازمان تربیت بدنی برگزار شود که مثل چند جلسه گذشته به دلیل غیبت برخی از اعضا لغو خواهد شد.

دربین اعضای جدید هیات مدیره پرسپولیس ، پرویز سروری روز گذشته در مصاحبه با مهر رسما از حضور در این هیات مدیره استعفا و تاکید کرد امروز به طور کتبی برای همیشه با این سمت خداحافظی خواهد کرد. اما حبیب کاشانی و حسن بیادی دو عضو شورای شهر سوم هرچند اعلام کرده اند از سمت خود استعفا داده اند اما همچنان بر برگزاری جلسات با حضور انصاریفرد تاکید دارند.

از سوی دیگر محمدعلی آبادی رئیس سازمان تربیت بدنی نیز اصرار دارد در این جلسه همه اعضا از جمله محمدحسن انصاریفرد حضور داشته باشند اما ظاهرا مدیرعامل مستعفی باشگاه پرسپولیس حاضر به حضور در این جلسه نیست.

یکی از نزدیکان باشگاه پرسپولیس در مورد اصرارهای اعضای هیات مدیره ، علی آبادی و سعیدلو برای حضور انصاریفرد در جلسات هیات مدیره و رد این درخواست توسط وی به خبرنگار مهر گفت: انصاریفرد حاضر نیست در جلساتی شرکت کند که اعضای جدید حضور دارند. او این موضوع را به اطلاع رئیس هیات مدیره و رئیس مجمع باشگاه پرسپولیس نیز رسانده است و تا زمانی که این افراد در هیات مدیره باشند حاضر به حضوردر جلسه نیست.

این در حالیست که هر بار که جلسات لغومی شود غیبت برخی اعضای به عنوان دلیل اصلی لغو این جلسه مطرح می شود اما واقعیت این است که اعضای جدید تنها در صورتی راضی به حضور در جلسه هستند که انصاریفرد نیز در این نشست حضور داشته باشد. با این شرایط بعید به نظر می رسد که اولین نشست هیات مدیره پرسپولیس با حضور کلیه اعضا برگزار شود و باید منتظر تصمیمات جدیدتری از سوی مهندس علی آبادی بود.

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
واقعا باید به حال این فوتبال گریست!
من از دوستان تقاضا دارم مراتب اعتزاضتون رو رساتر و پرشور تر اعلام کنید . از دیگران دعوت کنید در این اعتراض همگانی شرکت کنند. مطمئن باشید اگر شرایط تا به اینجا هم پیش رفته بخاطر اصرار و پافشاری هوادارها بوده ....

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
محمد على‌آبادي، رئيس‌ مجمع‌ باشگاه‌ پرسپوليس‌ در حالى‌ از کليه‌ اعضاى‌ هيأ‌ت‌مديره‌ اين‌ باشگاه‌ خواسته‌ تا در جلسه‌ امروز مجمع‌ شرکت‌ کنند که‌ احتمال‌ مى‌رود برخى‌ از آنان‌ حاضر به‌ حضور در اين‌ نشست‌ نشوند.
پس‌ از لغو دو جلسه‌ پى‌درپى‌ هيأ‌ت‌مديره‌ پرسپوليس‌ به‌ دليل‌ سفر استانى‌ على‌ سعيدلو، رئيس‌ هيأ‌ت‌مديره، بيادي، کاشانى‌ و سرورى‌ (سه‌ عضو تازه‌وارد) در اقدامى‌ هماهنگ‌ اعلام‌ کردند حاضر به‌ همکارى‌ نيستند و استعفا مى‌دهند. اعتراض‌ آنان‌ به‌ سعيدلو بود که‌ به‌ دليل‌ مشغله‌ کارى‌ قادر به‌ برگزارى‌ منظم‌ جلسات‌ نبود و از آنجا که‌ به‌ عنوان‌ رئيس‌ هيأ‌ت‌مديره‌ فراخوان‌ توسط‌ وى‌ صورت‌ نمى‌گرفت، اعضاى‌ تازه‌وارد نوک‌ پيکان‌ انتقادات‌ را سمت‌ وى‌ نشانه‌ رفتند.
على‌آبادى‌ که‌ به‌ عنوان‌ رئيس‌ مجمع‌ پرسپوليس‌ سالانه‌ دستور تشکيل‌ دو جلسه‌ عمومى‌ را مى‌دهد، با توجه‌ به‌ موقعيت‌ فعلى‌ لازم‌ ديد يکى‌ از اين‌ جلسات‌ را در مقطع‌ فعلى‌ برگزار کند اما معادلات‌ مديريتى‌ پرسپوليس‌ به‌ قدرى‌ پيچيده‌ شد که‌ شايد حتى‌ جلسه‌ مجمع‌ نيز لغو شود.
پرويز سرورى‌ يکى‌ از اعضاى‌ هيأ‌ت‌مديره‌ ديروز گفت‌ که‌ قطعاً‌ در جلسه‌ امروز حضور نخواهد يافت.
وى‌ که‌ با خبرورزشى‌ گفتگو مى‌کرد، اظهار داشت: «بنده‌ استعفاى‌ خود را به‌ صورت‌ کتبى‌ امروز (شنبه) تقديم‌ آقاى‌ على‌آبادى‌ مى‌کنم‌ و در جلسه‌ فردا (يکشنبه) حاضر نخواهم‌ شد. تصميم‌ بنده‌ براى‌ کناره‌گيرى‌ قطعى‌ است.»
سرورى‌ افزود: «فکر نمى‌کنم‌ باز هم‌ فضا براى‌ همکارى‌ مساعد باشد چراکه‌ شواهد اينطور نشان‌ نمى‌دهد. از اول‌ نمى‌خواستند بنده‌ عضو هيأ‌ت‌مديره‌ شوم‌ و حالا پرسپوليس‌ را به‌ اهلش‌ مى‌سپارم.»
عضو مستعفى‌ هيأ‌ت‌مديره‌ پرسپوليس‌ در پاسخ‌ به‌ اين‌ سئوال‌ که‌ «چه‌ کسى‌ يا کسانى‌ نمى‌خواستند شما به‌ عضويت‌ هيأ‌ت‌مديره‌ پرسپوليس‌ درآييد؟» گفت: «بهتر است‌ حرفى‌ در اين‌ باره‌ نزنم. اوضاع‌ به‌ اندازه‌ کافى‌ پيچيده‌ است‌ و مايل‌ نيستم‌ اظهارنظرى‌ کنم‌ که‌ حاشيه‌ بيشترى‌ درست‌ شود.»
احتمال‌ غيبت‌ کاشانى‌ و بيادى‌
اما حضور بيادى‌ و کاشانى‌ هم‌ در جلسه‌ امروز مجمع‌ باشگاه‌ پرسپوليس‌ در هاله‌اى‌ از ابهام‌ قرار دارد و احتمال‌ حضورشان‌ 50-50 است.
سرورى‌ ديروز گفت: «روز جمعه‌ با اين‌ دو صحبت‌ کردم. آنها همچنان‌ به‌ استعفاى‌ خود اصرار دارند و حاضر به‌ همکارى‌ نيستند. نمى‌دانم‌ آيا ظرف‌ امروز و فردا اتفاق‌ ديگرى‌ مى‌افتد يا خير ولى‌ تا روز جمعه‌ که‌ مى‌گفتند ديگر نمى‌خواهيم‌ همکارى‌ کنيم.»
بيادى‌ و کاشانى‌ اواخر هفته‌ گذشته‌ و در اعتراض‌ به‌ عدم‌ تشکيل‌ جلسات‌ هيأ‌ت‌مديره‌ پرسپوليس‌ استعفا داده‌ بودند. گرچه‌ استعفاى‌ آنان‌ به‌ عنوان‌ فشار به‌ رئيس‌ هيأ‌ت‌مديره‌ پرسپوليس‌ تعبير شد.
از سوى‌ ديگر کيومرث‌ هاشمي، معاون‌ سازمان‌ تربيت‌بدنى‌ اظهار اميدوارى‌ کرد با تشکيل‌ جلسه‌ امروز مجمع‌ باشگاه‌ پرسپوليس، اوضاع‌ تيم‌ به‌ حالت‌ عادى‌ برگردد.
هاشمى‌ گفت: «با حضور اعضاى‌ هيأ‌ت‌مديره‌ مشکل‌ حل‌ مى‌شود. آقاى‌ على‌آبادى‌ به‌ عنوان‌ رئيس‌ مجمع‌ نظراتى‌ دارد که‌ آنها را به‌ هيأ‌ت‌مديره‌ منتقل‌ خواهد کرد.»
معاون‌ سازمان‌ در حالى‌ تلويحاً‌ از بازگشت‌ اعضاى‌ معترض‌ هيأ‌ت‌مديره‌ و انصارى‌فرد به‌ باشگاه‌ خبر داده‌ است‌ که‌ شواهد اينگونه‌ نشان‌ نمى‌دهد مگر آن‌ که‌ «سياست» بار ديگر روى‌ ناشناخته‌اش‌ را به‌ نمايش‌ بگذارد و مسائل‌ ديگرى‌ در دقيقه‌ 90 رقم‌ بخورد.

به نقل از روزنامه خبر ورزشی

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
خبر تایید نشده ای که از سوی بی بی سی منتشر شد :
پیام بیادی و کاشانی به احمدی نژاد در آستانه انتخاب شهردار تهران / وضعیت ما را در پرسپولیس مشخص کنید
دو عضو جدید هیات مدیره پرسپولیس در پیامی به رئیس جمهور از وی درخواست کرده اند تا قبل از انتخاب شهردار جدید تهران وضعیت آنها را در پرسپولیس مشخص کند.

به گزارش خبرنگار مهر، درحالی که قرار بود جلسه هیات مدیره پرسپولیس صبح امروز با حضور کلیه اعضا و با حضور رئیس سازمان تربیت بدنی برگزار شود، به دلیل حضورحسن بیادی و حبیب کاشانی در شورای شهر این جلسه لغو شد.

جلسه هیات مدیره باشگاه پرسپولیس درحالی برای چندمین بار متوالی لغو شد که بی بی سی در خبری تایید نشده و در بخش گفته می شود خود نوشته است، دو عضو هیأت مدیره پرسپولیس به احمدی نژاد پیام داده اند که اگر تکلیف مدیریت آنها در این باشگاه بزودی مشخص نشود، آنها در انتخاب شهردار آینده تهران به گزینه مورد نظر دولت رأی نخواهند داد.

درادامه این خبر که هنوز ازسوی هیچ مقام مسئولی تایید نشده آمده است : حبیب کاشانی و حسن بیادی دو عضو جدید هیات مدیره پرسپولیس بر خلاف ادعاهایشان به هیچ وجه قصد ندارند از این باشگاه کنار بکشند. این دو تهدید کرده اند اگر علی سعید لو رئیس هیات مدیره پرسپولیس و معاون رئیس جمهور، شرایط لازم را برای مدیریت آنها در پرسپولیس بوجود نیاورد در انتخاب شهردار به گزینه مورد نظر دولت رای نمی دهند.

به گزارش مهر، این خبر درحالی منتشر شده است که بنا بر اظهار نظر مسئولان سازمان تربیت بدنی هنوز هیچ استعفایی از سوی سه عضوجدید هیات مدیره باشگاه پرسپولیس به این سازمان نرسیده است. ضمن اینکه پرویز سروری ، حسن بیادی و حبیب کاشانی در مصاحبه های اخیر خود بارها اعلام کرده اند از حضور در هیات مدیره باشگاه پرسپولیس استعفا کرده اند.

گفتگوی خبرنگار مهر با رئیس و معاون سازمان تربیت بدنی :
علی آبادی: من بی گناهم / کیومرث هاشمی: انتخاب شهردار تهران ربطی به هیات مدیره پرسپولیس ندارد / مجمع عمومی بزودی تشکیل می شود
معاون رئیس سازمان تربیت بدنی با تاکید بر اینکه انتخاب شهردار تهران هیچ ارتباطی به انتخاب مدیرعامل و هیات مدیره باشگاه پرسپولیس ندارد گفت: بزودی در مجمع عمومی باشگاه پرسپولیس تکلیف همه چیز مشخص خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، پس از انتشار اخباری درباره نقش انتخاب شهردار تهران در تغییرات هیات مدیره و مدیرعامل باشگاه پرسپولیس و لغو مکرر جلسات هیات مدیره این باشگاه، مسئولان سازمان تربیت بدنی این دو مقوله را کاملا جدا از یکدیگر دانستند.

مهندس محمد علی آبادی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان تربیت بدنی که صبح امروز در مراسم افتتاح سایت ادارای فدراسیون تکواندو حضور داشت در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر مشخص شدن وضعیت مدیریت باشگاه پرسپولیس گفت: من بی گناه و بی تقصیرهستم و آقای هاشمی در این مورد اظهار نظرخواهد کرد.

کیومرث هاشمی معاون رئیس سازمان تربیت بدنی و سرپرست فدراسیون فوتبال نیز درگفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه انتخاب شهرداری تهران نقش و تاثیری درتغییرات هیات مدیره پرسپولیس ندارد گفت: هواداران پرسپولیس نگران نباشند چرا که بزودی با تشکیل مجمع عمومی وضعیت هیات مدیره و مدیریت باشگاه را مشخص خواهیم کرد.

هاشمی در ادامه از برگزاری مجمع عمومی باشگاه پرسپولیس با حضور مهندس علی آبادی در روزهای آینده خبر داد و گفت : پس از برگزاری مجمع عمومی این باشگاه وضعیت اعضای جدید هیات مدیره و محمدحسن انصاریفرد مشخص خواهد شد تا این تیم بتواند روال عادی فعالیت هایش را از سر بگیرد.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
/ حمایت نمایندگان مجلس از مدیرعامل مستعفی پرسپولیس /
امضاء کنندگان نامه حمایت از انصاریفرد به 96 نفر رسیدند
تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه صبح امروز با تنظیم نامه ای خطاب به رئیس جمهور از مدیرعامل مستعفی باشگاه پرسپولیس حمایت کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی که مسائل فوتبال را پیگیری می کنند صبح امروز با تنظیم نامه ای خطاب به دکتراحمدی نژاد و جمع آوری امضا از نمایندگان خواهان حمایت رئیس جمهور از مدیرعامل مستعفی باشگاه پرسپولیس شدند.
براساس گزارش خبرنگار مهر، تاکنون 96 نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی این نامه را امضا کرده اند.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
نامه نمایندگان مجلس به رئیس جمهور :
انصاریفرد را در پرسپولیس ابقا کنید
تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نامه ای خطاب به رئیس جمهور از وی خواستند تا زمینه ابقای محمدحسن انصاریفرد در سمت مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس را فراهم کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، متن نامه نمایندگان مجلس شورای اسلامی خطاب به دکتر محمود احمدی نژاد به شرح زیر است : « ریاست محترم جمهور، همانطور که آگاه هستید با توجه به ایجاد برخی تغییرات در هیات مدیره باشگاه فرهنگی ورزشی و مردمی پیروزی ( پرسپولیس ) شرایطی بوجود آمده است که مردم، کارشناسان ورزشی و رسانه ها به واسطه عملکرد قابل قبول آقای محمد حسن انصاری فرد به عنوان مدیرعامل، همصدا با هم خواهان ابقای ایشان در مدیریت این باشگاه پرطرفدار هستند.

از آنجا که آقای انصاری فرد توانسته اند این باشگاه مردمی و محبوب را علی رغم مشکلات فراوان مالی به آرامش نسبی رسانده و بحرانهای آن را تا حدودی حل و فصل نمایند، استدعا داریم ضمن توجه ویژه مالی و معنوی به دو باشگاه مردمی پایتخت و ایجاد شرایطی برای ابقای آقای انصاریفرد ، در نظر گرفتن خواسته مردم در این راستا مزید امتنان خواهد بود» .

روز گذشته حدود 96 نماینده مجلس شورای اسلامی با امضا این نامه خطاب به دکتر محمود احمدی نژاد خواستار ابقای محمدحسن انصاریفرد در سمت مدیرعامل باشگاه پرسپولیس شدند.

بالا